Cum să fii o fată sportivă

Fetele sportive sunt sănătoase, active și întreținere redusă. Ei mănâncă alimente sănătoase, beau o mulțime de apă și au o mulțime de somn. Ridicați un sport care vă place și încercați pentru o echipă. Pentru a obține un aspect sportiv, purtați tricouri, tricouri, gâturi de echipaj, jambiere și pantaloni sportivi. Du-te pentru un aspect neutru machiaj, aruncați-vă părul într-o coadă de cal, și veți fi pregătiți pentru joc!

Pași

Metoda 1 din 3:
Practicând sporturi
  1. Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 1
1. Alegeți un sport pe care îl bucurați și învățați elementele de bază. Încercați un sport pe care nu l-ați jucat niciodată înainte sau nu mergeți cu unul despre care știți deja. Faceți unele cercetări privind regulile, echipamentele și numărul de jucători. Luați în considerare dificultatea generală a sportului, consumabile necesare și practicați locația pentru a vă restrânge opțiunile. Faceți alegerea dvs. bazată pe ceea ce pare cel mai distractiv și ușor de ridicat!
  • Sporturile populare includ fotbal, baschet, minge moale, Urmăriți și câmpuri, Cross Country, hochei pe iarbă, volei, și gimnastică.
  • De exemplu, dacă nu ați jucat niciodată hochei, încercând să ridicați hocheiul de gheață poate fi mai dificilă decât hocheiul câmpului, deoarece veți avea nevoie de patine de gheață și unelte de protecție.
  • Încercați să jucați mai multe sporturi! Puteți chiar să jucați pe echipe non-profesionale, comunitare.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 2
    2. Cumpărați uneltele, astfel încât să puteți începe să jucați! Căutați online pentru lucruri cum ar fi "Gearii de baschet" sau "Dispozitive de hochei pe teren" Pentru a afla ce echipament trebuie să jucați. Apoi, achiziționați echipamentul dvs. la un magazin de sport, fie online, fie în persoană. Veți avea nevoie de încălțăminte adecvată, unelte de protecție și o minge pentru majoritatea sporturilor.
  • De exemplu, cumpărați cleme, gardieni, șosete și o minge de fotbal pentru a ridica fotbal. Dacă doriți să jucați softball, cumpărați o mănușă, bâtă și softball.
  • De asemenea, puteți cere angajaților la magazinele sportive pentru a vă ajuta să adunați unelte.
  • Imagine intitulată Fii o fată sportivă Pasul 3
    3. Practicați jocul în timpul liber pentru a vă întări abilitățile. Aflați elementele de bază urmărind tutoriale online și jocuri. Practicați-vă mișcările în curtea din spate sau vizitați un parc local, sală de gimnastică sau YMCA și să vă recrutați prietenii sau familia să se joace cu dvs! Este posibil să aveți nevoie să practici pentru un pic pentru a vă dezvolta abilitățile, așa că nu vă îngrijorați dacă nu vă întoarceți imediat.
  • De exemplu, pentru a învăța volei, practică cum să spike, să bum și să servească. Încercați să jucați adversari peste rețea.
  • Dacă nu vă bucurați de jocul după ce ați practicat un sport pentru o vreme, încercați un sport diferit!
  • Imagine intitulată Fii o fată sportivă Pasul 4
    4. Încercați pentru o școală locală sau o echipă comunitară atunci când vă simțiți încrezători. Căutați online pentru lucruri precum "echipa locală de fotbal" sau "comunitatea fetelor softball" pentru a găsi echipe pentru a încerca. Căutați atât echipele școlare, cât și pentru echipele comunitare. Cercetare Cât de competitivă Fiecare încercare ar putea fi pentru a vă restrânge opțiunile. Când găsiți o echipă din zona dvs. care pare să corespundă nivelului de calificare, încercați pentru echipă!
  • De exemplu, dacă tocmai ați început să jucați baschet, o echipă comunitară bazată pe grupa de vârstă poate fi un loc de plecare mai bun decât echipa de varsitate la liceul tău.
  • Instrucțiuni și informații despre cum și când să încercați pentru echipă ar trebui să fie disponibile pe site-ul fiecărui echipament. Dacă nu, căutați un număr de contact și apelați mai multe informații.
  • Dacă nu sunteți destul de încrezător pentru a încerca, continuați să practicați! Jucați cu prietenii dvs., vizionați jocuri sportive și căutați în tutoriale online.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 5
    5. Frecventați fiecare practică la timp. După ce faceți echipa, extindeți-vă abilitățile în timpul practicilor săptămânale. Asigurați-vă că sunteți întotdeauna la timp pentru fiecare practică și că participați la fel de multe practici cum puteți. Acest lucru va continua să vă dezvolte abilitățile și să vă arătați fiabilitatea și responsabilitatea față de antrenorul și colegii de echipă.
  • Absențele ocazionale se întâmplă, cum ar fi dacă sunteți bolnav sau dacă există o urgență familială. Lăsați antrenorul să știe cât mai curând posibil, dacă știți că nu veți ajunge la o practică.
  • Dacă programul dvs. permite acest lucru, puteți apărea timp de 10-15 minute mai devreme. Acest lucru vă arată antrenorii pe care îi pasă de a fi la timp și vă va oferi câteva minute pentru a discuta cu alte fete din echipa dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 6
    6. Opriți jocul și notificarea antrenorului, părinților sau medicului dacă sunteți răniți. Redarea printr-un prejudiciu poate face rău mai rău. Dacă sunteți rănit în timpul unei practici sau joc, opriți jucați, stați pe margine și evaluați daunele. Du-te la medicul tău sau la spital dacă rănile tale sunt grave, ca și cum ți-ai lovit capul, tulpina un mușchi sau spargi un os. Asigurați-vă că vă dați timp suficient pentru a se vindeca!
  • Timpul de vindecare va varia pe baza unui prejudiciu. Medicul dvs. vă va informa un timp aproximativ de vindecare. De asemenea, vă vor stabiliza rănirea, cum ar fi Împachetați genunchiul pentru daunele ligamentului.
  • Puteți preveni rănirile prin întindere, folosind o formă adecvată și luarea de pauze când este necesar.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea unui aspect sportiv
    1. Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 7
    1. Aplicați un machiaj minimal sau fără aspect natural. Între antrenamente, practici și jocuri, fetele sportive nu au timp pentru machiaj! Du-te natural și nu purta nici un machiaj. Dacă doriți să purtați puțin, puteți purta o mică rimel sau un mat Lipgloss.
    • De asemenea, puteți să pună un pic de fundație compactă chiar și la tonul pielii.
    • Fetele sportive nu poartă mult machiaj, deoarece pot transpira în clasa sala de gimnastică sau în practică. Machiajul și transpirația pot duce la pori înfundați și acnee.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 8
    2. Legați-vă părul într-un coadă de cal Pentru un stil sportiv. Probabil vă legați părul în sus pentru antrenamente și practici, așa că doar roci-o ca stil zilnic. Veți avea mai mult timp să strângeți într-o altă întindere de încălzire! Trageți părul înapoi în partea de sus a capului și asigurați-vă părul cu o cravată de păr.
  • Ponytails face stiluri drăguțe, sportive pentru o varietate de lungimi de păr.
  • Dacă doriți o varietate, puteți adăuga, de asemenea, panglici sau alte accente drăguțe într-o coadă de calibru care îi conferă interesul vizual, păstrând în același timp practic.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 9
    3. Puneți o bandă de cap elastică sau de bumbac dacă doriți să vă țineți părul înapoi. Banda de cap ține părul din față și ascunzi părul frizz și părul. Apucați o bandă colorată, moderată sau neutră, fie în materiale elastice sau moi. Așezați banda de cap pe cap și împingeți-l înapoi de aproximativ 0.25-0.5 inci (0.64-1.27 cm) dincolo de părul tău.
  • Puteți purta benzi elastice în timpul practicilor și jocurilor. Încercați benzile de bumbac pentru aspectul de zi cu zi.
  • Capurile de cap sunt minunate pentru a vă menține părul înapoi dacă părul este scurt și nu se poate potrivi într-o coadă de cal.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 10
    4. Purtați tricouri, tricouri și bluze ale gâtului echipajului pentru un stil sportiv. Purtați tricouri sportive ale jucătorilor dvs. preferați sau ai tricourilor proprii din echipele anterioare sau sezoanele anterioare. Alegeți alte tricouri de stil Baggy pentru a Tomboy arata. Achiziționați echipajele cu maneci lungi și bluze pentru straturi mai groase.
  • Brandurile sportive includ sub armură, Nike, Adidas și campion, pentru a numi câteva. Cele mai importante magazine departamente au o secțiune de atletism pe care o puteți cumpăra de asemenea.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 11
    5. Purtați jambiere atletice și pantaloni scurți pentru a se potrivi cu viața activă. Legăturile sunt super-confortabile și excelente pentru fetele în mișcare. Stilul lor cu tricouri, tricouri, sau jachete. Purtați pantaloni scurți sportivi sau sală de gimnastică în zilele calde. Ambele jambiere și pantaloni scurți vin în culori solide și modele funky. Puteți purta cu ușurință aceste lucruri la școală, când rulează comisioane sau pentru a practica!
  • Puteți obține jambiere atletice în combinație de bumbac sau bumbac-poliester-lycra. Legăturile de bumbac sunt un pic mai moale, iar amestecurile sunt uscate rapide pentru antrenamentele transpirați.
  • Imagine intitulată Fii o fată sportivă Pasul 12
    6. Purta pantofi sportivi cum ar fi converse sau adidași. Fetele sportive trăiesc, stilul de viață activ, și picioarele lor trebuie să fie confortabile! Achiziționați încălțăminte sportivă pentru sporturile dvs., cum ar fi Cleats sau Pantofi de alergare. Apoi, obțineți o pereche de pantofi zilnici cum ar fi Nikes, Adidas sau Reebok. De asemenea, puteți merge pentru sandale sportive ca și chacos.
  • Puteți alege pantofi în culori strălucitoare! Adidașii vin în tot felul de culori cum ar fi roz și neon, și modele, cum ar fi Polka Dots, și Zig-Zags.
  • Metoda 3 din 3:
    Conducerea unui stil de viață sănătos, sportiv
    1. Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 13
    1. Mănâncă 3 mese sănătoase pe zi. Mancare sanatoasa va păstra corpul alimentat cu substanțele nutritive și minerale pe care le are nevoie. Mănâncă mese cu o mulțime de fructe, legume, proteine ​​și boabe întregi și mănâncă 3 mese pe zi. Scopul pentru cel puțin 5 porții de legume și 4 porții de fructe.
    • Evitați alimentele bogate în colesterol, sare, grăsime și zahăr, cum ar fi hrană junk, fast-food, bomboane și sifon.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 14
    2. Beți aproximativ 8 până la 10 pahare (2 I) de apă în fiecare zi. Transportați o sticlă de apă cu tine pe tot parcursul zilei și să o reumpleți la fântâni de apă pe măsură ce îl terminați. Menținerea hidratată este necesară pentru fetele active!
  • Asigurați-vă că beți apă suplimentară în zilele în care aveți practică sau jocuri. Beți apă până când nu vă simțiți sete. Suma va varia în funcție de cât de mult transpirați, deși puteți bea aproximativ 4 cești (1 l). Corpul tău vă va mulțumi!
  • Imagine intitulată Fii o fată sportivă Pasul 15
    3
    Exercițiu aproximativ 4-5 zile pe săptămână pentru a rămâne în formă. Fetele sportive lucrează aproape în fiecare zi, între practică și ora de gimnastică. Întindeți înainte și după antrenamentele dvs. pentru a vă menține mușchii flexibili și pentru a preveni rănirea. Do exercitii aerobice pentru a vă pompa sângele în fiecare zi timp de 30-90 de minute. De asemenea, puteți lucra la soldul, viteza și rezistența dvs.
  • Încercați lucruri cum ar fi înotul, baschetul și alergarea.
  • Puteți lua o clasă de lucru sau să recrutați un prieten pentru a fi prietenul dvs. de gimnastică.
  • Imagine intitulată Fii o fată sportivă Pasul 16
    4. Dormi aproximativ 8-10 ore pe zi. Aveți nevoie de un somn adecvat pentru a rămâne în alertă și faceți tot ce este mai bun, fie în școală, fie în timpul unui joc. Lipsa de somn duce la un timp de răspuns mai lent și la energie scăzută. Du-te la culcare devreme și setați alarma timp de cel puțin 8 ore după ce mergeți la culcare.
  • Evitați să exersați 2-3 ore (sau mai mult) înainte de culcare. Poate fi dificil de a dormi dacă tocmai ați lucrat sau ați revenit de la un joc târziu.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 17
    5. Obțineți un fizic anual de la medicul dumneavoastră pentru a vă monitoriza sănătatea. Medicul dumneavoastră vă poate verifica creșterea și nivelurile de nutrienți pentru a vă asigura că sunteți sănătoși. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru sfaturi despre întindere, exerciții fizice și alimente sănătoase.
  • Imaginea intitulată Fii o fată sportivă Pasul 18
    6. Fă-ți prieteni cu alte fete sportive. În plus față de ceilalți prieteni, vă puteți împrieteni cu celelalte fete din echipa dvs., deoarece aveți un interes comun. Introduceți-vă și discutați cu ei înainte și după practică. Puteți viziona jocuri sportive împreună și discutați despre jucătorii dvs. preferați.
  • De asemenea, puteți să vă faceți prieteni cu alte fete care merg la sala de gimnastică.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar