Cum să găsiți o faptă on-line

O faptă este un document legal care arată cine are titlu la o bucată de bunuri imobiliare. Faptele sunt înregistrate de către recordere județene sau de birourile de înregistrare în județul unde se află proprietatea. Multe dintre aceste înregistrări sunt acum disponibile online în baze de date care pot fi căutate. Deși acest lucru a făcut să afle cine deține o faptă mai ușoară, poate fi în continuare un proces complicat, deci este mai bine să fii pregătit pentru o căutare intensivă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Căutarea înregistrărilor fiscale
  1. Imagine intitulată Găsiți un pas Online Online 1
1. Determinați în ce județ sau parohie este localizarea proprietății. Deoarece înregistrările de fapte sunt în mod obișnuit înregistrate la nivel județean, având aceste informații necesare. Există mai multe modalități de a afla ce județ sau parohie este o bucată de proprietate.
  • Probabil cea mai ușoară cale se duce la site-ul Organizației Naționale a Județelor (Naco), la http: // explorer.Naco.Org /, și folosind lor "oraș / zip" Funcția de căutare în partea de sus a paginii.Doar tastați numele orașului sau codul poștal în bara de căutare și faceți clic pe pictograma de lupă. Chiar și cu informații minime, acest lucru ar trebui să vă spună ce trebuie să știți.De exemplu, dacă tastați"Decatur" în bara de căutare și nimic altceva, site-ul va produce o listă a tuturor orașelor numite "Decatur" în SUA, împreună cu județul însoțit. Faceți clic pe link-ul pentru județul dvs. și ar trebui să vă ofere informații care includ un link către site-ul web al județului împreună cu o listă a funcționarilor lor aleși.
  • Image intitulată Găsiți o faptă online Pasul 2
    2. Începeți cu evaluatorul fiscal. Toate informațiile pe care majoritatea oamenilor le vor avea sau vor să știe despre o faptă vor fi înregistrați cu evaluatorul de impozitare județean, cum ar fi proprietarul actual, datele de vânzare, istoricul prețurilor și evaluarea curentă. Oficiile evaluatorului fiscal din orice județ sunt responsabile pentru evaluarea și evaluarea proprietății în scopuri fiscale de proprietate, astfel încât acestea sunt printre primele care știu când o faptă se schimbă mâinile. Deoarece aproape toți proprietarii de proprietăți trebuie să plătească impozite pe proprietate (și, prin urmare, să se ocupe de evaluatorii fiscali), aceste informații sunt, de asemenea, printre cele mai ușor accesibile în orice județ. Chiar dacă trebuie să știți mai multe informații mai târziu, acesta este cel mai simplu loc pentru a începe.
  • Site-urile web ale guvernelor județene pot fi printre cel mai puţin Site-uri web ușor de utilizat acolo. Nu ar fi nemaiauzit ca o persoană să caute pe site-ul web al județului pentru un birou în cadrul guvernului județean fără nici un rezultat, doar pentru a afla că legătura cu acel birou a fost ascunsă într-o zonă obscură. Când sunteți pe site-ul web al județului, dacă nu găsiți un link pentru biroul evaluatorului în câteva minute de a privi în jur, ar putea să vă economisească ceva timp pentru a vă apela județul și asigurați-vă că biroul evaluatorului este online și că înregistrările sunt căutate.
  • Nu vă aruncați prin schimbări în formulare și păstrați un ochi pentru cuvintele cheie. "Evaluator fiscal," "Apariția proprietății," "Evaluarea proprietății," și "Comisarul de taxe" sunt termeni care sunt fie sinonimi sau strâns legate organizal. Dacă vedeți oricare dintre acestea, acesta garantează o investigație mai strânsă.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas Online Pasul 3
    3. Găsiți secțiunea înregistrări. Căutați termeni precum "Datele imobiliare," "Recordurile imobiliare," și "Recordurile de proprietate." Urmați linkul pentru aceasta și găsiți secțiunea de pe pagina unde puteți căuta înregistrări de proprietăți. Majoritatea județelor vă vor permite să căutați după adresă, pe un număr de lot sau un cod de parcelă. Căutați proprietatea aleasă.
  • În funcție de localitatea dvs., s-ar putea să existe mai multe listare pentru aceeași adresă. De exemplu, 123 E. Washington St. și 123 Washington st. ar putea fi ambele enumerate ca 123 Washington st. în indexul.Dacă întâmpinați ceva de genul acesta, uitați-vă la înregistrarea evaluatorului pentru ambele intrări.Recordul real va fi mai specific decât indexul, deci veți putea spune e. Adresa de la Washington de la adresa dvs. de la Washington.
  • Imagine intitulată Găsiți o faptă online Pasul 4
    4. Examinați înregistrarea. Majoritatea oamenilor nu vor mai avea nevoie de mai multe informații decât ceea ce vor găsi în înregistrarea evaluatorului. Ar trebui să vă spună titularul actual de fapte, adresa de corespondență a titularului de fapte, istoricul prețurilor și datele de vânzare, imaginile pătrate pentru o structură sau imagini pătrate pentru întregul tract de teren și, cel mai important, ID-ul de proprietate și tipul de fapte proprietarul HOLDS.
  • Unele județe oferă informații mai ample decât altele. În timp ce aproape fiecare județ vă va spune cine este titularul actual de fapte, unele dintre județele de evaluatori fiscali înregistrează deținătorii de fapte datând de mulți ani. Uită-te îndeaproape pentru a vedea ce informații sunt prezentate.
  • Metoda 2 din 2:
    Căutarea înregistrărilor de proprietăți
    1. Imagine intitulată Găsiți un pas Online Pasul 5
    1. Aflați dacă aceste informații sunt online. O mulțime de județe nu răspunde informații despre fapta online, și acest lucru este chiar adevărat pentru județele care pun înregistrările evaluatorului fiscal online. Cele mai importante informații pe care le va arăta acțiunea însăși (că înregistrările evaluatorului fiscal nu vor) este cine a ținut fapta în fața actualului proprietar și ce fel de faptă au avut. Cu excepția cazului în care o persoană se asigură că un titlu este clar, aceste informații sunt de utilizare limitată publicului larg.
    • Entitatea guvernamentală care păstrează aceste înregistrări este de obicei numită "Recorder județean" sau "Registrul județului de fapte." in orice caz, "Înregistrator de fapte," "Registratorul de fapte," și "Registrul de fapte" sunt, de asemenea, comune. Dacă găsiți una dintre acestea, există o șansă bună că înregistrările dvs. sunt online. Din nou, nu ezitați să sunați și să întrebați dacă aceste informații sunt online.
    • Dacă nu puteți găsi un site web pentru recorderul județean relevant, încercați să utilizați unul dintre aceste indice de înregistrare a terenurilor private:
  • Imagine intitulată Găsiți o faptă online Pasul 6
    2. Obțineți numărul de identificare a proprietății. Amintiți-vă, puteți găsi acest lucru în înregistrarea evaluatorului fiscal, denumită uneori numărul parcelei sau numărul de înregistrare. Multe înregistratoare județene nu fac înregistrarea primară a faptelor prin adresă, deoarece lucrurile precum numele străzilor se pot schimba rapid și imprevizibil. Atunci când acest tip de informații de fapte este deloc online, este de obicei căutat de numărul de carte / pagina, de numărul de identificare a proprietății sau de numele vânzătorilor și cumpărătorilor. ID-ul de proprietate este, de obicei, cel mai fiabil și mai ușor mod de căutare, deoarece este mai puțin predispus la probleme precum greșelile de nume și străzi.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas Online Online
    3. Fi pregătit să plătească o taxă. Indiferent dacă utilizați un site de înregistrare a județului sau un site de căutare privată de înregistrare, există adesea o taxă pentru căutarea - mai ales dacă doriți să căutați după adresa. Unele site-uri de căutare a terenurilor sau de căutare pot percepe o taxă de o singură dată, iar altele pot percepe per Căutare sau pe înregistrare. Aceste taxe variază de la un cost de la câțiva dolari pentru site-urile guvernamentale la zece și douăzeci de dolari pe căutare câteva dintre site-urile private.
  • Imagine intitulată Găsiți o faptă online Pasul 8
    4. Completați informațiile solicitate. Odată ce ați aflat o bază de date de înregistrare a terenurilor și ați creat un cont, completați cât mai multe informații posibil, inclusiv adresa proprietății, numele proprietarului sau ID-ul proprietății și executați o căutare. Dacă obțineți prea multe rezultate, încercați să vă restrângeți căutarea prin adăugarea mai multor informații. Dacă obțineți prea puține rezultate, încercați să lărgiți căutarea folosind metacaractere sau oferind mai puține informații.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar