Cum să devii un student excelent

Fiind un student excelent are mai multe beneficii decât doar Obținerea unor grade bune. Pe termen scurt, vă va face un candidat mai atrăgător de colegiu și puteți chiar să vă calificați pentru unele burse hefty. Pe termen lung, abilitățile pe care le învățați la școală vor rămâne cu voi pentru tot restul vieții, ajutându-vă să abordați orice problemă care vă vine.

Pași

Metoda 1 din 4:
Studierea și învățarea eficientă
  1. Imaginea intitulată Deveniți un student excelent pasul 3
1. Alegeți un loc liniștit pentru a studia fără distragere. Cu cât petreceți mai mult timp studiind, cu atât veți învăța mai mult și la gradele mai bune pe care le veți câștiga. Dar calitatea timpului de studiu trebuie să fie eficientă, astfel încât să eliminați toate distragerile (telefoanele mobile, televiziunea, muzica cu voce tare / rapidă și prietenii de familie / membrii familiei), pentru a asigura un mediu calm și concentrat.
  • Dacă nu găsiți un loc liniștit pentru a studia, purtați căști de anulare a zgomotului (dar nu jucați nici o muzică).
  • Găsiți timp pentru a studia când majoritatea colegilor dvs. fac altceva. De exemplu, dacă terminați prânzul devreme, mergeți la bibliotecă sau orice alt loc liniștit, care nu va fi prea aglomerat.
  • Imaginea intitulată deveni un student excelent Pasul 4
    2. Evitați procrastinarea și rămâneți pozitivă. Este tentant să spui: "O voi face mai târziu", dar de multe ori, mai târziu nu se întâmplă niciodată. Faceți un punct pentru a studia imediat când ajungeți acasă sau chiar când ultima clasă vă permite. Dacă aveți probleme cu un anumit subiect, studiați-o pe primul loc și rămâneți pozitiv!
  • Dacă încă mai procrastinați, adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei pentru a vă menține responsabil. Ai putea spune ceva de genul: "Poți să-mi verificați într-o oră pentru a vă asigura că încă mai studiez?"
  • Repetați afirmațiile pozitive pentru tine dacă simți că te lupți să înțelegi ceva. De exemplu, vă puteți spune: "Pot să stăpânească aceste ecuații!"Și / sau" am de gând să iei acest test!"
  • Sfat de experți
    Ashley Pritchard, Ma

    Ashley Pritchard, Ma

    Consilierul școlar Pritchard este un consilier academic și școlar la Liceul Regional de la Delaware Valley din Frenchtown, New Jersey. Ashley are peste 3 ani de liceu, colegiu și experiență de consiliere în carieră. Ea are un MA în consiliere școlară cu o specializare în domeniul sănătății mintale de la Universitatea Caldwell și este certificat ca consultant independent de învățământ prin intermediul Universității din California, Irvine.
    Ashley Pritchard, Ma
    Ashley Pritchard, Ma
    Consilier școlar

    Amintiți-vă de obiectivele dvs. pentru a rămâne motivat și pe drumul cel bun. Indiferent dacă doriți să obțineți un GPA mai mare pentru un semestru, absolvenți în partea de sus a clasei dvs. sau treceți un test, menținând o viziune clară asupra a ceea ce doriți vă va ajuta să rămâneți pe calea de ao realiza. Check-in cu tine de multe ori pentru a vedea cum atinge scopul tău și gândește-te la noi modalități de a rămâne pe drumul cel bun.

  • Imaginea intitulată devine un student excelent Pasul 5
    3. Luați pauze scurte de la studiu. Creierul dvs. are nevoie de timp să se odihnească și să digere informații, deci intenționați să faceți o pauză de 10 minute după fiecare oră. Dacă vă blocați pe un anumit subiect, este un moment bun pentru a lua o pauză mică, astfel încât să vă puteți întoarce reîmprospătați. Setați un cronometru pe telefon, astfel încât o respirație scurtă de 10 minute nu se transformă în 30 de minute de amânare.

    Bacsis: Faceți unele lumină se întinde pe pauza dvs. pentru a vă re-energiza. De exemplu, întindeți-vă spatele, picioarele și brațele sau faceți o aerobică ușoară Lunges, Jumping Jams, sau Squats (mai ales dacă ați stat pentru o perioadă lungă de timp).

  • Imaginea denumită devenind un student excelent pas 6
    4. Citiți înainte și pregătiți întrebări pentru fiecare clasă. Aflați ce capitol pe care profesorul dvs. îl acoperă mâine și îl citește înainte de a merge la clasă. În acest fel, vă familiarizați cu materialul și puteți pune întrebări pentru a clarifica lucrurile pe care nu le înțelegeți.
  • Utilizați un fundal pentru a atrage atenția asupra informațiilor importante sau pentru a vă scrie întrebările cu privire la note lipicioase.
  • Imaginea intitulată Deveniți un student excelent Pasul 7
    5. Faceți un credit suplimentar pentru a continua înțelegerea unui subiect. Dacă profesorul dvs. oferă un credit suplimentar pentru a face ce misiuni sau lecturi suplimentare, faceți-le! Chiar dacă gradul dvs. într-o clasă este de 98%, puteți să vă îmbunătățiți clasa și să înțelegeți mai bine materialul.
  • Dacă vă luptați să ridicați un grad scăzut, întrebați-vă profesorului dacă există ceva ce puteți face pentru un credit suplimentar. Ei vor fi impresionați de dedicarea voastră!
  • Imaginea intitulată Deveniți un student excelent Pasul 8
    6. Studiu pentru chestionare și teste devreme. Dacă aveți un test mare, începeți să studiați câteva zile până la o săptămână înainte de testare. Faceți un program de studiu, ruperea timpului în secțiuni și lipiți-o. Nu așteptați până la noapte înainte de faptul că aglomerarea nu permite timpului creierului să absoarbă pe deplin informațiile.
  • Dacă jucați sporturi sau faceți activități extracurriculare, lăsați-vă antrenorul sau profesorul să știe că este posibil să plecați mai devreme sau să ajungeți puțin târziu pentru a face timp pentru studiile dvs. Dacă participarea dvs. este obligatorie (cum ar fi pentru spectacole de teatru sau jocuri sportive de campionat), planificați-vă timpul de studiu în jurul evenimentului.
  • Nu uitați să creionați în pauze mici pentru a permite creierului dvs. un timp de odihnă!
  • Image denumită devenind un student excelent pasul 9
    7. Scrieți teste mici și chestionare pentru tine. Ia ceva timp pentru a scrie unele probleme în sus sau puteți cere pe cineva să le scrie pentru dvs. Amintiți-vă, cu atât mai mult vă întâlniți și gândiți-vă la informații, cu atât este mai probabil să rămâneți.
  • De exemplu, dacă studiați pentru algebră, aveți un prieten să scrie câteva ecuații pentru a vă rezolva. Timpul dvs. dacă vă luptați cu gestionarea timpului în timpul procesului de testare.
  • Pentru cursurile de arte lingvistice, practicarea de paragrafe de scriere folosind cuvinte vocabulare relevante și structuri variate de propoziții. Faceți-vă să vă distrați prin scrierea unei revizuiri a filmului dvs. preferat sau văzându-vă opiniile despre ceva ce vă interesează.
  • Imaginea intitulată Deveniți un student excelent pas 1
    8. Citiți cât de mult puteți să vă extindeți vocabularul. Citirea cărților care provoacă vă puteți extinde abilitățile de vocabular și de înțelegere, ceea ce este util atunci când un profesor atribuie texte grele din punct de vedere lingvistic. Dacă nu sunteți deja un cititor avid, începeți la nivelul dvs. și lucrați în sus.
  • Citiți ceva ce vă place să vă aduceți în ea. Dacă aveți un prieten care îi place să citească, întrebați-le pentru recomandări.
  • Mergeți la școala dvs. sau la biblioteca locală și întrebați bibliotecarul pentru recomandări bazate pe plăcerile dvs. și la dispoziția dvs. în alte medii. De exemplu, ați putea spune: "Îmi place foarte mult filmele Superhero și Mystery, aveți cărți care au acele tipuri de teme?"
  • Imaginea intitulată devenind un student excelent pasul 2
    9. Creați hărți minții de subiecte pentru a vă ajuta să învățați lucruri noi. Hărțile mintale vă ajută să faceți legături între informațiile vechi și noi, oferind fapte noi un anumit context, astfel încât să le amintiți mai bine. Această practică este utilă în special atunci când trebuie să creați idei pentru proiecte mari. Pentru a crea o hartă a minții, scrieți subiectul în centru, adăugați linii care punct în diferite direcții și scrieți ideile dvs. pe partea de sus a liniilor.
  • Încercați să veniți cu cât mai multe idei cum puteți. Dacă sunteți blocat, faceți o cercetare pentru mai multe informații.
  • Gândiți-vă la acest exercițiu ca o formă de asociere cuvânt sau idee.
  • Metoda 2 din 4:
    Fiind organizată
    1. Imaginea intitulată Deveniți un student excelent Pasul 10
    1. Ambalați rucsacul cu toate consumabilele dvs. pentru școală înainte de a merge la culcare. Fiți pregătiți pentru fiecare zi, asigurându-vă că aveți tot ce aveți nevoie cu dvs. Acest lucru înseamnă că va trebui să luați cărți, foldere, pixuri, creioane, teme, foi de revizuire, lideri, note lipicioase, marcaje și orice altceva care vă ajută să rămâneți organizați.
    • Lipiți o copie a programului de clasă undeva în casa dvs. unde o veți vedea în fiecare zi. Scrieți mementouri pentru a aduce anumite articole în anumite zile. În acest fel, veți ști exact ce clasă aveți și ce materiale veți avea nevoie.

    Bacsis: Ambalarea înainte de a merge la culcare înseamnă că nu vă veți simți graniți dimineața și uitați accidental ceva.

  • Imaginea intitulată Deveniți un student excelent Pasul 11
    2. Păstrați un dosar pentru fiecare subiect, astfel încât să puteți împacheta cu ușurință și să găsească lucruri. Stațirul organizat în școală este extrem de important deoarece, dacă sunteți organizat, sunteți cu un pas înainte de a fi de succes. O modalitate bună de a începe este să păstrați un dosar pentru fiecare subiect.
  • Acest lucru înseamnă punerea documentelor de matematică în dosarul de matematică, lucrările de artă lingvistică din dosarul de artă lingvistică, lucrările dvs. de știință din dosarul științific și așa mai departe.
  • Utilizați codarea culorilor sau etichetați folderele dvs. și plasați-le în birou sau rucsac frumos. În acest fel, veți avea un timp mai ușor de căutat pentru dosarele dvs. și veți avea mai mult timp pentru a revedea ceea ce ați învățat ieri.
  • Dacă doriți, puteți plasa, de asemenea, marcaje în toate folderele dvs. pentru a le face mai ușor de găsit atunci când luați dosarele dvs. acasă.
  • Imaginea intitulată deveni un student excelent Pasul 12
    3. Utilizați un planificator săptămânal pentru a scrie misiuni și date datorate. Utilizați un planificator sau un calendar săptămânal pentru a scrie date importante privind misiunile, chestionarea, testele și activitățile extrașcolare. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați mai bine timpul. Și verificarea fiecărei sarcini completate vă va oferi un sentiment de realizare.
  • Notați orice alte mementouri (zile de naștere, materiale speciale pentru clase, date de grup de studiu / ori) în secțiunea "Note" din planificatorul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un student excelent Pasul 13
    4. Dedicați o anumită zonă a camerei sau a casei dvs. pentru consumabile. Păstrarea tuturor ustensilelor, folderelor, hârtiei și a altor necesități într-o singură zonă vor face mai ușor să le localizați. Dacă nu aveți un birou, obțineți unul și aveți un sertar pentru fiecare grup de articole.
  • De exemplu, un sertar poate fi dedicat scrierii ustensilelor, altul poate deține punkers și capsatoare de orificii, iar o treime poate stoca hârtie suplimentară de imprimantă, jurnale și foldere.
  • Dacă nu aveți un birou cu sertare, utilizați suporturi de hârtie de masă, suporturi de creioane, cutii de pantofi și / sau recipiente de stocare pentru a păstra elementele împreună.
  • Metoda 3 din 4:
    Fiind atent în clasă
    1. Imaginea intitulată deveni un student excelent Pasul 14
    1. Luați note și puneți întrebări pentru a rămâne angajat în clasă. Acordarea atenției în clasă vă va ajuta să învățați mai bine și să vă îmbunătățiți și gradul. Când un profesor dă o lecție, ia note și dacă nu înțelegi ceva, ridică-ți mâna și pune întrebări. Încercați să luați note în propriile dvs. cuvinte și să adăugați propriile adnotări în loc să scrieți ceea ce profesorul spune cuvânt-cuvânt.
    • De exemplu, dacă profesorul declară că definiția "Ransack" este "să căutați într-un mod care provoacă tulburare," S-ar putea să scrieți: "Ransack: pentru a jefui-ca un pirat!"
    • Cu cât întrebați mai multe întrebări, cu atât veți ști mai mult despre un anumit subiect.
    • Profesorii vă așteaptă să puneți întrebări și să formați o impresie despre dvs. pe baza modului în care doriți să faceți acest lucru. În unele cazuri, participarea claselor contează și spre gradul dvs. global.
    • Concentrați-vă pe axată. Păstrați-vă ochii pe profesor, păstrați-vă urechile deschise și continuați să luați note. Stați în rândul din față dacă sunteți predispus la distragerile.
  • Imaginea intitulată deveni un student excelent pasul 15
    2. Evitați distragerile în clasă. Nu distrage atenția altora și nu fiți distrași de ei. Rețineți lucrurile care vă fac să vă distrați și să încercați să le evitați. De exemplu, dacă știți că aveți mai multe șanse de vis în clasă când vă este foame, mâncați o gustare mică în prealabil.
  • Dacă vă vedeți prietenii care urmăresc note, nu vă angajați. Orice ai de spus poate aștepta până după clasă.
  • Dacă prietenii încearcă în mod constant să te distragă, nu fi rău! Doar spune-le că lucrați și spuneți că veți vorbi mai târziu în timpul vacanței sau prânzului. Ei vor înțelege și pot chiar să simtă același mod înșiși.
  • Imaginea intitulată deveni un student excelent Pasul 16
    3. Examinați notele dvs. atunci când aveți timp liber. Citiți despre notele dvs. Ori de câte ori obțineți șansa de a vă ajuta să vă amintiți ce ați scris. Rescrierea notele dvs. poate fi de asemenea utilă dacă luați clase extrem de dure, cum ar fi studii juridice, economie, inginerie, științe și multe altele.

    Bacsis: Dacă aveți un test care vine, revizuiți notele chiar înainte de a vă culca și apoi treceți prin ele din nou primul lucru dimineața. Cu cât te uiți mai mult la ele, cu atât mai mult îți vei aminti informațiile.

  • Imaginea intitulată deveni un excelent pas de student 17
    4. Obțineți 7 până la 8 ore de somn. Deprivarea somnului poate influența negativ capacitatea dvs. de a vă concentra și de a vă face mai puțin entuziasmați de învățare. Scopul este de a obține 7 până la 8 ore pe noapte. Dacă sunteți scurt în somn, încercați să luați 20 de minute Power NAP între clase (dacă programul dvs. permite).
  • Evitați să vă uitați la telefonul dvs. sau să vă uitați la televizor timp de o oră sau două înainte de culcare. Faceți ceva relaxant ca citirea unei cărți, luând o baie caldă sau desen.
  • Evitați să vă bazați pe cofeina să vă percepeți dintr-o noapte fără somn. S-ar putea să vă simțiți mai energizați după o mulțime de cafea sau o băutură energetică, dar nu veți putea să vă concentrați aproape și din cauza lipsei de somn subiacente.
  • Imaginea intitulată deveni un student excelent pas 18
    5. Mâncați bine pentru a vă hrăni corpul și mintea. Asigurați-vă că mâncați o varietate de alimente din fiecare grup (proteine, carbohidrați și grăsimi). Gustări pe alimente întregi cum ar fi fructele proaspete, legumele sau nuci pentru a vă menține energizat între mese.

    Bacsis: Grăsimile care conțin acizi grași omega 3 sunt deosebit de utili pentru funcționarea cognitivă. Surse bune includ pește gras, nuci, semințe de in, semințe de chia, spanac și busuioc.

  • Metoda 4 din 4:
    Făcând temele
    1. Imaginea intitulată deveni un student excelent Pasul 19
    1. Faceți temele cât mai curând posibil. Temele pot părea o tragere, dar vă ajută să revizuiți ceea ce ați învățat acea zi și să vă pregătiți pentru viitoarele chestionare și teste. Încercați să începeți să o faceți la școală, astfel încât să puteți cere profesorului doar în cazul în care aveți nevoie de ajutor.
    • Dacă temele dvs. implică răspunsuri scrise, scrieți cât mai mult posibil folosind instrumentul preferat al profesorului dvs. (stilou de cerneală negru / albastru sau creion).
    • Nu vă grăbiți și verificați-vă munca când ați terminat.
  • Imaginea intitulată deveni un student excelent Pasul 20
    2. Întoarceți-vă sarcinile la timp. Întorcându-vă munca înainte sau până la data scadenței este esențială pentru obținerea unor grade bune. Face o notă de date datorate pe programul dvs. de studiu, astfel încât să nu uitați. Puteți utiliza chiar și note lipicioase pentru a vă reaminti ce misiuni trebuie să se facă mai întâi.
  • Uneori profesorii vor deduce puncte pentru misiuni târzii, iar unii nu vor accepta deloc munca târzie! Uită-te la programa dvs. pentru a afla pedeapsa pentru munca târzie.
  • Imaginea intitulată Deveniți un student excelent Pasul 21
    3. Setați obiectivele de lucru și recompensați-vă pentru a le completa. Stabiliți obiective realiste pentru a termina anumite sarcini prin termenele specifice. Oferindu-vă un stimulent pentru a vă termina temele vă va ajuta să vă motivați și să vă păstrați în sarcină. De exemplu, spuneți-vă: "Dacă termin acest pachet acum pot să joc chitara timp de 20 de minute înainte de cină."
  • Asigurați-vă că obiectivele dvs. sunt rezonabile și realizabile. De exemplu, un obiectiv rezonabil ar fi: "Voi citi primele 20 de pagini ale textului înainte de a lua o pauză și terminând ultimele 20 de pagini."Un exemplu de scop nerealist este:" Voi termina întreaga carte în seara asta înainte de a putea face altceva.
  • Imaginea intitulată deveni un student excelent Pasul 22
    4. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei pentru a vă verifica munca. Cereți altcuiva să vă verifice temele pentru claritate și lizibilitate. Înșelăciunea nu este în regulă, deci asigurați-vă că alegeți un prieten care nu va copia de la locul de muncă! Și asigurați-vă că părintele sau fratele dvs. nu încearcă să refaceți munca pentru dvs. În schimb, cereți-le pentru modalități specifice pe care le puteți îmbunătăți. Unele lucruri pe care le-ar putea cere să le caute sunt:
  • Erori gramaticale
  • Scrierea de mână lizibilă
  • Relevanță (I.E., Ați adresat întrebările / subiectul / promptul)
  • Adâncimea înțelegerii (i.E., Lucrarea dvs. afișează că înțelegeți conceptele la îndemână)
  • sfaturi

    Oamenii diferiți se concentrează mai bine la momente diferite ale zilei. Încercați să găsiți timpul când vă concentrați mai bine, chiar dacă înseamnă că aveți o pauză ocazională pentru a vă reîmprospăta memoria.
  • În timp ce studiază, nu vă păstrați acasă toată ziua. În schimb, luați o pauză de pauză5-15 minute afară. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați mai bine atunci când vă întoarceți la studiile dvs.
  • Avertizări

    Nu vă sperie dacă obțineți o notă proastă pe o lucrare. Toată lumea primește grade greșite o dată într-o vreme - chiar și studenții la nivel înalt nu au marcaje bune pentru tot. Nu este sfârșitul lumii, mișcați-vă și încercați cel mai bun.
  • Rămâi în partea de sus a claselor tale. Dacă școala dvs. are note online, verificați-le o dată pe săptămână sau după misiuni mari. În acest fel, nu sunteți surprins când obțineți raportul dvs. de progres și veți ști dacă ați uitat să faceți ceva, dacă aveți nevoie să lucrați foarte greu pentru a trece cursul sau dacă gradul a fost introdus incorect.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar