Cum se îmbracă sportiv la școală

Nu trebuie să fii steaua echipei de baschet ale școlii tale să-l îmbraci atletic. Îmbrăcarea sportivă la școală este ceva ce oricine poate face - și hainele sportive sunt foarte confortabile! Stick la haine casual cum ar fi tricouri, pantaloni sportivi și adidași pentru a arăta sport în orice zi a săptămânii cu ușurință.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea articolelor sportive
  1. Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 1.Jpeg
1. Alegeți haine și pălării care publică echipe sportive. Puteți găsi tone de cămăși, pantaloni, hoodies, șosete și pălării care fac publicitate echipelor dvs. sportive preferate. Stocați aceste tipuri de articole, astfel încât să aveți întotdeauna ceva sportiv în dulapul dvs.
  • O echipă T-shirt sau Hoodie s-ar împerechea bine cu sweatpants sau blugi.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 2.Jpeg
    2. Căutați bucăți cu detalii sportive sau logo-uri. Alegeți topurile și fundul de la branduri precum Nike, Puma, Adidas și sub armură pentru a vă arăta stilul sportiv. De asemenea, căutați detalii atletice cum ar fi dungile, care sunt un element sportiv clasic. Cauciucul de fermoar din cauciuc sau de bungee trage, de asemenea, creează o vibrație atletic.
  • Un tricou Puma, blugi și pantofi Puma este o echipă ușoară.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 3.Jpeg
    3. Selectați țesături respirabile. Indiferent dacă intenționați să jucați un sport sau nu, alegeți țesături ușoare, respirabile care îndepărtează sudoarea, cum ar fi bumbacul, lycra sau microfibrul, vă dau o atletică atletică. În plus, sunt superfy!
  • Purtați pantaloni negri Lycra Yoga și un tricou de jersey sau o echipă în orice zi a săptămânii.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 4.Jpeg
    4. Nu vă fie frică să alegeți culori strălucitoare. Doar pentru că vrei să te uiți sportiv, nu înseamnă că trebuie să rămâi la toate neutrele. Alegeți hainele în nuanțele dvs. preferate, indiferent dacă sunt neonuri sau pasteluri.
  • Încercați să purtați o cămașă de polo roz roz, o fustă de tenis albă și adidași albi.
  • Alternativ, optați pentru pantaloni scurți de baschet neon, un rezervor negru și negre converse.
  • Bacsis: Alegeți un singur element colorat pentru ao face punctul focal al costumului dvs.

    Metoda 2 din 3:
    Crearea de costume
    1. Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 5.Jpeg
    1. Alegeți vârfurile care arată ca tricouri pentru a crea un simț atletic. Chiar dacă nu aveți o uniformă, puteți arăta că o faceți! Căutați cămăși cu numere mari în față și / sau înapoi că tricourile mimice. Puteți găsi aceste lucruri într-o gamă largă de culori și stiluri, deci alegeți câteva că vă place cele mai bune și le faceți o capsă în dulapul dvs.
    • Dacă aveți un tricou supradimensionat, împerecheați-l cu pantaloni montați pentru a vă echilibra aspectul. Adăugați niște adidași și sunteți bine să mergeți.
    • Pentru un costum de fată, încercați să purtați o rochie de jersey cu o pereche drăguță de pantofi conversi. Dacă este rece, puneți o pereche de ciorapi de culoare solidă sub rochia ta.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 6.Jpeg
    2. Selectați tricouri sau rezervoare pentru o vibrație de lades. Tricourile sunt o capsuri de un dulap sportiv și puteți alege pe oricare culoare sau stil vă place. Cămăși de culoare solidă și cei cu logo-uri sportive sau nume de echipă pe ele sunt cel mai bun pariu. Topurile rezervorului sunt, de asemenea, o opțiune sportivă excelentă pentru vara. Cămășile libere creează o senzație mai casuală în timp ce vârfurile montate sunt minunate dacă doriți să arătați un pic mai puțin pus împreună.
  • Dacă vă place o vibrație preplătoare, pereche polos cu pantaloni scurți sau blugi.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală pas 7.Jpeg
    3. Aruncați pe pantaloni scurți atletic dacă vremea este frumoasă.Shorts Athletic sunt o modalitate excelentă de a arăta sportiv, astfel cumpărați mai multe opțiuni, astfel încât să aveți întotdeauna o pereche la îndemână. Se împerechează bine cu tricouri și adidași. Alegeți un stil mai lung (cum ar fi pantaloni scurți de baschet) dacă vă place un aspect mai conservator sau dacă codul de îmbrăcăminte al școlii nu permite opțiuni mai scurte.
  • Un tricou alb cu pantaloni albastru și alb creează un aspect clasic, sportiv. Finalizați aspectul dvs. cu adidași albi și un capac de vizor sau cu bile.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală pas 8.Jpeg
    4. Selectați pantaloni potriviți pentru un aspect relaxat. Sweatpants sau joggers sunt o opțiune excelentă, deoarece acestea sunt de fapt făcute pentru a lucra. Dacă doriți să renunțați la o vibrație plăcută, aruncați-vă pe un tricou și pereche de transpirații pentru ziua școlii. Finalizați aspectul dvs. cu un capac de baseball sau ochelari de soare.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 9.Jpeg
    5. Purtați jegne sau blugi dacă vă place fundul montat. Doar pentru că vrei să te uiți sportiv, nu înseamnă că trebuie să poți purta haine baggy. Legături montate (dacă școala dvs. le permite) sau blugi funcționează bine cu vârfuri sportive și accesorii, deoarece au o senzație ocazională.
  • O tricou publicitate a echipei tale sportive preferate și blugi ar funcționa bine pentru o zi școlară. Cureaua pe un ceas sportiv și luați rucsacul înainte de a ieși din ușă.
  • Un tricou lung ar arăta grozav peste o pereche de jambiere. Adăugați o pereche de ochelari de soare și niște adidași pentru a vă completa costumul.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 10.Jpeg
    6. Alegeți o fustă de golf sau de tenis pentru o privire mai feminină. Îmbrăcămintea sportivă nu înseamnă că nu poți purta o fustă sau rochie! Doar optați pentru stiluri care au un simț atletic, ca o fustă de golf sau tenis. Împerecheați-l cu un polo într-o culoare complementară pentru o vibrație preppy.

    Bacsis: Tonul în jos vibrația girică a unei rochii sau fusta, purtând-o cu adidași!

  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 11.jpeg
    7. Optați pentru un tracksuit pentru o opțiune ușoară. Tracksuitele practic strigă "sport" și le puteți găsi în tone de culori și finisaje. Purtați atât pantalonii, cât și jacheta împreună sau amestecați și potriviți piesele pentru a crea diferite opțiuni de costum.
  • De exemplu, purtați o pereche de pantaloni de cale cu o cămașă neutră sau aruncați o jachetă de pe un tricou și o pereche de blugi.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 12.jpeg
    8. Purtați uniforma dvs. de sport, dacă aveți una, în zilele de joc. Dacă de fapt, jucați un sport - fie că este vorba de lacros, de volei, fotbal, fotbal, hochei sau softball-poartă uniforma dvs. este una dintre cele mai ușoare căi de a arăta sportiv. Purtați-vă uniforma dacă are sens, deși, cum ar fi dacă aveți un joc după școală în acea zi.
  • Dacă jucați un sport de echipă, vedeți dacă colegii dvs. doresc să coordoneze, astfel încât să vă poarte uniformele împreună și să arătați un spirit de școală reală.
  • Adresați-vă antrenorului despre purtarea uniformei la școală pentru a vă asigura că este în regulă.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 13.jpeg
    1. Stocați pe adidași. Adidașii sunt cea mai bună opțiune de încălțăminte dacă doriți să arătați sportiv. Asta nu înseamnă că trebuie să purtați aceeași pereche de zi după zi, totuși! Obțineți câteva culori și stiluri diferite, astfel încât veți avea întotdeauna pantofii perfecți pentru a se potrivi cu echipamentul dvs.
    • De exemplu, o pereche de nișe alb-negru ar merge destul de mult cu orice, în timp ce o pereche de neon converse ar face într-adevăr o declarație.
    • Evitați purtarea pantofilor de îmbrăcăminte sau a tocurilor, deoarece nu dau într-adevăr o atmosferă sportivă.

    Bacsis: Dacă trebuie să purtați o uniformă la școală, împerecheați-o cu accesorii sportive! Adidași, șosete sportive, ochelari de soare, un ceas și un duffel de sport vă vor ajuta să creați o vibrație atletică.

  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 14.jpeg
    2. Purtați șosete atletice cu pantofii dvs. Indiferent dacă vă place șosetele înalte la genunchi sau scurte, nu-spectacole, șosetele dvs. pot ajuta la crearea acelui aspect sportiv. Puteți alege șosete din bumbac, acrilic sau materiale sintetice. Căutați detalii cum ar fi dungile verticale sau logo-urile sportive în culorile care vă completează adidașii.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 15.jpeg
    3. Adăugați straturi în vreme mai rece. Încă mai puteți arăta sportiv, chiar dacă nu este timpul de vară. Optați pentru pantaloni ca blugi sau joggers, purtați o cămașă cu mâneci lungi și aruncați pe un haodie sau o jachetă de varsitate pentru a păstra cald. O beanie, șosete groase și adidași impermeabili sunt atingerile perfecte de finisare.
  • O cămașă Raglan de sub un hoodie zip-up și blugi este un costum mare pentru școală în timpul iernii.
  • Dacă doriți să rotiți o rochie, o fustă sau pantaloni scurți, purtați ciorapi sau jambierele dedesubt pentru a combate răcirea.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 16.jpeg
    4. De sus pe aspectul dvs. cu ochelari de soare sau un capac sau un vizor de baseball. Pălării sunt accesoriu perfect pentru aspectul sportiv! Indiferent dacă alegeți un simplu sau un capac care promovează echipa sportivă preferată, este o modalitate excelentă de a vă completa costumul. Ochelari de soare sunt un alt accesoriu pe care îl puteți purta - doar asigurați-vă că alegeți un stil sportiv, ca o pereche de lentile polarizate în cadre din plastic.
  • Dacă nu puteți purta o pălărie în clasă, puneți-o în timpul pauzei de prânz sau când sunteți afară.
  • În timpul zilei școlare, pur și simplu alunecați ochelarii de soare pe capul tău.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 17.jpeg
    5. Transporta un duffel sau rucsac pentru a ține toate uneltele. Pungile Duffel sunt suficient de mari pentru a ține toate consumabilele școlare și uneltele sportive, astfel încât acestea fac o mare alternativă la rucsacuri. Indiferent de sacul pe care îl alegeți, căutați unul cu detalii sportive, cum ar fi dungi sau logo-ul de marcă. Alegeți unul într-o culoare neutră, așa că se potrivește cu toate costumele dvs.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 18.jpeg
    6. Purtați un ceas impermeabil dacă aveți unul. Ceasurile sunt un accesoriu atletic care vă poate lua aspectul la nivelul următor. Mai degrabă decât alegerea unui ceas metalic flash, optați pentru ceva pe care un adevărat atlet ar purta, cum ar fi un ceas negru impermeabil.
  • Dacă jucați frecvent un sport sau un tren, un ceas care monitorizează nivelul de auzi și nivelul de activitate ar putea fi util. Dacă executați sau ciclu, un ceas GPS poate fi cel mai bun pariu.
  • Imagine intitulată rochie sportivă la școală Pasul 19.jpeg
    7. Păstrați bijuteriile la un minim. Va trebui să vă scoateți bijuteriile pentru a juca cele mai multe sporturi, deci păstrați-vă în minte dacă vă veți uita la un aspect sportiv. Puteți lăsa bijuteriile împreună sau alegeți 1 sau 2 piese subevaluate. De exemplu, o pereche de cercei stud, o singură brățară sau un colier simplu ar termina frumosul tău.
  • Evitați să purtați bucăți mari sau strălucitoare de bijuterii.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar