Cum de a evita robinetul la momente inadecvate

Blushing-ul este adesea rezultatul de a fi jenat sau stresat, ceea ce face ca sistemul dvs. nervos simpatic să vă lărgească vasele de sânge ale feței. Fluxul dvs. sanguin crește pe față, rezultând în roșeața legată de roșu. Fiind roșu în fața adaugă doar la jena noastră. Din fericire, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a opri Blushing.

Pași

Metoda 1 din 3:
Prevenirea robinetului
  1. Imagine intitulată Evitați să se roșească în vremuri inadecvate Pasul 1
1. Fi pregatit. Blushing se poate întâmpla la momentele cele mai incomode, cum ar fi atunci când faceți o prezentare mare sau aveți o conversație importantă. Dacă vă simțiți încrezători și pregătiți, șansele să vă împiedicați peste cuvintele dvs. - ceea ce ar putea duce la o blush - va scădea foarte mult. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru evenimentul mare și că sunteți pregătit să vă confruntați cu orice scenariu posibil.
  • De exemplu, dacă vă pregătiți pentru o prezentare mare, există mai multe modalități de a vă asigura că o unghii. Organizația este cheia. Asigurați-vă că aveți toate materialele pe care le veți avea nevoie (note, ajutoare vizuale etc.) De asemenea, nu uitați - practica face perfect. Repetați prezentarea de mai multe ori, astfel încât să vă simțiți extrem de confortabil cu materialul. Practică în fața unui public și nu uitați să aveți o poziție bună!
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească în momente inadecvate Pasul 2
    2
    Fii mai încrezător. Momentele importante nu se întâmplă doar la locul de muncă - viețile noastre sociale sunt pline de potențialul de a avea unul dintre acele momente ciudate în care se poate întâmpla roșu! Dacă vă puteți simți mai încrezător în setările sociale, veți putea reduce foarte mult acele momente ciudate. Asigurați-vă că vă simțiți bine despre apariția dvs. înainte de a părăsi casa și vă dați o discuție Pep. Dacă vă convingeți că vă uitați și vă simțiți minunat, alții vor observa. Persoana încrezătoare poate merge mult spre prevenirea situațiilor jenante.
  • Mergeți la o dată este un mare exemplu al unei situații sociale cu un potențial ridicat de a se bloca. Pentru a transforma șansele în favoarea dvs., încercați să vă relaxați înainte de dată. Sunați la un prieten pentru sprijin. Crank unii simt muzica bună. Pregătește câteva subiecte interesante de lucruri de a vorbi în cazul în care conversația duce. Acum ești gata! Mergeți cu încredere, știind că vă puteți ocupa.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească la momentele inadecvate Pasul 3
    3. Relaxa. Gestionarea nivelului de stres poate merge mult spre reducerea tendinței dvs. de a se roși. Cu cât simțim mai îngrijorați, cu atât sunt mai roșii fețele noastre. Așadar, este mai bine să încercați să vă relaxați, mai ales dacă vă aflați într-o situație în care este important să evitați robinetul. De exemplu, dacă vă întâlniți cu șeful dvs. pentru a cere o majorare, doriți să apariți cât mai încrezători posibil. Și adesea înseamnă evitarea roșii.
  • Există mai multe moduri în care vă puteți ajuta mintea și corpul. Încercați respirații profunde, meditație sau pur și simplu gândiți la gânduri pozitive. Toate acestea vă pot ajuta să vă simțiți mai calm și mai încrezători. Pentru ca tehnicile de relaxare să fie eficiente, este important să le practicați.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească la momentele inadecvate Pasul 4
    4. Răcire. Temperatura corpului este legată de Blushing. Dacă sunteți prea cald, este mai probabil ca fața dvs. să apară spălate. Înainte de a intra în situații potențial stresante, faceți un minut să se răcească. Luați câteva sârmă de apă rece, sau chiar luați o clipă pentru a sta în fața unui fan.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească la momente inadecvate Pasul 5
    5. Îndepărtați-vă mintea. Blushing-ul este adesea rezultatul sentimentului nervos. De multe ori, acei nervi sunt aduși de gândul de a se bloca. Încercați un pic de auto-hipnoză simplă pentru a schimba modul în care vă gândiți la Blushing. Când sunteți relaxat, imaginați-vă robinetul de sine. Acceptați această imagine. Practicați această tehnică până când găsiți că este ușor să acceptați blushul ocazional. Puteți găsi că se întâmplă mult mai puțin frecvent!
  • Dacă practicați yoga sau orice tip de meditație obișnuită, acest lucru ar fi un moment minunat pentru a încerca auto-hipnoza.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească în momente inadecvate Pasul 6
    6. Evitați declanșatoarele. Data viitoare când vă roșiți, acordați atenție situației și împrejurimilor dvs. Te simți stresat? Ești pur și simplu prea cald? Înțelegeți declanșatoarele dvs. personale și învățați cum să le evitați. Pentru unii oameni, stresul este cel mai evident declanșator. Dar pentru alții, declanșatoarele pot fi lucruri cum ar fi lumina soarelui sau consumul de alimente deosebit de picante.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească la momentele inadecvate Pasul 7
    7. Îmbrățișați blushul. În loc să încerci să eviți robinetul, ați putea încerca să o vedeți ca fiind pozitivă. Mulți oameni o găsesc fermecătoare pentru a vedea pe cineva roșie! Alții spun că sunt mai probabil să aibă încredere în Blusher. Oamenii sunt mai puțin probabil să se confrunte cu cineva care se rotește. Blushing ar putea să vă economisească de fapt să aveți un argument neplăcut!
  • Metoda 2 din 3:
    Tratarea robinetului
    1. Imagine intitulată Evitați să se rotească la momentele inadecvate Pasul 8
    1. Pune pe make-up. Aceasta este o scuză excelentă pentru a vă îndrepta la Emporium de aprovizionare de frumusețe locală. Utilizarea produselor cosmetice este una dintre cele mai simple modalități de a acoperi robinetul. Încercați să utilizați un primer pentru a vă asigura că restul machiajului merge bine. Apoi, alegeți o bază care este potrivită pentru dvs. Evitați unul care este prea greu sau veți risca să priviți prea mult. În schimb, alegeți una care este ușoară, dar oferă o cantitate mare de pigmentare. Acest lucru vă va oferi acoperirea pe care o căutați.
    • Acest lucru ar fi un moment minunat pentru a vă înscrie un ajutor. Mergeți la magazinul dvs. local și treceți în jurul contoarelor de produse cosmetice. Înscrieți ajutorul unui agent de vânzări pentru a vă ajuta să încercați câteva opțiuni diferite până când găsiți una fundație sau concealer care este potrivit pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Evitați să se roșească la momentele inadecvate Pasul 9
    2. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre opțiunile medicinale. Dacă robinetul dvs. este legat de anxietatea socială, este posibil ca medicul dumneavoastră să vă poată ajuta. Anumite medicamente pot reduce anxietatea ușoară și, prin urmare, reduceți bluzele. Adesea, acestea sunt blocante beta sau un tip de SSRI. Consultați-vă medicul pentru a vedea dacă această opțiune ar putea fi potrivită pentru dvs.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească la momentele inadecvate Pasul 10
    3. Luați în considerare terapia. Văzând un terapeut poate fi o modalitate excelentă de a cuceri problemele de anxietate. Dacă știți că Blushing este cauzată de stres, ar trebui să luați în considerare terapia ca o modalitate de a învăța să lucrați prin starea dvs. Terapeutul dvs. vă poate ajuta să identificați declanșatoarele dvs. și apoi să vă ajutați să învățați să utilizați metode pentru a le evita sau pentru a le face mai încrezător.
  • Medicamentul acoperă doar simptomele, dar nu rezolvă problema rădăcinii. Mergând la terapie va ajuta la abordarea problemei rădăcinilor.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească la momentele inadecvate Pasul 11
    4. Fii bland cu tine insuti. Tratarea bluzelor dvs. ar putea fi un proces lung. Este important să vă amintiți să încercați să luați o parte din presiunea dvs. Amintiți-vă, Blushing este obișnuit. Nu sunteți singuri în abordarea acestei condiții. Cu atât mai puțin stresați despre robineți, cu atât mai puțin va apărea.
  • Imaginea intitulată Evitați să se roșească la vremurile inadecvate Pasul 12
    5. Aflați despre opțiunile chirurgicale. Chirurgia este o ultimă soluție și folosită numai pentru cazuri foarte extreme. Dar a ajutat cu succes indivizii să-și reducă foarte mult tendința de a se roși. În mod obișnuit, intervenția chirurgicală se numește simpatie endoscopică toracică. Aceasta implică tăierea nervilor care determină ca vasele de sânge din față să se lărgească, ceea ce cauzează să se rotească. Ca și în cazul oricărei proceduri chirurgicale, există riscuri, deci asigurați-vă că discutați cu medicul dumneavoastră despre toate rezultatele posibile.
  • Metoda 3 din 3:
    Cunoașterea cauzelor
    1. Imagine intitulată Evitați să se roșească la momentele inadecvate Pasul 13
    1. Învață să te ocupi de atenția nedorită. Înțelegerea de ce vă puteți ajuta să înțelegeți cum să vă ocupați cel mai eficient. Pentru mulți oameni, cel mai frecvent motiv pentru care se roșesc atunci când sunt puse pe loc. În mod neașteptat, fiind centrul atenției poate provoca chiar și cea mai încrezătoare persoană să meargă roșu în față.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească în momente inadecvate Pasul 14
    2. Încercați să nu vă simțiți nervosi despre Blushing. Cu cât ne îngrijorăm mai mult de blushing, redder-ul nostru crește. Aceasta este una dintre cele mai frecvente cauze ale unei fețe flutuite.Încearcă să te concentrezi pe ceva - orice altceva decât teama ta de a se roși. Cu atât mai puțin vă gândiți la asta, cu atât mai puțin se va întâmpla.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească la momentele inadecvate Pasul 15
    3. Adresa anxietate. Sentimentele anxioase sunt un motiv major că Blushing este o problemă pentru mulți oameni. Anxietatea poate provoca o mulțime de reacții fizice și mentale negative, iar robinetul este unul dintre cele mai frecvente. Este posibil ca robinerea să fie un simptom al unei probleme mai mari ca un tip de tulburare generală de anxietate, fobie socială sau o teamă irațională de a se roși. Este important să căutați tratament psihologic pentru oricare dintre aceste probleme rădăcinoase.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească la vremurile inadecvate Pasul 16
    4. Înțelegeți cum să se ocupe de o afecțiune medicală. Blushing-ul poate fi, de asemenea, cauzat de problemele medicale care nu sunt legate de anxietate. Unul dintre cele mai frecvente exemple este o condiție cunoscută sub numele de rosacee. Rosacea este o tulburare a pielii care provoacă roșeață și inflamație. Medicii pot oferi tratamente specifice pentru rosacee. O altă cauză fizică comună de a fi blushing este menopauza.
  • Imagine intitulată Evitați să se roșească la momentele inadecvate Pasul 17
    5. Știți că este normal. Când lucrați pentru a înțelege de ce vă roșie, este util să vă amintiți că nu sunteți singuri. Cei mai mulți oameni bush! În plus, majoritatea tuturor a fost jenată la un moment dat în viața lor. Acestea nu sunt susceptibile de a vă judeca pentru ceva este destul de mult o experiență umană universală.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să păstrați calm despre asta. Puneți-vă capul sau închideți ochii și respirați adânc. Concentrați-vă asupra altor lucruri decât pe jena voastră. În plus, trebuie să recunoașteți faptul că Blushing este o reacție subconștientă la stres. în realitate mintea noastră și asta " Nu sunt sigur" sentimentul rezultatului situației actuale este ceea ce poate declanșa această reacție.
  • Păstrați apă potabilă dacă simțiți că vă rotiți. Hidratarea poate ajuta la reglarea temperaturii corpului.
  • Rețineți că Blushing este perfect natural.
  • Avertizări

    Solicitați asistență medicală dacă robinerea dvs. este însoțită de leșin, durere sau alte simptome.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar