Cum să fertilizați fructele dragonului

Vrei să-ți crești propriul fruct dragon? Dacă locuiți într-o zonă caldă, umedă, ați putea fi în noroc. Aceste plante nu sunt greu de îngrijit, dar au nevoie de un regim specific de îngrășăminte. Să nu vă faceți griji - am răspuns la toate întrebările frecvente, astfel încât să puteți crește fructe sănătoase și delicioase de dragon din confortul casei dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce fel de îngrășământ aveți nevoie?
  1. Imagine intitulată Fertilizarea fructelor dragonului Pasul 1
1. Alegeți un îngrășământ cu un raport echilibrat NPK. Un raport NPK este o serie de 3 numere de cratime care reprezintă procentul specific de azot, fosfat și potasiu în orice îngrășământ dat. Un îngrășământ "echilibrat" înseamnă că aceste 3 numere sunt aceleași, cum ar fi 10-10-10.
  • Nu există o recomandare consecventă, cu o singură dimensiune - toate pentru îngrășământ. Cu toate acestea, majoritatea experților sunt de acord că un anumit tip de îngrășământ echilibrat, cum ar fi 16-16-16 sau 13-13-13, este o alegere bună pentru fructele tale dragonului tău.
  • Puteți utiliza granule de îngrășăminte sau puteți răspândi îngrășăminte prin sistemul dvs. de irigare. Îngrășământul cu eliberare lentă este, de asemenea, o opțiune.
Întrebarea 2 din 6:
Cât de des fertilizați fructele dragonului?
  1. Imagine intitulată Fertilizarea fructului dragonului Pasul 2
1. Fertilizați tineri, de 1 până la 3 ani, o dată la 2 luni. Aplicați atât îngrășământul tradițional, cât și gunoi de gunoi de grajd sau compost în instalația dvs. în același timp. Între martie și septembrie, aplică fier chelat sau sulfat feros de 4-6 ori total.
  • 2. Hrăniți plantele mai vechi cu îngrășământ tradițional de 3-4 ori pe an. Scară înapoi gunoi de grajd sau compost, aplicându-l de două ori pe an. Între martie și septembrie, continuați să vă fertilizați plantele cu fier chelat sau sulfat feros de 4-6 ori în fiecare an.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Câtă îngrășământ aveți nevoie?
    1. Imagine intitulată Fertilizarea fructelor de dragon Pasul 4
    1. Utilizați ¼ lb (118 g) de îngrășământ și 4 lb (1.2 kg) de gunoi de grajd pentru o nouă plantă. Plantele de fructe de dragon nu au nevoie de multă îngrășământ și gunoi de grajd, mai ales când începeți mai întâi. Dacă creșteți mai multe plante de fructe, veți avea nevoie de ¼ lb (118 g) de îngrășământ și 4 lb (1.2 kg) de gunoi de grajd sau compost pentru fiecare.
  • 2. Aplicați îngrășăminte suplimentare și gunoi de grajd, deoarece planta dvs. se maturizează. Când planta dvs. are 2-3 ani, adăugați un extra 0.3-0.4 lb (136-182 g) de îngrășământ. În mod similar, hrăniți fiecare plantă de fructe de dragon cu 6 lb (2.7 kg) de gunoi de grajd sau compost în timpul acestui interval de timp. Odată ce fructul dvs. de dragon are cel puțin 4 ani, aplicați în mod regulat ½ la ¾ lb (227-341 g) de îngrășământ și 5 lb (2.2 kg) de gunoi de grajd.
  • Întrebarea 4 din 6:
    Ce alte substanțe nutritive puteți utiliza în plus față de îngrășământ?
    1. Imagine intitulată Fertilizarea fructelor de dragon Pasul 6
    1. Unii grădinari folosesc fier chelat sau sulfat feros pentru a regla pH-ul solului. Fructele de dragon prosperă în sol, care este puțin mai mică de 7 pH. Pentru a ajuta planta dvs. să crească cât mai sănătoasă și puternică posibil, experții recomandă tratarea solului acid cu sulfat feros și solul de bază de bază cu fier chel.
    • Utilizați o cantitate mică de fier chelat sau sulfat feros pe plante vechi de 1 an. Spray 0.25 până la 0.5 oz (7-15 g) de fier chelat peste orice sol de bază sau împrăștiați o mână mică de sulfat feros peste solul acid.
    • Aplicați fierul extra chelat la plantele care au 2 ani sau mai mult. Pe măsură ce fructul tău dragon se maturizează, tratați solul cu 0.75-1 oz (22-29 g) de fier chelat, dacă este necesar. Dacă solul dvs. este mai acid, continuați să îl tratați cu o cantitate mică de sulfat feros.
  • 2. Îngrășăminte organice, cum ar fi gunoi de grajd sau compost, este o sursă bună a nutrienților. Ridicați gunoi de grajd descompus la magazinul local de îmbunătățire a casei dvs. sau să vă faceți propria dvs compost acasă. Împreună cu îngrășămintele tradiționale, atât gunoi de grajd cât și compost sunt o mare sursă de nutrienți pentru fructele dvs. de dragon.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Cum aplicați îngrășământul?
    1. Imagine intitulată Fertilizarea fructului de dragon Pasul 8
    1. Aplicați îngrășăminte tradiționale cu granule sau un sistem de irigare. Dacă aveți doar câteva plante, ați putea avea un timp mai ușor de aplicat îngrășămintele în jurul plantelor dvs. În funcție de setarea dvs., este posibil să aveți un timp mai ușor de aplicat îngrășămintele prin sistemul dvs. de irigare.
  • 2. Răspândiți gunoiul de grajd de-a lungul bazei plantei. Dacă planta dvs. are doar un an, nu aplicați gunoi de grajd în jurul tulpinii. Odată ce fructul dvs. de dragon are cel puțin 2 ani, aplicați gunoi de grajd în jurul bazei tijei și plantei.
  • 3. Pulverizați fier chelat și sulfat feros răspândit. Experții recomandă pulverizarea în jurul plantei dvs. cu fier chelat și răspândirea sulfat feros de-a lungul fundului plantei.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cum pot obține fructele mele de dragon la floare?
    1. Imagine intitulată Fertilizarea fructelor Dragon Pasul 11
    1. Așteptați până la 7 ani pentru ca planta dvs. să producă fructe. Planta de fructe de dragon poate părea steril, chiar și după luni și luni de TLC regulat. Nu vă faceți griji - acest lucru este perfect normal. Dacă este cultivată dintr-o sămânță, fructele dragonului pot dura până la 7 ani pentru a purta fructe delicioase.
    • Dacă v-ați plantat fructele de dragon dintr-o tăiere, poate dura până la 3 ani.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar