Cum să taie un grapefruit

Un grapefruit este un fruct de citrice gustos care poate fi savurat pe cont propriu sau într-o varietate de salate sau băuturi. Puteți tăia un grapefruit într-o varietate de moduri, indiferent dacă doriți să o tăiați, secționați-o sau să vă bucurați de el în propria jumătate. Dacă doriți să știți cum să tăiați grapefruitul, urmați doar acești pași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Secționarea unui grapefruit
1. Tăiați ambele capete ale unui grapefruit. Așezați grapefruitul pe partea sa pe o placă de tăiere și utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia aproximativ 1/4 inci (.6 cm) departe de punctele rotunde de la capătul fiecărui grapefruit. Acest lucru va face mai ușor grapefruitul.
  • 2. Rotiți grapefruitul, astfel încât una dintre capetele tăiate vă confruntă cu tine. Celălalt capăt se poate odihni pe unul dintre capetele pe care le-ați tăiat pentru o pernă suplimentară.
  • 3. Faceți mai multe 1/4 inch (.6 cm) felii în marginea exterioară a grapefruitului. Utilizați un cuțit pentru a face aceste felii în jurul marginilor grapefruitului. Acest lucru va face mai ușor Peel Grapefruit. Rotiți grapefruitul aproximativ 1/8 dintr-o întoarcere de fiecare dată când ați tăiat într-o altă secțiune. Continuați să faceți acest lucru până când ați făcut tăieturile până la grapefruit.
  • 4. Utilizați cuțitul pentru a coaja grapefruitul. Acum că ați făcut felii, va fi puțin mai ușor să coaceți grapefruitul. Doar rulați cuțitul de-a lungul pielii grapefruitului, îndepărtați fiecare secțiune mică, la un moment dat, până când toată pielea este peeling off. Dacă există o piele rămasă după ce ați trecut în jurul întregului grapefruit, tăiați partea albă rămasă înainte de a continua.
  • 5. Tăiați fiecare secțiune cu cuțitul. Acum că ați curățat pielea, puteți folosi un cuțit pentru a tăia fiecare secțiune individuală până când ați separat grapefruitul pe secțiuni. Vă puteți bucura de grapefruit pe cont propriu sau într-o salată de fructe sau o varietate de salate.
  • Metoda 2 din 3:
    Jumătate de grapefruit
    1. Rotiți grapefruitul de partea sa. Capetele grapefruitului cu cercurile mici pe ele ar trebui să fie peste unul de celălalt, pe ambele părți ale grapefruitului. Puneți-o pe o placă de tăiere.
  • 2. Tăiați grapefruitul în jumătate. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia grapefruitul în jumătate, de sus în jos.
  • 3. Tăiați în jurul diametrului grapefruitului. Utilizați un cuțit ascuțit sau chiar un cuțit de grapefruit pentru a tăia aruncarea zonei circulare între grapefruit și crusta. În timp ce tăiați calea circulară, încercați să mutați cuțitul sub piese, așa că vă tăiați și prin fundul grapefruitului. Acest lucru va ajuta la separarea secțiunilor de grapefruit din crusta lui.
  • 4. Tăiați fiecare segment al grapefruitului. Fiecare segment al grapefruitului va avea o formă de aproximativ triunghiulară. Utilizați un cuțit subțire, o lingură sau mai bună, o lingură de grapefruit, pentru a tăia în jurul zonei între fiecare felie și a pielii sale subțiri. Odată ce ați separat fiecare segment, puteți folosi o lingură pentru a muta fiecare segment într-un castron, fie doar mâncați grapefruitul imediat din fiecare dintre jumătățile sale cu o lingură.
  • Presați unele zahăr pe partea de sus pentru dulceața adăugată.
  • Metoda 3 din 3:
    Tăierea unui grapefruit
    1. Rotiți grapefruitul de partea sa. Capetele grapefruitului cu cercurile mici pe ele ar trebui să fie peste unul de celălalt, pe ambele părți ale grapefruitului. Asigurați-vă că îl plasați pe o placă de tăiere.
  • 2. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia grapefruitul de sus în jos. Imaginați-vă că "Polonezi" din grapefruit se află pe ambele părți, ca un glob transformat pe partea sa. Acum, tăiați grapefruitul pe ecuator, creând linii care sunt paralele cu circulara mică "Polonezi" La fiecare capăt al fructului. Tăiați fiecare felie, deci aproximativ 1/4 inch (.6 cm)
  • Când ați terminat, ar trebui să aveți aproximativ o duzină de felii circulare, în funcție de dimensiunea grapefruitului.
  • Imagine intitulată face portocaliu Julius Pasul 6
    3. Tăiați felii (opțional). Dacă doriți să tăiați grapefruitul, puteți tăia fiecare felie rotundă în jumătăți sau a patrulea, ca și cum ați tăiat bucățile de plăcintă. Această metodă poate fi ideală pentru utilizarea grapefruitului în băuturi fructate. De asemenea, puteți tăia doar o felie în mijlocul grapefruitului și utilizați-l ca o garnitură pe partea laterală a unui castron de salată de fructe sau pe un pitcher mare de suc de grapefruit. Sau puteți să vă rupeți felia și să o mâncați chiar de la felie fără a utiliza o lingură sau o furculiță.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    De obicei, partea de sus și de jos sunt cele mai acrate părți, în timp ce "ecuator" este cea mai dulce.
  • Fixarea grapefruitului pentru companie? Un fruct oferă în mod obișnuit două porții mici. Garniți cu cireșe Maraschino.
  • Gustați o mică bucată pentru a vedea dacă este acru. Dacă este, adăugați un pic de zahăr sau adăugați un pic de sare.
  • Pentru o aromă puțin diferită, încercați să adăugați trei sau patru picături de extract de vanilie.
  • Nu este nevoie să pierdeți sucul și pulpa în crustă. Obțineți o cană mare sau castron cu margine înaltă.Folosind degetele, frecați piesele roz pentru a apăsa sucul din coajă.Strângeți "nuclee" De asemenea, uscat.Beți sucul în sus dacă doriți sau adăugați-l cu bucățile de fructe.
  • top a fructului are un mic marount de la tulpină, dar fund are doar o indentare.După ce scopurile sunt tăiate, fund are o gaură sau un loc alb albastru unde poți să-l dai un deget în ea.Acest lucru vă va permite să o țineți mai ușor!
  • Coaja de grapefruit sunt a Grozav ingredient în anti-molie Potpourri.Nu aruncați-le - scuturați-le într-o pungă cu 1 lingură. Pulbere de scorțișoară și 1/2 linguriță. Fructe proaspete pentru fiecare fructe de rinde.Uscați-le într-o tigaie de coacere în cuptor la scăzut (aproximativ 170f / 77C de grade).4 ore ar trebui să o facă - dacă sunt încă moi, se vor usca cu aer chiar bine.Lăsați-i să se usuce timp de cel puțin 48 de ore.Adăugați cantități generoase de stele anise, bastoane de scorțișoară întregi și cuișoare întregi.Puneți o ceașcă într-o pungă de etanșare cu zip și poke două duzini de găuri peste tot pe geantă pentru a lăsa mirosul delicios.
  • Avertizări

    Unii oameni ar trebui să evite grapefruitul din motive medicale.Nu are niciun efect asupra majorității oamenilor, dar sucul de grapefruit și grapefruit poate interfera cu unele medicamente.Dacă aveți întrebări, vă rog, întrebați-vă M.D.
  • Grapefruit afectează, de asemenea, căptușeala tractului digestiv, care să facă o absorbție a nutrienților și anumite medicamente mai puternice prin blocarea anumitor enzime.(Ideea că acest lucru se datorează unor cantități mari de vitamina C este aparent un mit.)
  • Potrivit Clinicii Mayo, urmărește interacțiunile potențial grave (a se vedea link-ul):
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar