Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să deveniți un student de schimb

Studierea în străinătate ca student de schimb poate fi o experiență incredibil de provocatoare, distractivă, interesantă și transformatoare și transformatoare. Într-o țară străină, veți putea să vă deschideți la noi culturi și limbi, să faceți prieteni de durată și să aflați despre lumea din afara limitelor propriului oraș, statului și a țării. Cu toate acestea, părinții studenților nu simt același mod despre copiii lor care studiază în străinătate. Părinții pot exprima îngrijorarea cu privire la siguranța și bunăstarea dvs. în străinătate, stabilitatea financiară și cunoștințele dvs. despre țară pe care o veți studia. Dacă puteți să plătiți cu succes aceste preocupări, va fi o sarcină mai ușoară de a convinge părinții dvs. sunteți gata să studiați în străinătate.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificând înainte să călătorească în străinătate
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un student de schimb 1
1. Cunosc motive proprii pentru a călători și a studia în străinătate. Înainte de a încerca să-ți convingeți părinții, trebuie să clarificați în mintea voastră, ceea ce motivele pentru studierea în străinătate sunt.Este un student de schimb când sunteți dispus să dedicați timp serios și bani? Intreaba-te pe tine insuti:
  • Studiezi în străinătate, deoarece este personal important, sau pentru că un prieten sau un film a făcut-o să pară distractiv?
  • Sunteți dispus să învățați o limbă străină dacă este necesar?
  • Cât timp sunteți dispus să vă petreceți departe de familia, prietenii și acasă?
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un student de schimb Pasul 2
    2. Întrebați-vă unde v-ați dori să mergeți și cât timp. Veți găsi experiențe foarte diferite - atât regiuni și țări academice, cât și cele culturale. Gândiți-vă la țările și culturile pe care doriți să le călătoriți și să restrângeți lista dvs. de locații potențiale de studiu la aproximativ trei. Găsiți o locație care este o potrivire bună pentru dvs. personal prin:
  • Întrebându-vă dacă ați fi mai degrabă într-un cadru rural sau urban. Un cadru urban vă va oferi mai multe oportunități de a călători în țara dvs. gazdă.
  • Întrebându-vă dacă doriți să fiți într-o locație în care puteți obține prin a vorbi engleza, sau dacă preferați să vorbiți o limbă străină.
  • Odată ce ați redus opțiunile dvs., începeți să căutați direct în școli. Universități de cercetare (sau licee) în zona (domeniile) sunteți interesați, consultați în poziția lor academică și contactați programul respectiv de studiu.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un student de schimb 3
    3. Decideți cât timp doriți să studiați în străinătate pentru. Cele mai multe organizații de schimb oferă atât programe scurte (1-3 luni), cât și programe pe termen lung (fie pentru un semestru, fie pentru un an). În acest moment, ar trebui să contactați direct programul gazdă și să vedeți ce tip de opțiuni de cronologie pe care le furnizează.
  • Dacă părinții tăi sunt în regulă cu tine mergi într-o țară învecinată pentru o perioadă scurtă de timp, dar sunt mai puțin confortabile cu ideea de a merge cu jet-cadou în întreaga lume timp de un an, poate că le puteți întâlni la jumătatea drumului și petreceți un an într-o zonă din apropiere țară.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să deveniți un pas de student de schimb 4
    4. Găsiți o companie de schimb de studenți de renume. Consilierul dvs. de îndrumare vă va ajuta să găsiți o organizație de încredere. Părinții dvs. vor dori să știe cine facilitează programul de schimb - este printr-o universitate sau o școală în sine sau printr-un program de studiu în străinătate? Arătând părinților dvs. legitimitatea companiei să le ajute.
  • Discutați cu profesorii dvs. despre faptul că școala dvs. are orice școală sursă de peste mări. În acest fel, ați putea întreba despre a face un schimb prin școala dvs. Aceasta va fi probabil o opțiune mai ieftină și va tăia "omul mijlociu" al unei societăți de schimb.
  • Adresați-vă societății dvs. de schimb (sau programului de găzduire sau studiului de liceu în străinătate) pentru a confirma că munca pe care o completați în țara dvs. gazdă va fi creditată atunci când vă întoarceți acasă. Este posibil să trebuiască să ajungeți la reprezentanții școlii gazdă pentru a confirma acest lucru.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să deveniți un student de studiu Pasul 5
    5. Contactați persoanele care au studiat în străinătate înainte. Întrebați opiniile lor cu privire la faptul că ei consideră că merită banii și ce au învățat din experiență. Dacă locuiesc în zona dvs. locală, ați putea vedea dacă unii dintre ei s-ar putea întâlni pentru cafea cu dvs. și cu părinții dvs., pentru a vorbi despre călătoria lor. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine modul în care funcționează programul de schimb și lăsați-vă părinții să audă prima mână ceea ce au câștigat alții din experiență.
  • Acest pas va fi deosebit de util dacă puteți găsi persoane care au studiat în aceeași țară pe care intenționați să o studiați.
  • Partea 2 din 3:
    Demonstrându-vă independența și autosultatea
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un student de studiu Pasul 6
    1. Ia-ți un job cu jumătate de normă. Lucrul în timp ce sunteți în școală, vă veți arăta părinților că sunteți auto-suficienți și înțelegeți valoarea banilor. Studiind în străinătate - în special pentru perioade lungi de timp - este costisitoare, iar părinții dvs. pot fi îngrijorați că este prea scump. Ei pot, de asemenea, simți că nu înțelegeți valoarea banilor, mai ales dacă nu ați lucrat niciodată înainte.
    • Arătați-vă părinților că sunteți interesați și capabili să generați venituri și dedicați acești bani pentru a fi un student de schimb.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un student de schimb Pasul 7
    2. Salvați toți banii pe care îi puteți. Fiind un student de schimb are multe costuri asociate cu acesta și va trebui să planificați înainte pentru a vă acoperi costurile. Chiar dacă sunteți încă în stadiile incipiente ale planificării studiilor în străinătate, începeți să economisiți cât mai mulți bani posibil.
  • Încercați să renunțați la cel puțin o treime din fiecare salariu pentru a acoperi costurile dvs. de schimb valutar.
  • Pentru a vă arăta responsabilitatea financiară și capacitatea dvs. de buget și planificați înainte, faceți un plan financiar cu părinții dvs. Factorul în taxele de zbor, taxele de călătorie, camera și bord, costurile de școlarizare și apoi calculează unde vor veni banii.
  • Cereți o bursă de la școala dvs. Dacă școala dvs. oferă acest lucru, vă va ajuta să plătiți pentru călătoria dvs. în străinătate.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să deveniți un student de schimb Pasul 8
    3. Discutați cu părinții dvs. cum puteți rămâne conectat în străinătate. Părinții dvs. vă vor fi dor de tine în timp ce sunteți student de schimb și vă puteți preocupa că nu vor auzi niciodată de la dvs.Reasurează-le că veți fi în contact în mod regulat și intenționați să trimiteți scrisori și cărți poștale atunci când aveți ocazia.
  • Planificați să creați un program săptămânal sau lunar de Times Skype.
  • Cu părinții dvs., cercetarea modului în care apelurile telefonice internaționale și textele funcționează în țară, veți fi în.
  • Partea 3 din 3:
    Confruntarea cu grijile și preocupările părinților
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să deveniți un student de studiu Pasul 9
    1. Faceți o listă cu beneficiile pe care doriți să le primiți de la studierea în străinătate. Acestea ar trebui să fie concrete, exemple specifice pe care le puteți arăta părinților dvs. care vă vor justifica studiile în străinătate. O listă de beneficii vă va ajuta foarte mult atunci când vă așezați pentru a vă convinge părinții.
    • Dacă lista dvs. include numai beneficii cum ar fi "Vreau să petrec cu localnicii în Spania" sau "am iubit întotdeauna accentele britanice", părinții dvs. vor fi justificați să nu vă permiteți să călătoriți în străinătate.
    • În schimb, clarificați că doriți să învățați o nouă limbă, să vă extindeți înțelegerea lumii, să vă îmbunătățiți CV-ul sau să câștigați alte experiențe valoroase.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un student de schimb Pasul 10
    2. Spuneți părinților dvs. unde vă așteptați la banii să vină. Călătoria și studierea în străinătate pot fi foarte scumpe, iar părinții vor să se oprească dacă vă așteptați ca aceștia să facă față întregului proiect de lege. Dacă ați salvat deja câteva mii de dolari sau vă puteți aștepta la asistență financiară de la universitatea sau la liceu (sau școala pe care o călătoriți), acest lucru poate diminua preocupările financiare ale părinților dvs.
  • De exemplu, părinții dvs. nu pot consimți, deoarece programele de schimb costă prea mult. Includeți în listă cum puteți plăti o parte a călătoriei.
  • În acest fel, puteți să vă arătați părinților că sunteți independenți și responsabili, indicați că doriți să vă studiați în străinătate și veți face tot ce puteți pentru a face acest lucru.
  • De asemenea, investigați asistența medicală că veți avea dreptul să primiți în țara dvs. de destinație. Părinții dvs. se vor simți mai confortabil cu dvs. studiați în străinătate dacă știu că sunteți acoperit de îngrijirea sănătății.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să deveniți un student de schimb 11
    3. Explicați că sunteți serios din punct de vedere academic. Mulți părinți sunt îngrijorați că copilul lor poate cădea în urmă cu școala lor, în timp ce se află într-un program de schimb sau că copilul lor va petrece și călători, în timp ce neglijează academicienii.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să deveniți un student de schimb Pasul 12
    4. Discutați siguranța personală. Este natural ca părinții să simtă îngrijorarea pentru siguranța dvs. în străinătate, mai ales dacă sunteți un călător internațional lipsit de experiență. Mai degrabă decât să-și perceapă preocupările legate de siguranță, arată că luați problema în serios. Luați măsuri de precauție pentru a vă menține în siguranță, cum ar fi:
  • Instabilități de cercetare sau riscuri potențiale de siguranță în țară. Climatul politic în străinătate este adesea foarte diferit decât la domiciliu (pentru mai bine sau mai rău) - verificați cu u.S. Departamentul de Stat pentru a afla dacă există sperietoare de sănătate sau zone de violență pentru a evita. Aflați informații suplimentare detaliate despre orașul specific pe care îl stați, de asemenea.
  • Păstrați adresa locului pe care îl stați. Acest lucru va fi util dacă aveți nevoie de o călătorie târzie de călătorie acasă sau dacă telefonul dvs. moare și nu vă puteți găsi drumul spre casă. Scrieți adresa în engleză și în limba maternă a țării în care vă aflați.
  • Ai grijă de buzunare și hoți. Aceasta poate fi o problemă serioasă în unele țări străine. Transportați numerar și obiecte de valoare pentru persoana dvs. (nu într-o pungă care ar putea fi smulsă).
  • Aflați cum să contactați poliția locală, ar trebui să fiți furați ar trebui ca localnicii să înceapă să devină agresivi cu dvs.
  • Cunoașteți numărul de apel de urgență pentru țara dvs. 911 în SUA este echivalent cu 112 în Europa și 000 în Australia.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă părinții dvs. vă neagă când cereți să studiați în străinătate, puneți motivele și faceți o listă. Apoi cercetarea în cazul în care preocupările lor sunt valabile și găsiți un răspuns care își dezvăluie argumentele și grijile.
  • Dacă veți studia într-o țară a cărei limbă principală nu este engleza, aveți grijă să învățați o parte din limba în avans.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar