Cum să fii un reprezentant de vânzări de vin

Ar trebui să meargă fără să spună că, pentru a fi un reprezentant de vânzări de vinuri de succes, ar trebui să iubiți discutarea, manipularea, învățarea și consumul de vin. Aproape cât de evident este faptul că ar trebui să aveți și abilități bune de vânzări, de asemenea. Repetanțele vânzărilor de vin trebuie să funcționeze foarte mult pentru a reuși, și adesea au numeroase sarcini pe care trebuie să le îndeplinească ca parte a locului de muncă. Dar pentru cei cu o pasiune pentru vin, obținerea de a fi imersată în cultura vinului face ca munca grea să merite.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând temele
  1. Imagine intitulată Fii un report de vânzări de vin Pasul 1
1. Citiți despre vin. Pentru a fi un repul de vânzări de vinuri de succes, trebuie să înveți tot ce poți despre vin. Citiți diferitele surse și procese de fermentare asociate cu diferite tipuri de vin și aflați despre vinurile și perechile pe care oamenii le tind să le preferă. Acordați o atenție deosebită vinurilor locale, dacă acest lucru există în zona dvs.
  • Abonați-vă la periodice precum "Spectator de vin" și "Decanter" pentru a ține pasul cu tendințele actuale în vin. Magazine de vin, cum ar fi aceste recenzii ale criticii stabiliți, interviuri cu producătorii de vin și restauratori, tendințele în vinificație și "cele mai bune", care evidențiază Vintale populare pentru a căuta.
  • Cărțile care studiază lumea vinului pot fi, de asemenea, mari surse de informații. De exemplu, "Companionul Oxford în vin" este o autoritate respectată la tot ceea ce este legat de vinuri, vinuri, variante regionale, soiuri de struguri și multe altele.
  • Imagine intitulată Fii un repul de vânzări de vin Pasul 2
    2. Alăturați-vă unui grup de degustare. Prin aderarea la un grup de degustare, veți avea ocazia să vă expuneți la vinuri din diferite regiuni în mod regulat și să aflați cum sunt făcute. Degustările pot fi, de asemenea, un loc bun pentru a afla despre ce versuri pereche bine cu care alimente. Puteți găsi un grup de degustare lângă dvs. prin căutarea online
  • Profitați de întâlnirile dvs. de degustare, solicitând cât mai multe întrebări cu gazdele. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța unele fapte privilegiate despre vinurile și vinăriile în care vii în contact. Distribuiți cărți de vizită către managerii de vinuri sau gazdele - acești indivizi ar putea deveni contacte profesionale mai târziu.
  • Luați un notebook cu dvs. pe turnee de degustare, astfel încât să vă puteți înregistra impresiile și lucrurile pe care le învățați în întreaga experiență. Nu faceți acest lucru dacă ghidul dvs. de degustare afirmă că nu este permisă.
  • Imagine intitulată Fii un report de vinuri de vin 3
    3. Vizitați magazinele și restaurantele locale de vinuri. În vizitele magazinului dvs., luați timp pentru a afla ce stoc. În restaurante, examinați listele lor de vin și întrebați serverul dvs. pentru detalii despre cei care nu sunt familiarizați. Puteți învăța foarte mult prin înțelegerea a ceea ce se află pe o listă de vinuri și de ce.
  • Achiziționați o serie de soiuri de vin la o serie de puncte de preț. Ca un repul de vânzări de vin, veți vinde vinuri de fiecare calibru și ar trebui să deveniți cunoștințe pe vinuri ieftine, precum și pe cele rare și costisitoare.
  • Luați notă de ce tipuri de vinuri sunt frecvent găsite cu temele specifice restaurante. S-ar putea chiar să doriți să creați o foaie de calcul, astfel încât să puteți face cu ușurință tipuri de vinuri și să vedeți ce stiluri alimentare au tendința de a merge.
  • Imagine intitulată Fii un repul de vânzări de vin Pasul 4
    4. A luat cursuri. Cu excepția cazului în care aveți deja o diplomă în Vinicultură sau la un subiect asociat, înscrieți-vă în clase la Colegiul Local Comunitar pe subiecte relevante pentru vin și vinificație. Deși nu toate colegiile oferă cursuri pe aceste subiecte, multe fac. Aceste clase tind să fie populare cu pasiștii adulți, astfel încât acestea sunt adesea oferite noaptea și în weekend-uri. Consultați colegiul local pentru opțiuni.
  • Aceste clase vă pot oferi cunoștințe fundamentale despre cultura viticolă și procesele din spatele strugurilor în creștere și producerea vinului. Chiar dacă știți o afacere foarte mare despre arome de vin și vinuri, veți beneficia ca un reprezentant al vânzărilor de vin prin înțelegerea muncii care intră în producerea vinurilor pe care le vindeți.
  • Dacă nu locuiți lângă un colegiu care oferă clase de vinicultură sau nu le poate potrivi în programul dvs., uitați-vă la opțiunile de curs online. Multe dintre acestea sunt disponibile prin colegii și universități, dar pot fi găsite și pe site-ul web al Științei și Tehnologiei Viticulturii și Enologiei (Vesta).
  • Imagine intitulată Fii un report de vânzări de vin Pasul 5
    5. Câștiga experiență în domeniu. Multe locuri de muncă de vânzări de vinuri necesită câțiva ani de experiență de vândut vin pe o anumită piață. În timp ce cunoașterea vinului este importantă, trebuie, de asemenea, să puteți naviga în rețeaua de restaurante și distribuitori din regiunea dvs. Este extrem de util să aveți experiență practică în industrie atunci când căutați și completați o poziție de reper de vânzări de vin.
  • Pentru a obține un loc de muncă la nivel de intrare, experiența în industria restaurantului vă poate ajuta - fie ca manager, server sau barman. De asemenea, puteți căuta poziții la vinării, chiar dacă nu sunt legate de vânzările de vinuri. Lucrul la un magazin de vin este, de asemenea, o modalitate bună de a vă simți pentru modul în care afacerea funcționează pe măsură ce vă construiți cunoștințele despre cultura vinului.
  • Lucrul în industrie într-o anumită capacitate înainte de trecerea la receptorul vânzărilor de vin este, de asemenea, o modalitate excelentă de a construi relații cu potențialii clienți viitori și să cunoașteți jucătorii mari ai regiunii dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Intră angajați
    1. Imagine intitulată Fii un report de vânzări de vin
    1. Îndeplinesc cerințele de bază pentru locul de muncă. Ca și în cazul majorității cariere, există anumite calificări pe care trebuie să le întâlniți pentru a fi un reprezentant de vânzări de vin. Multe dintre acestea nu sunt atât de importante pentru a fi angajați, ci calități sau trăsături pe care ar trebui să le posedați pentru a reuși. Exemplele includ:
    • Deținerea unei licențe de conducere valabile și înregistrarea curată a conducerii. Acest lucru este adesea necesar deoarece repetările vânzărilor vinului trebuie să călătorească frecvent (spre și de la restaurante și vinării, de exemplu) în cursul lucrărilor lor obișnuite.
    • În mod ideal, ar trebui să puteți ridica aproximativ 50 de kilograme (sau aproximativ 23 kg), astfel încât să puteți face cu ușurință în jurul cutiilor și cutii de vin atunci când este necesar. Alternativ, ar trebui să aveți alte mijloace de a face acest lucru.
    • Un reprezentant de vânzări de vin ar trebui să fie auto-motivat, entuziast și ieșire.Dacă nu vă bucurați de schmoozing și lucrați cu oameni, probabil că nu vă veți bucura de o carieră ca reprezentant al vânzărilor de vin. Va trebui să construiți relații pentru a face vânzări și a câștiga comisioane.
  • Imagine intitulată Fii un report de vânzări de vin
    2. Contactați contactele din industrie. Dacă ați lucrat deja în industria vinicolă (la o mașină de vinificație, un bar, restaurant sau un magazin de vinuri), ar trebui să aveți câteva contacte care vă pot pune legătura cu oamenii care doresc să angajeze repetări de vinuri. Ajungeți la contactele dvs. pentru a vă întreba despre oportunitățile de angajare în loc să așteptați să auziți ceva. De exemplu:
  • Vorbiți cu un actual al vinului care servește restaurantul, barul sau magazinul în care lucrați.
  • Adresați-vă managerului vinării în cazul în care lucrați dacă vă poate pune la dispoziție un interviu de îndată ce va fi disponibilă o poziție de repetare a vinului.
  • Contactați distribuitorul de vin care vinde produsul dvs. de vinărie la restaurante și magazine.
  • Imagine intitulată Fii un report de vânzări de vin 8
    3. Căutați plăci de locuri de muncă online. Mulți distribuitori de vin și producători publică deschideri de locuri de muncă pe motoarele de căutare de locuri de muncă mainstream, cum ar fi într-adevăr, monstru, sticlar, etc. Creați un profil pe una sau mai multe dintre aceste site-uri și utilizați căutări de cuvinte cheie și filtre de locație pentru a vedea dacă există deschideri de vânzări de vinuri în zona dvs.
  • Utilizați termeni de căutare destul de largi, astfel încât să vă vedeți toate pozițiile relevante. De exemplu, în loc să caute "Vanzari de vinuri Rep," încercați doar căutarea "vin."
  • Încărcați un CV în profilul dvs. și alați-l vizibil pentru angajatori. Acest lucru va deschide posibilitatea ca un recrutor să vă contacteze direct dacă consideră că obiectivele și calificările dvs. sunt potrivite pentru poziția lor disponibilă.
  • Imagine intitulată Fii un report de vânzări de vin
    4. Urmărirea conducerii de locuri de muncă în persoană. Republica Vanzari de vinuri se învârte în jurul relațiilor interpersonale și interacțiunea față în față. Arătați-vă la funcția de vinificație sau de distribuție pe care doriți să o lucrați și cereți să vorbiți managerului despre oportunitățile de angajare. Aceasta va crea o impresie mult mai bună asupra șefului dvs. potențial decât un formular de e-mail sau de cerere de locuri de muncă vreodată.
  • Practicați-vă tehnica de vânzări vânzându-vă oamenilor care vă pot angaja. Ei doresc să vadă că oamenii care le reprezintă clienților lor sunt competenți și plăcute. Convingeți-le că sunteți persoana potrivită pentru a-și face treaba.
  • Aduceți întotdeauna un CV și cărți de vizită cu dvs. atunci când vizitați un potențial angajator. Dacă nu sunteți în stare să vă întâlniți cu managerul personal, părăsiți CV-ul cu un secretar sau asistent. Unele repetări de vinuri trebuie să aibă o educație și experiență specifică pentru a fi angajați, astfel încât să le arătați că sunteți calificat chiar de pe lilieci.
  • Imagine intitulată Fii un report de vânzări de vin Pasul 10
    5. Practicați-vă abilitățile de intervievare. Dacă sunteți chemat la un interviu, pregătiți-vă gândindu-vă la modul în care doriți să vă prezentați intervievatoarelor. Din moment ce aplicați pentru a fi un agent de vânzări, este important să arătați că sunteți personalizabil, articulați și informați despre produsul pe care îl veți vinde.
  • Studiați vinurile vândute de compania pe care doriți să o lucrați. S-ar putea să fiți foarte bine chestionați pe detalii specifice despre vinurile pe care le-ați vânzat, așa că ar trebui să intrați în interviu cu cât mai multe cunoștințe posibil.
  • Periați pe detalii despre compania cu care intervievați. Lucrurile de știut includ numele proprietarului (proprietarului) și CEO / președinte, anul a început compania, linia de produse generală (inclusiv soiurile de struguri și vinurile semnificative) și cine sunt clienții locali principali.
  • Partea 3 din 3:
    A face treaba
    1. Imagine intitulată Fii un repul de vânzări de vin Pasul 11
    1. Efectuați apeluri de vânzări. Ca persoană de vânzări, o mare parte din slujba dvs. va face apeluri la rece la restaurante și alți potențiali clienți pentru a menține o afacere constantă. O rețea de clienți repetați necesită timp pentru a construi, deci la început este posibil să fie necesar să faceți apeluri telefonice nesolicitate (și vizite) la restaurante pentru a intra pe piață.
    • De cele mai multe ori, vânzările reale vor avea loc în timpul întâlnirilor în persoană. Apelurile de vânzări funcționează pentru a menține clienții existenți bine stocați pe aprovizionarea cu vinuri și pentru a înființa întâlniri cu potențialii clienți noi.
    • Puteți găsi că unii clienți sunt dificil de a intra în legătură cu telefonul. Din acest motiv și alte motive, este de obicei mai bine să vizitați restaurante și magazine în persoană pentru a vorbi cu factorii de decizie față-în-față.
  • Imagine intitulată Fii un repul de vânzări de vin
    2. Organizați evenimente promoționale. Dacă lucrați ca un reprezentant de vânzări pentru o anumită vinărie, atunci o mare parte a locului de muncă este să comercializați brandul de vinuri. Evenimentele promoționale pot fi modalități deosebit de eficiente de a face acest lucru și de a atrage noi clienți. Promoțiile pot fi organizate la magazinele de vin și băuturi alcoolice, la restaurante sau la evenimente precum festivalurile. Rețineți că, în funcție de eveniment și locație, pot fi necesare autorizații și permisiuni speciale pentru a promova băuturile alcoolice.
  • Cercetările există pentru a arăta tipurile de promoții care tind să fie cele mai eficiente în promovarea vânzărilor de vinuri. În general, oferind recomandări specifice și degustări libere par a fi cele mai eficiente strategii de stimulare a vânzărilor.
  • Dacă lucrați pentru un distribuitor de vin, ofertele dvs. promoționale au mai multe șanse de a implica achiziții în vrac reduse pentru clienții restaurantului sau al magazinului de băuturi alcoolice.
  • Imagine intitulată Fii un report de vinuri de vin 13
    3. Organizați și conduceți degustări de vinuri. Această sarcină de locuri de muncă ar putea fi efectuată ca parte a unui tur de vinuri (dacă sunteți un reprezentant de vânzări pentru o anumită marcă) sau ca un eveniment special la un restaurant, un bar de vin sau un magazin de vânzare cu amănuntul. Astfel de evenimente nu sunt, de obicei, conduse de repetările de vinuri de vin, deoarece multe cunoștințe și expertiză este de obicei obligată pentru a se asigura că întrebările oricăror patroni pot fi abordate în mod adecvat.
  • Aflați de la angajatorul dvs. sau de la funcțiile de vânzări de vinuri senior la compania dvs. Ce este implicat în organizarea unui eveniment de degustare a vinului.
  • Amintiți-vă că scopul unei degustări este de a genera afaceri. Nu vă fie frică să întoarceți vânzătorul, dacă este cazul, pentru a câștiga clienții.
  • Imaginea intitulată Fii un report de vinuri de vin 14
    4. Educați serverele de restaurante. Dacă aveți clienți de restaurant, cereți să configurați sesiuni de instruire cu serverele de lawine acolo pentru a le învăța despre vinurile pe care le vor vinde la restaurantul Patronilor și să demonstreze tehnici de servire corespunzătoare. De asemenea, ați putea dori să treceți peste meniul restaurantului cu serverele și să identificați perechile potrivite.
  • Acesta este ceva ce ar trebui să faceți ca un reprezentant de vinuri de vin, indiferent de tipul dvs. de angajator. Atât repetările de vinuri, cât și distribuitorii vinde la restaurante, deci intenționează să efectueze sesiuni de instruire ca acestea.
  • Va trebui să obțineți permisiunea de la angajatorul și managementul restaurantului înainte de a înființa un eveniment de instruire a serverului. Clientul va avea nevoie probabil de o notificare de câteva săptămâni pentru a pune cuvântul la toate serverele sale și pentru a asigura o participare ridicată.
  • Imagine intitulată Fii un report de vânzări de vin 3
    5. Creați și distribuiți materiale de marketing. Unele repetări de vinuri sunt responsabile de propriul lor marketing (într-o măsură). Cerințele și restricțiile vor varia în funcție de angajator, dar cea mai comună tehnică de marketing modernă pentru extinderea recunoașterii mărcii este utilizarea instrumentelor online, cum ar fi social media. Ar trebui să vă așteptați să mențineți o prezență on-line constantă pentru marca dvs. (e) pentru a profita în mod eficient de marketingul digital.
  • Millennials reprezintă în prezent o mare parte din expansiunea pieței vitivinicole, astfel încât indivizii acelei grupuri de vârstă (persoane în vârsta de douăzeci de ani sau treizeci) reprezintă o țintă valoroasă pentru strategiile și campaniile de marketing. Datele sugerează că milenii pot fi ușor accesibile și efectiv prin intermediul social media (Facebook, Twitter și Instagram, de exemplu).
  • Dacă angajatorul dvs. vă oferă un buget de marketing, luați în considerare publicitatea pe site-urile populare care pot vedea o mulțime de trafic. Aceste anunțuri online pot fi eficiente, dar este posibil să trebuiască să vă coordonați cu departamentul de publicitate al companiei dvs. (dacă este cazul) pentru a vă ajuta cu o astfel de angajament.
  • Nu reduceți valoarea publicității prin intermediul presei tradiționale. Flyers, panouri de panouri și e-mailuri pot fi, de asemenea, modalități bune de a face afaceri.
  • sfaturi

    În Statele Unite, trebuie să aveți cel puțin 21 de ani pentru a fi un reprezentant de vânzări de vin.
  • Vorbiți cu repetările de vânzări de vin știți sau puteți lua cu ușurință în legătură cu specificul locului de muncă și despre ceea ce fac sau nu le place despre asta.
  • Avertizări

    Cele mai multe replici de vânzări de vinuri lucrează aproape în întregime pe comision, astfel încât să fie pregătiți pentru plata fluctuantă și un salariu potențial mic, în timp ce învățați încă frânghiile afacerii vinului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar