Cum să obțineți bilete discontinue

Parcurile și stațiunile Walt Disney sunt tematice și parcuri de distracții care sunt situate în întreaga lume și includ Disney World în Florida, Disneyland în California și alte parcuri și stațiuni Disney în locuri precum Paris, Tokyo și Hong Kong. Disney Resorts sunt parcuri orientate spre familie care atrag de mii de familii din întreaga lume, dar aceste vacanțe pot fi destul de scumpe atunci când factor în costul călătoriei, bilete de admitere, cazuri de cazare, mese și alte cheltuieli. Dacă căutați o modalitate de a vă face următoarea aventură Disney un pic mai puțin costisitoare, există modalități de a obține bilete reduse, precum și sfaturi și trucuri pe care le puteți utiliza pentru a economisi bani în timpul vacanței dvs.

Pași

Partea 1 din 2:
Cumpărarea de bilete de reducereDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată Obțineți bilete discontinue Pasul 1
1. Verificați site-ul Disneyland pentru promoții. Disneyland oferă întotdeauna promoții chiar de la lor Website, Și în timp ce aceste reduceri sunt de obicei pentru tarifele hoteliere, puteți găsi uneori bilete de parcare reduse.
  • De exemplu, Disneyland oferă uneori zboruri multi-zi, care permit titularului de bilete să viziteze diferite parcuri tematice Disney în zile diferite, iar aceste bilete de admitere vor veni la o rată redusă. Acestea sunt minunate pentru familiile care se află într-o călătorie rutieră!
  • Imagine intitulată Obțineți bilete Disney Disney Pasul 2
    2. Profitați de un membru al clubului auto. Amandoua American Automobile Association și Asociația Canadian Automobile oferă bilete și pachete Disney reduse pentru membri.
  • Dacă sunteți membru, aveți pregătirea cardului sau numărul dvs. și vizitați site-ul AAA sau CAA sau vizitați cea mai apropiată locație pentru a vă întreba despre oferte.
  • Imagine intitulată Obțineți bilete discontinue de Disney Pasul 3
    3. Profitați de Reducerile Mondiale Disney pentru rezidenții din Florida. Oamenii care locuiesc în Florida au dreptul la bilete speciale și au preluat prețurile la Disney World. Puteți vedea selecția completă dacă opțiunile de bilete de reducere în lumea Disney Site.
  • Ofertele speciale pentru Floridienii includ adesea rate reduse pentru bilete de o zi, treceri multi-zi și treceri anuale.
  • Rețineți că pentru a profita de aceste oferte, va trebui să dovedim că sunteți rezident al Florida.
  • Imaginea intitulată Obțineți bilete Disney cu discuri Pasul 4
    4. Profitați de reduceri militare. Nuante de verde este o stațiune operată pentru membrii forțelor armate și oferă, de asemenea, tarife reduse pentru biletele și pachetele World Disney și pachetele de servicii militare care au ID-uri valide. În mod similar, Disneyland oferă adesea bilete reduse pentru personalul militar, la fel ca Disney World.
  • Imaginea intitulată Obțineți bilete Disney cu discuri Pasul 5
    5. Cumpărați bilete de pe un site internațional. Locuitorii Uniunii Europene pot obține prețuri excelente pe biletele World Disney, dacă cumpără biletele înainte de a călători în America. Pentru a achiziționa bilete din străinătate, vizitați Disney World Site-ul internațional Pentru a verifica prețurile biletelor.
  • Imaginea intitulată Obțineți bilete discontinue Pasul 6
    6. Răscumpărați recompensa Miles pentru bilete. Există numeroase planuri de carduri de credit și planuri de recompensă de călătorie, cum ar fi Aeroplan și Air Miles, care permit periodic membrilor să răscumpere puncte pentru admiterea redusă la locuri precum Disney World și Disneyland.
  • Imagine intitulată Obțineți bilete Disney DISNET Pasul 7
    7. Înscrieți-vă în seria de educație pentru tineri Disney. Programul DISNY`S DA este o serie educațională pentru copii și tineri care oferă cursuri la fața locului pe teme precum arta, științele, studiile de mediu și conducerea. Înscrierea include un preț bilet redus, dar cursurile sunt obligatorii pentru copiii care se înscriu.
  • Aceste programe sunt în mod obișnuit destinate elevilor elementari, juniori și liceului.
  • Imaginea intitulată Obțineți bilete discontinue Pasul 8
    8. Utilizați un site de bilete de reducere. Există câteva site-uri legitime acolo care vinde bilete Real Disney la prețuri reduse. Nu numai că puteți obține prețuri de admitere reduse pentru diferite parcuri tematice Disney (pentru câteva zile unice și multiple), dar puteți găsi și alte oferte și promoții speciale. Aceasta include admiteri mai ieftine pentru parcuri de apă, cum ar fi Laguna Typhoon, arată bilete, admiteri ieftine pentru atracții precum Hollywood Studios, bilete de divertisment pentru lucruri precum Disney caracteristici și alte caracteristici speciale. Unele dintre site-urile mai de încredere sunt:
  • Centrul Oficial de Ticket
  • Park Savers
  • Bilete de distracție Orlando
  • Scăpați astăzi
  • Turistul sub acoperire
  • Imagine intitulată Obțineți bilete Disney cu discuri Pasul 9
    9. Căutați taxe ascunse. Când cumpărați bilete regulate sau cu discount pentru parcurile tematice Disney, citiți imprimarea fină pentru taxe suplimentare care ar putea modifica prețul biletului. Puteți găsi un furnizor de reduceri care oferă prețuri de bilete mai mici decât oricine altcineva, dar taxele ascunse ar putea fi adăugate și să facă costul final mai scump decât un alt furnizor.
  • Partea 2 din 2:
    Economisind bani în călătoria dvsDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată Obțineți bilete discontinue Pasul 10
    1. Du-te în afara sezonului. Parcurile tematice în afara sezonului la Disney se numește sezonul de valoare, dar acest lucru apare, în general, numai în ianuarie. În timp ce prețurile biletelor sunt probabil să fie aceleași pe tot parcursul anului, o călătorie în timpul sezonului de valoare va însemna o mai bună rată hotelieră.
    • Hotelurile sunt, de obicei, cea mai scumpă parte dintr-o excursie Disney, astfel încât economia de bani pentru cazare ar putea să vă economisească de fapt mai mulți bani decât biletele cu discount.
  • Imagine intitulată Obțineți bilete Disney Discou Pasul 11
    2. Căutați promoții. În fiecare moment și apoi, Disney lansează promoții speciale care pot fi folosite de oricine și site-uri precum Salvatori de mouse Compilați și afișați toate promoțiile curente care sunt disponibile.
  • Imagine intitulată Obțineți bilete Disney Discou Pasul 12
    3. Căutați cupoane de luat masa și oferte. Mâncărurile sunt o altă parte scumpă a unei vacanțe Disney, dar puteți economisi bani aici, căutând cupoane de masă și reduceri de la Fan Pagini și site-urile oficiale ale parcului Disney.
  • Alternativ, puteți economisi bani prin mâncarea off-site-ului, deoarece parcurile tematice percep întotdeauna o primă pentru alimentele achiziționate în parc.
  • Imagine intitulată Obțineți bilete discontinue Pasul 13
    4. Verificați site-urile oficiale pentru tranzacții și pachete. Cele mai multe oferte oferite direct de către Disneyland și Disney World Implicați reduceri și tarife speciale la hoteluri, pachete de vacanță, mese și bilete de divertisment.
  • Promoțiile oferite direct prin site-urile oficiale ale parcului se schimbă frecvent și sunt valabile doar pentru timpi limitați, deci verificați de multe ori dacă planificați o călătorie în viitor.
  • Imaginea intitulată Obțineți bilete discontinue Pasul 14
    5. Profitați de ofertele Bounce-Back. Acestea sunt oferte speciale care sunt făcute oaspeților curenți ai parcurilor tematice Disney (adică veți primi oferta în timp ce sunteți încă în vacanță). Dealurile sunt concepute pentru a încuraja oaspeții să se întoarcă, astfel încât acestea vor oferi adesea oferte excelente pentru rezervări și hoteluri, dacă rezervați acum pentru o călătorie viitoare.
  • Imaginea intitulată Obțineți bilete Disney DISNUTE Pasul 15
    6. Creați conturi cu parcurile tematice Disney. Disney oferă coduri PIN care sunt asociate cu oferte exclusive pentru oameni. Aceste coduri PIN sunt adesea asociate cu o anumită persoană, dar există uneori coduri PIN generale care sunt trimise care pot fi răscumpărate de oricine. Ofertele implică de obicei reduceri de hotel, cupoane de mâncare și upgrade-uri de bilete.
  • Singura modalitate de a fi orientată spre promovarea PIN-ului este de a avea un profil cu un parc Disney, iar mai multe conturi pe care le deschideți și cu atât mai multe profile pe care le creați, cu atât mai probabil veți primi un cod PIN.
  • Modul în care Disney alege să vizeze patronii pentru promoțiile PIN-ului este un secret comercial, dar este posibil să vă măriți cotele prin crearea mai multor conturi, participând la sondaje, înregistrând diferite programe și grupuri, solicitând DVD-uri și hărți și activarea cu dvs. conturi.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu cumpărați niciodată parțial folosite Disney, deoarece este ilegal să se revinde aceste bilete, o singură persoană are voie să folosească fiecare bilet și nu aveți nici o modalitate de a ști dacă există de fapt în orice zile rămase pe treceri.
  • În mod similar, nu cumpărați bilete de la furnizorii care pretind că vinde bilete la prețuri extrem de scăzute, deoarece acestea sunt cele mai des înșelătoare.
  • Când vă planificați o aventură Disney pentru dvs. și pentru familia dvs., acordați atenție parcului pentru care sunt biletele. Există mai multe parcuri și stațiuni diferite, iar biletele pentru Disneyland nu sunt transferabile și nu vă vor duce la Disney World (și viceversa) dacă cumpărați cele greșite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar