Cum să obțineți mirosul de urină de pisică din haine

Se întâmplă cu mulți părinți de pisici. Pisicile pot decide să marcheze hamperul ca teritoriu sau să lipsească accidental cutia de gunoi și să vă lovească piciorul în timp ce purtați blugi. Vestea bună este că nu trebuie să vă aruncați hainele afectate în coșul de gunoi. De fapt, probabil că aveți multe instrumente la dispoziția dvs. pentru a obține mirosul de urină de pisici din haine o dată pentru totdeauna. Cu o simplă pre-tratare și una sau două spălări, îmbrăcămintea dvs. ar trebui să fie la fel de bună ca și noi în câteva zile.

Pași

Partea 1 din 3:
Pre-tratarea petelor de urină
  1. Imagine intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 1
1. Sopați excesul de lichid cu o cârpă sau prosoape de hârtie. Doar blot. Dacă frecați pata, îl puteți bloca în haine. Faceți acest lucru dacă pisica dvs. tocmai a urinat pe haine. Veți avea o șansă mai bună de a elimina mirosul de pe prima spălare dacă îl puteți face în timp ce pata este proaspătă.
  • Imagine intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 2
    2. Clătiți locul. Luați îmbrăcămintea afectată la chiuvetă. Rulați un curent de apă rece peste pată timp de câteva minute. Blot zona colorată uscată.
  • Imagine intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 3
    3. Pre-tratați petele cu oxigen de oxigen. Umpleți o chiuvetă cu apă caldă. Adăugați o scoică de înălbitor de oxigen. Așezați îmbrăcămintea în chiuvetă. Dacă îmbrăcămintea este colorată, permiteți-i să stea cel puțin o oră. Dacă e albă, înmuiați-o de până la patru ore.
  • Acest produs poate fi vândut ca oxiclean, dispariție sau pur și simplu oxigen.
  • Evitați utilizarea înălbitorului de clor. Când se combină cu amoniacul în urină, poate crea gaze nocive.
  • Partea 2 din 3:
    Spălarea cu o soluție de oțet
    1. Imagine intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 4
    1. Se amestecă o parte oțet și trei părți apă. Oțetul este un produs acid care neutralizează alcalinitatea urinei. Oțetul alb sau oțetul de cidru va lucra pe îmbrăcăminte colorată. Utilizați numai oțet alb pe articole de îmbrăcăminte albă pentru a evita colorarea.
    • Oțetul este un mare deodorizator natural care funcționează pentru orice miros rău cu care aveți de-a face.
  • Imaginea intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 5
    2. Pregătiți spălarea. Aruncă îmbrăcămintea în mașina de spălat. Acoperiți-l cu soluția de oțet. Este sigur să adăugați restul rufelor la ciclu, dacă vă place. Doar evitați o încărcătură completă, astfel încât îmbrăcămintea murdară să poată obține cât mai curată posibil. Utilizați o setare rece sau rece. Apă caldă sau caldă ar putea seta în mirosul de urină.
  • Imagine intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 6
    3. Adăugați soda de coacere, dacă doriți. O ceașcă (236.6 g) va face trucul. Acoperiți bine îmbrăcămintea afectată înainte de a începe spălarea. Soda de copt va funcționa cu oțetul pentru a neutraliza și a absorbi mirosul de urină.
  • Imagine intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 7
    4. Aerul uscați îmbrăcămintea. Acest proces ar putea dura trei ore dacă vă uscați în aer. Într-un cadru interior, ar putea dura 24 până la 36 de ore. Când îmbrăcămintea este complet uscată, faceți un test de sniff pentru a verifica dacă mirosul de urină este plecat. Dacă este, îl puteți purta așa cum ați fi în mod normal. Dacă nu, re-spălați-l cu un detergent enzimatic.
  • Nu folosiți niciodată un uscător de haine. Căldura s-ar putea bloca în pata de urină și mirosul pentru bine și să vă ruineze îmbrăcămintea.
  • Partea 3 din 3:
    Spălarea cu un detergent enzimatic
    1. Imagine intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 8
    1. Achiziționați un detergent bazat pe enzime. Majoritatea detergenților etichetați ca detergenți cu apă rece conțin enzime. Cu toate acestea, ar trebui să citiți ingredientele doar pentru a fi sigur. Enzimele permit detergenților să lupte cu pete la o temperatură mult mai scăzută decât detergenții tradiționali. Dacă este posibil, alegeți un detergent care enumeră proteaza ca ingredient enzimatic activ. Este cel mai bun la îndepărtarea petelor de urină.
    • Asigurați-vă că alegeți un detergent de siguranță pentru a evita înălbirea îmbrăcămintei colorate.
  • Imagine intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 9
    2. Rulați îmbrăcămintea prin spălătorie. Setați mașina de spălat într-un ciclu de apă rece sau rece. Puteți adăuga îmbrăcăminte de culoare similară în conformitate cu instrucțiunile pachetului. Faceți încărcătura puțin mai ușoară, astfel încât să existe suficient spațiu pentru mașina de spălat pentru a curăța bine îmbrăcămintea.
  • Imaginea intitulată Obțineți mirosul de urină de pisică din haine Pasul 10
    3. Aer-uscat îmbrăcămintea. Evitați utilizarea unui uscător de haine, deoarece căldura se poate bloca în mirosul de urină. Timpul de uscare nu va dura atâta timp într-un cadru în aer liber. Când îmbrăcămintea este complet uscată, verificați-o pentru un miros mințit. Dacă mirosul a dispărut, puteți purta îmbrăcămintea dvs. ca de obicei. Dacă nu, repetați procesul de spălare încă o dată.
  • sfaturi

    Pentru cele mai bune rezultate, alegeți un detergent care conține atât enzime, cât și oxigenul de oxigen. Utilizați-l în spălare și ca agent de pre-săturat.

    Avertizări

    Evitați să utilizați nimic cu amoniac. Acest lucru va face doar mirosul urinei mai puternic.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Prosoape de hârtie sau cârpă
    • Oţet
    • Bleachul de oxigen
    • Detergent de rufe enzimatice
    • Mașină de spălat
    • Apă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar