Cum de a crea o entitate de afaceri

Când decideți să începeți o afacere, aveți multe decizii de făcut. Probabil cea mai importantă decizie pe care o veți face este forma unei entități de afaceri să stabilească. Există multe entități de a alege de la și fiecare vor avea propriile sale avantaje și dezavantaje. Să evalueze fiecare opțiune din punct de vedere fiscal și să evalueze considerațiile legate de răspunderea juridică atunci când se determină care să se potrivească cel mai bine afacerii dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Crearea unui singur proprietar

Singurul proprietar este o structură de afaceri foarte comună, deoarece este cea mai ușoară formare și de a crea. Un proprietar unic este un individ care deține o afacere neîncorporată de sine. Toate profiturile și pierderile proprietarului unic sunt tratate ca venituri sau pierderi ale proprietarului individual în scopuri fiscale și trebuie raportate la declarația de impozitare a veniturilor proprietarului. Deoarece singurul proprietar este o afacere neincorporată, nu există o taxă corporativă.

Din punct de vedere juridic, proprietarul unic nu există ca o entitate separată de proprietarul afacerii, în timp ce alte structuri de afaceri (cum ar fi corporațiile) există ca entități juridice separate. Principala zonă de îngrijorare în ceea ce privește un singur proprietar este cu răspundere. Cu un singur proprietar, dacă cineva dorește să depună un proces împotriva afacerii, ei în mod esențial în judecată proprietarul afacerii, iar proprietarul afacerii va fi personal răspunzător pentru proces. În schimb, cu o corporație, dacă cineva dorește să judece corporația, acea persoană se datorează numai corporației și, în general, acționarii nu vor fi responsabili personal pentru proces.

  1. Imagine intitulată Obțineți o licență dealer de mașini pentru a vinde mașini Pasul 6
1. Luați în considerare scrierea unui plan de afaceri. Un plan de afaceri detaliază modul în care afacerea dvs. va funcționa. În timp ce acest pas nu este obligat să funcționeze un singur proprietar, vă va ajuta să vă planificați afacerea dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți o licență dealer de mașini pentru a vinde mașini Pasul 10
    2. Fișier pentru un certificat de "afaceri ca" (DBA). Dacă doriți să efectuați afaceri sub un nume care nu este al dvs., trebuie să obțineți un certificat pentru a face acest lucru. Puteți depune un DBA la clădirea biroului de birouri a grefierului local, completând un formular și plătiți o taxă. Dacă faceți afaceri sub numele dvs. dat (fără a oferi afacerii dvs. un nume separat) nu aveți nevoie de un DBA.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un proces de afaceri Pasul 3
    3. Începeți să efectuați afaceri. Ca un singur proprietar, afacerea dvs. nu există din punct de vedere tehnic din punct de vedere juridic și, prin urmare, nu trebuie să depuneți niciun fel de documente pentru a începe.
  • Image denumită declarații fiscale de stat și federale în Illinois gratuit când nu aveți niciun venit Pasul 13
    4. Raportați profiturile și pierderile de afaceri în declarația dvs. de impozit personal.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea unei societăți cu răspundere limitată ("LLC")

    Un LLC este o afacere neincorporată, dar are mai multe protecții (prin urmare, răspunderea limitată) decât singurul proprietar. Pentru a crea un LLC, un proprietar de afaceri trebuie să depună documente și să plătească taxe în statul în care dorește să se formeze. Rețineți că nu fiecare stat nu are LLC ca o structură de afaceri disponibilă.

    Ca și în cazul propriului proprietar, profiturile și pierderile de afaceri trec către membrii LLC, evitând astfel impozitele corporative. Fiecare membru al LLC va raporta veniturile și pierderile LLC privind declarația lor fiscală individuală și va fi impozitată la rata lor de impozitare individuală.

    Potrivit guvernului federal, LLC nu există separat de membrii individuali. Cu toate acestea, în scopuri de răspundere, membrii individuali ai LLC nu vor fi, în general, responsabili personal pentru un proces împotriva LLC. Acesta este principalul avantaj față de singurul proprietar.

    1. Imaginea intitulată Dezvoltați un proces de afaceri Pasul 5
    1. Luați în considerare scrierea unui plan de afaceri.
  • Imagine intitulată Gestionarea unui pas de afaceri 3
    2. Documentele organizaționale cu statul dvs. Nu toate statele oferă LLC ca entitate de afaceri, deci asigurați-vă că ați verificat departamentul de stat al statului dvs. înainte de a decide cu privire la această structură. Apoi, determinați ce documente vi se va solicita. În general, documentele includ articole de organizare, iar unele state pot, de asemenea, vă solicită să publicați notificarea formării dvs. de afaceri în ziarele locale. De asemenea, va trebui să plătiți o taxă.
  • Imaginea intitulată Fii un bun student de colegiu Pasul 11
    3. Proiectul și adoptarea unui acord de funcționare. Un acord de funcționare este, în general, un document intern care nu este depus cu statul, totuși este necesar să aveți unul de către statul dvs. Chiar dacă nu este necesar, este o idee bună să elaborăm un acord de funcționare, deoarece detaliază exact modul în care afacerea dvs. va funcționa, de la tipul de afacere pe care îl decideți să opereze la manipularea salariilor și care vor primi ce pondere a profiturilor și pierderilor.
  • Imagine intitulată Gestionați o afacere Pasul 15
    4. Operați-vă afacerea.
  • Imagine intitulată Gestionați o etapă de afaceri 10
    5. Raportați profiturile și pierderile de afaceri în declarația dvs. de impozit personal.
  • Metoda 3 din 4:
    Crearea unei corporații

    O societate este o afacere încorporată în care acționarii au pus bani și / sau proprietate în afaceri în schimbul acțiunilor stocului corporației. O corporație este adesea o afacere mare cu mai mulți acționari diferiți. Formarea unei corporații necesită depunerea documentelor cu statul și guvernul federal. Un dezavantaj al unei corporații este că această structură de afaceri cere proprietarilor să respecte multe formalități corporative mandatate de stat și federal.

    În scopuri fiscale, corporația este impozitată de două ori: o dată la nivel corporativ și din nou la nivel individual. Această dublă impunere este adesea privită ca principalul dezavantaj al structurii de afaceri corporative. Guvernul federal recunoaște o corporație ca o entitate juridică separată, care poate fi un avantaj al structurii de afaceri corporației.

    În scopuri de răspundere juridică, structura corporației se bucură de avantajele de a fi o entitate juridică separată, iar acționarii societății nu sunt, în general, răspunzători pentru procese împotriva corporației.

    1. Imagine intitulată Înregistrați o companie în India Pasul 3
    1. Alegeți un nume pentru corporația dvs. Statele membre pun în general restricții asupra cuvintelor care pot sau nu să fie utilizate în numele unei corporații. În general, numele trebuie să includă cuvântul "încorporat" sau "inc."Sau alți indicații că afacerea este o corporație.
  • Imaginea intitulată Luați afacerea dvs. la nivelul următor Pasul 12
    2. Determinați cine va fi directorii inițiali ai corporației. Consiliul inițial al directorilor este compus din acei indivizi responsabili de a obține corporația în sus și de a alerga. Ei vor autoriza emiterea de acțiuni și ofițeri ai corporației, două dintre cele mai importante decizii pe care corporația le va face.
  • Imagine intitulată Planul dvs. de afaceri Pasul 5
    3. Documente de încorporare a fișierelor cu statul dvs. Acestea se numesc, de obicei, articole de încorporare și sunt în general însoțite de o taxă de depunere. Secretarul de stat al statului dvs. sau Departamentul de Stat de Stat va avea probabil un formular aprobat pe care îl puteți completa sau puteți să vă elaborați propria dvs. Articolul de încorporare includ, în general, numele societății, adresa acestuia și numele și informațiile de contact pentru o persoană căreia membrilor publicului pot contacta cu privire la această corporație.
  • Imaginea intitulată începe cu succes o mică afacere 4
    4. Proiect de statut corporativ. Acestea sunt analoage cu acordul de exploatare pe care îl operează un LLC. Corporate Binelaws vor include informații suplimentare, cum ar fi modul în care vor fi votate acțiunile stocului, modul în care sunt aleși directorii etc. De obicei, puteți utiliza un șablon pentru Bilews sau puteți schița pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată începe cu succes o mică afacere Pasul 10
    5. Țineți o întâlnire inițială a consiliului și adoptați statutul. În cadrul acestei reuniuni, consiliul inițial al directorilor va adopta statolele, ofițerii, autorizează emiterea de acțiuni și va determina modul de gestionare a anumitor aspecte financiare sau fiscale, cum ar fi anul fiscal al societății.
  • Imaginea intitulată începe cu succes o mică afacere 5
    6. Emiterea acțiunilor stocurilor. Pentru a fi oficial o corporație, trebuie să emiteți stocuri, deoarece acest lucru formalizează împărțirea proprietății afacerii.
  • Metoda 4 din 4:
    Crearea unui subcapitol S Corporation

    Corporația S este o alegere fiscală pe care o face o corporație existentă. În esență, evită dubla impunere a corporațiilor regulate prin alegerea impozitelor prin intermediul corporației către acționari. Fiecare acționar va raporta profiturile și pierderile companiei Societate pe propria lor declarație fiscală individuală. Corporația S are o serie de restricții privind tipul de activitate pe care corporația îl poate angaja, numărul de acționari și tipul de probleme stoc.

    Corporația S se bucură de aceeași stare de răspundere juridică a altor corporații.

    1. Imaginea intitulată Includeți o etapă de afaceri 1
    1. Formează o corporație. Deoarece un subcapitol S Corporation este o alegere fiscală pe care o face o corporație, primul pas spre crearea unei corporații este de a crea o corporație. Urmați pașii descriși mai sus.
  • Imaginea intitulată Include o etapă de afaceri 10
    2. Formularul de fișier 2553 cu IRS. Formularul este disponibil pe site-ul IRS.
  • Imaginea intitulată Include o etapă de afaceri 3
    3. Aprobă alegerile privind impozitul pe corporație la reuniunea inițială a consiliului. Trebuie să existe consimțământul unanim al consiliului de administrație pentru a face alegerea impozitului pe corporație.
  • sfaturi

    Verificați întotdeauna cu starea dvs. cu privire la cerințele pentru formarea unei afaceri în acel stat. Departamentul de Stat al Statelor din Majoritatea Statelor Unite vor conține informații despre acest proces.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar