Cum de a îngheța brioșele englezești

Mufocinele englezești sunt un bun delicios, că mulți oameni se bucură de mâncare pentru micul dejun. În timp ce fac durează câteva zile într-o pungă de plastic pe tejghea, pot începe să mucerească după aceea. Dacă doriți să salvați brioșele engleze mult mai mult, luați în considerare înghețarea acestora. O brioșă engleză congelată în mod corespunzător poate dura luni în congelator. Trebuie doar să înghețe o brioșă engleză în timp ce este proaspătă, pregătiți-o în mod corespunzător și împachetați-o în mod corespunzător pentru a vă bucura mai târziu.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea brioșelor engleze pentru îngheț
  1. Imagine intitulată Freeze Muffins English Pasul 1
1. Înainte de brioșele engleze. Utilizați un cuțit zilnic pentru a tăia fiecare brioșă engleză înainte de ao îngheța. În timp ce majoritatea brioștii engleze sunt parțial tăiate când sunt vândute, este important să le tăiați restul drumului cu un cuțit. Acest lucru vă permite să detașați cele două laturi în timp ce este încă înghețată.
  • Prepararea preferințelor brioșe engleze le vor face mai ușor de utilizat în jos. Nu va diminua capacitatea lor de a fi înghețată.
  • Imagine intitulată Freeze Muffins English Pasul 2
    2. Luați în considerare adăugarea de toppinguri înainte de înghețare. Dacă sunteți interesat să utilizați brioșele engleze pentru sandwich-uri specifice, puteți adăuga toppings înainte de înghețare. Mulți oameni folosesc brioșe în limba engleză pentru sandwich-uri de ou și brânză. Puteți să strângeți ouăle și apoi să le puneți pe brioșa engleză cu o felie de brânză. Înghețarea întregului sandwich compus vă va permite să aveți o masă ușor încălzită gata pentru a merge când aveți nevoie de ea.
  • Puteți adăuga o gamă largă de ingrediente la sandwich-ul de brioșă englezesc. De exemplu, mulți oameni le place să pună carne pe sandwich-urile lor de ou.
  • Cu toate acestea, există câteva toppinguri care nu pot îngheța bine. De exemplu, unele legume, cum ar fi salata, nu păstrează textura potrivită după ce a fost înghețată.
  • De asemenea, ar trebui adăugate toppinguri comune non-sandwich, cum ar fi unt, brânză cremă și conserve de fructe, înainte de îngheț. Aceste toppinguri ar trebui să fie puse după ce brioșul englez a fost prăbușit.
  • Imagine intitulată Freeze Română Muffins Pasul 3
    3. Înfășurați brioșele individual cu o folie de siguranță cu congelare. Pentru a vă asigura că puteți elimina cu ușurință fiecare brioșă engleză din geanta odată ce sunt înghețate, puteți înfășura brioșele individual. Utilizați folie de plastic, hârtie de ceară sau hârtie congelator pentru a înfășura fiecare brioșă individuală. Acest lucru va garanta că nu respectă împreună și vor oferi și se vor oferi un strat suplimentar de protecție împotriva arderii congelatorului.
  • Nu trebuie să înfășurați separat jumătate din brioșul englez. În schimb, păstrați 2 jumătăți împreună. Ele pot fi separate cu ușurință atunci când sunt înghețate prin glisarea vârfului unui cuțit de unt între ele.
  • Dacă înghețați brioșul englez cu toppinguri în interiorul acesteia, acest pas este important. Acesta va păstra întregul sandwich împreună în timpul congelatorului.
  • Imagine intitulată Freeze Engleză Muffins Pasul 4
    4. Puneți brioșele engleze într-o pungă de plastic. Puteți fie să puneți brioșele engleze înapoi în pungă pe care au intrat sau să folosească o geantă nouă de congelare. Beneficiul utilizării unei pungi refirmate este faptul că va păstra congelatorul ars la Bay mai bun decât ambalajul original. Cu toate acestea, dacă utilizați sacul că au intrat brioșele engleze, nu pierdeți o pungă suplimentară de plastic.
  • Asigurați-vă că eliminați cât mai mult aer posibil din geantă înainte de ao tasta. Dacă utilizați sacul original pentru brioșe, închideți-l strâns cu o cutie de sac sau legați sacul într-un nod în partea de sus.
  • Marcați sacul cu data la care ați pus brioșele în congelator. Acest lucru vă va ajuta să urmăriți cât timp au fost înghețate.
  • Partea 2 din 3:
    Înghețarea brioșelor engleze cu succes
    1. Imagine intitulată Freeze Română Muffins Pasul 5
    1. Înghețați brioșele engleze cât mai curând posibil. Brioșele engleze păstrează cea mai bună aromă și textura atunci când sunt înghețate de îndată ce le-ai luat acasă. Dacă o brioșă engleză este învechită sau altfel peste-the-the-the-The Hill, înghețarea nu va face mai bine.
    • Dacă intenționați să vă mâncați brioșele engleze într-o zi sau 2, nu este nevoie să le înghețați.
  • Imagine intitulată Freeze Muffins English Pasul 6
    2. Așezați brioșele într-o zonă cu o temperatură reci și constantă. Cât timp brioșele dvs. engleze durează în congelator depind de calitatea congelatorului și de locația lor în congelator. O brioșă engleză în ușa congelatorului tău, unde este dezghețată și refreză în mod repetat, este probabil să primească congelator mai repede decât o brioșă engleză în partea din spate a unui congelator care păstrează bine temperatura.
  • Cel mai rece și mai constant loc în congelator este centrul înapoi.
  • Arderea congelatorului este creată atunci când umiditatea de la alimente se evaporă și apoi este refuzată. Atunci când o mâncare este în ușa congelatorului, va dezvolta congelator arde mai repede deoarece trece prin înghețare și dezghețată în mod repetat.
  • Imagine intitulată Freeze Muffins English Pasul 7
    3. Păstrați brioșele engleze în congelator timp de până la 6 luni. Muffins engleza, ca majoritatea pâine, durează mult timp în congelator. În timp ce pot dura până la 6 luni, este o idee bună să le folosiți în câteva luni. După aceea, pot începe Dezvoltați congelatorul de ardere și să ia gustul altor alimente în congelator.
  • Încercați să utilizați cel mai vechi brioșe englezești înghețate înainte de a fi înghețate. Folosind mai întâi produsele tale cele mai vechi, rotiți conținutul congelatorului dvs. și minimizează șansa de a avea congelator alimente arse.
  • Imagine intitulată Freeze Română Muffins Pasul 8
    4. Utilizați sandwich-uri pre-asamblate în termen de o lună. Mufocinele engleze care au fost asamblate în sandwich-uri pot fi stocate în mod obișnuit pentru o lună. Această viață congelator scurtată se datorează umidității introduse de alte ingrediente și de timpul celălalt ingrediente pot fi înghețate.
  • Imagine intitulată Freeze Muffins English Pasul 9
    5. Căutați semne de ardere și decolorare a congelatorului. Mufii tăi englezi ar putea să nu mai fie buni dacă gheața se dezvoltă în interiorul sacului de plastic. Acesta este un semn de poveste pe care l-au ars congelator.
  • De asemenea, ar trebui să vă uitați la brioșele înșiși și să vedeți dacă au vreo zonă de decolorare. Zonele care sunt foarte albe sunt în mod obișnuit zone îngropate, care nu vor gusta bine.
  • De asemenea, uitați-vă la starea oricăror toppinguri pe care le-ați pus în sandwich-urile de brioșare în limba engleză. În cazul în care toppingurile arată decolorate sau uscate, atunci sunt probabil congelator ars.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind brioșe înghețate în engleză
    1. Imagine intitulată Freeze Muffins English Pasul 10
    1. Toast sau coaceți brioșele engleze înghețate fără să le dezghețați. Unul dintre motivele este atât de grozav să păstreze brioșele engleze în congelator este că poți să-i tragi pur și simplu înghețate și le poți face direct într-un toaster sau un cuptor. Acest lucru le face ideale ca o gustare rapidă care poate fi stocată pentru o lungă perioadă de timp fără teama de a răsfoi.
    • Puteți folosi un toaster, un cuptor de toaster sau un cuptor tradițional pentru a încălzi brioșul englez înghețat.
    • Brioșele engleze înghețate care au permise dezghețate sunt de obicei bine de utilizat, deși tind să fie soggy. Încălzirea lor într-un prăjitor de pâine sau un cuptor este ideal, spre deosebire de a le mânca fără încălzire.
  • Imagine intitulată Freeze Română Muffins Pasul 11
    2. Utilizați setarea înghețată pe toaster sau cuptor de toaster, dacă este disponibil. Unele toasteri au o setare care se face în mod specific pentru încălzirea alimentelor congelate. Pur și simplu adaugă un pic de timp la ciclul de prăjire, astfel încât brioșul englez să se încălzească total pe interior și să se prăbușească în exterior.
  • Imagine intitulată Freeze Română Muffins Pasul 12
    3. Toast sau coaceți mai mult decât ați fi pentru o brioșă engleză neclintită. O brioșă engleză înghețată va dura ceva mai mult pentru a găti sau a toast toasta decât una care nu a fost înghețată. Cu toate acestea, diferența de timp este de obicei mai mică de un minut.
  • Dacă nu sunteți sigur cât timp să gătiți brioșul dvs. englez, utilizați timpul obișnuit de timp. Puteți adăuga apoi un minut sau 2 dacă brioșul dvs. nu este gătit bine.
  • Toasting O brioșă englezească congelată va dura de obicei aproximativ 3-4 minute, în funcție de prăjitorul dvs. specific.
  • Dacă doriți să vă încălziți brioșul englez în cuptor, setați-l la 300 ° F (149 ° C) și coaceți-l timp de 15 minute. Un sandwich de brioșă englezesc va dura de două ori mai mult de căldură.
  • Imagine intitulată Freeze Română Muffins Pasul 13
    4. Înfășurați brioșele engleze într-un prosop de hârtie înainte de microunde. Înfășurarea brioșei engleze înghețate într-un prosop de hârtie va ajuta la menținerea nivelului potrivit de umiditate în ea. Acest lucru este deosebit de important dacă microwablează un sandwich pre-asamblat, deoarece păstrează sandwich-ul împreună și împiedică o mizerie potențială în cuptorul cu microunde.
  • Imagine intitulată Freeze Muffins English Pasul 14
    5. Adăugați toppings la brioșă engleză. Odată ce brioșul dvs. englez este prăjit, îl puteți folosi ca și cum ați fi o brioșă engleză care nu a fost niciodată înghețată. Mănâncă simplu, cu unt, sau cu orice număr de toppinguri. Unele toppinguri populare pentru brioșele englezești includ:
  • Gem sau jeleu
  • Butoane de nuci
  • Sos de pizza și brânză
  • Prânz
  • Tomate sau avocado
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Muffins în engleză
    • Cuţit
    • Punga de plastic
    • Congelator
    • Toaster sau cuptor cu microunde
    • Prosop de hârtie
    • Toppings
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar