Cum să mănânci aloe vera

Aloe Vera poate fi o adăugare distractivă și sănătoasă la o mulțime de mâncăruri diferite. În timp ce planta nu va adăuga o mulțime de gust, acesta poate adăuga textură și poate face feluri mai sănătoase. Aloe Vera poate fi sigur și sănătos pentru a mânca dacă este tăiat și pregătit corect. Pur și simplu tăiați planta, scurgeți gelul și adăugați aloe vera la o varietate de alimente. Cu toate acestea, Aloe Vera nu este sigur pentru toată lumea. Dacă observați orice reacție adversă, încetați să utilizați și să discutați cu medicul dumneavoastră.

Pași

Partea 1 din 3:
Tăierea aloe vera
  1. Imaginea intitulată Mananca Aloe Vera Pasul 1
1. Utilizați Aloe Vera de la un supermarket. Nu toate aloe vera este în siguranță să mănânce. Aloe vera te dezvolți ca un planificator nu este menit să fie mâncat. În schimb, achiziționați frunze mari de aloe vera în secțiunea Producere a unui supermarket.
  • Nu toate supermarketurile poartă plante aloe vera. Este posibil să trebuiască să mergeți la un magazin de produse alimentare ecologice pentru a găsi Aloe Vera.
  • 2. Tăiați frunzele în secțiuni. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a face o serie de tăieri orizontale în jos pe frunze. Secțiunile ar trebui să fie de aproximativ trei până la patru centimetri (aproximativ opt la 10 centimetri) în lățime.
  • 3. Tăiați partea de spiri. O parte a plantei tale de aloe vera va avea o margine spiky. După tăierea frunzei în secțiuni, tăiați capătul spiky în fiecare secțiune. Este necesar doar să tăiați porțiunile spiked, așa că nu tăiați prea mult de partea plantei dvs.
  • 4. Slice de pe pielea verde pe partea plană. O parte a aloe vera va fi mai flată decât cealaltă. Rulați ușor cuțitul de-a lungul părții mai lingoase, răzuiți de pe stratul verde al pielii. Răsturnați suficient verde că ajungeți la stratul translucid al pielii doar sub suprafața verde.
  • 5. Scoateți gelul. Un gel clar se găsește chiar în interiorul planului Aloe Vera. Setați aloe vera pe partea sa și utilizați o lingură pentru a scoate orice gel în interiorul frunzelor. Transferați gelul într-un recipient separat, cum ar fi un vas de tupperware. Puteți consuma gelul sau aruncați-l.
  • Dacă nu doriți să mâncați sau să beți gelul, îl puteți salva pentru a fi utilizat ca loțiune, cremă de ras sau pentru alte utilizări topice.
  • 6. Spălați planta. La fel ca orice plantă, Aloe Vera ar trebui spălate înainte de a le mânca. Clătiți-vă aloe vera sub robinet pentru a îndepărta murdăria și resturile. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că spălați orice gel care a văzut pe partea plantelor. În acest fel, aloe vera nu va fi lipicioasă.
  • Dacă intenționați să mâncați aloe vera cu pielea, înmuiați-l timp de aproximativ 10 minute în apă. Acest lucru poate ajuta la înmuiați pielea, făcând uzina mai ușoară să mănânce.
  • 7. Tăiați aloe vera după cum este necesar pentru rețeta dvs. După tăiere și înmuiere aloe vera, îl puteți tăia totuși pentru felul de mâncare pe care o faci. Pentru ceva de genul unei salate, este posibil să nu aveți nevoie să o tăiați mai departe. Dacă o utilizați ca un garnitură sau adăugați-o la ceva de genul salsa, este posibil să aveți nevoie să vă zarnești aloe vera.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind planta în rețete
    1. Imagine intitulată Mananca Aloe Vera Pasul 8
    1. Mănâncă plantele brute. Aloe Vera are o aromă ușoară. Puteți mânca pur și simplu frunzele pe cont propriu ca o gustare între mese. Dacă doriți, puteți, de asemenea, puteți înmuia Aloe Vera în lucruri precum Hummus și Veggie Dip.
  • Imagine intitulată Mananca Aloe Vera Pasul 9
    2. Beți gelul pe cont propriu. Unele cercetări indică faptul că aloe Vera Gel poate ajuta cu digestia și ajutorul în pierderea în greutate. De asemenea, poate ajuta la bolile cronice cum ar fi diabetul și sindromul intestinului iritabil. Pe măsură ce sucul de aloe vera nu are gust, puteți să o beți direct.
  • Cu toate acestea, cercetarea pentru efectul sucului aloe vera asupra sănătății nu este concludentă. Ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră despre orice probleme de sănătate cronice, cum ar fi diabetul, sau dacă observați modificări neobișnuite, cum ar fi constipația.
  • Imagine intitulată Mananca Aloe Vera Pasul 10
    3. Adăugați Aloe Vera la un Smoothie. Aloe Vera poate adăuga o anumită textură la un smoothie și poate, de asemenea, să sporească sănătatea generală a unui smoothie. Puteți adăuga gel de aloe vera într-un smoothie sau adăugați frunzele de aloe vera tocate.
  • Imagine intitulată Mananca Aloe Vera Pasul 11
    4. Face salsa cu aloe vera. Puteți adăuga aloe vera la un blender, alături de ingrediente cum ar fi roșii, cilantro, sare de mare, suc de lime și usturoi. Amestecați amestecul împreună până când aveți o pastă subțire. Acest lucru va face o salsa delicioasă pentru a servi pe tacos sau pentru a mânca cu chipsuri de tortilla.
  • Dacă doriți o salsa picantă, puteți arunca, de asemenea, lucruri precum Habanero sau Jalapeño Peppers.
  • Imagine intitulată Mananca Aloe Vera Pasul 12
    5. Adăugați frunze de aloe vera la o salată. Frunzele de aloe vera tocate pot fi amestecate în orice salată. Acest lucru poate adăuga o mică criză suplimentară și, eventual, să sporească o nutriție de mâncare. Aloe Vera nu are un gust puternic, astfel încât adăugarea de aloe vera tocată nu ar trebui să afecteze aroma unui vas.
  • Partea 3 din 3:
    Luând măsuri de precauție
    1. Imagine intitulată Mananca Aloe Vera Pasul 13
    1. Încetați să utilizați dacă observați efectele secundare. Nu toată lumea poate mânca în siguranță Aloe vera. Unii oameni experimentează o reacție alergică marcată de crampe sau o erupție cutanată. Dacă observați orice reacție adversă, opriți consumarea Aloe Vera și faceți o întâlnire cu medicul dumneavoastră pentru evaluare.
  • Imagine intitulată Mananca Aloe Vera Pasul 14
    2. Discutați cu furnizorul dvs. de asistență medicală înainte de a introduce suplimente. Aloe Vera este uneori consumată în formă de suplimente. Suplimentele de la Aloe Vera sunt adesea folosite pentru a trata afecțiunile, cum ar fi constipația. Cu toate acestea, nu ar trebui să adăugați niciodată un supliment la dieta dvs. fără a vă consulta mai întâi medicul pentru a vă asigura că este sigur, având în vedere sănătatea curentă și orice medicamente existente.
  • Imagine intitulată Mananca Aloe Vera Pasul 15
    3. Păstrați gelul departe de rănile adânci. Dacă nu intenționați să mâncați aloe Vera Gel, este sigur pentru utilizarea locală pentru iritarea ușoară a pielii sau pentru a viza lucruri precum acneea. Cu toate acestea, rănile foarte adânci ar trebui tratate medical. Aplicarea gelului de aloe vera la rănile adânci poate provoca o reacție proastă și, eventual, agravează rănile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar