Cum să vă bucurați de o vacanță de la lac

Luând o vacanță la o casă de la lac are multe avantaje, inclusiv vederi frumoase de pe malul mării și o serie de activități distractive. Dacă doriți să rămâneți activi în călătoria dvs., alegeți un loc cu o mulțime de trasee și oportunități pentru sporturile de apă. Dacă preferați să vă relaxați și să loviți înapoi, alegeți o destinație liniștită cu atracții locale cum ar fi muzeele sau galeriile de artă. La aducerea copiilor de-a lungul, asigurați-vă că proprietatea este echipată cu o mulțime de spațiu pentru a juca în plus față de terenurile de joacă, parcuri și atracții prietenoase cu copiii din apropiere.

Pași

Metoda 1 din 4:
Mergând o vacanță activă
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță 1.Jpeg
1. Optați pentru o retragere de fitness. Dacă sunteți un buff de fitness, puteți alege un pachet de vacanță adaptat la starea în formă. Ofertele includ drumeții ghidate sau plimbări cu biciclete, aerobic de apă, caiac, parkour practică, sesiuni de yoga sau formatori personali. Veți putea să vă bucurați de exercitarea într-un mediu nou și să învățați noi tehnici sau sporturi.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la Lacul Step 2.Jpeg
    2. Alegeți o destinație cu o mulțime de trasee. Traseele de drumeții și ciclism vă vor oferi căi frumoase pentru a vedea flora și fauna locală în timp ce stați active. Dacă nu doriți să vă aduceți propriile biciclete, căutați locuri în apropiere care le închiriază la vizitatori înainte de a vă rezerva călătoria dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 3.Jpeg
    3. Alegeți un lac în care sporturile de apă sunt binevenite. Selectați un lac care permite sporturilor de apă, cum ar fi schiul jet, îmbarcare cu palete, caiac sau canotaj. Puteți aduce propriul dvs. echipament dacă aveți, altfel, alegeți un lac cu un magazin care închiriază bărci, echipamente și vestoane de viață la vizitatori.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lac
    4. Aflați temperatura apei. Dacă sunteți un bug de apă și intenționați să petreceți timp înotul sau participarea la sporturile de apă pe lac, asigurați-vă că temperatura apei va fi suficient de caldă pentru a face acest lucru. Uită-te la temperatura medie a apei pentru lac în timpul anului în care intenționați să călătoriți. De asemenea, puteți aduce un wetsuit dacă apa este puțin prea cool pentru preferințele dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 5.Jpeg
    5. Căutați un centru de fitness în apropiere. Unele proprietăți vor avea centre de fitness sau vor oferi cursuri de exerciții pentru vizitatori, care sunt perfecte pentru persoanele care doresc să rămână active în timpul vacanței. Alegeți o locație cu un centru de fitness care îl întâmpină pe oaspeți în plus față de rezidenți și verificați tarifele în prealabil, astfel încât să știți ce taxe sunt percepute pentru utilizarea sala de sport sau pentru a lua o clasă Pilates.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță 6.Jpeg
    6. Profitați de geografia locală. Căutați oportunități de a face lucruri pe care nu le puteți face în zona dvs. locală, cum ar fi schi fond, snowshoe, alpinism, zip-căptușeală sau ciclism montan. Cercetați climatul și topografia Înainte de a vă rezerva călătoria, astfel încât să aveți o idee despre ce aventuri noi pe care le puteți încerca.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 7.Jpeg
    7. Alegeți un loc cu spațiu pentru jocuri de gazon. Aduceți darts de gazon, gaură de porumb sau scară aruncată de-a lungul vacanței dvs. De asemenea, puteți alege un loc care oferă aceste jocuri pentru oaspeți sau care are o groapă de potcoavă sau o curte de volei pentru a vă bucura. Puteți profita de nopțile calde de vară în aer liber în timp ce jucați jocuri care vă împiedică să vă mișcați.
  • Metoda 2 din 4:
    Relaxați-vă în călătoria dvs
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță 8.Jpeg
    1. Alegeți o locație liniștită. Dacă sunteți în căutarea de a scăpa de agitația vieții de zi cu zi și relaxați-vă la max, alegeți o destinație liniștită fără a merge mai mult. Unele proprietăți de vacanță sunt aranjate în clustere care înseamnă o mulțime de zgomot, acțiune sau petrecere de la vecini care pot avea o idee diferită despre ceea ce face o mare vacanță.
    • Puteți chiar să doriți să alegeți un loc care să răspundă numai adulților, mai degrabă decât familiilor.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la Lacul Step 9.Jpeg
    2. Alegeți un refugiu de lux. Alegeți un refugiu de lux sau spa pentru a vă bucura de facilități suplimentare, cum ar fi conciergeri personale și servicii cum ar fi masaje și facials. Unele retrageri oferă, de asemenea, clase de meditație sau clase de yoga, în timp ce alții au cadă cu hidromasaj sau grădini de acoperiș. Totuși, alții au afișaje captivante ale antichităților și a vederilor sau a vederilor uimitoare.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 10.Jpeg
    3. Căutați experiențe culturale în apropiere. Alegeți o casă de lac într-o zonă care oferă experiențe culturale, cum ar fi galeriile de artă, muzeele și bibliotecile. Alte idei includ monumente istorice, grădini botanice, vizionarea păsărilor sau tururile de mers pe jos. Veți putea afla mai multe despre cultura locală în timp ce vă bucurați de zilele liniștite.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță la lacul de vacanță Pasul 11.Jpeg
    4. Planificați un picnic apus de soare. Un picnic pe malul lacului este o modalitate excelentă de a vă bucura de peisajul din jurul destinației dvs. Ambalați-vă mânca preferată sau vedeți dacă un restaurant local oferă un serviciu de picnic de preluare a mesei. Pur și simplu răspândiți o pătură și faceți clic înapoi în timp ce vă bucurați de o masă liniștită într-o locație frumoasă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 12.jpeg
    5. Lounge pe doc sau pe dig în timpul zilei. Utilizați docul sau digul ca un loc liniștit pentru a citi o carte sau pentru ao folosi ca o platformă de scufundări sau perch pescuit. De asemenea, ați putea sări peste roci de la ea sau vizualizați viața sălbatică. Pentru cei care iubesc să picteze, să deseneze sau să facă fotografii, vedere la lac în momente diferite ale zilei poate face ca subiectul fascinant.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de vacanță la lac Pasul 13.Jpeg
    6. Stargaze într-o noapte liniștită. Profitați de timpul îndepărtat de oraș pentru a vedea stelele în toată gloria lor. Configurați o zonă confortabilă în aer liber cu perne și pături și uita-te la stele. Puteți folosi chiar și o aplicație, cum ar fi Harta Sky sau Walk Star, pentru a vă ajuta să identificați constelațiile și planetele.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 14.jpeg
    7. Păstrați amintirile șederii dvs. Faceți o carte de jurnal, jurnal sau scrapbook din activitățile fiecărei zile. Luați o mulțime de fotografii pentru a împărtăși odată ce vă întoarceți. Dacă vă întoarceți în mod regulat la Casa Lake, aceste amintiri vor construi de-a lungul anilor și vor face ca o citire minunată prin generații.
  • Metoda 3 din 4:
    Luând o vacanță cu copii
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță la calea lacului Pasul 15.Jpeg
    1. Alegeți o proprietate familială. Unele destinații sunt vizate mai mult față de familiile cu copii decât alții, deci este important să stați la dispoziție și facilități înainte de rezervarea călătoriei dvs. Căutați locuri care oferă echipamente de care aveți nevoie (cum ar fi paturile sau scaunele înalte), precum și camerele de joacă, jocurile și jucăriile sau camerele media cu Wi-Fi și console de joc pentru copiii dvs.
    • Luați notă de cantitatea de spațiu pentru a juca în aer liber și căutați lucruri precum copacii și roci de alpinism.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de vacanță la lac Pasul 16.jpeg
    2. Căutați locații care au parcuri sau locuri de joacă în apropiere. Copiii dvs. vor iubi că au un loc de jucat în timpul vacanței. Alegeți o destinație care se mândrește cu parcuri, parcuri de skate, plăcuțe de stropire sau locuri de joacă, precum și activități centrate pe copil, cum ar fi căptușeala zip, casele de copaci, pereți de alpinism și leagăne de anvelope.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță la domiciliu Pasul 17.jpeg
    3. Rămâi lângă un magazin alimentar. Dacă intenționați să gătiți mai degrabă decât să mâncați pentru fiecare masă, ar trebui să alegeți o proprietate la o distanță rezonabilă de la un magazin alimentar. Cu toate elementele pe care le veți împacheta pentru călătorie, va fi mai ușor să cumpărați alimente din magazinul alimentar după ce sosiți și descărcați mașina. Nu va trebui să mergeți departe în cazul în care ați uitat ceva sau doriți să faceți achiziții de ultimă oră după ce veți vedea ce este în interiorul proprietății.
  • Verificați prețurile locale pentru produsele alimentare, precum și gazele și alte esențiale, astfel încât să vă pregătiți dacă prețurile sunt mai mari decât ceea ce sunteți obișnuit.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 18.jpeg
    4. Alegeți un loc lângă atracțiile prietenoase cu copiii. S-ar putea să doriți să faceți o pauză de la lac și să vă aventurați în oraș pentru a vizita un parc tematic, grădină zoologică, acvariu, ale de bowling, arcade sau magazin de jucării. Vedeți ce fel de atracții sunt oferite în zona care face apel la copii înainte de a rezerva călătoria dvs. Luați notă de orice festival sau parade care ar putea avea loc în timp ce vizitați, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță la domiciliu Pasul 19.Jpeg
    5. Alegeți un loc cu un țărm nisipos. Aduceți găleți și lopeți de acasă sau ridicați câteva ieftine la un magazin local, astfel încât copiii să poată juca în nisip. Copiii dvs. vor iubi că pot crea o răceală castel de nisip Sau căutați mici comori ascunse în nisip.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 20.jpeg
    6. Căutați o locație cu o groapă de foc. Construirea unui foc de bonfire de către malul lacului face pentru o seară plăcută în aer liber. Puteți prăji hotdogii pentru cină sau marshmallows pentru S`mores. Focul nu numai că păstrează bug-urile departe, vă va ține, de asemenea, cald și confortabil atunci când temperaturile încep să scadă.
  • Asigurați-vă că practici siguranța incendiilor. Obțineți permisiunea înainte de a construi un incendiu, faceți acest lucru numai în zona desemnată și păstrați un stingător de incendiu în apropiere.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 21.jpeg
    7. Semnează-ți copiii pentru o tabără de zi. Căutați la tabere și programe de zi în zona care oferă activități pe care copiii dvs. le-ar bucura. Anumite stațiuni și proprietăți chiar au tabere de zi sau programe la fața locului, care vor permite adulților să se relaxeze în timp ce consilierii distrează copiii.
  • Imagine intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 22.jpeg
    8. Aranja să ia tubul de copii. Aveți posibilitatea să închiriați o barcă și să trageți copiii pe un tub dvs. sau să vă înscrieți pentru un șofer de barcă condimentat pentru a vă lua pe tine și familia pe apă și să experimenteze o plimbare cu tubul palpitant.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 23.Jpeg
    9. Planificați o vânătoare de natură. Copiii vor iubi vânarea articolelor în jurul proprietății în timpul unei vânătoare de natură. Creați o listă de articole (cum ar fi semințele, un pinecone, o frunză roșie, o bug, o floare, ceva care plutește, o piatră mică, o boabe, o pene, o piuliță, ceva galben, etc.) și trimiteți copiii să găsească cât mai multe.
  • Metoda 4 din 4:
    Ambalare pentru vacanța dvs
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță
    1. Aflați ce elemente esențiale include proprietatea. Proprietatea are toate aparatele cu care vă obișnuiți, cum ar fi o mașină de spălat și uscător, mașină de spălat vase, frigider, congelator și gheață? Există un cuptor, un cuptor cu microunde și un grătar? De asemenea, trebuie să vă dați seama dacă există consumabile de curățare, cum ar fi curățenerul și bureții cu scop, săpun, săpun de mână și săpun de spălare, în plus față de articole precum un vid, mătură și mop, disponibile pentru dvs.
    • Aflați dacă un serviciu de curățenie este inclus în casă sau dacă va trebui să curățați înainte de a vă duce acasă.
    • Aduceți și hârtie și țesuturi igienice suplimentare, dacă nu sunteți sigur că închirierea va avea suficiente.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 25.jpeg
    2. Determinați ce elemente sunt în bucătărie. Uneori, închirieri de vacanță vin pe deplin stocate, dar acest lucru nu poate fi întotdeauna cazul. Aflați dacă proprietatea vine cu vase, vase și ustensile (cum ar fi vase, tigăi, spatule, linguri, cuțite, furci, plăci, boluri etc.), sau dacă va trebui să vă aduceți propria dvs.
  • De asemenea, puteți dori să aduceți folie de aluminiu, șervețele sau prosoape de hârtie și pungi de ziploc sau tupperware.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 26.jpeg
    3. Aflați dacă sunt incluse lenjeria. Ajungeți la proprietarul proprietății pentru a afla dacă lenjeria sunt incluse în proprietate. Dacă nu, sau dacă veți aduce mai mulți oameni decât există paturi, veți avea nevoie de foi, pături, perne și veteniali saltele de aer. Ați putea avea nevoie, de asemenea, prosoape de baie, prosoape, prosoape de mână și prosoape de plajă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță la domiciliu Pasul 27.jpeg
    4. Aduceți îmbrăcăminte și articole personale. Pachete de îmbrăcăminte, pantaloni scurți, pantaloni, topuri, bluze, șosete și pantofi pentru călătoria dvs. De asemenea, veți avea nevoie de un costum de baie pentru a juca în lac. Împachetați un costum frumos, cum ar fi pantaloni și o cămașă de polo sau o sunătoare și sandale, dacă vă decideți să ieșiți la cină.
  • Nu uitați rezervările de călătorie, cheile, portofelul, cărțile de credit sau de credit și ID-ul!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță la domiciliu Pasul 28.Jpeg
    5. Împachetați articolele de toaletă. Includeți șamponul, balsamul, spălarea corpului, spălarea feței, hidratantă sau loțiune, deodorant, balsam, o periuță de dinți, pastă de dinți, ață, apă de gură, și consumabile de ras. Veți avea nevoie, de asemenea, de ochelari de soare, o pălărie, protecție solară, spray de bug, prosperă și prosoape. Aduceți soluția de contact, contacte suplimentare și ochelari, dacă este cazul.
  • Ambalaj de machiaj și consumabile de păr (e.G., o perie, produse de păr, cravate de păr sau clipuri și un uscător de suflare sau fier de îndreptare dacă doriți unul).
  • Aduceți un kit de prim ajutor și orice medicamente pe bază de prescripție medicală.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță la domiciliu Pasul 29.jpeg
    6. Ambalați alimente și băuturi. Puteți alege să aduceți aceste articole de la domiciliu, sau să stocați la un magazin alimentar local. Alegeți elemente pentru micul dejun, cum ar fi ouăle și baconul sau fructele și fulgiul de ovăz. Articolele de prânz ar putea include fixări înfășurătoare sau sandwich. Pentru cină, luați în considerare grătare câini calzi și burgeri sau prăjiți-le peste foc. Opțiunile bune pentru gustări sunt gustări gras, amestec de traseu, fructe și legume.
  • Nu uitați condimentele, cum ar fi sarea și piperul, precum și condimentele, cum ar fi Mayo, Mustard și Ketchup.
  • Ridicați apă îmbuteliată, suc, sodă, alcool, dacă doriți, și gheață.
  • Aflați dacă există o mașină de cafea sau dacă va trebui să vă aduceți propriul, împreună cu filtre, cafea, zahăr și cremă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vacanță de la lacul de vacanță Pasul 30.Jpeg
    7. Adăugați elemente de divertisment. Cărți, puzzle-uri, cărți de joc și jocuri de bord sunt elemente care vă vor ține distrați în interior, mai ales dacă vremea face o întoarcere pentru mai rău. De asemenea, puteți include CD-uri, filme și jocuri video după asigurarea proprietății cu jucătorii corespunzători. Asigurați-vă că și pentru a împacheta toate cablurile de încărcare și bateriile suplimentare. Nu uitați și camera dvs., de asemenea!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar