Cum să curățați o bandă de sport apple watch

De-a lungul timpului, banda de sport Apple Watch poate începe să se simtă puțin supraturată și murdară. Purtând-o la sala de gimnastică, pe drumeții lungi, sau să lucreze în fiecare zi, vă poate lăsa trupa cu semne de murdărie sau mirosuri neplăcute. Din fericire, durează doar câteva minute pentru a avea ceasul dvs. de ceas de sport cu privire la Brand-New.

Pași

Metoda 1 din 2:
Curățarea benzii cu o cârpă umedă
  1. Imagine intitulată Curățați o ceas de ceas de mere Pasul 1
1. Scoateți banda de sport de la ceasul Apple. Glisați banda din componenta principală de ceas. Setați ceasul deoparte într-o zonă sigură în care nu aveți nevoie să vă faceți griji că este deteriorată. Plasați banda pe o suprafață plană pentru curățare.
  • Imagine intitulată Curățați o bandă de ceas de ceas de mere Pasul 2
    2. Curățați banda cu o cârpă fără scame, non-abrazive. Ștergeți ușor banda folosind cârpa. Asigurați-vă că ați curățat atât partea superioară cât și sub-partea. Este ușor să uiți de partea inferioară a trupei dvs., deoarece nu o vedeți foarte des.
  • Aceasta este metoda sugerată de Apple pentru Brand Oficial Brand Apple Watch Bands Sport.
  • Imagine intitulată Curățați o bandă sportivă de mere Pasul 3
    3. Umeziți o cârpă cu apă proaspătă. Dacă banda dvs. pare să fie murdară după utilizare o cârpă uscată, umeziți o cârpă ușor cu apă proaspătă. Curățați zonele în care persistă murdăria. S-ar putea să trebuiască să aplicați o mică presiune suplimentară în timpul curățării.
  • Nu utilizați produse de curățare care conțin alcool. Apple ceasurile de sport sunt fabricate din fluoroelastomer, care nu reacționează bine la alcool.
  • Imagine intitulată Curățați o ceas de ceas de mere Pasul 4
    4. Ștergeți toate umiditățile rămase. Odată ce banda de ceas este suficient de curată pentru standardele dvs., utilizați o cârpă uscată non-abrazivă, fără scame pentru a șterge orice apă reziduală. Amintiți-vă întotdeauna să verificați spre partea superioară și sub-partea din banda de ceas.
  • Imagine intitulată Curățați o bandă sportivă de mere Pasul 5
    5. Lăsați banda să se usuce dacă nu vă grăbiți. Cu excepția cazului în care vă grăbiți să vă pregătiți mediul de mere și să vă întoarceți pe încheietura mâinii, lăsați trupa să stea în temperatura camerei până când este complet uscată. Puteți chiar să o lăsați să se usuce peste noapte, sau ori de câte ori nu purtați de obicei ceasul Apple.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind o radieră magică
    1. Imagine intitulată Curățați o bandă sportivă de mere Pasul 6
    1. Pregătiți-vă radierul magic cu apă. Umeziți radiatorul magic cu apă caldă până când este complet înmuiat. După aceea, stoarceți toată apa rămasă din radieră. Eraserul tău nu ar trebui să
    • Fiți atenți când vă îndepărtați eraserul magic, deoarece prea multă răsucire și stoarcere va provoca ruperea produsului. Magicul de rating se vor rupe de-a lungul timpului, dar nu este nevoie să accelerați procesul.
  • Imagine intitulată Curățați o bandă sportivă de mere Pasul 7
    2. Curățați-vă banda de ceas cu Eraser Magic. Folosind radiatorul magic umed, curățați ferm trupa. Ia notă de orice zone cu murdărie adăugată acum și aplicați presiune în timpul curățării. De asemenea, acordă o atenție deosebită luburilor de pe banda de ceas, precum și codul PIN. Curățați ambele zone cu atenție.
  • Pe măsură ce vă curățați, este posibil să trebuiască să vă re-umeziți eraserul magic dacă începe să se usuce prea uscat.
  • Imagine intitulată Curățați o bandă sportivă de mere Pasul 8
    3. Rulați banda de ceas sub apă caldă. Acum că ați curățat toate murdăria din trupa voastră, doriți să o ridicați complet. Acest lucru va asigura că nici o biți dezgustătoare de murdărie nu se află în urmă pe banda de ceas.
  • Imagine intitulată Curățați o ceas de ceas de mere Pasul 9
    4. Uscați complet banda de ceas. Odată ce trupa dvs. este suficient de curată pentru satisfacția dvs., uscați banda de ceas cu o cârpă curată. Asigurați-vă că zonele pe care le-ați plătit cea mai mare atenție sunt complet uscate înainte de a re-atașa la ceasul dvs. Apple.
  • sfaturi

    Dacă o acumularea de transpirație a provocat banda de sport Apple, pentru a începe să miroase, și pur și simplu curățarea trupei nu ajută, încercați să aplicați deodorant de mână în zona încheieturii mâinii pe care votul dvs. vine în contact cu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar