Cum să flirtezi (pentru adolescenți)

Flirtează, chiar dacă pare înfricoșător, este foarte ușor dacă îți amintești doar să fii încrezător și să fii tu însuți. Acestea sunt cele două elemente de bază importante, dar există o mulțime de alte lucruri pe care le puteți încerca să flirtezi ca un pro, cum ar fi alegerea unor subiecte bune de conversație sau zâmbind mai mult. Odată ce obțineți elementele de bază ale flirtului, veți putea vorbi cu zdrobirea dvs. fără a sparge o sudoare și ați putea fi capabili cereți-le la o dată!

Pași

Partea 1 din 3:
Flirtează cu conversație
  1. Imagine intitulată flirt (pentru adolescenți) Pasul 1
1. Alegeți o linie de deschidere. Dacă dorești flirt Cu cineva, trebuie să vorbești cu ei!Veniți cu o linie de deschidere pentru a face această abordare mai ușoară.
  • Linia de deschidere, totuși, nu ar trebui să fie ceva prea corny sau clișeu sau pasiunea ar putea răspunde cu un râs! Dacă o fac, râdeți-vă de tine! Ați putea oferi o gumă sau un TIC-TAC.
  • Cele mai bune linii de deschidere se referă la punctele naturale de interes comun. De exemplu, ați putea face un comentariu sau puteți pune o întrebare despre o misiune de acasă sau despre un film despre care vorbește toată lumea. Spune ceva de genul, "Hei, ce te-ai gândit la testul de matematică? Am crezut că este greu." Sau: "Ați văzut filmul x? Încerc să decid dacă să-l verific."Cheia este de a sparge gheața și de a lovi o conversație.
  • Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 2
    2. Complimentați persoana. Flirtul ar trebui să fie pozitiv și să facă cealaltă persoană să se simtă mai bine despre el sau ea însăși. Ai putea spune, "Hei, îmi place tricoul tău! Unde ai reușit?" Sau: "Cum faceți întotdeauna atât de bine pe teste? Spune-mi secretele tale!"
  • Oamenii vor dori să fie în jurul tău mai mult dacă le construiești cu complimente pozitive, dar sincere. Așa că alegeți ceva pe care îl place foarte mult despre persoana, și spuneți-i să știe! Nu face acest lucru prea mult sau într-o manieră de sus sau ar putea suna fals.
  • Un compliment poate funcționa și ca o linie de deschidere. A compliment este, de asemenea,, de asemenea, o întindere la cealaltă persoană și este probabil să-l facă să fie deschisă mai mult.
  • Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 3
    3. Fi vorbăreț. Încercați să nu faceți ca cealaltă persoană să facă toate conversația de ridicare greu. Conversația poate fi foarte flirtată dacă este făcută corect.
  • Nu lăsați conversația să se scufunde în tăceri lungi, deoarece poate fi ciudat și incomod pentru toată lumea. Puneți întrebări dacă toate celelalte nu reușesc. "Cum credeți că echipa de fotbal va face în seara asta?" Sau: "Ați auzit acel cântec nou că artistul X a ieșit?"
  • Când vorbim, încercați să vă concentrați asupra intereselor comune. Poate că amândoi vă place același grup de muzică sau aveți grupuri comune de prieteni. Rămâi pozitiv și nu badmouth alte persoane! Puneți o întrebare despre ceva ce îi place sau sunt implicați în.
  • Imagine intitulată flirt (pentru adolescenți) Pasul 4
    4. Tasește-ți zdrobirea. Faceți asta frumos. Înseamnă tachinarea care doare sentimentele cuiva nu-l va face să se simtă mai aproape de tine.
  • Cu toate acestea, tachinarea luminii este o modalitate de a comunica interesul. Ai putea spune ceva de genul: "Ai încercat pentru fotbal? Ești atât de bun că sunt surprins că ai nevoie de o încercare!"
  • Fi amuzant. Umorul este atractiv pentru majoritatea oamenilor dacă se face într-un mod care nu pare crud și nu se va distra la diferențele oamenilor. Fiți foarte atenți la tachinarea sau complimentarea unui adolescent despre dimensiunea sau aspectul corpului, deoarece ceea ce credeți că vor dori, ar putea să nu funcționeze. Adolescenții pot fi foarte sensibili.
  • Partea 2 din 3:
    Flirtează cu limbajul corpului
    1. Imagine intitulată flirt (pentru adolescenți) Pasul 5
    1. Fii tu însuți. Deși un clișeu, această cerință este esențială atunci când flirtează. Fiind falsă sau falsă nu este atractivă.
    • Gândiți-vă: În cazul în care acest lucru întregul flirt ajunge în stare BF / GF oricând în curând, cealaltă persoană își va realiza că nu sunteți aceeași persoană dacă vă puneți aerul și grațiile și ați pretins că sunteți diferit de sinele adevărat în unele încercați să câștigați cealaltă persoană.
    • Dacă această persoană nu este atrasă de cine sunteți cu adevărat, atunci nu merită timpul și efortul.
  • Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 6
    2. A stabili un contact vizual. Limbajul corpului este o mare parte a flirtei, iar o mare parte din acesta este contactul cu ochii. Contactul cu ochii convoacă intimitate și interes.
  • Veți părea neinteresat sau chiar snobby dacă nu faceți niciun contact vizual deloc. Sau veți părea extrem de timid. Privi la buze și apoi priviți departe.
  • Nu te uita fără sfârșit. Care poate fi înfiorător. Face contactul cu ochii periodici. Întâlnește privirea de crush pe scurt, zâmbiți coyly, și apoi priviți departe. Apoi, repetați.
  • Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 7
    3. Zâmbet la zdrobi. O parte esențială a flirtei se zâmbește. Zâmbind comunică oamenilor că vă simțiți pozitiv și cald în privința lor.
  • Nu zâmbiți prea mult sau ar putea părea falsă, ca și în contact cu ochii. Este important să zâmbiți la momente naturale.
  • Oamenii preferă să fie în jurul oamenilor care par fericiți și să-i facă să se simtă bine despre lume și înșiși. Încrederea este infecțioasă și o modalitate esențială pentru a proiecta încrederea este de a zâmbi.
  • Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 8
    4. Utilizați limbajul corpului deschis. Experții în limba corpului spun că există limbajul corpului închis și limbajul corpului deschis. Pentru a flirta, veți dori să comunicați cu limbajul corpului deschis.
  • Deschis limbajul trupului înseamnă astfel de lucruri, cum ar fi palmele, brațele și picioarele neîngrosate, mișcându-se ușor în spațiul celorlalți (spunând prin sprijinirea înainte) și zâmbind.
  • Limbajul corpului închis înseamnă că picioarele s-au întors, mâinile se întoarse, brațele încrucișate peste piept, un non-zâmbet și înclinându-se departe. În plus față de comunicarea limbajului corpului deschis pentru el sau ea, puteți evalua dacă el sau ea vă place sau este receptiv pentru a flirta prin studierea limbii corpului său.
  • Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 9
    5. Atingeți ușor zdrobirea. Alertă ciudată, cu siguranță. Cu toate acestea, dacă ați vorbit mai înainte și să vă gândiți bine până acum, încercați să faceți contact de lumină cu persoana prin lovirea jucătorului sau ștergând o genă imaginară de pe obraz.
  • Atingeți-vă zdrobirea pe cot când spui ceva despre ei, sau fixați ușor un păr flyaway.
  • Vedeți cum reacționează cealaltă persoană. Dacă pleacă (punându-ți distanța fizică între dvs.), traversează brațele (punerea distanței simbolice între dvs.), găsește o scuză pentru a începe mesajul textului etc., opriți flirtul (sau opriți flirtul greu - Este posibil să vii prea puternic).
  • Partea 3 din 3:
    Flirtează în alte moduri
    1. Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 10
    1. Flirt inocent. Cea mai bună flirtură este subtilă. Înseamnă că comunicați interesul față de cealaltă persoană fără a face acest lucru. Există o artă pentru asta.
    • Asta înseamnă că activitățile evidente, cum ar fi sexul, nu sunt idei bune. Pentru unul, poate fi ilegal și împotriva regulilor școlare. Pentru altul, este foarte puțin probabil să vă câștigați tipul de interes pe care îl doriți.
    • O modalitate mult mai bună de a flirta este pur și simplu să discutați cu cealaltă persoană cu interes real cu privire la lucrurile pe care le aveți amândoi. Evitați discuțiile sexuale. Chiar dacă nu erai tineri, nu este o modalitate bună de a merge!
  • Imagine intitulată flirt (pentru adolescenți) Pasul 11
    2. Flirt pe text sau social media. Acest lucru nu înseamnă că trimiteți texte murdare sau sex. Nu faceți aceste lucruri. Ele nu sunt atractive și te-ar putea aduce în necazuri mari.
  • Flirtul prin text (sau alte medii sociale) înseamnă pur și simplu că indicați interesul și oferiți feedback pozitiv. Le-ai putea trimite un comentariu despre o misiune de acasă, de exemplu. Fi casual. Rămâneți foarte pozitiv pe social media, postarea statusurilor care se concentrează pe activitățile pe care le faceți. Acest lucru îl va face sau vrea să facă parte din viața voastră interesantă!
  • Puteți face clic ca pe una din fotografiile lor pe Facebook, retweet unul dintre tweet-urile lor sau adăugați-le pe Snapchat.Acesta este echivalentul internetului de a merge până la persoana de a spune hi. Ați putea folosi emojis pentru a indica interesul.
  • Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 12
    3. Fii un bun ascultator. Oamenii le place să vorbească despre ei înșiși. Hai sa recunoastem. Veți desena interesul său, fiind un bun ascultător, uneori și un sistem de asistență.
  • Puneți întrebări atunci când vorbește pentru a indica faptul că sunteți într-adevăr ascultați și oferiți feedback pozitiv.
  • Înclinați puțin sau atingeți umărul persoanei dacă trec printr-un timp greu pentru a indica căldura și îngrijirea. Nu vorbi doar despre tine!
  • Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 13
    4. Purtați roșu. Cercetările au arătat că oamenii, în special băieții, sunt atrași în mod natural la roșu, uneori fără să-și dea seama.
  • În mod similar, dacă sunteți de sex feminin, ați putea purta luciu de buze, pe care unii oameni găsesc cercei atractive sau încurcați pentru a evidenția un gât lung. Parfum spritz sau colonie pe spatele gâtului.
  • Evitați culorile întunecate care par drabă și deprimante. Purtați culori vibrante și distractive și pasteluri mai moi care indică romantismul (cum ar fi roz, albastru deschis etc.)
  • Imagine intitulată Flirt (pentru adolescenți) Pasul 14
    5. Lăsați-i mai mult. Dacă sesiunea dvs. de flirturi se întâmplă cu adevărat, s-ar putea să nu doriți ca aceasta să se încheie (mai ales dacă vă place persoana), dar acest lucru pune sesiunea de flirt în pericol de a fi plictisitor.
  • Evitați zona prietenului. Fiind prietenos cu cineva uneori vă pune în pericol pentru a intra prea mult de un prieten, bine, și nimic nu spune că unsexy ca și cum ai fi gândit ca o BFF de pasiunea ta.
  • Evitați să fiți prea disponibili, acordând prea mult (timp, energie, atenție) sau încercarea prea tare. Dacă tu și pasivul tău, de obicei, bateți-vă în același timp în fiecare zi de către dulapuri sau în linia de prânz, de exemplu, faceți un punct de a nu fi acolo din când în când, astfel încât să aibă șansa de a fi dor de tine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Stai cu pozitie buna și să vă facă să arătați puternic și de protecție.
  • Nu fi timid să se angajeze în conversații.
  • Nu vă grăbiți sau ați putea să le sperii.
  • Păstrați legătura cu el / ea.
  • Nu vin prea puternic.
  • Nu fi nervos, credeți în voi înșivă.
  • Găsiți interese comune și, eventual, o conversație despre cealaltă persoană!
  • În timp ce trimiteți textul, nu excesul de emojis sau abrevieri, cum ar fi "laugh out Loud". Acest lucru ar putea fi dezactivat ca disperat sau aglomerat. Încercați să evitați abrevierile prea mult. "Ce mai faci?"Ar putea fi mai bine decât" cum r u ". Acest lucru arată că puneți efort în conversație.
  • Purtați machiaj natural și nu vă fie frică să fiți voi înșivă!
  • Amintește-ți să respiri.
  • Fii răbdător. Lasă soarta să-și facă magia.
  • Avertizări

    Nu te face să apară prea disperat și, mai important, nu fi disperat. Dacă nu răspund pozitiv, este pierderea lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar