Cum să îmbrăcați sport

Dacă doriți să vă îmbrăcați Sporty, aveți nevoie doar de câteva elemente de bază. Unelte atletice cum ar fi pantaloni de cale, pantaloni scurți de gimnastică și cămăși de antrenament pot fi purtate împreună sau asociate cu alte elemente cum ar fi blugi și rezervoare. Alegeți îmbrăcămintea cu detalii inspirată de atletism și adăugați accesorii sportive pentru a vă completa aspectul. Dacă urmați câteva sfaturi de bază, veți putea să vă îmbrăcați sport pentru orice ocazie.

Pași

Partea 1 din 2:
Construirea unui dulap sportiv
  1. Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 1
1. Selectați îmbrăcămintea cu o senzație relaxată. Sportivii trebuie să fie capabili să se deplaseze confortabil în hainele lor, ceea ce înseamnă că hainele sportive sunt adesea mai casual decât alte articole de îmbrăcăminte. Stick cu elemente libere sau întinse, mai degrabă decât haine care vă limitează mișcarea.
  • De exemplu, optați pentru blugi relaxați-potriviți peste blugi slabi slabi.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 2
    2. Stocați pe unelte atletice. Pantaloni scurți de baschet sau sală de gimnastică, antrenament sau pantaloni de yoga, iar Tracksuits ar trebui să fie capse din dulapul tău. Rezervoarele de antrenament și tricourile sunt, de asemenea, elemente esențiale și puteți dori și câteva fuste de tenis. Puteți purta un costum atletic împreună pentru un aspect super sportiv sau pereche elemente atletice cu alte articole de îmbrăcăminte pentru a da doar un indiciu de sportivitate.
  • De exemplu, purtați blugi și un tricou cu o siglă a companiei atletice, apoi terminați aspectul cu o jachetă și ochelari de soare.
  • Alternativ, împerecheați o fustă de tenis cu papucii nete și un vârf la modă.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 3
    3. Alegeți articole de îmbrăcăminte cu detalii atletice. Stripele orizontale, cămăși de rugby, cămăși Raglan (tees stil de baseball cu mâneci colorate), racerback-uri și detalii în stil Jersey, cum ar fi numere, ajută la sport până aspectul tău. O jachetă cu manșetă încheietura mâinii sau un top de stil floral sunt alegeri minunate.
  • De exemplu, optați pentru o rochie de corp cu un racerback și o pereche cu ochelari de soare și adidași.
  • Sau, pereche o cămașă de rugby cu blugi, cizme și un ceas sportiv.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 4
    4. Opt pentru articole cu logo-uri de afaceri sportive. Skateboarding, surfing și alte branduri sportive publicitate literalmente sportivitatea ta. Stock pe tricouri, Tracksuits, Shorts Sport sau pantofi cu logo-uri ca O`Neill, Vans, Adidas, Nike, Volcom, Puma, Jordans și sub armură. Simțiți-vă liber să purtați un brand de la cap la toe sau să amestecați și să potriviți piesele preferate.
  • De exemplu, purtați un buton cu blugi și jordani.
  • Alternativ, purtați un logo-ul grafic cu o fustă și tocuri.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 5
    5. Purtați îmbrăcăminte care promovează echipa preferată. Puteți găsi îmbrăcăminte cu logo-urile echipei dvs. preferate, fie că este vorba despre un sport profesionist, colegiu sau chiar liceu. Sau, puteți opta pentru elementele din culorile echipei dvs. preferate. Alegeți capace, tricouri, tricouri, pulovere sau jachete care afișează dragostea dvs. pentru echipele dvs. preferate.
  • Căutați marfa de mărfuri la jocuri, verificați magazinul local, sau comandați articole online.
  • De exemplu, purtați un tricou sportiv cu blugi și cizme sau optați pentru pantaloni împerecheați cu un pulover din culorile echipei dvs.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 6
    6. Faceți Hoodies un discontinuă de garderobă. Nimic nu spune athletic ca un hoodie! Alegeți mai multe în culorile sau stilurile dvs. preferate și aruncați unul în orice moment pe care îl devine rece. Puteți chiar să optați pentru hoodies care promovează compania preferată de atletism sau echipa sportivă.
  • Purtați un hoodie cu pantaloni de cale și un capac de baseball pentru aspectul sportiv final.
  • Sau, împerecheați o hoodie zip-frontală cu blugi, o cămașă termică, cizme și un capac cu bile.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 7
    7. Strat pe o jachetă în stil varsității. Indiferent dacă purtați jacheta cu litere reale sau ridicați o jachetă în stil de varsta online sau într-un magazin, este accesoriu perfect pentru vreme rece pentru orice costum.
  • Aruncați o jachetă în stil variativ pe blugi, un tricou și adidași. Adăugați un capac și o pungă de gimnastică pentru a finaliza aspectul.
  • Alternativ, purtați o jachetă în stil variații peste o rochie jucăușă pentru o vibrație chică sportivă.
  • Partea 2 din 2:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 8
    1. Stocuri pe ochelari de soare. Ochelari de soare sunt un accesoriu esențial pentru un aspect sportiv. Nu numai că vă protejează ochii, unii oferă lentile de îmbunătățire a performanței pentru a vă ajuta să excelezi la oricare dintre sporturile pe care le jucați. Alegeți o varietate de stiluri, de la Aviatori la ochelari de soare împachetați, astfel încât să aveți o pereche pentru fiecare ocazie.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 9
    2. Adăugați un capac sau un vizor. Nimic nu spune Sporty ca un capac de bile sau un vizor. Alegeți mai multe cu diferite culori și logouri, astfel încât să puteți dela fiecare costum. Dacă aveți păr lung, luați în considerare looping-o prin gaura din spatele unui capac de bile pentru un stil super sport.
  • De exemplu, împerecheați un vizor de titlist cu un tricou și pantaloni de urmărire atunci când ieșiți pe câine sau verificați poșta.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 10
    3. Investiți în mai multe perechi de adidași. Adidatorii sunt o capse sportivă. Alegeți mai multe perechi în diferite culori și stiluri, astfel încât să le puteți coordona cu orice costum. Alegeți o pereche simplă, cum ar fi Nikes Negru, precum și o pereche care face mai mult o declarație, cum ar fi furgonetele modelate.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 11
    4. Du-te pentru pantofi cu barca sau pantofi net atunci când se îmbracă. Booties net sau mesh adaugă o vibrație sportivă pentru încălțăminte fantezie. Pereche papucii nete cu blugi slabi slabi sau o rochie de corp. Pantofii cu barca sunt un alt pantofi pe care îl puteți împerechea cu ușurință cu articole drenare și încă mai păstrați simțul sportiv.
  • Imagine intitulată rochie Sporty Pasul 12
    5. Adăugați un tracker de fitness sau ceas sportiv. Pentru a vă lega îmbrăcămintea sportivă împreună, un tracker de fitness sau un ceas sportiv este accesoriu perfect. Alegeți unul într-o culoare strălucitoare pentru ao face să evidențieze sau să opteze pentru negru de bază pentru un aspect mai funcțional.
  • Imagine intitulată Rochie Sporty Pasul 13
    6. Poartă o sală de gimnastică sau o pungă de sport. Mai degrabă decât purtând un rucsac tradițional la școală, aruncați-vă cărțile într-o pungă de gimnastică în schimb. Sau, transportați telefonul, portofelul și alte elemente esențiale într-o pungă de sport desenată în weekend. Optați pentru o geantă neagră simplă sau alegeți una cu o companie sportivă sau o siglă de echipă sportivă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar