Cum de a curăța urina de câine

O parte neplăcută a proprietarului de animale de companie este curățarea meselor. Accidentele se întâmplă în mod inevitabil din când în când, în special în timp ce găzduiesc puii. Pentru a curăța urina de pe podele goale, absorbiți-o cu prosoape de hârtie, apoi dezinfectați cu un enzimă de curățare. Dacă animalul dvs. urinează pe covor, ștergeți mizeria cu un prosop de hârtie umed cu apă și câteva picături de săpun de mâncare, apoi pulverizați cu o soluție bazată pe oțet. Pentru a curăța așternutul sau îmbrăcămintea pe care câinele dvs. a fost murdară, pete pretrată și se înmoaie în apă rece, cu oțet și uscat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea urinei de câine din podele goale
  1. Imagine intitulată Curățați urina de câine Pasul 1
1. Absorbi mizeria. Rupeți mai multe bucăți de prosop de hârtie de pe rolă. Așezați ușor prosoapele de hârtie peste deversare. Lăsați-i să se absoarbă urina- adăugați mai multe prosoape de hârtie, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Curățenie Urină de câine Pasul 2
    2. Ștergeți urina. Puneți mănuși de cauciuc sau din plastic. Ridicați prosoapele de hârtie umedă. Așezați prosoapele de hârtie într-o pungă groasă, de plastic și legați-o să blocheze mirosul urinei. Arunca sacul în gunoi.
  • Imagine intitulată Curățați urina de câine Pasul 3
    3. Curățați și dezinfectați podeaua. Spray an Enzime Cleaner Din partea podelei în care ați șters urina. Folosind o cârpă umedă, ștergeți bine zona. Permiteți să se usuce la aer.
  • Nu utilizați Bleach pentru a curăța urina de pe podea - combinația de amoniac din urină și înălbitorul va da fumul dăunător.
  • Metoda 2 din 3:
    Curățarea urinei de câine din covor
    1. Imagine intitulată Curățați urina de câine Pasul 4
    1. Blot zona. TOREmove urina de câine de la covor, începeți prin adăugarea de apă și câteva picături de săpun de mâncare la un grup gros de prosoape de hârtie. Puneți peste zona covorului pe care câinele dvs. a urinat. Folosind piciorul sau o mână de mănușă, apăsați ușor mizeria pentru a absorbi cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată Curățați urina de câine Pasul 5
    2. Faceți o soluție de curățare. Se amestecă o ceașcă de oțet alb și o ceașcă de apă. Adăugați o lingură de sodă de copt, amestecați și turnați amestecul într-o sticlă de pulverizare. Pulverizați un strat gros al amestecului pe zona murdară a covorului și lăsați-o să stea timp de 5-6 minute.
  • De asemenea, puteți opta pentru un spray de curățare a covoarelor cumpărate, dar evitați produsele care conțin clor, amoniac și laurii sulfat de sodiu, care poate fi dăunător pentru animalele de companie.
  • Imagine intitulată Curățenie Urină de câine Pasul 6
    3. Pat în jos. Cu o cârpă proaspătă, blot ușor zona pentru a absorbi soluția. Lăsați mașina de covor să se usuce. Păstrați animalele departe de covorul umed în timp ce se usucă.
  • Imagine intitulată Curățați urina de câine Pasul 7
    4. Închiriați un covoare de covoare. Dacă zona este încă colorată sau dacă încă miroase urina după prima încercare de ao curăța, luați în considerare închirierea unui covor de curățare. Curățătorii sunt de obicei disponibili la magazinele hardware locale sau la magazinele de produse alimentare pentru perioade de închiriere de 24 de ore sau mai mult. Optați pentru un dispozitiv de curățare a apei calde, tarifele pentru care încep de la 20 $ pe zi pentru modelele mai puțin costisitoare.
  • Asigurați-vă că urmați instrucțiunile cu atenție atunci când utilizați un covor închiriat.
  • Metoda 3 din 3:
    Spălați urina de câine din pat sau haine
    1. Imagine intitulată Curățați urina de câine Pasul 8
    1. Clătiți bine. Înainte de spălare, clătiți obiectele murdare sub apă rece. Păstrați clătirea până când ați spălat cât mai mult de urină posibilă. Scrierea excesului de apă.
  • Imagine intitulată Curățați urina de câine Pasul 9
    2. Presiunea elementelor. Pălărie de urină pretrată cu un detergent lichid care conține enzime - căutați enzime utilizate în mod obișnuit în produsele de curățare (proteaze, amilaze, lipaze, celulă și mannanaze) în lista ingredientelor de pe eticheta produsului. Umpleți o chiuvetă sau o cadă cu apă rece și înmuiați lenjeria murdară sau îmbrăcăminte Timp de 30 de minute. Scoateți elementele și le scoateți din nou.
  • Imagine intitulată Curățați urina de câine Pasul 10
    3. Încărcați mașina de spălat. Plasați elementele în mașina de spălat. Setați un ciclu de spălare a apei calde. Adăugați detergenți - Dacă spălați așternutul câinelui, utilizați un detergent ușor care nu va provoca iritarea pielii sale.
  • Imagine intitulată Curățenie Urină de câine Pasul 11
    4. Adăugați oțet la spălare. Adăugați 1/2 cană de oțet alb la distribuitorul de balsam al mașinii. Porniți ciclul de spălare. Dacă nu există niciun distribuitor de înmuiere în aparatul dvs., executați-l ca de obicei și adăugați oțetul la începutul ciclului final de clătire.
  • Dacă mirosul de urină este prea puternic pentru aceste cantități, adăugați o ceașcă completă de oțet la ciclul final de clătire.
  • Imagine intitulată Curățați urina de câine Pasul 12
    5. Uscați elementele. Rulați elemente prin uscător. Alternativ (și dacă este posibil) Așezați elementele de pe o linie de îmbrăcăminte pentru uscare. Aerul în aer liber va ajuta la neutralizarea mirosului de urină și împrospătați țesătura.
  • Evitați utilizarea foilor de uscător, care pot irita pielea câinelui.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar