Cum să începeți să vindeți avon

Avon este una dintre cele mai cunoscute companii de cosmetice din întreaga lume. Este, de asemenea, una dintre cele mai populare modalități de a vă începe propria afacere prin vânzări directe. Cu produse de frumusețe, articole de baie și corp, îmbrăcăminte și bunuri de uz casnic prin intermediul liniilor sale de produse, vânzarea Avon poate fi o oportunitate profitabilă pentru persoanele care doresc să facă niște bani în plus. Costul de pornire este foarte scăzut, iar procesul este rapid și simplu.

Pași

Partea 1 din 3:
Devenind un reprezentant Avon
  1. Imaginea intitulată începe vânzarea pasului Avon 1
1. Aplicați pentru a deveni un reprezentant de vânzări AVON. Puteți face acest site online prin intermediul site-ului Avon și o persoană de la biroul corporativ al lui Avon se va întoarce la dvs.
  • Du-te la "Avon" site-ul web și faceți clic pe "Aplica acum." Va trebui să furnizați numele, adresa, informațiile de contact și limba preferată (în prezent, puteți alege limba engleză sau spaniolă).
  • Clic "Trimite" și așteptați să fiți contactați de un reprezentant Avon pentru a finaliza procesul de înscriere.
  • Alternativ, puteți contacta un reprezentant Avon și vă puteți înscrie cu ei. Dacă știți pe cineva care vinde Avon, cereți-i să vă ajute să vă înscrieți. Ei primesc stimulente pentru recrutarea altor membri.
  • Imaginea intitulată începe vânzarea pasului Avon 2
    2. Completați discuția cu reprezentantul corporativ. Acesta nu este un interviu per se, doar o întâlnire de telefon informativ, astfel încât să puteți afla mai multe despre modul în care funcționează afacerea și ce este nevoie pentru a deveni un rep.
  • Dacă există un reprezentant Avon în zona dvs., ei vor cere să se întâlnească cu dvs. în acest moment și vor discuta despre procesul de cafea sau la prânz, astfel încât să vă poată oferi mai multe informații despre Avon. Această persoană va deveni mentorul dvs. dacă aveți întrebări pe măsură ce vă construiți afacerea dvs.
  • Imagine intitulată începe vânzarea pasului Avon 3
    3. Plătiți taxa pentru a începe. Avon este disponibil în întreaga lume, deci verificați cu biroul local pentru a afla ce taxă veți plăti.
  • În Statele Unite, taxa este de 25 USD și plătește pentru un set de starter, inclusiv informații de vânzări, formularele primele comenzi, broșurile și un site web în care clienții dvs. pot cumpăra lucruri și de a vă credita contul. În majoritatea cazurilor, setul de start va fi trimis prin poștă.
  • Imaginea intitulată începe vânzarea pasului Avon 4
    4. Începeți pregătirea online. Avon oferă formare completă online atât pentru noi repetări, cât și pentru cei care au deja o experiență.
  • Verificați liniile de produs în timp ce sunteți la el - va trebui să cunoașteți aceste lucruri bine dacă doriți să fiți un reprezentant Avon de succes.
  • Partea 2 din 3:
    Stabilirea unei baze de clienți
    1. Imaginea intitulată începe vânzarea pasului Avon 5
    1. Configurați site-ul dvs. Web. Acest lucru va fi probabil una dintre principalele surse de venit. Avon oferă fiecărui reprezentant unui site personalizat pe care îl pot utiliza pentru a prelua comenzi, oferă informații despre produse și difuzează informațiile de contact.
    • Denumiți-vă site-ul URL pe site-ul web ceva care este ușor de reținut - ar putea fi numele dvs. sau ceva care atrage atenția clienților potențiali.
    • Chiar dacă Avon este numit a "vânzare directă" Compania, nu trebuie să mergeți la ușă la ușă pentru ao mai vinde. Puteți utiliza site-ul dvs. web pentru a vinde Avon clienților care nu sunt chiar în apropierea dvs. geografic, de exemplu, prin trimiterea link-ului la magazinul dvs. online la o altă stare. De fapt, unele repetări Avon vinde exclusiv online.
  • Imaginea intitulată începe vânzarea pasului Avon 6
    2. Comandați materiale suplimentare pentru a începe. Noii reprezentanți ai vânzărilor Avon primesc o reducere pe mostre, așa că stocul în timp ce puteți. Veți primi, de asemenea, broșuri gratuite pentru a vă ajuta să vindeți Avon. Comandați câteva cărți de vizită cu numele dvs., numărul de telefon, adresa de e-mail și site-ul imprimat pe ele.
  • Trebuie să plătiți pentru toate materialele de vânzări pe care le comandați, dar conform lui Avon, aceste costuri de pornire sunt de obicei recuperate în prima lună a afacerii dvs.
  • Imaginea intitulată începe vânzarea pasului Avon 7
    3. Imprastie vestea. Este important să lăsați pe toată lumea să știe că vând acum avon-clienții nu vor veni doar la tine!
  • Distribuiți broșuri prietenilor, membrilor familiei, colegilor și oamenilor de la biserica dvs., sală de gimnastică, magazin alimentar sau oriunde altundeva pe care le frecventați în mod regulat.
  • Luați în considerare solicitarea afacerilor locale dacă puteți părăsi broșurile din camera de rupere sau în holul frontal. Asigurați-vă că ați atașat cartea dvs. de vizită la broșuri, astfel încât oamenii să știe cine să contacteze când vor să cumpere produse Avon.
  • Utilizați social media, mai ales dacă aveți o mulțime de prieteni sau urmați pe site-uri precum Facebook sau Twitter. Lăsați toată lumea să știe că acum vindeți Avon și postați despre produsele pe care le iubiți. Încercați să nu exagerați, deoarece majoritatea oamenilor nu apreciază că au hrănirea lor copleșită de terenurile de vânzări. Cele mai bune posturi sunt cele care dau experiența dvs. personală cu produse pe care le iubiți.
  • Luați în considerare înființarea unei părți pentru a vă ajuta să începeți să vindeți produsele Avon. În timp ce părțile nu sunt necesare, poate fi un instrument util de vânzare.
  • Partea 3 din 3:
    Creșterea afacerii dvs
    1. Imaginea intitulată începe vânzarea pasului Avon 8
    1. Formează relații. Avon și alte întreprinderi de vânzare directă reușesc sau eșuează pe baza capacității dvs. de a ajunge la oameni și de a crea clienți loiali. Aceasta înseamnă că trebuie să fiți dispuși să vă puneți acolo și să începeți conversațiile!
    • Luați în considerare toată lumea pe care o întâlniți cu un potențial client. Aceasta include oamenii la biserică, alți părinți din PTA, oamenii la locul de muncă sau la munca soțului tău, și oamenii pe care îi vorbești la locul de joacă.
    • Avon oferă noilor reprezentanți sugestii că ar trebui să încerce să vorbească cu trei persoane despre Avon în fiecare zi. Care ar putea părea o mulțime, dar când îți dai seama că majoritatea acestor conversații nu vor duce la o vânzare, nu este atât de mulți după toate.
  • Imaginea intitulată începe vânzarea pasului Avon 9
    2. Utilizați produsele dvs. Avon face toate tipurile de produse, de la machiaj, șampon și balsam, îmbrăcăminte, încălțăminte și bijuterii. Ei chiar fac decor, articole cadou și jucării pentru copii.
  • Când utilizați propriile produse, sunteți mai bine echipat pentru a vorbi beneficiile. În plus, dacă primiți un compliment pe umbra sau pantofii ochilor, puteți lansa într-un pas de vânzări pre-planificat despre Avon și prețul accesibil al articolului.
  • Imaginea intitulată începe vânzarea pasului Avon 10
    3. Recrutați noi repetări. Leadershipul Avon implică recrutarea și îndrumarea noilor repetări de vânzări și duce la bonusuri și venituri reziduale ori de câte ori noii dvs. recruți efectuează obiective de vânzare.
  • Pentru a recruta noi reprezentanți, trebuie să îndepliniți anumite obiective de vânzări și să deveniți calificați să fiți un lider oficial.
  • sfaturi

    Nu uitați să comandați noi broșuri Avon la fiecare două săptămâni. Atunci când comenzile sunt datorate, ar trebui să mergeți și să achiziționați un set de broșuri pentru următorul ciclu de campanie. Există 26 de campanii pe an.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar