Cum să vă bucurați de o vizită la un parc acvatic

Parcurile de apă sunt un loc perfect pentru a scăpa de căldura de vară și pentru a avea o mulțime de distracție. Acestea oferă o varietate de plimbări și atracții și să răspundă la toate vârstele. O vizită la un parc acvatic este o zi distractivă pentru întreaga familie și poate fi savurată de tineri și deopotrivă. Planificarea călătoriei dvs. și aflați ce atracții pe care le oferă parcul în fața timpului înseamnă că vă puteți maximiza timpul de călătorie și aveți o vizită plăcută.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea pentru călătoria dvs
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 1
1. Verificați ce oră se deschide parcul și prețurile biletelor. Acest lucru vă permite să vă planificați ziua și bugetul pentru călătoria dvs. Cel mai bine este să ajungeți la parc mai devreme, în acest fel veți avea mai mult timp să vă bucurați de plimbări, iar liniile vor fi mai scurte. Veți avea, de asemenea, câteva ore să vă bucurați de atracțiile înainte de jumătatea zilei când soarele este cel mai puternic. În timp ce parcurile de apă sunt minunate atunci când sunt însorite, zilele noroase vă vor oferi mai multă protecție față de soare.
  • De asemenea, puteți verifica dacă parcul are un restaurant și decideți dacă doriți să achiziționați alimente acolo sau dacă vi se permite să vă aduceți propria dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 2
    2. Fa-ti bagajele. Amintiți-vă să aduceți un costum de baie, Block Block Dacă parcul este în afara, balsam de buze, bani pentru bilete și gustări, prosoape, ochelari, un lacăt pentru a vă asigura dulapul și o schimbare de haine pentru sfârșitul zilei.
  • Dacă aveți păr lung, puteți aduce și o perie de păr sau un capac de înot.
  • Este o idee bună să aduceți niște flip flop-uri sau șosete de apă de-a lungul. Acestea sunt ușor de pus pe și vă vor proteja picioarele de la beton fierbinte dacă parcul este în afara.
  • Pentru a economisi timp, vă puteți pune costumul de baie sub hainele dvs., dar nu uitați să împachetați lenjerie de corp curată pentru sfârșitul zilei dacă vă decideți să faceți acest lucru. De asemenea, puteți schimba în camerele de dulapuri când ajungeți la parcul acvatic.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 3
    3. Verificați ce fel de costume de baie permite parcul. Unele parcuri cer vizitatorilor să poarte costume de baie fără zipuri sau lucruri care pot prinde plimbări. Alții necesită copii mici să poarte scutece de apă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 4
    4. Întrebați despre treceri expres. Unele parcuri ar putea oferi bilete exprese care vă permit să săriți linii lungi și să accesați mai repede plimbări.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 5
    5. Planificați ce plimbări pentru prima dată. Poate fi util să obțineți o hartă, astfel încât să puteți lovi toate plimbările într-o singură zonă și apoi să treceți la următorul. Tu și familia ta ar putea dori să mergi pe site-ul parcului de apă înainte de călătoria dvs. și să creeze o listă cu toate atracțiile pe care doriți să le vizitați.
  • Partea 2 din 4:
    Efectuarea majorității plimbări
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 6
    1. Găsiți o cameră de dulap. Cele mai multe parcuri de apă au camere de dulap / schimbarea în care vă puteți stoca lucrurile și vă puteți schimba. Vă puteți bloca obiectele de valoare în dulapuri, astfel încât acestea să nu fie furate sau deteriorate de apă. În acest fel nu va trebui să vă faceți griji cu privire la lucrurile dvs. în timp ce vă distrați pe plimbare.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 7
    2. Utilizați toaleta parcului chiar înainte de a merge pe plimbări. În acest fel, nu veți pierde timpul Căutați o toaletă odată ce vă aflați în secțiunea Ride și vă puteți maximiza timpul de călătorie.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 8
    3. Du-te pe plimbări populare la orele de vârf. Du-te la plimbările populare devreme dimineața sau târziu seara când liniile sunt mai scurte. În timpul dimineții și după-amiaza, liniile ar putea fi foarte lungi. Acesta este un moment bun pentru a vă bucura de piscina de undă sau atracțiile pe care nu trebuie să le coadă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 9
    4. Verificați restricțiile de vârstă și înălțime înainte de coada de coadă. Unele plimbări nu vor fi potrivite pentru călăreții mai tineri, astfel încât să evitați dezamăgirea sau pierderea timpului în linii lungi, verificați regulile pentru fiecare plimbare. Cele mai multe plimbări vor avea un semn la intrarea lor, astfel încât să puteți verifica aceste pe zi.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 10
    5. Vedeți cât de ocupat este parcul seara seara. Multe parcuri de apă vor începe să se golească când 4:00 sau 17:00 se rostogolește în jur. Acum este un moment bun pentru a merge la unele dintre atracțiile mai populare (deși ar putea avea în continuare linii lungi).
  • Partea 3 din 4:
    Bucurați-vă de pauzele dvs. de apă
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 11
    1. Planificați o perioadă de întâlnire pentru prânz. Acesta este un moment minunat pentru a alimenta și a rehiza. De asemenea, vă va oferi o șansă de a vă odihni și de a planifica a doua jumătate a zilei dvs. După masa de prânz, amintiți-vă să vă reaplecați la soare și să mergeți la toaletă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 12
    2. Profitați de activitățile parcului. Unele parcuri ar putea oferi activități de grup pentru copii, jocuri arcade sau numai pentru adulți. Acesta este un moment minunat pentru a explora ce altceva a oferit parcul.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 13
    3. Relaxa. Dacă vă simțiți obosiți de activitățile zilei, pauza de apă ar putea fi un timp plăcut să vă relaxați pe un șezlong, citiți o carte sau să aveți un amânare.
  • Partea 4 din 4:
    Starea seifului
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 14
    1. Planificați măsurile de siguranță. Dacă vizitați parcul cu copii mici care nu sunt încă încrezători înotători, asigurați-vă că au un dispozitiv de salvare de viață. Unele parcuri vor oferi acest lucru gratuit, dar nu uitați să aflați înainte de a ajunge.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 15
    2. Decide cu privire la un punct de întâlnire. Acest lucru va opri copiii să se simtă îngrijorați dacă se pierd. Amintiți-vă că telefoanele vor fi în vestiar, astfel încât un loc de întâlnire desemnat este critic.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 16
    3. Relaxați-vă înainte de a începe să înotați din nou. Dacă săriți direct înapoi în piscină după ce ați mâncat, ați putea obține o crampe de stomac sau puteți simți greață. Dă-ți corpul ceva timp pentru a-ți digera prânzul și du-te doar pe plimbări odată ce mâncarea ta sa stabilit. Acest lucru ar putea fi, de asemenea, un moment bun pentru a vă relaxa în piscina de undă sau pentru a vă bucura de activități mai puțin intense.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 17
    4. Aplicați Sunblock. Dacă parcul este în afara, este important să aplicați în mod regulat Sunblock pentru a evita să vă ardeți și nimic nu vă va distruge ziua mai mult decât să vă ardeți. Un sunblock impermeabil este cel mai bun, dar chiar și acest lucru ar trebui reaplicat pe tot parcursul zilei, mai ales după plimbări cu diapozitive corporale.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o vizită la un parc de apă Pasul 18
    5. Beți o mulțime de lichide. Ar putea fi ușor să uitați că trebuie să beți o mulțime de lichid atunci când sunteți înconjurat de apă, dar acest lucru este cu adevărat important. Consumul de fluid vor asigura că nu vă deshidratați. Este o idee bună să împachetați apă, suc de fructe sau gustări suculente precum pepene verde și portocale.
  • sfaturi

    Luați notă de locul în care sunt camerele de toaletă, astfel încât știți care este cel mai apropiat dacă trebuie să le vizitați.
  • Evitați să purtați lucruri care pot cădea cu ușurință în timpul unei călătorii, cum ar fi pălăriile, ochelarii sau alte obiecte libere.
  • Dacă nu este împotriva politicilor parcului, aduceți gustări. Cele mai multe alimente din parcurile de apă sunt supraevaluate, astfel încât să aducă gustări să vă pot economisi bani și linii lungi.
  • Aduceți o mulțime de apă și păstrați-o pe tot parcursul zilei pentru a evita deshidratarea.
  • Poate fi util să aduceți ochelari de protecție pentru plimbări, mai ales dacă nu vă place apa în ochi.Dacă purtați ochelari, ați putea dori să investiți în unele ochelari de prescripție.
  • Poate fi dificil să purtați lucruri atunci când vă aflați în plimbări, iar lăsarea de bani la cabinele de depozitare pot fi riscante. Cumpărați un tub mic care atârnă pe încheietura mâinii sau gâtului și păstrează bani acolo.
  • Purtați costumele de costume pe parcursul parcului de apă pentru a economisi timp.
  • Este util să împachetați o pungă de plastic pentru a vă pune costumul astfel încât să nu facă totul în sacul dvs. umed.
  • Asigurați-vă că aveți întotdeauna un plan de locul în care mergeți mai departe, în loc să vă îndemne și să nu faceți nimic. Parcurile de apă pot fi haotice în timpul verii, și, ca rezultat, vor avea linii lungi și căi aglomerate.
  • Avertizări

    Nu trebuie să mergeți la anumite atracții dacă aveți probleme serioase de sănătate - acordați atenție semnelor de avertizare pe plimbări, mai ales dacă aveți probleme de spate / gât. Dacă nu sunteți sigur, consultați întotdeauna GP înainte de a vizita parcul.
  • Drojdie și bacterii iubesc costum de costume umede, deci nu purtați haine de baie umedă acasă.
  • Se recomandă ca femeile însărcinate să se abțină de la utilizarea diapozitivelor. Cu toate acestea, ei se pot bucura în continuare de bazinele blânde.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bani gheata
    • Sunblock
    • prosop
    • Costum de baie
    • apă
    • Ochelari de protecție (opțional)
    • Camera impermeabilă (opțional)
    • Tubul de transport (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar