Cum să creezi oamenii afară

Te-ai supărat vreodată de cineva pe care ai face ceva pentru a le face să se întoarcă? Ei bine, iată un mod ușor de făcut acest lucru exact.

Pași

  1. Imagine intitulată Creep Oamenii din pasul 1
1. Stare. Mențineți contactul vizual pentru perioade neconfortabile lungi fără a vă mișca ochii departe de a lor. Fă-o în poziții ciudate, cum ar fi din lateral, sau peekeking sub cot pentru a privi la persoana din spatele tău. Fă-i să se simtă ca și cum ai fi supărat pe ele sau este ceva în neregulă cu ei ca păr murdar sau au mâncare pe față.
  • Imagine intitulată Creep Oamenii din pasul 2
    2. Utilizați postura corpului pentru a indica nivelele de interes nedorite. Unghi-ți corpul astfel încât picioarele și umerii să fie îndreptate direct spre persoana pe care o concentrați pe târâta.
  • Imagine intitulată Creep Oamenii din pasul 3
    3. Vorbește despre lucruri ciudate pe care oamenii le simt inconfortabile, încalcă limitele sociale sau chiar au fost încântați de. Ca, "Oh da. Picioarele mele sunt înfricoșătoare când ajung acasă. Da, vrei să miroși?", sau "Vrei să-mi mirosi respirația?" În timp ce deschideți gura pe scară largă și priviți la ei. Vorbește despre subiecte ciudate, cum ar fi, Efectuarea mini de vânt de vânt este un hobby al meu! Ar trebui să o încercați cândva. Te face să arăți mai bine.
  • Imagine intitulată Creep Oamenii din pasul 4
    4. Alerga cald și rece. Dacă încă nu s-au retras, devin dintr-o dată moody, supărat sau chiar supărat în lipsa lor de investiții în conversație. Ca, "Mă urăsc și probabil că mă urăști și eu. Pun pariu că încerci doar să fii "Grozav" mie." Folosind citate enervante de aer, "Toată lumea mă minte. Ce-mi mințiți despre mine?" sau alte întrebări imposibil de răspuns.
  • Imagine intitulată Creep Oamenii din pasul 5
    5. Acționa ca un tocilar! Ape tot ce fac până când devine frustrant. Exagera mișcările lor faciale și corpului. Imită vocea lor pentru accentuare. "-Snort - Tocmai am primit noua lume a jocului Warcraft. Am jucat doar pentru 18 ore drept, deci sunt doar nivelul 79 până acum. -snort-" sau "-împinge ochelarii în sus - da, am 9 Skillcapes. Am petrecut doar 80 de milioane pe construcții și 20 mil pe magie. Sunt atât de pro, - râd-" Lăsați-i să știe cât de ridicol ți se pare.
  • Imagine intitulată Creep Oamenii din pasul 6
    6. Sunet ca un stalker. Dacă tocmai v-ați întâlnit cu persoana, puteți spune ceva de genul, "Că Facebook postați despre (ceva ciudat ca sarcina mamei lor) a fost atât de cool!" Asigurați-vă că postul a fost de mult timp în urmă. Acest lucru este garantat să le sperie.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu urmați acești pași dacă doriți să fiți în jurul țintă orice moment in viitor.
  • Dacă vă spun să le lăsați în pace, probabil că nu vor să fie în jurul vostru. Urmați instrucțiunile lor și evitați lor. Continuând să se strecoare pe cineva este o formă de urmărire, care poate fi ilegală în comunitatea dvs.
  • S-ar putea să vă loviți, perforați sau loviți.
  • Probabil că veți fi etichetate de cei din jurul vostru ca un târg, mai ales de cei care au o atitudine pozitivă față de țintă. Poate doriți să informați pe alții să vă cunoască intenția atunci când țintă nu este în jur înainte de a urma acești pași. Cu toate acestea, acestea pot sau nu pot aproba acțiunile dvs.
  • Nu merge prea departe, in mod deosebit Dacă faceți acea persoană într-adevăr incomodă. Urmărirea este împotriva legii. Poți să-i sperie sau să-i creezi puțin, pur și simplu nu pleci peste bord.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar