Cum să fii un tomboy în școala primară

Tomboy sunt fete active și aventuroase. Ei se bucură de curse în jurul terenului de joacă cu băieții și bătând băieții în jocuri video. De când participă la atât de multe activități "băiete", mulți tomboy îi place, de asemenea, să se îmbrace mai mult masculin.

Pași

Metoda 1 din 3:
Acționând ca un tomboy
  1. Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 1
1. A juca jocuri sportive. Unele tomboy iubesc sport! Dacă vă place să fiți activi, să vă petreceți timpul liber și să jucați jocuri. Puteți chiar să vă alăturați unei echipe sportive organizate. Puteți încerca hochei, baschet, volei, înot, alergare, fotbal, softball sau baseball.
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 2
    2. Încercați jocuri video. Unele tomboy preferă jocuri video la jocuri sportive. În loc să alerge în afara sau pe teren, să-ți petreci jocul liber. Puteți juca jocuri de către dvs. sau cu un grup de prieteni.
  • Adresați-vă părinților pentru permisiunea înainte de a încerca un nou joc.
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 3
    3. Bucurați-vă de "băiat" jucării. Tomboy se joacă cu o varietate de jucării. Unii preferă jucăriile motorizate, cum ar fi autoturismele de la distanță, bicicletele de murdărie și dronii - alții doresc să se joace cu skateboarduri și biciclete BMX.
  • De asemenea, nu toate tombourile trebuie să-i placă aceleași activități. Puteți fi un tomboy care se bucură de skateboarding, dar urăște sport.
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 4
    4. Nu vă fie frică să vă murdăriți! Tomboy-urile sunt neaplice active. Ei nu se îndepărtează de activitățile dur și de tambur. În timp ce majoritatea fetelor preferă să stea pe margine, tomboy-urile nu se gândesc de două ori pentru a-și obține pantofii noroi pe teren sau de a rupe o nouă pereche de blugi în timp ce urcă un copac.
  • Fi mai preocupat de distracție decât cum arăți. De exemplu, nu vă îndepărtați de un joc de etichetă în ziua imaginii.
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 5
    5. Stai cu băieții. Fetele girly și tomboy nu au întotdeauna multe în comun. Când sunteți la școală, puteți găsi că preferați să petreceți timp cu băieții. Nu vă fie frică să vă petreceți locurile de curse în jurul terenului de joacă cu băieții. Dacă te distrezi, asta e tot ce contează!
  • În loc să mergi la mall, să-ți petreci sâmbătă jocuri video cu băieții.
  • În loc de balet, cereți-i părinților să vă semneze pentru baseball.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind propriul tău "tomboy"
    1. Imaginea denumită să fie un tomboy în școala elementară Pasul 6
    1. Fii încrezător în decizia ta. Odată ce începeți să acționați ca un tomboy, familia și prietenii dvs. pot începe să vă întrebe decizia. Când întreabă de ce acționați ca un băiat, luați timp pentru a vă explica alegerea. În timp ce nu ar trebui să vă explicați, este posibil să-i ajute să vă înțeleagă puțin mai bine.
    • De exemplu, ați putea spune "Nu vreau să port rochii și fuste pentru că este mai ușor să fugi și să joc în pantaloni" sau "Nu vreau să merg la mall pentru că aș prefera să fiu în afara jocului."
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 7
    2. Compromis cu părinții tăi. În timp ce unii părinți susțin decizia fiicei lor, alții nu-i place că fiica lor devine o tomboy. Dacă părinții dvs. nu sunt în regulă cu decizia dvs. de a deveni un tomboy, încercați să vă compromiți cu ei. De exemplu, ați putea oferi să purtați o rochie la evenimente familiale, dar purtați îmbrăcăminte sportivă în viața de zi cu zi.
  • Dacă vă simțiți supărați de rochii, încercați să le explicați că vă fac să vă simțiți rău despre voi înșivă. Explicați-vă că vă place modul în care vă uitați în hainele voastre de tomboy și că nu sunteți într-o rochie.
  • Ai putea spune "eu sunt cine sunt. Vreau să mă accepți. Mă simt rău când îți spun cine sunt și tu îmi spui că nu sunt acea persoană."
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 8
    3. Solicitați sprijin atunci când este necesar. Pe măsură ce deveniți un tomboy, adulții și copiii vă pot tachina, întrebarea sau decizia. Dacă colegii dvs. vă tachinează sau vă agregă, spuneți imediat unui adult de susținere. Dacă profesorii dvs. nu sunt de acord cu decizia dvs., vorbiți cu părinții dvs., un administrator școlar sau cu un consilier școlar. Dacă adulții vă acuză "act" sau "uite" Ca o fată, amintiți-vă că nu trebuie să vă conformați cu definiția lor "fetița." Puteți decide cum doriți să arătați și să acționați.
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 9
    4. Determinați ce înseamnă un "tomboy". Îmbrățișarea tomboy-ului interior înseamnă că alegeți să acționați și să arătați mai mult ca un băiat și mai puțin ca o fată. Acesta este un pas îndrăzneț mare! Pe măsură ce descoperiți cine sunteți, amintiți-vă că nu există nici o modalitate corectă de a fi un tomboy. Doar fi tu!
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 10
    5. Nu vă fie frică să vă explorați partea voastră girică. Când decideți să deveniți un tomboy, nu trebuie să renunțați la părțile de a fi o fată pe care vă bucurați. Puteți (și ar trebui) să continuați să faceți lucrurile girly pe care le bucurați.
  • Dacă vă place purtarea rochii, continuați să purtați rochii.
  • Dacă doriți să vă purtați părul în jos, puteți.
  • Dacă doriți să vizionați un film girly, mergeți la el.
  • Metoda 3 din 3:
    Privind ca un tomboy
    1. Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 11
    1. Purtați haine pe care le puteți juca. Moda Tomboy este practică și durabilă. Purtați haine pe care le puteți rula în jurul. Nu vrei să-ți faci griji că îți distrugi costumul. Culorile și tăierea sunt total până la tine!
    • Purtați pantaloni în loc de fuste.
    • Puneți pe un tee grafic în loc de bluză. Dacă doriți să purtați un buton în sus, înfășurați o flanelă în jurul taliei.
    • Rock atletic uzură când poți.
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 12
    2. Accesați-vă cu Bare Bare. Tomboy-urile se exprimă cu accesorii masculine. Înlocuiți pălăria soarelui cu un capac cu bile din spate. Comerț cu apartamentele de balet pentru adidași. Înlocuiți punga cu geantă de șir.
  • Imaginea intitulată Fii un tomboy în școala elementară Pasul 13
    3. Au o rutină de frumusețe cu întreținere redusă. Majoritatea mormoșilor nu vor să-și petreacă mult timp în fața oglinzii dimineața. Pentru a vă salva timpul, vă puteți tăia părul mai scurt. Dacă prietenii dvs. încep să poarte machiaj, cum ar fi Lipgloss, săriți-l. Aceste două trucuri vă vor duce în afara jocului mult mai repede dimineața!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar