Cum să încurajați legătura dintre copiii dvs. Și bunicii lor

Există multe modalități de a încuraja legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor. Indiferent dacă bunicul trăiește pe stradă sau în toată țara, îl puteți încuraja să se implice în viața copiilor dvs. într-o varietate de moduri. Implicați bunicii copiilor dvs. în activități de zi cu zi, cum ar fi cina, practica de dans și evenimente sportive. Stați în contact cu scrisori, tehnologie și vacanțe planificate vă va ajuta copiii să le obligați cu bunicii care nu trăiesc lângă ușă. Istoria este, de asemenea, o gateway pentru legătura intergenerațională, de la încurajarea copiilor dvs. să efectueze un interviu de istorie orală cu bunicul pentru a reconstrui arborele de familie al bunicii.

Pași

Metoda 1 din 4:
Planificarea interacțiunilor regulate
  1. Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 1
1. Discutați cu copiii dvs. despre legarea cu bunicii lor. Este important ca copiii dvs. să înțeleagă valoarea de legare cu bunicii lor și să aibă interacțiuni intergeneraționale regulate. Explicați-i copiilor dvs. de ce este important pentru dvs. și pentru bunicii lor. Asigurați-vă că vorbiți despre beneficiile tangibile adecvate vârstei și etapei de dezvoltare.
  • Încercați să spuneți: "Bobby, sunt încântat că vrei să-ți petreci timpul cu bunicul. Obișnuiam să călătoresc cu bunicul meu ca un copil și aceștia erau câteva dintre cele mai bune momente ale vieții mele."
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 2
    2. Încurajați-i pe copiii dvs. să vină cu activități de legare. Lăsați-i pe copiii dvs. să joace un rol în a decide cum și când se vor lega cu bunicii lor. Cereți-i să vină cu o listă de lucruri pe care le place să facă acest lucru, ei cred că bunicul se va bucura, de asemenea. De asemenea, puteți încerca să vă cereți copiilor să scrieți lucrurile pe care bunicul le-ar putea să le învețe.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 3
    3. Găzduiește o cină săptămânală. Având o masă săptămânală în care copiii dvs. și bunicii lor se pot întâlni și vor vorbi despre evidențiarea săptămânii este o modalitate excelentă de a încuraja legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor. Dacă bunicii sunt deschisi, invitați-i să se întoarcă la gazduirea evenimentului săptămânal. Puteți chiar să vă încurajați copiii să-i ajute pe bunicii lor să pregătească un fel de mâncare pentru această ocazie.
  • Dacă ideea unei cina săptămânal pare copleșitoare, încercați o adunare lunară în care toată lumea aduce un fel de mâncare sau două pentru a împărtăși. Acest lucru va scuti presiunea asupra oaspeților, cât și asupra gazdelor.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 4
    4. Invitați bunicii la activitățile extrașcolare. Șansele sunt copiii dvs. sunt implicați într-o serie de activități de after și weekend. Fie că este vorba de un joc de fotbal, un recital de dans sau de jocul școlii, să încurajeze copiii să-i invite pe bunicii lor să împărtășească în aceste momente importante cu ei. De asemenea, trebuie să vă extindeți invitația pentru a vă asigura că bunicii se simt bineveniți la aceste evenimente.
  • Dacă copiii dvs. sunt implicați în sport, încercați să oferiți bunicilor lor o copie a programului lor de joc și practică. Acest lucru va permite bunicilor să planifice înainte și să participe mai mult la astfel de evenimente.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 5
    5. Oferiți bunicilor oportunități multiple și în curs de desfășurare pentru a vă implica. Mulți bunici au o programare ocupată de propriile lor. Acest lucru include adesea munca cu normă întreagă. Poate fi dificil pentru ei să-și gestioneze propriul program, precum și pe cei ai copiilor dvs. Acesta este motivul pentru care este important să le invităm la evenimente și oportunități de a vă implica în viața copiilor dvs. Doar pentru că bunicul nu a putut ajunge la recitalul de balet luna trecută nu înseamnă că nu va fi încântată să participe la extravaganța din această săptămână.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 6
    6. Discutați orientările cu bunicii copiilor dvs. Va trebui să fiți clar despre reguli pe care copiii se așteaptă să le urmeze și ar putea fi nevoie să ceară bunicilor să-și adapteze la copii acasă pentru copiii mai mici. Abordați subiectul într-un mod prietenos, mai întâi mulțumindu-le pentru petrecerea timpului cu copiii dvs. Lăsați-i să știe care sunt regulile și așteptările dvs. și ascultați răspunsurile lor în timp ce vă rețineți judecata.
  • Încercați să spuneți: "Tată, sunt foarte încântat că veți urmări copiii după școală această cădere. Avem câteva reguli pe care băieții trebuie să le urmeze. Credeți că putem lucra împreună pentru a ne asigura că le urmează și la tine acasă?
  • Face sugestii pentru izolarea copilului. Încercați să spuneți: "Mama, ar fi posibil să puneți încuietori izolate la copii pe dulapurile dvs. de bucătărie? Sunt mai mult decât fericit să-i cumpăr și să le instalez pentru tine."
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 7
    7. Facilitați interacțiunile oferind încurajări.Dacă bunicii nu au o relație strânsă cu copiii dvs., știind cum să interacționeze cu copiii poate fi ciudat pentru ei. Oferirea bunicilor o încurajare poate ajuta.
  • Încercați să spuneți ceva de genul, "Tată, mulțumesc că ați pus acest puzzle împreună cu Jake. Știu că se bucură cu adevărat să petreacă timpul cu tine." Sau, "Mamă, știu că e greu să te conectezi cu Jenna la vârsta ei, dar faci o treabă minunată."
  • Metoda 2 din 4:
    Stau la atingere
    1. Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 8
    1. Planificați vizitele regulate. Când bunicii trăiesc departe de nepoții lor, poate fi dificil de legat. Planificarea vizitelor regulate pot face legătura mai ușoară, chiar dacă este posibilă doar de câteva ori în fiecare an. Luați timp pentru a avea o conversație cu bunicii copiilor dvs. despre importanța văzându-vă cât mai mult posibil. Planificați o vizită sau două în viitorul apropiat, unde copiii dvs. pot avea ceva timp important față în față cu bunicii lor.
    • Încercați să spuneți: "Mamă, este foarte important pentru mine că veți petrece timp cu copiii. Doriți să planificați să cheltuiți mai multe sărbători împreună în acest an?"
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 9
    2. Profitați de tehnologie. Există oportunități nesfârșite pentru ca copiii dvs. să se conecteze cu bunicii lor folosind tehnologia. De la o conversație de timp a feței pe telefonul dvs. inteligent pentru a juca jocuri împreună pe Internet, copiii pot lega cu bunicii lor folosind o varietate de tehnologii. Încercați să configurați datele regulate Skype cu bunicii copiilor dvs. sau să le cereți să configureze un cont de chat pentru a partaja imagini stupide.
  • Încurajați-vă pe copiii dvs. să predea bunicile ne-tech-savvy cum să utilizeze anumite tehnologii.
  • Adresați-vă bunicilor copiilor dvs. pentru a posta fotografii pe social media și asigurați-vă că partajați și fotografii ale familiei dvs.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 10
    3. Scrie scrisori și trimite cărți poștale. Snail Mail este o modalitate excelentă de a încuraja legătura între bunicii pe distanțe lungi și copiii dvs. Copiii dvs. au scrie scrisoare către bunica și trimite-i un pachet plin de papetărie, ștampile și scrisori pre-adresate copiilor dvs. Probabil că este încântată să înceapă să scrie în mod regulat la noii ei prieteni stiloși.
  • Încurajați-vă pe copiii dvs. să trimită o carte poștală la bunica spunând: "Bună bunica! Caut un stilou prieten. Doriți să trimiteți scrisori unul altuia în această iarnă?"
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 11
    4. Actualizați bunicii cu privire la realizările copilului dvs. Poate fi bunicii grei pentru a obține detalii despre realizările și reperele copilului dvs. vorbind cu ei, astfel încât să aveți nevoie să le actualizați pe aceste lucruri.
  • Încercați să împărtășiți realizările copilului dvs., reperele și alte informații semnificative cu bunicii după ce copilul dvs. a terminat să vorbească cu ei. De exemplu, dacă copilul dvs. a câștigat recent un premiu la școală, atunci puteți împărtăși aceste informații după finalizarea copilului având timp cu bunicii cu bunicii.
  • Metoda 3 din 4:
    Planificarea aventurilor și împărtășirii abilităților
    1. Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 12
    1. Au un somn de somn la bunica. O modalitate excelentă pentru copiii dvs. de a petrece timpul de calitate cu bunicii lor este de a planifica un somn. A dormi la bunica vă poate ajuta copilul să-și construiască independența și încrederea fiind departe de mamă și tată în timp ce se distrează vizionarea vechilor filme Disney în camera de zi Gran`s.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 13
    2. Planificați o vacanță de familie. O mare aventură de a încuraja legătura dintre bunicii și nepoții lor este o vacanță de familie. Luați în considerare invitarea bunicilor copiilor dvs. la plajă vara viitoare sau faceți o excursie la week-end în orașul în care copiii pot vizita grădina zoologică și pot juca în parc cu bunicul. Dacă familia ta iubește în aer liber, ia în considerare o excursie de camping la un parc de stat.
  • Pentru a reduce stresul, ia în considerare rezervarea de cazare separată pentru bunici.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 14
    3. Încurajați excursii unu-la-unu. Dacă aveți mai mulți copii, poate fi o provocare pentru bunica pentru a obține suficient timp cu fiecare dintre ele în timpul vizitelor săptămânale. Încurajați-vă bunicii copiilor dvs. să planificați excursii unu-la-unu cu copiii dvs. Acest lucru poate fi ceva la fel de simplu ca prinderea unei sâmbătă Matinee sau o aventură mai implicată ca o excursie de week-end pentru a vedea un spectacol pe Broadway. Asigurați-vă că fiecare copil își obține propria aventură unu-la-o singură pentru a evita gelozia.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 15
    4. Gatiti una dintre retetele secrete ale bunicii. Bunicii au abilități pe care le pot împărtăși cu copiii dvs., prezentând o oportunitate perfectă pentru legarea între cele două generații. Bunica are o rețetă de familie secretă pentru spaghete? Bunicul încă gătesc Borscht mama lui la învățat cum să facă cu ani în urmă? Încurajați-i pe copiii dvs. să-și ceară bunicii să împărtășească aceste abilități cu ei.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 16
    5. Încurajați bunicul să-și împărtășească abilitățile de grădinărit. Hands-on abilități cum ar fi grădinărit, prelucrarea lemnului sau chiar vizionarea păsărilor pot fi o modalitate fantastică pentru copiii dvs. de a lega cu bunicii lor. Dacă bunicul are un set de îndemânare pentru a le împărtăși, încurajați-l să-i arate fiicei sau fiului cum se face. Nu numai că aceasta va facilita legătura, va asigura, de asemenea, că abilitățile sunt transmise noii generații.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind istoricul ca o modalitate de a lega
    1. Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 17
    1. Interviu bunicii. Istoria orală este un instrument puternic pentru predarea copiilor despre trecut. Intervievarea bunicii este o modalitate excelentă de a nu numai să învețe despre viața ei ca o femeie tânără, ci să treacă la istoria familială și regională care altfel ar putea fi pierdută. Stați jos cu copilul dvs. și faceți o listă de întrebări pentru a cere bunicii despre trecut. Înregistrați interviul folosind smartphone-ul dvs. și păstrați istoricul oral rezultat pentru generațiile viitoare.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 18
    2. Face un album de istorie de familie. Bunicii au adesea o mulțime de fotografii vechi situate în jurul valorii de povești despre istoria unei familii. Adresați-vă bunicilor copiilor dvs. pentru a localiza fotografiile de familie vechi și apoi faceți copii ale originalelor. Folosind originalele, copiii dvs. lucrează cu bunicii lor pentru a crea un scrapbook cu fotografiile și orice povești bunicul ar putea dori să împărtășească.
  • Imaginea intitulată Încurajează legătura dintre copiii dvs. și bunicii lor Pasul 19
    3. Face un copac de familie. Învățarea despre strămoșii lor este o efordări și interesante pentru copii. Luați în considerare cererea bunicilor copiilor dvs. să se așeze cu copiii și să schițeze un copac de familie. Acest lucru va oferi bunicii ocazia de a împărtăși povestiri despre părinții și bunicii ei că ar putea să nu o împărtășească altfel.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar