Cum să sărbători solstițiul de iarnă

Solstițiul de iarnă este o zi foarte specială pentru mulți oameni, sărbătorind ciclul natural al sezoanelor Pământului. Această sărbătoare bazată pe natura este, de asemenea, cunoscută sub numele de Yule, și există multe tradiții și modalități de a sărbători.

Pași

  1. Imagine intitulată Celebrează Solstițiul de iarnă Pasul 1
1. Cercetarea timpului solstițiului de iarnă, precum și evenimentele. Solstițiul de iarnă se întâmplă la 21 decembrie (emisfera nordică) sau 21 iunie (emisfera sudică), când soarele ajunge la cel mai mic vârf și noaptea este cea mai lungă anuală. Dacă nu puteți sărbători în această zi, este, în general, acceptat să sărbătorim ziua direct înainte sau imediat după.
  • Imagine intitulată Celebrează Solstițiul de iarnă Pasul 2
    2. Înțelegeți semnificația religioasă, magică și naturală a solstițiului de iarnă. Nu trebuie să activați acest lucru într-o vacanță religioasă dacă nu sunteți înclinat, dar poate fi interesant să aflați diferitele mituri și legende pentru a merge cu Yule.
  • În credințele păgâne, solstițiul de iarnă este re-sosirea și renașterea soarelui, care este uneori personificată ca o divinitate coarnă, masculină. În credințele romane antice, este Saturnalia - celebrarea fertilității și a recoltării.
  • Imagine intitulată Celebrează Solstițiul de iarnă Pasul 3
    3. Decoreaza-ti casa. Puteți găsi că tradițiile clasice de Crăciun, cum ar fi vâsc, sunt de fapt din vechile zile. Hang Holly, vâcute, iedera și pin ramuri în jurul casei dvs. și luminează un incendiu pentru a crea un mediu cald pentru cea mai lungă noapte. Unele tradiții păgâne implică lumânări de iluminat pentru a saluta divinitatea soarelui înapoi pe Pământ.
  • Imaginea intitulată Celebrează Solstițiul de iarnă Pasul 4
    4. Faceți niște meșteșuguri tradiționale solstice, cum ar fi un jurnal Yule. Alte idei includ decorarea copacilor ca și cum ați fi la Crăciun, folosind ornamente de sare de aluat în formă de soare, Lună și stele și creând PotPourri condimentate cu scorțișoară și alte condimente sezoniere.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Solstițiul de iarnă Pasul 5
    5. Pregătiți o sărbătoare. Puteți face orice feluri de mâncare folosind ingrediente sezoniere sau priviți în rețete speciale Yule. O băutură specială este "Wassail", care este un amestec alcoolic de cidru de mere, condimente, miere și brandy.
  • Ați putea dori, de asemenea, să încercați romul butter. Pentru ceva dulce, încercați să faceți un jurnal de ciocolată Yule sau Mentă Fudge. Supă de squash și carne de friptură caldă sunt, de asemenea, alegeri bune, tradiționale pentru un curs principal.
  • Imagine intitulată Celebrează Solstițiul de iarnă Pasul 6
    6. Du-te wassail. Wassailing este o formă de colinde care a provenit înainte de creștinism, când agricultorii ar merge în jurul câmpurilor pe timp de noapte și cântă cântece pentru a îndepărta spiritele care ar putea inhiba fertilitatea culturilor. Puteți utiliza orice Crăciun sau de vacanță Carol pentru acest lucru sau utilizați colinde păgâne.
  • 7. Stați până la răsărit. Acest lucru poate fi dificil cu copiii mai mici, dar pentru a observa cu adevărat solstițiul de iarnă, stați în sus pentru cea mai lungă noapte și primiți soarele înapoi pentru a începe încălzirea pământului.
  • Imaginea intitulată sărbătorește Solstițiul de iarnă Pasul 7
    8. Păstrați flacăra. Mulți care stau toată noaptea lumina o lumânare sau foc înainte de apusul soarelui.Ei păstrează-o aprinsă până când soarele se ridică să tindă ritual flacăra soarelui prin cea mai lungă noapte cea mai întunecată până când roata anului (ciclul ritual sezonier) se întoarce spre lumina din nou în zori.
  • sfaturi

    Puteți combina multe dintre aceste metode cu sărbătorile de Crăciun sau Hanukkah.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar