Cum să acționați în jurul unei fete care vă place

Este greu să știi ce să faci când devine clar că o fată este interesată de tine. Ar trebui să o joci rece? Ar trebui să eviți-o? Lucrurile pot părea puțin complicate atunci când sunt implicate sentimente, dar puteți comunica cu o fată care vă place în persoană, prin gesturi și digital pentru ao arăta dacă vă place și dumneavoastră.

Pași

Metoda 1 din 2:
Exprimând interesul înapoi
  1. Imagine intitulată acționează în jurul unei fete care vă place pasul 1
1. Așezați o conversație dacă doriți să o cunoașteți mai bine. Dacă tu și fata care vă place că nu sunteți aproape, dar este clar că ea vă place, începeți mici și aduceți un interes comun. Acest lucru va rupe gheața, face lucrurile mai puțin ciudate și să stabilească o legătură pe care o puteți progresa.
  • Dacă sunteți în echipa de fotbal și ea este în echipa de volei la școală, luați în considerare începerea unei conversații despre sport.
  • Începe o conversație despre o clasă pe care o aveți împreună spunând ceva de genul: "Sunt atât de bucuros că ultimul capitol se termină. Ce credeai despre lectura de noapte de ultima noapte?"
  • Imaginea intitulată acționează în jurul unei fete care vă place pasul 2
    2
    Complimentaz-o pe ea din cand in cand. Un compliment unic, gustos poate merge mult. Fie că vă referiți la o caracteristică fizică sau o trăsătură de personalitate, oferind o fată un compliment este o modalitate excelentă de a vă exprima afecțiunea, mai ales dacă rămâneți compusă și relaxată când faceți acest lucru. Complimentându-i aici și există mai bine, deoarece prea des ar putea să o facă supărată sau neliniștită.
  • Dacă vă spune că a făcut bine pe un test că sa întors astăzi, ați putea spune: "E minunat! Nu mă surprinde deloc - ești foarte inteligent și greu de lucru."
  • Dacă are ochi albaștri deosebit de atractiv, ați putea spune: "Îmi place foarte mult ochii tăi. Sunt un albastru foarte bun."
  • Imaginea intitulată acționează în jurul unei fete care vă place pasul 3
    3. Zâmbiți adesea și faceți contact vizual. Zâmbind foarte mult și o privi în ochi la momente adecvate comunică că sunteți încrezători și interesați. Acesta este un prim pas bun pentru a începe flirtează cu ea. Aveți grijă să nu vă uitați, deoarece contactul excesiv de ochi pare adesea înfiorător.
  • Recunoașteți-o în hol, oferind un val obișnuit, zâmbind și făcând un contact cu ochi scurți.
  • Aveți grijă să nu zâmbiți excesiv - vrei ca lucrurile să se simtă naturale, nu forțate.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul unei fete care vă place pasul 4
    4. Oglindă limbajul corpului. Din moment ce te place, s-ar putea să se aplece mai aproape atunci când vorbește cu tine sau să-și întoarcă șoldurile, trunchiul și picioarele pentru a-ți fața direcția. Mișcări oglindă ca acestea pentru ao arăta că vă place și ea.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul unei fete care vă place pasul 5
    5. Să fie cavaleră, dar nu exagerați. Ținând o ușă deschisă pentru cineva este întotdeauna un gest frumos, dar o face de fiecare dată când pare puțin peste partea de sus, chiar și la cineva care vă place. Evitați gesturile mari, cum ar fi să vă dați florile, deoarece acest lucru ar putea fi în afara punerii și copleșitoare. Nu este un moment potrivit în relația dvs. de abia de a da un cadou ca acesta. Așteptați până când ați întâlnit cineva pentru o vreme.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unei fete care vă place pasul 6
    6. Comunicați cu mai puțină presiune prin intermediul social media. Dacă sunteți timid, vă place una dintre stațiunile ei pe Facebook, lăsându-i un comentariu dulce pe o fotografie Instagram, sau chiar doar prietenie sau o urmărește pe mass-media sociale sunt modalități mai ușor de a arăta că vă place și acordați atenție ei.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unei fete care vă place pasul 7
    7. Textul ei frecvent, dar nu prea cu nerăbdare. Mai ales că vă place înapoi, ar putea fi greu să nu o trimiteți de mai multe ori la rând, să scrieți pasaje lungi sau să o confruntați cu privire la faptul că nu răspunde.Acest lucru vine de obicei ca fiind aglomerat, ca o regulă bună de degetul mare, rămâneți relaxați și o scrieți la fel de mult cum vă textează.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unei fete care vă place pasul 8
    8. Fi îndrăzneț și dați-i un apel. În lumea de astăzi, trimiterea textului a devenit normă și a chemat un interes de dragoste este văzută de multe femei ca un act de curaj. Dacă conversațiile dvs. în persoană și prin text sunt lungi, confortabile și naturale, apelarea este următorul pas pe care să îl luați.
  • Dacă doriți să o întrebați, să fiți îndrăzneți și o expresie ca o declarație, nu o întrebare. De exemplu, în loc să întrebați, "Doriți să obțineți cafea cândva?" ai putea spune "Ar trebui să obținem cafea cândva."
  • Metoda 2 din 2:
    Comunicarea dezinteresului
    1. Imagine intitulată acționează în jurul unei fete care vă place Pasul 9
    1. Ignorați-i progresele dacă nu sunteți interesat. Cel mai bun mod de a arăta că nu vă place ca ea ca mai mult decât un prieten este acționând ca și cum nu se întâmplă. Dacă acționați doar normal în timp ce își face sentimentele evidente, probabil că va realiza în cele din urmă de ce.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unei fete care vă place Pasul 10
    2. Puneți sugestii înainte de a le spune că nu vă place. Evacuați toate celelalte opțiuni înainte de a spune o fată direct că nu sunteți interesat de ea. Din moment ce are sentimente pentru tine, probabil va fi rănit și jenat dacă o respingeți atât de aspru. Păstrați conversațiile cu relativ scurtă și nu vă abateți prea mult de la discuții mici. Dacă acest lucru nu face truc, încercați să suferiți unul sau mai multe dintre următoarele modalități de a insinua că nu sunteți interesat de un mod mai subtil:
  • Să fie nerecepția atunci când încearcă să facă planuri de a se întâlni în viitor.
  • Spune-i că ești într-o relație cu altcineva.
  • Spune-i că ești foarte ocupat și nu ai timp pentru o relație chiar acum.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unei fete care vă place Pasul 11
    3. Să contracareze limbajul corpului. Ea va face probabil mișcări mici și va poziționa corpul într-un mod care este primitoare. Pentru a arăta că nu simți felul în care o face, să contracareze mișcările ei. Dacă se află puțin prea aproape de tine, scot departe de ea un pic. De asemenea, luați în considerare trecerea brațelor uneori când vă apropie. Acesta este un semn natural de rezistență.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unei fete care vă place Pasul 12
    4. Fii cinstit, bun și clar dacă nu primește indicii. Dacă ați încercat să fiți clar în alte moduri și încă mai este înainte, probabil că este timpul să fiți direct.Amintiți-vă să îi spuneți așa cum ați vrea să fiți vorbit dacă ați fi în poziția ei. Încercați să utilizați declarațiile "I" pentru a păstra conversația mai mult despre dvs. Motivele de motivare pentru care nu vă place este nepoliticoasă și vă va afecta încrederea, așa că nu faceți asta. În schimb, încercați să spuneți una dintre aceste afirmații:
  • "Îmi pare rău, dar nu vă văd așa."
  • "Cred că ești minunat, dar caut altceva acum."
  • "Mi-a plăcut să vorbesc cu tine, dar nu simt o legătură romantică între noi."
  • Imaginea intitulată acționează în jurul unei fete care vă place pasul 13
    5. Scrieți-o într-un fel, dar minimal. Din moment ce nu vă place mai mult decât un prieten, păstrați textele prietenoase, dar scurt și relativ rar. Trimiterea ei prea mult poate să-i dea o idee greșită, care ar putea să o facă să speră și să o facă să se simtă mai dezamăgită mai târziu.
  • sfaturi

    Dacă vă place fata, faceți tot ce este mai bun pentru a proiecta încrederea atunci când sunteți în jurul ei. Face contact cu ochii, ridică-te drept și vorbește când vorbești. Cele mai multe fete sunt atrase de încredere.
  • Încercați cel mai bine să nu conduceți o fată dacă nu doriți să urmăriți o relație cu ea.
  • Nu încercați să vă arătați că vă place să fiți rău pentru ea. Fetele adesea nu le place când băieții sunt nepoliticoși sau intenționați enervant.
  • Nu încercați prea mult să o impresioneze. Fetele apreciază adesea umilința.
  • Mențineți o bună igienă. Baie sau duș zilnic și folosește o cantitate foarte mică de Köln dacă doriți să adăugați o atingere plăcută.
  • Avertizări

    Dacă vă place, nu așteptați prea mult să acționați pe ea. Dacă nu arăți că vă place destul de repede, ea ar putea să se miște pe altcineva.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar