Cum să curățați urina de companie de la bagaje

Când animalul dvs. urinează pe sau în bagajele dvs., poate fi destul de dificil să eliminați mirosurile și petele încăpățânate. Deși durează puțin timp, puteți curăța urina PET de la bagajele dvs., saturatându-l cu oțet, stropind pata cu bicarbonat de sodiu și, în cazul în care mirosul este încă persistent, aplicând o soluție de peroxid de hidrogen. De asemenea, puteți încerca să curățați urina de la bagajele dvs. în mașina de spălat, cu un curățător de animale enzimatice sau cu o pungă de eliminare a mirosului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind oțet, bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen
  1. Imagine intitulată Urina curată PET din partea de bagaje Pasul 1
1. Dab valiza cu prosoape de hârtie pentru a absorbi urina. Dacă urina de companie este proaspătă și încă umedă, apăsați câteva prosoape de hârtie în jos pe locul umed și țineți-l acolo pentru câteva secunde pentru a vă absorbi cât mai mult urină posibilă. Apoi, cu prosoape de hârtie proaspătă, continuați cu privire la spotul umed până când prosoapele de hârtie vin uscate.
  • De asemenea, puteți utiliza o cârpă veche în loc de prosoape de hârtie.
  • Asigurați-vă că dați-o pe locul de urină în loc de frecare, ceea ce poate provoca mirosul de urină să se răspândească pe material.
  • Imagine intitulată Urina curată PET din partea de bagaje Pasul 2
    2. Umpleți o sticlă de pulverizare goală cu oțet albă distilată. Asigurați-vă că sticla de pulverizare este curată. Apoi, înlocuiți capacul pulverizatorului pe sticlă. Acest lucru vă va permite să aplicați la oțet pete de urină fără a fi nevoie să saturați o suprafață mai mare a valizei.
  • Dacă mirosul de oțet drept este prea puternic pentru dvs., îl puteți dilua cu apă adăugând 3 părți apă la fiecare 1 parte din oțetul albă distilat în sticla de pulverizare.
  • Imagine intitulată Urina curată PET din partea de bagaje Pasul 3
    3. Spray spotul pătrat de urină cu oțetul. Cu sticla de pulverizare plină de oțet, pulverizați spotul de urină până când este complet saturat. Apoi, în cazul în care urina de companie este pe bagaje moale, rotiți bagajele peste și pulverizați partea opusă a țesăturii unde se află la fața locului de urină. Acest lucru vă va ajuta să eliminați orice pete de urină și mirosuri care ar fi putut să se potrivească în țesătura de bagaje.
  • Dacă locul de urină de companie se află pe bagajele grele, puteți doar să pulverizați locul pe o parte.
  • Imagine intitulată Urina curată PET din pasul de bagaje 4
    4. Setați bagajele afară pentru a se usca complet. Odată ce locul de urină este complet saturat cu oțet alb, lăsați-l să se usuce complet timp de câteva ore sau peste noapte. Dacă este posibil, plasați bagajele în exterior, astfel încât aerul proaspăt să ajute la îndepărtarea mirosului de urină și mai mult.
  • Dacă doriți să accelerați timpul de uscare, puteți bloca oțetul cu un prosop de hârtie după ce este înmuiat prin țesătură.
  • Imagine intitulată Urina curată PET din pasul de bagaje 5
    5. Se presară sucul de copt peste locul de urină uscată. Odată ce bagajele dvs. sunt complet uscate, se toarnă un strat luminos de bicarbonat de sodiu pe întreaga zonă de urină. Acest lucru va ajuta la neutralizarea oricăror mirosuri rămase și mai mult.
  • Dacă locul de urină a fost mic sau nu a avut un miros puternic, puteți sări peste pașii următori și lăsați singuri sifonul de copt numai pentru a absorbi orice mirosuri persistente peste noapte. Dacă mirosul este puternic, cu toate acestea, va trebui probabil să adăugați soluție de peroxid de hidrogen și de săpun din partea superioară a sifonului de coacere.
  • Imagine intitulată Urina curată PET din partea de bagaje Pasul 6
    6. Adăugați peroxid de hidrogen și detergent de vase dacă mirosul este puternic. Într-un castron mic, amestec /4 Cupa (180 ml) de peroxid de hidrogen cu 1 lingurita (4.9 ml) de detergent de spălat vase. Apoi, se toarnă încet soluția peste pată de urină acoperită de sodiu. Utilizați o perie de frecare sau o periuță de dinți veche pentru a amesteca sifonul de copt cu soluția și lucrați în țesătura pentru bagaje.
  • În timp ce folosiți soda de copt poate neutraliza unele mirosuri de urină PET de la bagaje, adăugarea de peroxid de hidrogen și soluția de săpun pentru a ajuta la neutralizarea mirosului de urină dacă era încă puternic după înmuiere în oțet alb.
  • Soluția va începe probabil să bubble pe măsură ce îl turnați peste sifonul de coacere.
  • Imagine intitulată Urina curată PET din partea de bagaje Pasul 7
    7. Lăsați sifonul de copt și soluție să se usuce peste noapte. Odată ce ați lucrat soluția în țesătură, lăsați-o să se usuce complet peste noapte sau timp de câteva ore. Acest lucru va da soda de copt, peroxidul de hidrogen și săpun pentru a neutraliza mirosurile de urină, ucide orice germeni și scoateți petele de urină din material.
  • Imagine intitulată Urina curată PET din partea de bagaje Pasul 8
    8. Aspirați amestecul uscat înainte de a utiliza bagajele. Folosind atașamentul de mână în vid, aspirați soda de copt rămasă și peroxidul de hidrogen uscat și amestecul de detergent de farfurie din țesătura pentru bagaje. În cele mai multe cazuri, pata de urină va fi plecată și bagajele dvs. vor fi gata de utilizare.
  • Dacă există încă o mirosură de urină persistentă sau o pată, puteți repeta din nou acest proces.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind alte metode de curățare
    1. Imagine intitulată Urina curată PET din pasul de bagaje 9
    1. Puneți bagajele în mașina de spălat dacă este lavabilă cu mașina. Dacă animalul dvs. de companie urinat pe o mică bucată de bagaje, cum ar fi un rucsac sau o valiză moale din țesături, este posibil să fiți capabili să o dezamorizați și să-l dezactivați prin spălarea acestuia în mașina de spălat. Înainte de ao plasa mașina de spălat, totuși, asigurați-vă că verificați instrucțiunile de pe eticheta de îngrijire, astfel încât să știți cum să o spălați corect.
    • Dacă mirosul de urină este puternic, puteți Adăugați soda de coacere la mașina de spălat pentru a ajuta la îndepărtarea mirosului chiar mai mult.
  • Imagine intitulată Urina curată PET din pasul de bagaje 10
    2. Încercați un curățător și deodorizator enzimatic de animale de companie. Există mai multe curățători de animale de companie enzimatice pe piață care pot elimina petele de urină și pot elimina mirosurile persistente. Majoritatea agenților de curățare a animalelor enzimatice vin fie în pulbere, similară cu soda de coacere, fie într-un pulverizator lichid.
  • Dacă achiziționați un curățător de animale de companie enzimatic de pulbere, în cele mai multe cazuri, îl presați peste pată de urină, deoarece o să coaceți sifonul și lăsați-o să se înmoaie pete și mirosuri timp de câteva ore înainte de ao aspiră.
  • Atunci când utilizați un dispozitiv de curățare a animalelor de pulverizare lichide, veți pulveriza, în general, lichidul de pe loc de urină, așa cum ați fi oțet alb și lăsați-l să se usuce complet complet.
  • Imagine intitulată Urina curată PET din pasul de bagaje 11
    3. Faceți o pungă de eliminare a mirosului pentru a absorbi mirosurile persistente. Dacă v-ați curățat bine bagajele, dar există încă un miros de lumină, puteți încerca să scăpați de el făcând o pungă de miros și lăsând-o în bagajele dvs. atunci când nu o utilizați. De exemplu, încercați să faceți o pungă de eliminare a mirosului urină PET prin plasarea unei scouri de gunoi de pisică nouă și o foaie de uscător într-un puț mic. Legați plicul Up Deci, nimic nu se scurge, apoi lăsați-l în valiza dvs. pentru a dezodoriza în timp.
  • De asemenea, puteți să vărsați aproximativ 3 picături ale uleiurilor esențiale preferate pe câteva bile de bumbac și plasați-le în interiorul bagajelor. Puteți lăsa bilele de bumbac parfumat slăvind sau le puneți într-un plic pentru a le păstra împreună.
  • De asemenea, puteți achiziționa pungi de eliminare a mirosului preumplut.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar