Cum să decoreze un tort de nuntă de iarnă

Un tort cu elemente inspirate de sezon poate fi o adăugare frumoasă la o atmosferă de nuntă de iarnă. Alegeți culorile de îngheț înțepător, cum ar fi albastru alb și de gheață, sau du-te pentru un ton teritorial cu glazură de ciocolată și de lucru roșu de detaliu. Incorporați elemente naturale cum ar fi ierburile proaspete, flori proaspete, anii, crengi, ace și spriguri de Holly ca accente sezoniere. Panglici de catifea, perle, accente metalice, fulgi de fulgi si baubles pot arata si festiv.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unei scheme de culori
  1. Imagine intitulată Decorarea unei torturi de iarnă de nuntă Pasul 1
1. Selectați un tort alb. Un tort alb de nunți alb, cu accente albe, poate face o impresie frumoasă de wintry. Grostingul alb poate crea un efect de zăpadă uimitor și există nenumărate moduri de a prezenta acest aspect. De exemplu, ați putea avea un tort de mai multe niveluri cu fluture albă înghețând la zăpadă. Scăderea fulgilor de zăpadă comestibile făcute din glazură fondantă pe partea de sus a nivelurilor.
  • Praf tortul cu zahăr spumant pentru a crea efectul zăpezii strălucitoare.
  • Pentru un aspect unic, luați în considerare accentuarea cu gheață făcută de glazură.
  • Imagine intitulată Decoreaza o tort de nunta de iarna Pasul 2
    2. Du-te cu o culoare înghețată ca Ice Blue. Aceasta este o alegere deosebit de mare dacă deja încorporați albastru în tema dvs. de nuntă generală. Nu conferă îngheț sau fondant cu o culoare albastră foarte ușoară. Grostingul ar trebui să aibă o textura netedă, astfel încât nivelurile să pară pături de gheață de zăpadă. Pentru a continua tema naturală, decora cu pinecone.
  • Pentru un efect de zăpadă, împrăștiați anii cu glazură regală albă și praful cu zahăr spumant. Creați mai multă textură naturală prin accentuarea cu ciocolată "Ace de pin."
  • Imagine intitulată Decorarea unei torturi de iarnă de nuntă Pasul 3
    3. Alegeți roșii bogate și maro de ciocolată. Dacă preferați să nu aveți un tort mai mare, încă mai aveți o mulțime de opțiuni. Au un tort de ciocolată, sau niveluri alternative pentru cremă și ciocolată pentru o vibrație pământului. Roșii bogați sunt, de asemenea, foarte sezonier și accente roșii arată grozav pe un tort de ciocolată. De exemplu, ați putea pune crepturi de fructe de pădure roșii pe niveluri.
  • Pentru a spori vibrația de Crăciun, a pus sprigii de Holly în jurul fructelor roșii.
  • Pentru un aspect mai puțin rustic, lineturile cu rozete roșii din glazură regală sau creați o bandă roșie cu o panglică de catifea.
  • Imagine intitulată Decorează un tort de nuntă de iarnă Pasul 4
    4. Du-te pentru dramă cu aur sau argint. Dacă doriți să o păstrați simplu, luați în considerare utilizarea glazurii de aur pe tort. Utilizați elemente metalice la accent, cum ar fi rosette colorate de aur sau irizat din glazură. Goldul de glazură poate fi pictat manual pe tortul tău pentru un aspect foarte elegant. Dacă preferați argintul, începeți cu un tort alb și creați toate accentele din argint. Faceți unul din argintul de argint sau mergeți cu toții și vă dați-vă întregul tort.
  • Luați în considerare tema de culoare a nunții tale. Dacă utilizați culori calde cum ar fi roșu adânc, maro de ciocolată și smântână, accent cu aur. Dacă utilizați culori cool, cum ar fi albastru de gheață și alb strălucitor, accent cu argint.
  • Metoda 2 din 3:
    Accentuarea cu materiale naturale
    1. Imagine intitulată Decoreaza o tort de nunta de iarna Pasul 5
    1. Înfrumusețând cu ierburi proaspete și alte verdeață. Folosiți spriguri proaspete de rozmarin pentru a accentua nivelurile tortului. Rozmarin proaspăt miroase mare și este foarte sezonier. Puteți aranja izvoarele deasupra sau chiar să le apăsați în glazura în jurul laterală a fiecărui nivel. Izvoarele Holly și Fern sunt, de asemenea, alegeri de mare verdeață.
    • Creați aranjamente cu ace de pin verde și încorporați pinecone pentru un aspect pădure de iarnă. Asigurați-vă că verdeața pe care o alegeți este în siguranță sau luați măsuri de precauție pentru a vă asigura că verdeața nu atinge tortul.
    • Pentru un aspect chiar mai rustic, utilizați mici crengi, aninecone, ace de pin brun sau bastoane de scorțișoară pe tort. Asigurați-vă că verdeața pe care o alegeți este în siguranță sau luați măsuri de precauție pentru a vă asigura că verdeața nu atinge tortul.
  • Imagine intitulată Decoreaza o tort de nunta de iarna Pasul 6
    2. Includeți flori proaspete sau uscate. Trandafiri albi și respirația copilului arată minunat pe un tort de nuntă de iarnă. Creați aranjamente mici care prezintă ambele sau cerc de baza fiecărui nivel cu asfere de respirația copilului pentru a crea un efect fermecător Boho. Utilizați un pachet spumos de respirație a copilului ca un topper elegant de tort. Dacă utilizați roșu în nunta dvs., aceasta este o mare oportunitate de a folosi trandafiri roșii adânci pe tort.
  • Panioane și crini arata festiv pe torturile de nunta de iarna, de asemenea. Asigurați-vă că luați măsuri de precauție, deoarece crini sunt considerate toxice.
  • Poinsettias sunt, de asemenea, o opțiune, dar numai dacă mergeți la o temă de Crăciun. Din nou, asigurați-vă că urmați siguranța alimentelor prin asigurarea poinsettiasului nu atingeți tortul sau înghețarea tortului. Poinsettias sunt considerate toxice.
  • Imagine intitulată Decoreaza o tort de nunta de iarna Pasul 7
    3. Decora cu fructe de padure reale. Folosiți asfere de fructe de pădure de Crăciun roșu pentru a da tortul tău o atmosferă de sezon. Soarele de la Holly merg bine cu aceste fructe de padure, deci luați în considerare aranjarea lor împreună. Cranberries, zmeură, afine și fructe de padure negre arată și festiv. Utilizați o varietate de fructe de padure sau concentrați-vă pe tipul dvs. preferat.
  • Creați aranjamente sau pur și simplu împrăștiați fructe de boabe întregi pe partea de sus a fiecărui nivel.
  • Praf boabele cu zahăr pudră pentru un efect de zăpadă înghețată.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind alte decorațiuni
    1. Imagine intitulată Decorează o tort de iarnă de nuntă Pasul 8
    1. Decora cu arcuri de satin, panglici de catifea si alte materiale. Satin arcuri arata elegant straturi de tort de nunta, in special arcuri colorate albe si crema. Puneți mângâierea de fructe de pădure de Crăciun roșu sau rozmarin prin centrul arcurilor pentru a finaliza aspectul sezonier. Dacă doriți o vibrație mai rustică, utilizați în schimb bucăți de burlap, dantelă sau sfoară.
    • Înfășurați panglici de aur sau roșu în jurul tortului pentru un efect de înfășurare cadou dungat.
    • Benzi de dantelă de argint arată, de asemenea, festiv și wintry.
  • Imagine intitulată Decorează o tort de iarnă de nuntă Pasul 9
    2. Decora cu perle și baubles. Perle arată uimitoare pe îngheț cremă și calitatea lor luminoasă adaugă efectului de zăpadă Shimmey. Utilizați perle în jurul bazei, încorporați-le în glazură sau aranjați-le pe partea de sus a nivelurilor. Includeți bile de Crăciun ornamentale în culori gratuite pentru un aspect mai sezonier.
  • Ați putea folosi margele metalice în aur sau argint pentru a crea un efect de aurit, strălucitor. Cristalele arată prea mult.
  • Imagine intitulată Decoreaza o tort de nunta de iarna Pasul 10
    3. Utilizați ceva netradițional pentru Topper. În loc de Topper tipic de mireasă / Groom, du-te pentru ceva sezon care se potrivește cu tema nunții tale. O nuntă rustică ar putea avea un aranjament topper creat din burlap, ierburi proaspete și bastoane de scorțișoară. Figurinele mici de bufnițe pot crea o vibrație asemănătoare pădurilor, fie mici oameni de zăpadă ar putea reprezenta sezonul.
  • De asemenea, puteți topi tortul cu un aranjament elaborat de materiale naturale. Încercați o combinație de pinecone, ierburi proaspete, crengi, fructe de padure, respirație pentru copii și flori proaspete.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar