Cum să vă bucurați de o săptămână fără ecran cu familia

În timp ce o săptămână fără ecrane s-ar putea simți descurajantă, poate fi plăcută pentru întreaga familie. Când vă pregătiți pentru a merge gratuit pentru o săptămână, aveți unele activități aliniate pentru a aștepta cu nerăbdare. Petreceți mai mult timp în afara și obțineți copiii implicați în activități zilnice. Încercați lucruri noi și explorați comunitatea dvs. Acest tip de timp special cu familia vă va permite să aveți timp de îmbinare a calității și o șansă de a afla mai multe despre reciproc, în special pentru copiii dvs. Îmbrățișați ocazia de a afla mai multe despre copiii dvs. și nu-i place. Timpul de calitate este, de asemenea, o modalitate pentru fiecare dintre voi pentru a vă oferi o atenție maximă, trimițând mesajul că familia dvs. este cel mai important lucru din viața voastră. Pentru sprijin suplimentar, obțineți alte familii implicate și jucătorii să joace împreună.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru săptămână
  1. Imaginea intitulată are o relație sănătoasă Pasul 5
1. Vorbește despre săptămâna viitoare. Fie ca copiii dvs. să știe înainte ca familia să ia o pauză de la ecrane, astfel încât să poată pregăti mental. Spuneți-le ce să se aștepte și să ofere câteva sugestii de activități de a face în loc să vizioneze televiziunea sau de a juca jocuri video. Discutați despre ceea ce este permis și nu este permis să îl utilizați în timpul săptămânii.
  • De asemenea, puteți vorbi despre excepții acceptabile. De exemplu, dacă un copil trebuie să completeze un raport, ar putea să utilizeze computerul într-un anumit timp.
  • Dacă este posibil, nu restricționați ascultarea muzicii. Utilizați surse de muzică care nu se bazează pe un ecran, cum ar fi un player MP3 sau un sistem activat de voce.
  • Imagine intitulată Trenul Potty un băiat Pasul 12bullet1
    2. Activități de pre-planificare. Nimeni nu vrea să se teamă de săptămâna sau să conteze secunde până când sa terminat! Mai ales dacă aceasta este prima dvs. săptămână fără ecran sau familia dvs. tinde să se bazeze foarte mult pe ecrane, veți dori să planificați unele activități de făcut înainte de începerea săptămânii. Creați un calendar de activitate sau calendar social pentru săptămână. De exemplu, este posibil să doriți să faceți o plimbare zilnică împreună la parc sau să lăsați copiii să se joace la locul de joacă după școală.
  • Au unele activități pentru copiii dvs. să aleagă din timpul liber. Scrieți câteva opțiuni pe bastoanele Popsicle și le puneți împreună într-un borcan. S-ar putea să includeți activități, cum ar fi "Salt pe trambulină", ​​"Paint / Draw," sau "Construiți o pernă Fort."
  • Oferiți copiilor dvs. unii spun în activitățile lor, astfel încât ei să simtă că au contribuit și au ceva de așteptat.
  • Imagine intitulată cel mai bine educați copiii pentru a schimba o societate coruptă Pasul 7
    3. Încurajați noi interese. Acum este momentul perfect pentru a vă încuraja familia să exploreze noi interese. Poate că există ceva ce ați vrut mereu să faceți, ca o clasă de exerciții sau să jucați Mini Golf. Provocați fiecare persoană din familia dvs. pentru a găsi o activitate pe care doresc să o încerce să încerce ceva nou în această săptămână. S-ar putea să fie surprinși și să afle că iubesc coacerea, construirea turnurilor, dansului sau cântând.
  • Învățați-vă copilului o nouă abilitate și lăsați-le să o practice, ca să călătorească cu bicicletă sau să urce un copac.
  • Lăsați copilul să înceapă o nouă clasă karate sau să vă ajute cu un proiect.
  • Imagine intitulată Dream Lucid Pasul 16
    4. Face obiective realiste. Dacă este imposibil ca întreaga dvs. familie să se angajeze să meargă o săptămână fără ecrane, să stabilească un obiectiv realist pentru fiecare membru al familiei și pentru familie cu totul. De exemplu, poate fi mai fezabil pentru a stabili un obiectiv de a reduce timpul ecranului sau de a tăia un lucru, cum ar fi televizorul, timp de o săptămână. Sau, cereți fiecărui membru să taie mass-media socială timp de o săptămână. Includeți toți membrii familiei în luarea deciziilor și discutați de excepții de caz la caz.
  • Dacă lucrați de la domiciliu sau copiii dvs. folosiți calculatorul pentru proiecte școlare, aveți o anumită limită de timp când dispozitivele sunt dezactivate. De exemplu, opriți computerul trecut 5:30 p.M.
  • Imaginea intitulată Fii fericit Fiind singur pasul 11
    5. Țineți lucrare la birou. Evitați să aduceți acasă acasă dacă puteți. Dacă puteți termina unele lucrări cu o săptămână înainte, puneți în câteva ore, astfel încât să puteți participa pe deplin la saptamana fără ecran. Dacă aveți un telefon de lucru separat, luați în considerare lăsarea la locul de muncă pentru această săptămână sau cel puțin să nu răspundeți la niciun text sau apeluri care nu sunt urgente.
  • Verificați și răspundeți la e-mailuri numai în timpul orelor de lucru.
  • Dacă nu puteți reduce obligațiile de lucru, încercați să reduceți înapoi.
  • Clarificați că ecranele pot fi utilizate la școală și la locul de muncă. Dacă copiii au nevoie de un computer pentru a finaliza o misiune, permiteți-i să o folosească. Cu toate acestea, luați în considerare trimiterea lor la bibliotecă sau alt loc pentru a face munca. Făcând-o în afara casei, îi poate ajuta să rămână concentrate și să nu-i ispitească pe ei sau de alți membri ai familiei.
  • Imagine intitulată Ascultă Pasul 1
    6. Opriți toate ecranele. Asigurați-vă că luați în considerare toate ecranele din casa dvs., de la telefoane mobile și tablete la ecrane de televiziune. Acestea includ, de asemenea, jocuri video și sisteme portabile de jocuri. Desemnați o locație sigură și sigură, apoi aveți copiii cu ajutorul ecranelor lor. Acest lucru va ajuta fiecare membru al familiei să fie responsabil pentru acțiunile lor și să nu fie tentat să se strecoare la timp.
  • Păstrați ecranele undeva care nu vor ispiti un membru al familiei să se strecoare de ceva timp. De exemplu, păstrați toate ecranele într-o cutie, neîncărcată și într-un loc dificil de accesat, cum ar fi mansarda.
  • Partea 2 din 3:
    Încurajarea coeziunii familiale
    1. Imagine intitulată cel mai bine educați copiii pentru a schimba o societate coruptă Pasul 1
    1. Creați timp familial structurat. Începând deoparte timpul în special pentru ca familia să fie împreună. Acest lucru este util în special dacă copiii frecventează cursuri de dans sau lecții de vioară și sunt adesea împrăștiate pe parcursul săptămânii. Găsiți un moment în care toată lumea este (sau poate fi) acasă și petrece ceva timp împreună. Faceți o activitate distractivă pe care toată lumea o va bucura.
    • De exemplu, mergeți pe o excursie sau jucați baschet la un parc.
    • Rearanjați-vă mobilierul camerei de zi, astfel încât televizorul nu este punctul central al camerei. În schimb, se confruntă cu scaune, astfel încât toată lumea să se poată confrunta cu unii pe alții și să participe la jocuri și discuții cu ușurință.
  • Imagine intitulată cel mai bine educați copiii pentru a schimba o societate coruptă Pasul 5
    2. Au o noapte de familie de familie. Copiii și părinții se bucură de jocuri împreună. Luați jocuri de bord, jocuri de cărți sau alcătuiți propriile dvs. jocuri. Jocurile sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de timpul familiei și de a vă distra împreună. În funcție de vârsta copiilor dvs., jucați ceva simplu ca și chutele și scările sau Candyland sau ceva mai complex ca uno, îmi pare rău!, sau coloniștii Catan Junior.
  • Nopțile de vineri sunt minunate pentru a avea o noapte de joc. Copiii de vârstă școlară pot avea voie să rămână puțin peste zece și jocuri de jocuri.
  • Împărtășirea unei nopți de joc cu toată familia dvs. vă permite, de asemenea, să vă relaxați și să aduceți copilul interior în tine. Distrează-te și permiteți-vă să fiți un copil din nou.
  • Image denumită identificarea dacă un copil a fost traumatizat printr-un eveniment Pasul 7
    3. Pregătiți mesele împreună. Faceți pregătirea mesei timpului familiei. Implicați copiii în activități de bucătărie, indiferent cât de mici. De exemplu, copiii mici pot ajuta la turnarea ingredientelor într-un castron, în timp ce copiii mai mari pot ajuta la amestecarea ingredientelor sau tăiate legumele. Lucrul împreună poate face distracția de pregătire a mesei și pot face masa și mai plăcută să mănânce.
  • Dați fiecărui copil o sarcină și să le arătați cum a contribuit la a face mese. Copiii dvs. se pot simți mulțumiți în crearea de ceva cu totul.
  • Imagine intitulată cel mai bine educați copiii pentru a schimba o societate coruptă Pasul 9Bullet2
    4. Mănâncă mese împreună. Faceți un punct pentru a vă așeza și a vă bucura de mese împreună. Poate că masa de familie este micul dejun înainte ca toată lumea să plece pentru muncă sau școală, sau poate cina odată ce toată lumea este acasă. Găsiți timp când toată lumea este în jur și mânca mâncare împreună. Având o masă fără ecran, poate ajuta copiii să mănânce fără distracție și să contribuie la conversații.
  • De exemplu, fiecare persoană vorbește despre o evidențiere și un luminos al zilei lor.
  • Imaginea intitulată se simt încrezător în talentele tale speciale Pasul 11
    5. Ieșiți în aer liber. Încurajați-vă familia să petreacă ceva timp în aer liber. Aceasta este o modalitate excelentă de a ieși din casă și de a opri gândirea la vizionarea televiziunii sau dorind să privim pe social media. Ia-ți familia interesată de în aer liber și ridică curiozitatea lor. De exemplu, vezi cine poate găsi cele mai multe animale pe o plimbare în pădure. Planificați o vânătoare de comori pentru copii să se uite în jur și să găsească lucruri cum ar fi ghicitoare, frunze și omizi.
  • O plimbare în afara sau într-un parc este o mare oportunitate de a-ți ghida copiii în căile lumii, să vorbească și să lege cu ei și să asculte doar membrii familiei se bucură de simplitatea de a fi împreună fără distrageri de la un ecran.
  • Copiii dvs. au creat o casă de zână sau o natură mobilă din bastoane, frunze și alte obiecte naturale.
  • Stați afară pe timp de noapte sau în fața unui cort în curtea din spate și priviți-vă la stele. Numărați numărul de stele de fotografiere pe care le vedeți cu copiii dvs. Învățați-i despre constelații, cum să le găsiți și originile numelor lor.
  • Imaginea intitulată Fii fericit Pasul 20
    6. Împreună cu alte familii. Includeți alte familii în planul dvs. pentru a merge fără ecran și pentru a reuni cu ei. Ar putea fi mai ușor pentru copii să joace creativ când sunt în jurul valorii de prieteni care sunt, de asemenea, fără ecran. Părinții se pot sprijini reciproc și se pot lăsa să se distreze jocul fără un ecran. Împărtășește idei și activități cu alți părinți locali.
  • Planificați câteva activități cu alte familii, ca un picnic în parc sau o excursie la o cascadă.
  • Partea 3 din 3:
    Ajutând copiii cu timp fără ecran
    1. Imagine intitulată Studiu pentru examene Pasul 7Bullet3
    1. Stick cu el. Prima zi va fi probabil cea mai grea pentru toată lumea. Dacă copiii sunt whiney sau se simt antsy, nu dați înăuntru. În schimb, oferiți idei de activități de a face sau prieteni pentru a juca cu. Să reamintească fiecărui membru al familiei despre regulile săptămânii și să le informeze când pot obține ecranele înapoi.
  • Imaginea intitulată începe o conversație când nu aveți nimic de vorbit despre pasul 16
    2. Încurajați jocul creativ. Ecranele descurajează copiii să interacționeze creativ sau să vină cu idei și să se joace pe cont propriu. În plus, joacă copii cu arme cu abilități emoționale, cognitive și sociale.Ia copiii dvs. implicați în jocul creativ în acest timp. Încurajați-i să facă artă, dans, să creeze muzică și să construiască cu blocuri sau alte materiale.
  • Să le construiască în moduri creative. De exemplu, încurajați-i să construiască un parc tematic pentru figurile lor de acțiune sau un robot din Legos.
  • Alte opțiuni pentru timpul de redare Creative includ jocuri de cuvinte, făcând glume și ghicitori împreună, am spionaj jocuri, șarade și alții.
  • Imagine intitulată cel mai bine educați copiii pentru a schimba o societate coruptă Pasul 6
    3. Ia Crafty. Încurajați-i pe copiii dvs. să devină creativi și greoi. Lăsați-i să se joace cu vopsele, creioane, creioane colorate, bastoane de popsicle, sclipici și alte articole de artizanat. Stabiliți ceva timp în fiecare zi pentru ca ei să fie creativi în arta lor și să facă ceva. Poate că vor să sculpte cu lut sau să facă marionete și să pună pe un spectacol de marionetă.
  • Provocați-vă copiii să pună pe o piesă la sfârșitul săptămânii și să vă pregătiți prin a face recuzită, costume și un set.
  • Încurajați abilitățile artistice ale familiei dvs. Copiii dvs. creează meșteșuguri, cântece, jocuri, sculpturi etc. Prindeți unele resturi de țesături, hârtie, carton, fotografii și reviste și au fiecare membru al familiei să creeze ceva unic.
  • Imagine intitulată Discuție cu oamenii Pasul 9
    4. Explorați evenimente și atracții comunitare. Ia-ți familia la un festival de mâncare sau muzică sau la un muzeu. Explorați lucrurile distractive de a face aproape unde locuiți că nu ați reușit niciodată să faceți asta înainte. S-ar putea să găsiți un muzeu de copii interesant sau o grădină publică, copiii dvs. se bucură. Ieșiți și găsiți lucruri noi de făcut în comunitatea dvs.
  • Participă la o piață a fermierului sau spectacol de artizanat. Vedeți o piesă la liceul local sau la centrul comunitar.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai bună Pasul 1
    5. Fi un bun exemplu. Dacă familia dvs. este de acord să nu utilizeze ecrane timp de o săptămână, aceasta include și dvs. Fii un model bun pentru familia ta (în special copiii tăi) în acest timp, cu fața în mod intenționat departe de ecrane. Dacă se luptă, exemplul dvs. bun îl poate ajuta să rămână motivat.
  • Chiar dacă simțiți-o, nu vă plângeți sau nu numărați până când puteți folosi din nou un ecran. Fiind un model de rol bun înseamnă a arăta o atitudine bună despre săptămână, chiar dacă este dificil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar