Cum să ai grijă de trei până la cinci ani

Babysitting nu este o sarcină ușoară, iar îngrijirea de trei până la cinci ani este o altă poveste! Acești copii sunt diferiți și unici, și ați putea să vă găsiți la un capăt mort încercând să vă dați seama ce să faceți cu acești copii. Dacă sunteți un ședere la domiciliu sau un nou babysitter, citiți acest articol pentru a vă ajuta să înțelegeți ce se poate face pentru taxele dvs. pentru a fi sănătoși și fericiți!

Pași

  1. Imagine intitulată de îngrijire de trei până la cinci ani Pasul 1
1. Hrăniți-le micul dejun când se trezesc. Faceți-o nutritivă. O idee este de a le oferi cerealele lor preferate (nimic extrem de dulce sau gras) cu lapte și fructe fără grăsimi scăzute sau fără grăsimi. Pentru fructe, pus în banane, afine, zmeură și / sau căpșuni, în funcție de ceea ce le place. Înainte, întrebați părinții dacă copilul (REN) este alergic la substanțe precum glutenul sau lapte.
  • Brioșă. Cereți copiilor dacă doresc chip de ciocolată, portocaliu, afine sau afine și fac niște brioșe. Ei vor fi siguri să le iubească.
  • Waffles. Faceți niște vafe cu fructe. Dacă știți cum, faceți vafe într-o anumită formă (e.G. forma lor inițială, o formă de bază). De asemenea, puteți face clătite.
  • Parfait. Obțineți fructe de padure, iaurt vanilie și granola pentru a face un parf de delicios fructe!
  • Salata de fructe. Dacă nu se poate face nimic altceva sau vă grăbiți, salata de fructe este întotdeauna bună.
  • Imagine intitulată de îngrijire de trei până la cinci ani Pasul 2
    2. Joacă cu copilul timp de câteva ore. Joaca orice jocuri pe care le place (da, va trebui sa stai la o vaca pentru ferma indiferent daca doriti sau nu). Dacă vor să plece afară, asigurați-vă că sunt îmbrăcați în mod corespunzător pentru vreme și pentru a evita ieșirea din afară dacă este prea caldă, prea rece sau prea furtunoasă. Jocurile în aer liber de a juca sunt etichetarea sau Simon spune că dacă ar dori să le joace sau să sufle bule sau culoare cu cretă. Meșteșugurile sunt mari atâta timp cât sunt luate măsuri de siguranță. Dacă sunteți un babysitter sau nanny, iar părinții sunt bine cu acest lucru, luați Kiddos-ul la bibliotecă sau un eveniment care oferă activități pentru vârsta lor, care poate chiar să încorporeze o anumită învățare.
  • Imagine intitulată de îngrijire de trei până la cinci ani Pasul 3
    3. După Playtime, este timpul pentru prânz. Asigurați-vă că ați vizionat cu atenție copiii, deoarece acestea pot atinge o sobă fierbinte sau alte pericole. Ei ar putea ajuta la alegerea fructelor pe care le doresc pe lateral sau pentru a seta pahare de plastic pe masă pentru toată lumea. Sugerează pb & j, degete de pui sau ouă verde și șuncă (citiți și cartea pentru ao face chiar mai bine!). Au o parte sănătoasă, cum ar fi struguri sau bastoane de morcovi cu pansament de ranch.
  • Imagine intitulată de îngrijire de trei până la cinci ani Pasul 4
    4. Pune-le jos pentru un pui de somn. Asigurați-vă că dorm astfel încât nu vor fi obosiți. Dacă nu dorm, spune-le că au nevoie de somn sau altfel nu li se va permite să facă ambarcațiunile de distracție sau jocul mai târziu. După napping, taxa dvs. ar putea fi foame, oferind astfel o gustare simplă ar fi benefică (încercați să evitați dulciurile și alimentele zaharoase care le-ar putea cumpăra). Unt de arahide și felii de mere sau unele brânză și biscuiți sunt ideale.
  • Imagine intitulată de îngrijire de trei până la cinci ani Pasul 5
    5. Permiteți-le să se uite la televizor timp de o oră. Asigurați-vă că aceștia urmăresc spectacolele adecvate în vârstă, verificați evaluarea înainte de a le porni (optați pentru emisiuni goale G și PG sau a filmelor) și schimbați canalul dacă se aprinde ceva necorespunzător / violent. Stați cu ei și urmăriți spectacolul cu ei dacă vor și nu le dau în cazul lor dacă cer mai mult de o oră.
  • Imagine intitulată de îngrijire de trei până la cinci ani Pasul 6
    6. Până acum va trebui să luați cina. Hrăniți-le o masă delicioasă, dar sănătoasă, cum ar fi tacos moale, supa de pui de pui, orhomemade pizza. Lăsându-i să ajute la punerea mesei sau să ștergeți masa după ce mâncarea îi va face să se simtă ca și cum ar fi îndeplinit ceva în sine.
  • Imagine intitulată de îngrijire pentru trei până la cinci ani Pasul 7
    7. Lăsați-i să se joace în afara după odihnă. Redarea imediat după masă va răni burta, așa că faceți ceva scăzut, cum ar fi desenul liniștit cu cretă. Dacă este toamna sau iarna și se întunecă devreme, citiți câteva cărți sau începeți să luați jucării. (Acestea sunt doar două dintr-o grămadă de activități low-cheie care pot fi făcute).
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru trei până la cinci ani Pasul 8
    8. Dați-le o baie. Ia niște jucării de joc pe care le place (ca un ducky de cauciuc) și le dau o baie cu bule dacă vor.Nu lăsați niciodată un copil această vârstă singură în cadă, nu lăsați apa să meargă mai mult decât talie lor și să testeze pentru a vă asigura că apa nu este fierbinte sau rece.
  • Imagine intitulată de îngrijire de trei până la cinci ani Pasul 9
    9. Redați în interior cu blocuri, păpuși sau mașini până la 10-15 minute înainte de culcare. Să-i iau jucăriile dacă nu s-au făcut deja, astfel încât casa este oarecum mai curată decât a fost în această dimineață.
  • Imagine intitulată de îngrijire de trei până la cinci ani Pasul 11
    10. Ajutați-i să se pregătească pentru pat. Asigurați-vă că își perie dinții! Dacă refuză, găsiți o imagine pe Google despre cât de rău vor deveni dinții lor dacă nu le periază în mod regulat (acest lucru nu este destinat să-i sperie, doar pentru a le motiva să-și spele dinții). De asemenea, cereți părinților dacă părul copilului trebuie să fie periat înainte de culcare, deoarece va fi probabil să aibă niște noduri acolo.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru trei până la cinci ani Pasul 12
    11. Citiți o carte de poveste sau două. Dacă pot citi un pic, le puteți citi la fiecare pagină de câteva pagini sau citiți cu dvs. în același timp. În timp ce adormi, mergi mai departe și curățați în jurul casei. Privind mai multe lucruri mai distractive de făcut pe site-uri web, cum ar fi wikihow sau îngrijire.com va lăsa posibilitățile nesfârșite.
  • sfaturi

    Lăsați-i să aibă o gustare sănătoasă când sunt foame, cum ar fi un stick de brânză și felii de mere. Dându-le ceva prea zahăr va fi nebun!
  • Dacă se plictisesc și nu vor să joace aceleași jocuri vechi, introduceți un nou joc sau o ambarcațiune.
  • Nu jucați viguros imediat după ce mâncați sau stomacul lor vor face rău.
  • Vizionarea televiziunii pentru prea mult timp este rea pentru copii și nu ar trebui să-și putrezească creierul pe jocuri de ecran sau de televiziune atât de mult. Timpul de limită a ecranului și al alocației de televiziune până la cel puțin 45 de minute sau o oră.
  • Permiteți copiilor să vă ajute să faceți treburi mici, cum ar fi ridicarea jucăriilor sau purtând un teanc de plăci de hârtie la masă.
  • Lăsați-i să ajute cu gătit ușor, cum ar fi rularea propriului lor Taco sau amestecați cookie-ul.
  • Copiii din jurul acestei vârste sunt pretindeți, încurajați acest lucru cu jocurile care încorporează învățarea și distracția. De exemplu, fiți pirați și le dați seama ce este scrisoarea sau numărul pentru a obține un pas mai aproape de comoara ascunsă.
  • Încurajați oportunitățile de învățare, luându-le la biblioteca sau activitățile comunitare adecvate vârstei, predarea cu cărți de flash distractiv sau prin observarea naturii și răspunzând la orice întrebări pe care le au despre asta. Încercați site-ul abcmouse, care este pentru copiii mici și îi va ajuta să învețe să citească, să scrie, să conteze și mai mult!
  • Dacă cineva innedează soneria și încărcarea este scăldată, înfășurați-le într-un prosop și luați-le cu voi sau ignorați-o și apelați înapoi persoana care a încetat. Chiar și luându-ți ochii de la ei pentru un minut poate duce la înec datorită păcăliilor în apă.
  • Aduceți acuzația la o întâlnire cu un prieten de încredere sau un prieten de încredere vin peste câteva ore. S-ar putea să fie de două ori pe strigăte, dar cel puțin copiii vor avea o companie!
  • Jucați cu copilul în loc să le ignorați sau pe vigoare pe telefon. Acest lucru va cauza amintiri de neuitat și va avea cu siguranță taxa dvs. să se plângă părinților lor că vă aflați pe telefonul dvs. tot timpul, mai ales dacă sunteți un babysitter sau o nanny.
  • Asigurați-vă că este ok cu părinții pentru copilul lor să se uite la televizor, deoarece unii părinți sunt foarte stricți în timp. Redarea jocurilor și a jocurilor prietenoase de învățare pe site-uri, cum ar fi copiii PBS, ar putea fi, de asemenea, un înlocuitor al televizorului.
  • Asigurați-vă că cereți părinților în care se află kitul de siguranță sau cabinetul medicamentos și ce contacte de urgență sunt necesare în cazul în care sa întâmplat ceva (eu.E. Doctorul copilului, poliția și pompierul, bunicii, etc.).
  • Părinții s-ar putea simți mai siguri dacă sunteți certificat pentru CPR și prim ajutor, deci încercați să luați acele cursuri la cea mai apropiată Cruce Roșie Americană sau online. Dacă nu aveți banii pentru aceasta, cel puțin aveți cunoștințe de bază despre manevra Heimlich (folosit la sufocare), primul ajutor (i.E. albine, splinte etc.) și CPR. Dacă se întâmplă ceva și nu sunteți sigur ce să faceți, sunați la 911- Mai bine sigur decât îmi pare rău!
  • Avertizări

    Păstrați nivelul apei în cadă până la talie pentru a preveni înecarea.
  • Nu lăsați niciodată copiii să se apropie de niciun produs de curățenie - un copil ar putea greși o sticlă de înălbitor pentru sucul de mere. În cazul în care produsele sunt înghițite sau inhalate, urmați instrucțiunile de pe sticlă și apelați centrul de control al otrăvurilor (1-800-222-1222) pentru alte direcții.
  • Asigurați-vă că emisiunile pe care le urmărește sunt potrivite!
  • Întrebați întotdeauna dacă copiii au alergii. Cele obișnuite sunt gluten, jurnal, nuci, crustacee și polen, deci asigurați-vă că păstrați copilul alergic departe de orice care conține aceste elemente. Dacă apare o reacție alergică, utilizați un stilou EPI, dacă este instruit să utilizați unul sau să mergeți mai departe și să apelați medicul copilului.
  • Țineți întotdeauna ușa blocată, mai ales înainte de a dormi. Dacă credeți că cineva a intrat în casă, ia copiii într-o cameră de la etaj sau subsol și blocați ușa. Bați-l cu mobilier greu și păstrați copiii cât mai liniștiți posibil. Opriți toate notificările și sunetele de pe telefonul dvs. care ar putea fi auzite și sunați la 911 când hoțul nu este în apropiere. Dacă copiii se află pe marginea lacrimilor (și se prinde!), să le permiteți să utilizeze o elaborare care are luminozitatea ecranului răutăcioasă și toate sună.
  • Nu lăsați cheile copiilor pe bomboane și alte tratamente dulci - acest lucru le va face mai predispuse la boală și le va da o șansă mai mare de cavități!
  • Nu lăsați copiii să se apropie de o sobă fierbinte, meciuri, brichete sau aparate ascuțite.
  • Fi sigur că apa din cada nu este prea caldă sau prea rece prin scufundarea ușor a cotului în apă. Cotutul dvs. este mai sensibil decât vârful degetelor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar