Cum să evitați probate

Probate este procesul supravegheat de instanță de soluționare a afacerilor personale și financiare ale unei persoane decese. În timpul probate, un reprezentant personal desemnat va colecta activele decesului, va plăti orice factură și va distribui proprietatea moștenitori. În funcție de situația dvs., poate avea mai mult sens să se prezinte proprietatea direct la moștenitori sau beneficiari, ocolind procesul de probate.Ar trebui să consultați sau să angajați un avocat de încredere și proprietăți pentru a vă asigura că nu faceți greșeli costisitoare în încercarea dvs. de a evita probate.

Pași

Metoda 1 din 4:
Numirea unui transfer la beneficiarul morții
  1. Imagine intitulată Evitați probate Pasul 1
1. Pregătiți-vă să numiți un beneficiar după moarte. Proprietatea care enumeră un transfer la beneficiarul de deces (TOD) sau un salariu pe deces Beneficiar (POD) trece direct la beneficiarul numit, evitând probate.
  • În cadrul unui aranjament Pod sau Tod, proprietatea este transmisă automat beneficiarului la moartea proprietarului original.
  • Aceasta este spre deosebire de o voință.Cu o voință, proprietatea de proprietate nu se schimbă până când procesul de probate este finalizat, iar executantul imobiliar distribuie proprietatea beneficiarilor.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 2
    2. Înțelegeți diferența dintre Tod și Pod. Cei doi termeni sunt foarte asemănători, dar diferă în tipul de cont, fiecare se aplică. Deși sunt în esență aceleași, ele sunt folosite în circumstanțe diferite.
  • TOD se aplică proprietății pe care le dețineți.Această proprietate (cum ar fi imobiliară sau o mașină) va fi transferată la moarte la Beneficiarul numit, care poate face apoi cu ceea ce ar dori.
  • Pod se aplică în conturile bancare și bancare. Banii sunt încă considerați "proprietăți", dar un cont bancar în numele dvs. nu va rămâne deschis ca atare după moartea dvs. Prin urmare, contul este "plătit" după moartea dvs. către beneficiarul dvs. de alegere, care poate face ceea ce doresc cu banii. Cu toate acestea, contul bancar trebuie închis.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 3
    3. Selectați pe oricine doriți să fiți beneficiar. Puteți numi pe oricine pe care îl alegeți ca un TOD sau POD pe conturile dvs. financiare, titlurile vehiculului și în unele state, proprietatea dvs. reală. Când proprietatea trece la un proprietar articulat, Tod sau Pod, trece în afara proprietății dvs.
  • Imobilul dvs. este alcătuit din toate celelalte proprietăți, care nu sunt deținute în comun sau care să listeze un Tod sau Pod.
  • Pentru a evita probate, trebuie să vă asigurați că toată proprietatea dvs. trece în afara imobilului dvs., direct la un beneficiar sau un proprietar comun.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 4
    4. Stabiliți un Tod pentru vehiculele dvs. la Departamentul de Autovehicule.Unele state vă vor permite să numiți un beneficiar TOD pentru mașina dvs. Acest lucru este benefic deoarece, atunci mașina poate fi transferată automat noului proprietar în loc să ședeze neutilizate în timpul procesului de probate.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 5
    5. La DMV, solicitați un certificat de proprietate a mașinii în "Formularul beneficiarului."(Taxa este aceeași ca și pentru un certificat standard.)
  • Noul certificat enumeră numele beneficiarului (sau mai mult de 1), care va deține automat vehiculul după moartea dvs.
  • Beneficiarul pe care îl numești nu are drepturi atâta timp cât sunteți în viață. Sunteți liber să vindeți sau să dați mașina sau să numiți pe altcineva ca beneficiar.
  • Puteți afla dacă statul dvs. permite beneficiarilor TOD pentru mașini Aici.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 6
    6. Denumiți un Tod sau Pod pe conturile dvs. de verificare și economii. Puteți face acest lucru vizitând banca și completați un formular simplu. Băncile vor avea toate proceduri ușor diferite pentru acest lucru și poate fi o idee bună să sunați înainte și să cereți înainte de a vizita în persoană. Dacă numiți un proprietar articulat, persoana pe care o numiți va trebui să fie prezentă și să semnați o carte de semnătură care va fi adăugată în cont.
  • O modalitate mai simplă de gestionare a conturilor dvs. bancare poate fi stabilirea unui cont comun. Cu un cont comun, dacă 1 parte moare, celălalt devine pur și simplu "proprietar" a contului și poate continua să funcționeze contul fără nicio formă juridică.
  • Cu toate acestea, rețineți că denumirea unui proprietar de cont comun în locul unui beneficiar POD poate provoca probleme.
  • De exemplu, un proprietar comun vă poate retrage toți banii sau poate cauza ca o garanție să fie plasată în cont dacă sunt în judecată și o judecată este introdusă împotriva lor.
  • Numirea unui proprietar comun vă poate determina, de asemenea, că sunteți responsabil pentru taxele de cadouri federale. În prezent, puteți da de până la 13.000 de dolari pentru orice persoană fără a datora o taxă federală de cadouri.
  • Numirea unui pod sau Tod este cel mai sigur mod de a vă asigura că proprietatea dvs. trece la cine doriți, fără a le oferi nici un interes în ea până după moartea dvs.
  • Majoritatea statelor permit unui beneficiar POD să preia un cont fără probate dacă o voință vă oferă dreptul la bani și suma din contul nu depășește o anumită sumă.
  • Într-un astfel de caz, trebuie să oferiți băncii o copie a certificatului de deces, voința și o declarație.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 7
    7. Listează un Tod sau Pod pe orice anuită, economii de pensionare, CD-uri sau alte investiții pe care le aveți. Dacă utilizați o firmă de brokeraj, ar trebui să vă poată oferi formularul pentru a lista beneficiarului la alegere.
  • Majoritatea statelor au adoptat actul uniform de înregistrare a titlurilor de transfer-on-deces, care permite desemnarea TIP pentru valorile mobiliare de investiții. Puteți afla dacă statul dvs. a adoptat acest act Aici.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 8
    8. Discutați despre numirea unui Tod pe orice proprietate imobiliară pe care o aveți cu un avocat. Proprietatea imobiliară include atât imobiliare rezidențiale, cât și comerciale. Unele state permit transferul asupra faptelor de deces și alții nu.
  • Un transfer la decesul de deces este la fel ca o revendicare normală a renunțării sau o faptă de garanție care transferă proprietatea unui nou proprietar. Transferul pe decesul faptei, cu toate acestea, numește noul proprietar și Tod.
  • Consultați o companie locală de titlu sau avocat imobiliar pentru a determina dacă statul dvs. permite faptele TOD.
  • Dacă statul dvs. nu permite transferul asupra faptelor de deces, puteți numi întotdeauna un proprietar comun pentru fiecare piesă de bunuri imobiliare pe care le dețineți.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 9
    9. Să înțeleagă dreptul comun asupra proprietății imobiliare.Dacă o proprietate este supusă "închirierii comune", co-proprietarii au egalitate de proprietate asupra unei proprietăți care trece la moartea unei părți la proprietarul (proprietarul) supraviețuitor din partea dreaptă "Supraviețuire."Un alt tip de închiriere comună este "închiriat în comun", care dă dreptul proprietarilor de acțiuni predeterminate ale proprietății și permite porțiunii deținute de decedatul să treacă în conformitate cu voința lui.
  • Supraviețuirea nu este automată, deci asigurați-vă că fapta dvs. specifică faptul că proprietatea comună are dreptul de supraviețuire.
  • Odată 1 dintre proprietarii de proprietate moare, proprietarul supraviețuitor trebuie să furnizeze dovezi privind moartea celeilalte părți (certificatul de deces) și completează o declarație oficială care stabilește baza drepturilor lor.
  • Asigurați-vă că consultați un avocat despre modul cel mai bun pentru a transfera proprietatea la moștenitori sau proprietari cu supraviețuire.
  • De asemenea, este posibil să doriți să discutați cu avocatul dvs. sau cu un contabil cu privire la implicațiile fiscale de a moșteni sau de a primi o singură proprietate asupra unei proprietăți.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea unui trust de viață revocabil
    1. Imagine intitulată Evitați probate Pasul 10
    1. Stabiliți o încredere în viață revocabilă.Un trust de viață revocabil este un acord legal pe care îl stabiliți în timp ce încă mai în viață că vă puteți schimba ori de câte ori doriți. Această încredere va deveni irevocabilă asupra morții voastre.În încrederea vie, numiți un mandatar pentru a vă ocupa de activele după moartea dvs.
    • Trustul rămâne singurul proprietar al proprietății și posesiunilor dvs. și rămâne responsabil de toate deciziile legale care le înconjoară până la moartea ta.Controlezi proprietatea ca atât de "mandatar", cât și beneficiar, dar nu "dețineți". Ar trebui să deveniți incapacitat mental sau pe moarte, un mandatar desemnat (nu singur, evident) va organiza titlul legal proprietății și posesiunilor dvs.Mandatarul vă va executa, de asemenea, voința, eludând procesul de probate.
    • Deoarece mandatarul este "proprietarul" activelor de încredere după moartea dvs., proprietatea care este supusă încrederii nu se ia în considerare ca proprietate în scopul probate de proprietate.Din acest motiv, procesul de probate este evitat cu totul.
    • Fiți conștienți că crearea unei încrederi vii nu vă va proteja de impozitul federal sau de stat.În majoritatea statelor, o moștenire evaluată la sau mai mare de 5 milioane de dolari este supusă unei taxe imobiliare.
  • Imagine intitulată Evitați proba Pasul 11
    2. Să înțeleagă o încredere vie irevocabilă. Crearea unui trust irevocabil înseamnă că, odată ce îl stabiliți, nu aveți dreptul sau oportunitatea de a schimba beneficiarii sau dispunerea activelor de încredere. Din acest motiv, majoritatea oamenilor preferă să stabilească o încredere revocabilă.
  • În general, oamenii creează trusturi irevocabile, deoarece dacă încrederea este irevocabilă, creatorul de încredere nu mai "deține" activele din încredere.
  • Aceasta înseamnă că creditorii nu sunt în măsură să ajungă la activele de încredere, iar atunci când creatorul de încredere moare, nu există o taxă imobiliară percepută de încredere.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 12
    3. Denumiți un mandatar. Orice adult competent pe care îl aveți în care aveți încredere poate fi numit ca mandatar, cu toate acestea, poate doriți să alegeți pe cineva care are experiență de încredere sau are un fundal financiar.
  • Puteți alege un avocat sau cineva care lucrează la banca dvs. ca mandatar sau puteți alege pe cineva pe care îl cunoașteți personal.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 13
    4. Consultați un avocat. Trusturile pot fi complicate și pot fi avantajoase pentru a discuta cu o încredere cu un avocat imobiliar.O încredere vie este schimbabilă, vă ajută să evitați probate și vă ajută să vă asigurați confidențialitatea, dar nu este perfectă pentru fiecare situație. Există unele dezavantaje ale stabilirii unui trust viu:
  • Menținerea cărților și înregistrărilor de încredere pot fi împovărătoare și inconveniente. Orice active viitoare trebuie să fie legate de încredere pentru a evita probate acelor active, care pot necesita timp și întreținere.
  • Un avocat poate ajuta la problemele impozitelor complicate.
  • O încredere vie poate suporta multe taxe. Întrucât un standard vă poate costa o sută de dolari, încrederea medie vie va costa mult mai mult - nu este neobișnuit ca trusturile vii să costă 2.000 de dolari pentru un avocat pentru a stabili.
  • O încredere vie nu poate fi stabilită fără ajutorul unui avocat, care poate crește costul de a stabili încrederea.
  • Va trebui să reluați o mare parte din proprietatea dvs. pentru a include mandatarul. Acest lucru nu este greu de făcut cu ajutorul unui avocat, dar este un inconvenient care necesită timp, efort și bani.
  • Metoda 3 din 4:
    Împărtășirea proprietății
    1. Imagine intitulată Evitați probate Pasul 14
    1. Practicați proprietatea comună pentru a evita probate. Probate poate fi evitată dacă proprietatea sau posesiunile pe care le dețineți sunt, de asemenea, deținute de un alt individ, de obicei un soț, cu un drept de supraviețuire.
    • Luați titlu cu altcineva, astfel încât proprietatea comună există. Apoi, când 1 dintre proprietari moare, titlul trece pur și simplu pe celălalt proprietar - nici o problemă implicată!
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 15
    2. Decideți cum doriți să împărtășiți proprietatea. Există mai multe moduri în care puteți stabili dreptul de proprietate asupra proprietății.Rețineți că, dacă aveți deja proprietăți, va trebui să depuneți noi fapte pentru a schimba tipul de proprietate asupra proprietății.Va trebui să determinați care este potrivit pentru situația și proprietatea dvs.
  • Tentanul comun cu drept de supraviețuire. În locația comună, doi sau mai mulți oameni dețin aceeași proprietate imobiliară. Apoi, când 1 dintre proprietarii moare, proprietatea asupra transferurilor de proprietate la 1 sau mai mulți dintre supraviețuitorii singurii prin dreptul de supraviețuire.
  • Teach-ul de către întregul său. Acest lucru este exact ca și închirierea comună, cu excepția cuplurilor căsătorite (și în unele state, cuplurile de același sex).
  • Proprietate comunitară cu drept de supraviețuire.Proprietatea comunitară este orice proprietate obținută în timpul căsătoriei (cu câteva excepții, cum ar fi cadouri sau moșteniri care sunt păstrate separate de conturile comune). Cetățenii căsătoriți ai anumitor state pot invoca proprietatea comunității cu dreptul de supraviețuire, în care toată proprietatea este transferată la 1 soț la moartea celuilalt.
  • Statele fără legile privind proprietatea comunitară au, de obicei, legi care permit soțului supraviețuitor să moștenească cel puțin o treime la 1 jumătate din proprietatea decedatului - acest lucru împiedică pe cineva să dezinformă un soț asupra morții sale.
  • Proprietatea de drept comun.Statele care nu sunt stațiile de proprietate comunitare operează în conformitate cu normele de drept comun.În general, acest lucru înseamnă că, dacă un nume al soțului este pe o faptă, el sau ea poate determina persoana căreia îi trece proprietatea.Dacă numele soților sunt pe o faptă, soțul supraviețuitor își asumă de obicei proprietatea deplină asupra morții celuilalt soț.
  • Locatar în comun.Acest lucru este oarecum neobișnuit în majoritatea faptelor, dar acest lucru permite unei persoane căsătorite să-și treacă partea de proprietate într-o proprietate altcineva decât soțul / soția ei.De exemplu, dacă un soț și soție împărtășesc jumătate de proprietate asupra unei proprietăți cu loc de închiriere în comun, iar soțul moare, el poate lăsa jumătate din proprietatea casei la fiul său adult în loc să aibă soția sa dețin casa 100%, care se întâmplă cu Locația comună.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 16
    3. Înțelegeți drepturile cuplurilor de același sex. Dacă sunteți parte dintr-un cuplu de același sex și locuiți într-o stare în care căsătoria de același sex nu este legală, nu veți putea ține proprietatea în comun fie ca chiriași de către întregul sau ca proprietate comunitară. Cu toate acestea, toate celelalte moduri de a evita probate sunt la fel de aplicabile indiferent de cine doriți să oferiți proprietatea dvs.
  • De obicei, dacă doriți să lăsați proprietatea partenerului dvs., dar anticipează problemele din cauza statutului de căsătorie, ar trebui să executați o voință.
  • Deși probate poate necesita timp, este nevoie de unele situații și cuplurile de același sex ar trebui să utilizeze dreptul de a desemna exact cine doresc ca proprietatea lor să meargă printr-o voință.
  • Metoda 4 din 4:
    Înțelegerea probate
    1. Imagine intitulată Evitați probate Pasul 17
    1. Știți ce este probate. Procesul de probate este un proces legal în care datoriile finale ale unei persoane sunt soluționate și titlul legal de proprietate este adoptat oficial de la decedat la beneficiarii și moștenitorii săi.
    • Unele proprietăți vor bypasa probate indiferent de ce va specifica A.Unele tipuri specifice de proprietate care vor bypasa probate includ automat plățile de asigurări de viață, fondurile de pensii, obligațiunile de economisire și cu titlul de proprietate, cum ar fi conturi bancare și proprietăți.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 18
    2. Înțelegeți cei trei pași de bază pentru a probate.Procesul de probate poate fi împărțit la trei pași de bază.Sunt:
  • Colecția, inventarul și aprecierea tuturor bunurilor care sunt supuse probate
  • În funcție de valoarea imobilului, acest lucru ar putea dura luni.
  • În plus, evaluarea activelor decesului ar putea fi costisitoare, în funcție de natura activelor. Curtea de probate va solicita ca evaluarea să fie atribuită de un evaluator profesionist.
  • Plata tuturor facturilor, impozitelor, cheltuielilor imobiliare și creditorilor din activele decenței
  • Pe baza datoriilor decenței, creditorii pot da scuze proprietății și pot epuiza activele care altfel ar fi acordate beneficiarilor.
  • Transferul și distribuția tuturor bunurilor imobiliare
  • Dacă este evitată probate, acesta este singurul pas care are loc.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 19
    3. Recunoașteți că evitarea probate nu este întotdeauna cea mai bună opțiune.Evitarea probate nu este pentru toată lumea, mai ales dacă proprietatea dvs. va fi lăsată la mulți beneficiari sau dacă proprietatea dvs. este foarte mare în valoare.
  • 1 Beneficiul de probate este că este gestionat de sistemul judiciar, astfel încât toate deciziile și distribuțiile ar trebui să fie legale și corecte.Curtea poate soluționa, de asemenea, orice litigii care apar în timpul probațiunii voinței.
  • Uitarea de a oferi o parte din proprietatea dvs. folosind mijloace de evitare a probate poate provoca porțiuni din proprietatea dvs. să treacă prin probate, în timp ce alte părți nu pot duce la confuzii și complicații.
  • Imagine intitulată Evitați probate Pasul 20
    4. Ia în considerare beneficiile evitării probate.Principalul beneficiu al evitării probate pentru mulți oameni este că alte abordări pot fi mai rapide sau mai puțin costisitoare decât să treacă prin probate și permit distribuirea proprietății să fie privată și nu a fost înregistrată pe înregistrarea publică.Acest lucru poate beneficia special familiilor cu relații tensionate între soți (sau soți noi) și copii sau alte rude de sânge.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    O modalitate ușoară de a evita proprietatea dvs. prin probate este de a da o mare parte din ea departe înainte de a muri.Oferirea cadourilor vă poate permite să determinați exact cine primește ceea ce fără implicarea instanțelor.

    Avertizări

    Este esențial să aflați ce limitările legale sunt evitarea probate înainte de a începe orice proces de evitare.
  • Evitarea probate nu înseamnă că impozitele de moștenire nu vor fi datorate. Taxele de moștenire sunt acuzate de guvernele de stat și federale privind banii și proprietățile primite din cauza moștenirii. Estate (sau executorul său) este responsabil pentru plata impozitelor imobiliare.Dacă gestionați o proprietate, trebuie să vă consultați cu un avocat de contabilitate sau de bunuri pentru a determina dacă taxele de moștenire sunt datorate și să învețe cum să depună o întoarcere și să plătească taxa.
  • Evitarea probate nu este corectă pentru toată lumea. Dacă aveți o proprietate mare sau doriți să lăsați o moștenire unei persoane care primesc beneficii guvernamentale, evitarea probate poate să nu fie cea mai bună opțiune.
  • Aceste situații pot solicita asistența unui avocat, iar crearea de trusturi, pentru a evita impozitele mari de moștenire sau de moștenitorul dvs. de la beneficiile guvernului lor. Vezi un avocat despre asta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar