Cum să fii o persoană distractivă pentru a ieși cu

Toată lumea vrea să stea cu oameni distractivi. Nimeni nu vrea să fie clasificat ca "plictisitor". Doar că unii dintre noi au nevoie de un mic ajutor în acest departament. Fiind distractiv să stai cu începerea cu dezvoltarea unei stime de sine sănătoase, un spirit aventuros și o personalitate plină de compasiune. Toate acestea vă vor face o persoană ideală pentru a ieși cu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea calităților distractiveDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a ieși cu pasul 1
1. Fii încrezător. Au un sentiment sănătos de sine sau de bună stime de sine. Înainte de a începe să încercați să deveniți o persoană distractivă, trebuie să credeți că puteți fi o persoană distractivă. Nimic nu este în neregulă cu a crede în tine și se uită în sus, dar niciodată nu a privit. Cei mai încrezători oameni au nesiguranță.
  • Există multe modalități de a construi încrederea sau stima de sine. Încercați să faceți liste de puncte forte și realizări. Oamenii se concentrează adesea asupra căderilor lor, mai degrabă decât pe succese. Amintiți-vă de ce oamenii ar trebui să creadă că sunteți distractivi.
  • Identificați și reduceți orice idei negative pe care le aveți despre dvs. Dacă vă gândiți la tine negativ, alții vor urma exemplul.
  • Este important să recunoaștem unde sunt slăbiciunile dvs. și încercați să le reparați.
  • Nu fiți prea mult confidenți. Puține lucruri sunt mai puțin atrăgătoare decât indivizii egoști. Nu fi nici un snob. Oamenii nu-i plac pe alții care nu pot fi umili.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a ieși cu pasul 2
    2. Fi dispus să se deschidă. Dacă vă păziți sau puneți pereți, nimeni nu vă va cunoaște. Dacă nu pot afla mai multe despre tine, ei nu vor crede că ești distractiv. Învățați să vă deschideți.
  • Fii relativ. Oamenii vor să stea cu alții care au aspirații și temeri similare. Spuneți oamenilor ceea ce este al tău. Vorbește despre obiectivele dvs. de viață, familia, alți prieteni, dragoste de cățeluși sau orice altceva vă face să bifați. Toată lumea împărtășește obiectivele de bază sau preocupările. Șansele sunt, dacă încercați, veți găsi un teren comun cu aproape oricine.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a ieși cu pasul 3
    3. Fi spontan. Nu vă fie frică să faceți șanse. Gândiți-vă la oamenii distractivi pe care îi cunoașteți. Ei iau șanse în mod regulat, atât din punct de vedere social, cât și în viața lor.
  • Acest lucru este greu la început și ia practică. Dar, cu cât faceți mai mult, cu atât mai devreme va deveni o parte din partea dvs. Nu gândiți prea mult, indiferent de ceea ce vă spune cineva. Nu depășiți lucrurile și nu petreceți o tonă de timp, întrebându-vă ce ar putea merge prost, ceea ce altcineva în poziția dvs. ar spune sau cum ar trebui să reacționați la ceea ce vor spune în continuare.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a ieși cu pasul 4
    4. Fi deschis. Fii deschis la experiențe noi și opinii diferite.
  • Incearca lucruri noi. Ele pot fi spontane sau planificate înainte de timp. Dacă un prieten dorește să vadă o trupă joacă un concert, dar nu vă place trupa, încercați să mergeți oricum. Să fie deschise experiențelor, chiar dacă nu se potrivesc gusturilor specifice. Puteți găsi întotdeauna modalități de a vă distra.
  • Toată lumea are dreptul la opinia lor. Încă vă puteți distra cu oamenii, chiar dacă nu sunteți de acord cu politica sau religia lor. Găsiți lucruri pe care le aveți în comun și subliniați-le în conversație. Dacă știți că prietenul dvs. are opinii controversate pe un subiect, evitați-l.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind o persoană distractivă cu care să vorbeștiDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a sta cu pasul 5
    1. Arată interesul. Cel mai important lucru de reținut despre a avea o conversație este că merge în ambele sensuri. Ascultați și arătați compasiune altora. Dacă oamenii cred că pot vorbi cu tine despre orice, vă vor invita să ieșiți mai des. Nu monopolizați conversația. Dacă ignorați oamenii sau vorbiți întotdeauna despre voi, ei nu vă vor mai invita.
    • Întreabă întrebări. Aceasta este o modalitate bună de a păstra o conversație. De asemenea, arată cealaltă persoană, pe care încercați să o înțelegeți povestea sau problema lor.
    • Oferă sfaturi dacă este necesar sau dorit. Unii oameni doresc ca cineva să le asculte. Ei trebuie să obțină o încărcătură de pe piept. Fi persoana care ascultă. Oferiți sfaturi bazate pe experiența personală.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a ieși cu pasul 6
    2. Fii pozitiv. Concentrați-vă pe aspectele pozitive ale vieții voastre, ceea ce așteaptă cu nerăbdare sau ce doriți să faceți. Știm cu toții că Mizeria iubește compania, dar dacă sunteți mizerabil tot timpul, alții nu vor să stea cu tine.
  • Dacă vă prindeți spunând ceva negativ, încercați să vă contracarați comentariul cu două comentarii pozitive.
  • Încearcă să înveseli oamenii din jurul tău. Le va arăta că sunteți compasiune și, în general, le veți lăsa cu impresia că sunteți o persoană bună și distractivă.
  • Fiind pozitiv este un obiectiv la fel de mult ca o instrucțiune aici. Încercarea de a fi pozitiv poate avea un efect asupra stării dvs. și a calității vieții. Dacă ați avut o zi groaznică, puteți vorbi despre asta cu oamenii din jurul vostru, dar nu locuiți. Fi pozitiv că lucrurile se vor îmbunătăți. Fiind pozitiv ajută la reducerea stresului, depresiei și chiar tensiunii arteriale.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a sta cu pasul 7
    3. Au limbaj pozitiv al corpului. Corpul dvs. trebuie să se potrivească personalului dvs. Puteți să vă prefaceți că sunteți cool, să spuneți lucruri interesante și să fiți încrezători, dar dacă corpul țipește opusul, oamenii nu vor să stea cu tine.
  • Deschideți-vă poziția în sus. Nu vă închideți prin traversarea brațelor sau a luptei. Vrei ca corpul tău să spună oamenilor că îți salut abordarea.
  • A se apleca in fata. Psihologii explică faptul că înclinarea înainte în timpul unei conversații indică interesul. Oamenii vor crede că sunteți mai distractiv să vă petreceți dacă vă arătați interesul pentru ceea ce au de spus. Înclinați ușor înainte de o masă când un prieten vorbește cu dvs.
  • A stabili un contact vizual. Acesta este un alt mod sigur de a spune cuiva pe care le ascultați.
  • Cu toate aceste principii lingvistice, nu le exagerați. Deschiderea corpului tău la lungimi ridicole (cum ar fi plimbarea cu brațele și picioarele întinse în măsura în care pot merge), înclinându-se prea departe înainte, și refuzând să spargă contactul cu ochii, poate fi incredibil de off-pus.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a ieși cu pasul 8
    4. Crack glume. Fii încrezător în umorul tău. Îmbrățișați glumele proaste și cele bune. Dacă o glumă nu are nici un râs, doar treceți cu conversația. Nu-l face să fie ciudat.
  • Nu vă fie frică să spuneți o glumă de corny sau să faceți o prostească. Introduceți impresii atunci când se potrivește conversației. Faceți cea mai bună impresie (sau cea mai proastă) a cuiva pe care o cunoașteți, fie că este vorba de un profesor sau un coleg. Faceți referințe comice la filme populare sau la emisiuni de televiziune.
  • Nu vă fie frică să jucați nebunul, dacă vă simțiți confortabil cu el. Dans ca un nebun complet, pretinzând că credeți că sunteți cel mai bun dansator vreodată. Purtați un costum ridicol sau un tee grafic cu un mesaj prostie.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a ieși cu pasul 9
    5. Zâmbește și râde. Chiar dacă nu vă simțiți ca zâmbind, punerea pe un zâmbet radiază abordabilitatea, pozitivitatea și prietenia. Dar în căutarea unei părți a unei persoane distractive este jumătate din luptă și nici măcar nu este prea multă bătălie, deoarece odată ce ați atârnat de ea, zâmbind doar devine un reflex și unul atractiv la asta. :)
  • Desigur, nu exagerați și să fiți enervant. Nu vrei să faci oamenii incomod.
  • Metoda 3 din 3:
    Având interese distractiveDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a sta cu pasul 10
    1. Aflați cum să "petreceți". Suspendarea poate însemna lucruri diferite pentru diferite persoane. Unii oameni le place să se așeze în mod obișnuit, să se uite la televizor, să joace jocuri sau doar să vorbească. Pentru alții, agățat poate însemna să facă activități interesante în afara casei. Figurați ceea ce prietenii sau prietenii dvs. potențiali consideră că este să fie și apoi să vă adaptați interesele la acea mulțime.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a sta cu pasul 11
    2. Apăsați în cultura populară. Cel puțin, fiți conștienți de toate domeniile culturii populare. Odată ce aveți o bază solidă, veți putea să țineți pasul și să contribuiți la o varietate de conversații.
  • Să fie atenți la criticarea culturii populare prea mult. Citiți camera. Nu vrei să fii singurul care constă în mod constant subiecte de cultură populare. Au o opinie, dar asigurați-vă că nu ofensați sau opriți pe nimeni.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a ieși cu pasul 12
    3. Dezvoltați o varietate de interese. Dacă aveți interese sau abilități atrăgătoare, atunci alții vor fi flock dacă au interese similare. Aflați ce vă interesează în mod natural, apoi accentuați acele aspecte ale personalității voastre. Încercați să nu vă limitați opțiunile. Ceea ce o persoană consideră rece, o altă persoană va lua în considerare ciudat.
  • Nu vă fie frică să învățați să faceți ceva fizic. Aflați cum să jonglați, faceți gimnastică, jucați un sport sau dansați. Puteți invita oamenii să facă aceste lucruri cu dvs. după ce ați dezvoltat abilitatea. Te vor admira pentru asta. Și veți avea ceva de vorbit.
  • Aflați ceva nou care vă emoționează. Ați găsit WikiHow, astfel încât acest lucru ar trebui să fie ușor de făcut. Aflați o limbă, cum să faceți alimente italiene de la zero, ceea ce este nevoie pentru a face comedie improvizată, cum să scriem ficțiune sau cum să identificați păsările pe baza melodiilor lor. Nu contează atâta timp cât vă excită. Oamenii ca învățarea unor lucruri noi și dacă știți multe despre ceva, vă puteți împărtăși entuziasmul pentru acest subiect cu ei.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană distractivă pentru a ieși cu pasul 13
    4. Explorați o nouă parte a orașului sau cartierului dvs. La fel ca și cu abilitățile sau cunoștințele, unii oameni le place să iasă și să încerce lucruri noi. Căutați noi oportunități într-o nouă parte a orașului dvs. pe care nu l-ați mai văzut înainte și vă invitați prietenii să vă alăturați, văzându-vă totul ca o nouă aventură. Există o serie de surse minunate online, cum ar fi Tripadvisor sau EventBrite, care vă pot educa în zona sau evenimentele care se întâmplă lângă dvs.
  • Știți despre zona dvs. Aflați despre noile evenimente publice din restaurante. Toată lumea trebuie să mănânce, așa că dacă știți despre un mare restaurant, îl puteți sugera. Toată lumea îi place să asculte muzică. Găsiți concerte în aer liber în zona dvs. și sugerați-le și ei.
  • Nu vă fie frică să vă gândiți în afara casetei. Căutați diferite evenimente cum ar fi poezia SLAM, derby derby, muzeul sau galeria, clasele de gătit sau yoga în parc. Participați la evenimente eclectice. Acesta va arăta cât de deschis și spontan sunteți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Tratați oamenii așa cum doriți să fiți tratați. Arată interesul în ele și vor arăta interesul față de tine.
  • Asigurați-vă că vă distrați. Pentru că dacă sunteți, atunci oamenii din jurul tău va!
  • Fii cinstit și îți îndeplinești promisiunile. Fiind de încredere contează pentru oameni și dacă știu că ești fiabil, se vor relaxa mult mai mult în jurul tău.
  • Asigurați-vă că alegeți oameni distractivi să stea. Dacă sunteți mizerabil, sunteți în situația greșită.
  • Avertizări

    Nu vă schimbați în speranța că alții vă vor plăcea. Continuați să fiți adevărați pentru tine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar