Cum se adaugă taxa de vânzări

Când navigați în magazinul dvs. preferat, prețurile enumerate nu vă spun de fapt costul total. Cele mai multe orașe și state percep o taxă de vânzări, conducând prețul unei jachete noi sau o bucată de bijuterii fabuloasă, ceea ce este listat pe etichetă.În funcție de locul în care aveți o taxă de vânzări poate diferi, deci este important să vă aflați rapid și ușor cât de mult veți fi taxat la checkout.Urmați una dintre aceste metode ușoare pentru a vă imagina fila finală.

Pași

Metoda 1 din 2:
Calculul sumei exacte de impozitare pe vânzări
  1. Imagine intitulată Adăugați taxa de vânzări Pasul 1
1. Determinați rata de impozitare a vânzărilor în locația dvs.Puteți să-l căutați online sau să întrebați un asociat de vânzări ceea ce va fi.În timp ce statele au stabilit de obicei o taxă de vânzări de stat, unele municipalități adaugă propriile impozite pe aceasta. Aceasta înseamnă că rata de impozitare a vânzărilor poate varia drastic atunci când se deplasează între diferite orașe sau județe.
  • Taxa de vânzări nu este taxată pe toate elementele pe care le cumpărați. Verificați online pentru a vedea ce este și nu este, impozitat în zona dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați taxa de vânzări Pasul 2
    2. Convertiți procentul impozitului pe vânzări într-o cifră zecimală.Luați numărul procentuală și imaginați-vă un punct zecimal după el.Acum, mutați acel punct zecimal două spații spre stânga, oferindu-vă echivalentul zecimal al procentului fiscal de vânzări.De exemplu, dacă rata de impozitare a vânzărilor este de 8%, cifra zecimală va fi .08.
  • Imagine intitulată Adăugați taxa de vânzări Pasul 3
    3. Înmulțiți prețul elementului prin cifra zecimală pe care ați calculat-o în pasul anterior. Acest calcul vă va oferi cantitatea de impozitare care va fi percepută pentru achiziționarea dvs. De exemplu, dacă elementul pe care doriți să-l cumpărați este de 20 USD, înmulțiți de 20 de ori .08 și obțineți 1.6.Asta înseamnă că va trebui să plătiți $ 1.60 în impozitul pe vânzări.
  • Imagine intitulată Adăugați taxa de vânzări Pasul 4
    4. Adăugați suma impozitului pe care ați calculat-o la prețul enumerator. Acest lucru vă va oferi prețul total pe care va trebui să îl plătiți la registru. Folosind același exemplu din nou, dacă veți fi taxat $ 1.60 pe articolul dvs. de 20 $, pur și simplu adăugați 1.6 la 20, pentru un total de 21 de dolari.60.
  • Metoda 2 din 2:
    Estimarea valorii impozitului pe vânzări
    1. Imagine intitulată Adăugați taxa de vânzări Pasul 5
    1. În jurul valorii de impozitul pe vânzări la 10%. Indiferent de rata efectivă a impozitului, acest lucru vă va face multiplicarea mult mai simplă. Scopul în estimarea impozitului pe vânzări este de a face matematica suficient de simplă pentru a face în capul tău.Nu vă deranjează cu sumele exacte, doar estimați suficient de bine pentru a vă asigura că aveți destui bani pentru a plăti pentru ceea ce doriți să cumpărați.Folosind o estimare de 10%, aceasta va însemna că, în majoritatea cazurilor, vă rotunjiți, făcând estimarea mai mult decât veți plăti de fapt.
    • Dacă de fapt, rotunjim rata de impozitare în jos, asigurați-vă că vă amintiți că estimarea dvs. va fi puțin mai mică decât va trebui să plătiți.
  • Imagine intitulată Adăugați taxa de vânzări Pasul 6
    2. Deplasați punctul zecimal în costul articolului dvs. un spațiu spre stânga.Acest lucru vă va oferi o estimare bună și rapidă a cât de multă taxă veți fi taxat. Nu este nevoie de calcule complicate, doar să mutați zecimalul și care vă va oferi 10% din costul pe etichetă.
  • În acest sens, de fapt, multiplicarea costului elementului dvs. prin echivalentul zecimal de 10%, ceea ce este în mod evident foarte ușor! De exemplu, .De 10 ori $ 20 este egal cu 2 USD.
  • Imagine intitulată Adăugați taxa de vânzări Pasul 7
    3. Adăugați impozitul estimat la costul articolului.Pentru că am rotunjit, estimarea dvs. va fi probabil mai mare decât impozitul efectiv acuzat, dar veți ști că vă puteți permite să plătiți costul total. Pentru a utiliza exemplul nostru din pasul anterior încă o dată, 20 $ plus $ 2 face costul total estimat, inclusiv taxa de 22 USD.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Taxele de impozitare a vânzărilor pot fi diferite de diferite produse, deci păstrați-vă în minte atunci când vă calculați costul.De exemplu, ratele de impozitare pe lichior și țigarete sunt semnificativ mai mari în majoritatea regiunilor.
  • Puteți multiplica suma dolarului cu 1.X, unde X reprezintă taxa de vânzări după împărțirea cu 100. De exemplu, dacă ceva este de 20 USD, iar taxa de vânzări este de 7%, veți multiplica de 20 de ori 1.07 și ați plăti 21 de dolari.40. Sau adăugați 7 cenți pentru fiecare dolar.
  • Dacă nu puteți face aritmetică în cap, utilizați un calculator comun pentru a calcula impozitul pe vânzări.
  • Oamenii nativi americani sunt scutiți de a trebui să plătească impozitul pe vânzări.
  • Numai cinci state nu au taxe de vânzări de stat. Ele sunt Alaska, Montana, New Hampshire, Delaware și Oregon.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar