Cum să găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie)

"Cele mai bune lucruri în viață sunt gratis," merge vechea zicală - dar ce puteți face gratuit că este de fapt...bine...distracţie? Iată câteva indicii pentru a explora lucrurile distractive ieftine de făcut cu familia dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 1
1. Verificați ziarul local pentru evenimente comunitare. Orașe, orașe, biblioteci, școli, centre de recreere și alții asemenea au adesea evenimente gratuite. Verificați muzeele locale, parcurile și altele asemenea pentru zilele speciale deschise sau alte evenimente care oferă admitere gratuită.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 2
    2. Explorați marele în aer liber. Parcuri în afara, pădurile, terenurile de stat și altele asemenea sunt adesea libere și oferă o mulțime de activități distractive cum ar fi înotul, drumeții naturale, camping, zboară de kite și altele asemenea. Asigurați-vă că verificați evenimente speciale cum ar fi atelierele gratuite, drumeții ghidate, petreceri de stargazing și multe altele.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 3
    3. Gătiți împreună. Trebuie să gătești cina - de ce să nu faceți asta împreună? Un proiect de gătit de familie: cookie-uri de ciocolată, grătar, făcând uimitoare, făcând mercleauce, este un cost redus și este distractiv. Pentru copii, există niște minunați "Mâncăruri alimentare" Proiecte pe care le vor bucura probabil, cum ar fi creând orez albastru sau paste de a mânca sau făcând fructe sushi.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 4
    4. Joaca impreuna. Când a fost ultima dată când ai jucat captura cu tatăl tău? A jucat șah cu mama vitregă? Ce zici de ceva simplu ca roci, hârtie, foarfece sau tic tac toe?
  • Imagine intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 5
    5. Creați împreună. Obțineți familia implicată într-un proiect, cum ar fi construirea unei case de copaci din cherestea de resturi, pictura camerei de zi, creând un scrapbook de familie și multe altele.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 6
    6. Au o noapte de film. Fiecare membru care este suficient de mare pentru a alege poate desemna un film pentru seara să se uite împreună. (Asigurați-vă că este potrivit pentru toată lumea). S-ar putea să fi uitat cât de mult ați iubit "Vrajitorul din Oz" Până când sora ta mică a luat-o afară.
  • Probabil că aveți tone de videoclipuri și DVD-uri pe care nu le-ați urmărit într-un timp sau puteți înregistra orice număr de filme pe recorder.
  • Bibliotecile au adesea o mare varietate de filme gratuite gratuite.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 7
    7. Citiți o carte împreună. Classics ca "Web-ul lui Charlotte", "Alice in Tara Minunilor" și mai mult pot fi bucurați de întreaga familie.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 8
    8. Ce nu ați făcut ceva timp? Care este ceva ce ați făcut în trecut sau părinții voștri în trecut pentru distracție, că nu ați făcut în ultima vreme?
  • Imagine intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 9
    9. Ce se ascunde în dulap? Există echipamente sportive, jocuri, proiecte de artă și mai mult care este dezactivat în mansardă, dulap, garaj, vărsare și așa mai departe? Poate că este timpul să încercăm din nou acele lame de role, sau să înființez telescopul în curte, să joace un joc de crochet și să luați canoe vechiului unchiului într-o călătorie.?
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 10
    10
    Voluntar O mulțime de organizații apreciază familiile care ajută. Donarea timpului dvs. către organizațiile vrednice poate fi distractiv, educațional și o mare experiență de legare.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 11
    11. Verificați pentru burse. Uneori, o organizație va da o familie liberă dacă pot prezenta dificultăți financiare. De asemenea, voluntariatul vă poate oferi admiterea liberă la muzee, evenimente, clase și multe altele.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 12
    12. Puneți un spectacol magic. Au toată lumea în familie găsiți câteva trucuri pentru a efectua.
  • Imagine intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 13
    13. Faceți ceva ce nu ați făcut niciodată înainte. Este ușor să plângi, "nu e nimic de făcut"...Ce zici de a căuta în mod activ ceva nou de făcut...Indiferent dacă credeți că va fi distractiv sau nu. De exemplu, ați putea găsi în ziarul local Există o demonstrație de dans african gratuit. Va fi distractiv? Cine știe - dar dă-i o încercare.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri gratuite de făcut în weekend (pentru o familie) Pasul 14
    14. Faceți o zi specială pentru fiecare membru al familiei. Acest lucru poate fi un mod distractiv și grijuliu de a satisface distracția tuturor. Pe bază de rotație, fiecare persoană are o zi în care el sau ea este "persoana speciala" și toți ceilalți se ridică. De exemplu, dacă tatăl tău iubește golful (chiar dacă nu), poate familia ta poate crea un verde pus în curte.
  • sfaturi

    Amintiți-vă: Timpul de familie împreună poate, la început, nu par atât de distractiv ca vacanțe scumpe, dar făcând timp împreună pentru a lucra la distracție va fi probabil foarte bun pentru toată lumea.
  • Pachete mese și gustări pentru a evita blocarea banilor pe aceste lucruri.
  • Nu orice eveniment gratuit va fi cel mai bun lucru pe care familia ta a făcut-o vreodată împreună - asta e ok. Încercați pentru un moment bun și continuați să încercați lucrurile chiar dacă există unele dezamăgiri.
  • Casă și grădină curată împreună.
  • Dacă persoana din familia ta într-adevăr, într-adevăr nu vrea să vină atunci să nu-i forțezi să meargă
  • Avertizări

    Unele activități libere (cum ar fi admiterea liberă) nu au sfârșit să fie liberi. Feriți-vă de evenimentele în care veți cheltui bani pe tratate, mese, jocuri și așa mai departe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar