Cum să îmbrăcați ocazional în timpul iernii

Uneori iarna te poate trage într-o rutină de moda. Dar nu trebuie să renunți la simțul stilului în timpul lunilor mai reci! În loc să purtați aceeași parcare în fiecare zi, puteți opta pentru un aspect inteligent casual care vă va menține cald și vă veți uita bine!

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea pieselor calde și confortabile
  1. Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii 1
1. Sortați prin dulapul dvs. Este întotdeauna cel mai bine să începeți prin a face stocul de ceea ce aveți deja. Sortează prin îmbrăcămintea dvs., puteți descoperi vechile favorite care sunt practice pentru iarnă. Puteți redescoperi articolele uitate și le puteți face ușor accesibil pentru costumele cool, casual.
  • Depozitarea îmbrăcămintei de vară vă va oferi mai mult spațiu pentru articolele de iarnă voluminoase.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 2
    2. Selectați câteva piese de instrucțiuni cheie, concentrându-se pe îmbrăcămintei exterioare și accesorii. Aceste piese vor fi pe o rotație puternică în lunile mai reci. Puteți obține o mulțime de kilometraj din doar câteva bucăți de îmbrăcăminte exterioară și accesorii care pot fi combinate pentru aspect diferit.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii 3
    3. Investiți într-un strat de declarație. Grays de iarnă vă poate aduce într-adevăr în jos. Dar găsirea unei haine mari, colorate, poate topi orice costum și vă poate face să ieșiți dintr-o mulțime! Luați în considerare o imprimare distractivă, cum ar fi Plaid, sau o culoare strălucitoare!
  • Pantofii cu curaj atrag atenția asupra taliei și sunt foarte măgulitoare pe orice tip de corp.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 4
    4. Alunecă pe niște cizme confortabile. Pantofii pot face sau pauze și costum. Cumpărarea unei perechi de cizme calde de iarnă cu tălpi de cauciuc vă va păstra picioarele fericite și uscate, ca să nu mai vorbim de datul dvs. un impuls suplimentar. Există multe opțiuni pentru cizme calde, dar elegante de iarnă.
  • Borry, cizme de căprioară sunt costumul final de zăpadă.
  • Bocancii de luptă vă pot oferi aspectul dvs. un simț mai bun punk.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 5
    5. Înfășurați-vă într-o eșarfă mare. Eșarfele sunt accesorii versatile și adaugă o explozie de culoare și textură la orice costum. O eșarfă supradimensionată pentru iarnă este topograful perfect al costurilor.
  • Partea 2 din 3:
    Styling un aspect casual de afaceri
    1. Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 6
    1. Împingeți piesele personalizate cu vesta sau tricotul chimic. Vesturile în jos Dă-ți un aspect sportiv, în timp ce vestele din blană sau blană falsă sunt mai chic. O eșarfă mare tricotă poate, de asemenea, să se îmbrace un aspect mai lustruit. Aceste opțiuni vă vor păstra toasty în timp ce încă mai căutați profesioniști.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 7
    2. Alegeți un blazer de modă. Blazers simplifică orice aspect și adăugați un strat de căldură. Puteți alege o blazer într-o țesătură mai mare, cum ar fi catifea sau Tweet, pentru a ieși cu adevărat.
  • O eșarfă atrăgătoare poate lumina un blazer întunecat.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 8
    3. Pereche o rochie de pulover midi cu ciorapi calzi. Lungimea MIDI este un absolut trebuie să aibă acest sezon! Extindeți-i viața în timpul iernii prin stratificarea grosieră sau a jambierelor groase pentru a crea un aspect perfect și ușor de iarnă care arată încă suficient de lustruit pentru birou.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 9
    4. Experiment prin împerecherea de negru și bronz. Negru și bronz sunt o combinație clasică care arată întotdeauna chic. Prin împerecherea unui costum negru cu un strat de bronz, veți fi pregătiți pentru o fotografie! Alternativ, împerecherea unui top negru cu fundul cămilă este, de asemenea, un aspect ascuțit.
  • Partea 3 din 3:
    Punerea împreună aspectului casual, off-duty
    1. Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 10
    1. Top costum cu mai multe straturi diferite. Fie pentru un hangout de weekend sau o excursie rapidă la magazinul alimentar, puteți experimenta cu diferite straturi. De exemplu, ați putea dori să purtați o broască țestoasă sub o bluză sau o cămașă pentru un costum confortabil. Sau poate arunca un cardigan ciudat peste un pulover mai ușor pentru un aspect pe tendință!
    • O cămașă de flanel poate fi un aspect minunat pentru a vă arăta partea mai robustă sau asociată cu cizme de luptă, poate fi mai grunge.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 11
    2. Întoarceți-vă cele mai calde cizme. Puteți purta confortabil papucii de piele de piele și mocasine blană pentru a crea un aspect mai rustic. Picioarele tale vă vor mulțumi!
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 12
    3. În partea superioară a costumului dvs. cu un strat de pluș. Aceste haine mari, confortabile arată ca un animal umplute și sunt în acest sezon. Ele sunt cele finale ridicate de bază și pot lua chiar și un costum simplu la nivelul următor.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 13
    4. Încercați un aspect monocromat cu un accesoriu. Purtarea unei singure culori vă face să arătați raționalizat și chic, iar un pop de culoare vă poate lumina ziua. Beat The Winter Delmrums încercând această combinație de echipament distractiv.
  • Imagine intitulată rochie ocazional în timpul iernii Pasul 14
    5. Purta o pălărie tricotată. O pălărie tricotată, sau beanie, vă va menține cald și vă va oferi o atmosferă rece, în afara datoriei. Cea mai bună parte? Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zilele părului rău!
  • SFATURI

    Stratificarea este cheia de îmbrăcăminte de iarnă. Indiferent dacă sunteți în afara unei furtuni de zăpadă sau într-o clasă încălzită sau un birou, puteți coaja sau adăugați straturi pentru a rămâne confortabil.
  • Consultarea blogurilor stilului de stradă poate fi o modalitate excelentă de a vedea tendințele și de a obține o inspirație de la oameni din orașul dvs.
  • Puteți cumpăra spray impermeabil pentru a extinde durata de viață a cizmelor dvs. preferate de iarnă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar