Cum de a alege o stațiune balneară

Cum alegeți stațiunea perfectă de spa, una potrivită pentru dvs?

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare aici, care vă vor ajuta să profitați la maximum de vacanța dvs. spa și să adăugați valoare pentru banii dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți o stațiune spa Pasul 1
1. Decideți-vă bugetul înainte de a începe cercetarea spa de vacanță. Există multe moduri și multe bugete care se pot potrivi unei vacanțe spa, deși, în general, acest lucru nu va fi low-end.Există modalități ieftine de a face orice, dar faptul că hotelul sau stațiunea oferă servicii de tratare spa sugerează că este un hotel de lux. Fiți conștienți de acest lucru când căutați on-line pentru o stațiune spa.
  • Imagine intitulată Alegeți o stațiune spa Pasul 2
    2. Determinați ce fel de vacanță spa doriți să continuați.O stațiune balneară tropicală, cum ar fi una pe plajă?Sau poate în munții din mediul rural mai rustic și departe de lucrurile în care oferă și aventuri de drumeție? Posibilitățile sunt nesfârșite!
  • Imagine intitulată Alegeți o stațiune spa Pasul 3
    3. Gândiți-vă la locul în care doriți să mergeți.Acum este timpul să acasa în locația exactă. Există o șansă bună că aveți o stațiune balneară fabuloasă într-o mașină de 2 ore din casa dvs., deși cerul este limita. Puteți merge ca destinații exotice cum puteți visa. Pe lângă faptul că vă răsfățați aici în Statele Unite aveți vacanțe spa în Caraibe, Europa, insulele grecești, Dubai, probabil Thailanda sau Filipine. Doriți să rămâneți într-o stațiune balneară de lux de lux? Încercați Pacificul de Sud, cum ar fi Tahiti și Bora Bora.
  • Imagine intitulată Alegeți o stațiune spa Pasul 4
    4. Luați cine călătoriți cu atenție. Dacă căutați odihnă și relaxare, poate doriți să evitați a "stațiune singles" cunoscut pentru atmosfera de partid. Pe același jeton dacă sunteți singur, puteți fi dezamăgit într-un loc plin de familii și puțin șanse de a "amestecare" cu alți oaspeți.
  • Imagine intitulată Alegeți o stațiune spa Pasul 5
    5. Care este rezultatul sau scopul călătoriei dvs. spa?Dacă vă aflați în luna de miere, este posibil să nu doriți să mergeți într-un loc care să apară cu activități single. Du-te la o stațiune spa mai romantică. Dacă aveți anumite obiective nevoilor medicale, încercați multe servicii de spa de wellness.
  • Imagine intitulată Alegeți o stațiune spa Pasul 6
    6. Gândiți-vă la care tratamente spa aveți nevoie. Dacă obiectivul dvs. este un anumit tratament specializat de specialitate, este posibil să aveți nevoie să cercetați anumite stațiuni și să fiți pregătiți să călătoriți chiar din țară.
  • Imagine intitulată Alegeți o stațiune spa Pasul 7
    7. Pentru a găsi cele mai bune oferte, comparați ratele celor trei furnizori de călătorii online, Expedia, Travelocity sau Orbitz. Deoarece aceste 3 resurse de călătorie rămân în competiție, va trebui să comparați tarifele camerelor spa pentru aceleași date.
  • sfaturi

    În funcție de câte zile vă aflați la stațiunea, este posibil să aveți nevoie să rezervați tratamentul spa înainte de a ajunge chiar.Cu alte cuvinte, dacă veți fi doar o noapte și doriți un tratament spa de dimineață devreme, rezervați tratamentul dvs. spa în același timp vă rezervați camera dvs.
  • Rezervați stațiunea dvs. spa devreme.Multe dintre cele mai bune stau stau rezervate pe tot parcursul anului, astfel încât să rezervați calea de vacanță spa în avans.
  • Dacă călătoria cu copiii se asigură că stațiunea are, de asemenea, activități distractive ale copiilor, astfel încât să se bucure de vacanța spa de familie, de asemenea.Cele mai multe stațiuni balneare Mai ales stațiunile balneară de la plajă se ocupă de familii cu copii.
  • Există prea, o mulțime de destinații spa catering cu cupluri numai sau doar adulți. Profitați de acestea ar trebui să căutați intimitatea și compania altor cupluri sau de nou-născuți. Acestea sunt adesea frecventate de cei care doresc să-și petreacă luna de miere în cât mai romantic un cadru posibil, poate nu este potrivit pentru copii.
  • Acesta este un moment mare pentru a reîntâlni o dietă mai sănătoasă constând din fructe și legume proaspete, printre alte alimente sănătoase. Urmați întotdeauna sfatul medicilor tăi. Cele mai multe stațiuni oferă un sortiment de alimente pentru a satisface toate gusturile. Mâncarea sănătoasă este ușoară la majoritatea statiunilor de spa.
  • Dacă medicul dumneavoastră vă determină potriviți pentru exercițiu, majoritatea statiunilor oferă aceste clase de fitness, adesea gratuit. Profitați - acesta este al tuturor noilor dvs!
  • Avertizări

    Gândiți-vă de două ori despre blocarea în preplătită "pachete spa" rezervate luni înainte de călătoria dvs. spa. Până când ajungeți acolo, este posibil să nu fiți în starea de spirit să aveți un tratament spa exact atunci când l-ați rezervat, luni anterior. Acest lucru este comun și, din păcate, se poate încheia în anulare sau schimbă taxele.
  • Fiți conștienți de faptul că "Totul inclus" Stațiunile spa nu includ de fapt servicii de tratamente spa. Cu toate acestea, tot drumul în jurul ei pot și de multe ori salvați în cameră, mese și activități.
  • Nu vă lăsați păcăliți de numele hotelului sau de resort. Doar pentru că se numește spune "Ocean SpA Hotel" nu are nici un efect deloc cu privire la faptul că oferă sau nu servicii de spa. Nu există reglementări "numele" de hoteluri, prin urmare, dacă la un moment dat proprietarul hotelului a crezut cuvântul "spa" a sunat mai mult upscale, apoi ar fi putut să-l numească cu asta în ea. Întrebați sau verificați online dacă au și tratamente spa.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar