Cum de a repara fudge

Fudge este netedă, cremoasă și decadentă - tratamentul perfect pentru iubitorii de ciocolată. Dar când încerci să faci Fudge acasă, este notoriu dificil să faci textura perfectă. Fudge-ul tău s-ar putea să se întoarcă prea tare, prea moale, granit sau separat și nu știți nici măcar de ce. Din fericire, avem câteva trucuri care vă pot ajuta să vă salvați tratamentul dulce, așa că nu renunțați la visele voastre de ciocolată!

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Puteți repara fudge care se confruntă?
  1. Imagine intitulată Fix Fudge Pasul 1
1. Adăugați ciocolată solidă sau grăsime dacă ciocolata a fost învelită. Dacă temperatura fudgei devine puțin prea mare, zaharurile din ciocolată vor fi înclinate și se vor separa de grăsimi. Acest lucru creează o mizerie, dar este posibil să o salvezi. Puneți câteva pătrate de ciocolată solidă în castron cu fudge și amestecați totul împreună până când ciocolata solidă se topește. Care ar putea ajuta la reintegrarea fudge.
  • S-ar putea, de asemenea, să puteți adăuga un pic de unt de cacao sau ulei vegetal la amestec. Nu există măsurători exacte pentru acest început cu poate /4TSP (1.2 ml) și lucrați în sus de acolo. S-ar putea să nu obțineți același FUDGE perfect așa cum ați fi avut înainte, dar este mai bine decât să pierdeți toată ciocolata delicioasă!
  • Dacă ciocolata a fost arsă, va avea un gust ars, așa că aruncați-l. De asemenea, data viitoare când utilizați această rețetă, luați în considerare scurtarea timpului de fierbere.
  • 2. Face un sos de fudge dacă ciocolata se confruntă din lichid sau rece. Ciocolata este finicky. Dacă chiar și un pic de umiditate intră în castron, fudge va profita. Același lucru se va întâmpla dacă ciocolata devine prea repede prea repede. În ambele cazuri, nu puteți face nimic pentru a salva fudge. Cu toate acestea, vă puteți bucura în continuare de ciocolată prin adăugarea de lapte sau smântână pentru a crea un sos de delicios de fudge.
  • Așezați fudge peste căldură scăzută și mișcați încet în aproximativ 1 linguriță (15 ml) de lapte sau cremă la un moment dat. Continuați să adăugați lichid și amestecați până când sosul de fudge este gros, lucios și neted.
  • Întrebarea 2 din 7:
    Cum faci din greu, fudge din nou?
    1. Adăugați 3-4 linguri de linguriță (44-59 ml) de biciuire și remediați fudge. Dacă lăsați fugul să devină prea cald, zaharurile vor începe să se concentreze, iar fudge va fi zdrobită, plictisitoare și greu. Pentru ao repara, pune-l înapoi în cratiță și a adăuga aproximativ 3-4 US Tbsp (44-59 ml) de 35% cremă de grăsime. Se amestecă amestecul pe măsură ce îl încălzi până când zahărul din fudge este topit. Apoi, opriți agitarea și lăsați fulgerul să se fierbe până la 237-239 ° F (114-115 ° C).
    • Odată ce Fudge ajunge la temperatura potrivită, scoateți-o de la căldură și lăsați-o să se răcească la 110-122 ° F (43-50 ° C), apoi bateți Fudge așa cum ați fi în mod normal.
    Întrebarea 3 din 7:
    Cum fixați fudge că este prea moale?
    1. Aduceți fudul înapoi la fierbere cu 1-2 lingură de 1-2 ml (15-30 ml) de cremă. Dacă fudge-ul tău este moale sau curbat, probabil că nu a venit la o temperatură suficient de mare în timp ce gătea. Puneți-o înapoi în cratiță și adăugați 1-2 US Tbsp (15-30 ml) de cremă de biciuire de grăsime de 35%. Se amestecă fudge ca se încălzește, dar numai până când zahărul din ciocolată este complet topit din nou. Apoi, lăsăm să vină la fierbere fără a fi amestecat deloc. Când atinge 237-239 ° F (114-115 ° C), scoateți-l de pe căldură și lăsați-l să se răcească la 110-122 ° F (43-50 ° C) înainte de ao amesteca din nou.
    • Fudge, de asemenea, ar putea deveni moale dacă este prea umed în bucătăria ta. Dacă credeți că ar putea fi cazul, adăugați 1 ° F (1 ° C) la temperatura de gătire.
    Întrebarea 4 din 7:
    Pot repara fudge Gray?
    1. Imagine intitulată Fix Fudge Pasul 4
    1. Poate - încercați să amestecați în cremă bicioasă la căldură scăzută. Dacă Fudge a ieșit din granule, există o șansă bună că nu l-ați lăsat destul de rece înainte să o agitați. Puneți-l înapoi în tigaie peste căldură foarte scăzută. Spargeți ciocolata în sus cu o lingură și adăugați 2 linguri de brățară (30 ml) de biciuire. Se amestecă până când fudge este cald și ușor înmuiat, apoi scoateți-l de la căldură și bateți din nou Fudge.
    • Când bateți fudge în timp ce este prea cald, ciocolata dezvoltă cristale mari - asta îi conferă textura granulară. Re-baterea Fudge poate ajuta la netezi, dar nu va funcționa întotdeauna. Merită încercat, totuși!
    Întrebarea 5 din 7:
    Ce se întâmplă dacă nu bateți fudge?
    1. Imagine intitulată Fix Fudge Pasul 5
    1. Nu se va seta corect. Când bateți fudge, zahărul din ciocolată începe să cristalizeze. Lăsarea de ciocolată rece creează mai întâi cristale mici, ceea ce dă fudge textura sa netedă și cremoasă. Cu toate acestea, dacă nu o bateți deloc, cristalele nu se vor forma în mod corespunzător, așa că Fudge nu se va seta.
    • Dacă uitați să bateți fudge, încercați să încălziți-l înapoi peste căldură scăzută, apoi bateți-l odată ce este ușor înmuiat.
    • Dacă bateți prea curând fudge, cristalele vor fi prea mari, iar Fudge va fi granulată.
    Întrebarea 6 din 7:
    Ce se întâmplă dacă ai depășit Fudge?
    1. Fudge va deveni greu. Când bateți Fudge, urmăriți ca ciocolata să devină destul de groasă încât să-și țină aproape forma atunci când o arunci de la lingura. Când se întâmplă acest lucru, este timpul să opriți agitarea. Amestecați în orice adăugați la fudge, cum ar fi nuci și se toarnă în tigaie pentru a seta.
    • Dacă ați răsturnat accidental fudge și observați că începe să se rătăcească, scoateți-o din cratiță și puneți-o pe o bucată de hârtie de ceară sau pergament. Frământați-l cu mâinile până când îl puteți forma cu ușurință. Apoi, rotiți-l în 1-2 în (2.5-5.1 cm) bile sau formați-o în jurnale pe care le puteți felice în runde de fudge.
    Întrebarea 7 din 7:
    Cum vă întăriți repede?
    1. Nu vă grăbiți acest proces. Nu puneți niciodată fudge în frigider sau în congelator să se răcească rapid. Trebuie să se răcească încet pentru a dezvolta textura perfectă. Dacă obțineți ciocolata să se răcească prea repede, cristalele din Fudge se vor dezvolta prea devreme, iar fudulia voastră va fi granulată și dulce.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar