Cum să obțineți grade bune în școala de mijloc

Învățarea de a face față școlii medii poate fi o sarcină mare. Trebuie să jonglați diferite subiecte și profesori și ați putea avea proiecte pe termen lung în plus față de școala dvs. regulată și temele. Cu toate acestea, notele dvs. nu trebuie să sufere doar pentru că aveți mai multe responsabilități. Păstrați-vă pe drumul cel bun practicând bune abilități de management organizațional și de timp și vă oferiți cea mai bună șansă de a reuși prin acordarea atenției și participarea la clasă. Cel mai important, totuși, nu uitați să vă distrați!

Pași

Metoda 1 din 4:
Obținerea organizată
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc 1
1. Utilizați o aplicație de planificare sau calendar pentru a rămâne organizată. Poate fi greu să vă amintiți fiecare misiune pe care o aveți, mai ales dacă vă obișnuiți să aveți mai multe clase pe zi. Pentru a vă asigura că nu uitați nimic, utilizați un planificator săptămânal pentru a scrie fiecare atribuire, testare, testare și un proiect pe care le-ați atribuit. Nu uitați să vă verificați planificatorul în fiecare zi pentru a vă asigura că știți ce ar trebui să vă întoarceți!
  • Dacă faceți cea mai mare parte a activității școlare online, ați putea prefera să utilizați aplicația Calendar de pe dispozitiv pentru a urmări sarcinile. Școala dvs. ar putea avea, de asemenea, un manager de atribuire online pe care îl puteți utiliza.
  • Veți simți mai încrezător în clasă dacă vă amintiți întotdeauna când sarcinile dvs. sunt datorate!
  • Puteți include datele de distracție pe care doriți să le amintiți în planificatorul dvs., cum ar fi zilele de naștere și sărbătorile.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 2
    2. Puneți toate lucrările dvs. într-un liant. Obțineți un liant regulat cu 3 inele și utilizați separatoare pentru a crea diferite secțiuni pentru fiecare clasă. Acesta poate ajuta la punerea dosarelor de buzunar din liant pentru a stoca hârtii care nu au găuri perforate în ele. Ori de câte ori obțineți documente, puneți-le imediat în secțiunea dreaptă din liant. În acest fel, ei nu se pierd.
  • De exemplu, ați putea avea o secțiune pentru limba engleză, una pentru matematică, una pentru știință și una pentru istorie.
  • Dacă tocmai ați lucrat în rucsac după clasă, probabil că vor deveni încrețiți și dezorganizați. Asta ar putea însemna că uitați să vă întoarceți o alocare importantă sau ați putea pierde o alunecare permisă că aveți nevoie de părinții dvs. să semneze.
  • Chiar dacă faci cea mai mare parte a școlii de la distanță, probabil că va trebui să tipări lucruri precum note și foi de lucru, deci un liant va fi în continuare de ajutor.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc 3
    3. Păstrați consumabilele școlare organizate într-un singur loc. Este greu să reușești în clasă dacă cauți în mod constant un creion sau un calculator. Indiferent dacă participați la cursuri online sau în persoană, încercați să păstrați toate cărțile, notebook-urile și alte materiale școlare în același loc. Când sunteți organizat, veți putea să luați ceea ce aveți nevoie rapid și ușor.
  • Încercați să păstrați toate consumabilele dvs. de scris într-un caz mic sau o pungă. În acest fel, dacă pierdeți un creion sau stiloul dvs. se scurge din cerneală, va fi ușor să luați un înlocuitor.
  • Asigurați-vă că verificați dublu că aveți consumabile corecte înainte de începerea fiecărei clase. De exemplu, ați putea păstra toate cărțile dvs. în dulapul dvs., apoi schimbați-le între clase.
  • S-ar putea ajuta la coordonarea color-a consumabilelor de care aveți nevoie pentru fiecare clasă. De exemplu, ați putea folosi o copertă de carte roșie pe cartea dvs. de matematică, apoi puneți un autocolant roșu pe notebook-ul de matematică și orice consumabile pe care le-ați putea avea nevoie de acea clasă.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala medie Pasul 4
    4. Petreceți ceva timp în fiecare noapte organizarea a ceea ce aveți nevoie pentru a doua zi. După ce vă terminați temele în fiecare seară, luați câteva minute pentru a vă asigura că aveți totul pregătit pentru a doua zi de școală. Verificați planificatorul dvs. pentru a vă asigura că aveți toate misiunile dvs. și împachetați rucsacul cu cărțile, notebook-urile și consumabilele de care aveți nevoie pentru fiecare clasă.
  • Pentru a obține un salt suplimentar în ziua următoare, puteți chiar să luați o clipă pentru a alege ce veți purta când vă treziți în dimineața următoare!
  • Fiind pregătit pentru clasă în fiecare zi, va facilita concentrarea asupra lecțiilor dvs., mai degrabă decât pe ceea ce vă lipsește. Acest lucru vă poate ajuta în cele din urmă să vă îmbunătățiți notele!
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 5
    5. Curățați dosarele, rucsacul și biroul în fiecare săptămână sau două. Chiar dacă sunteți organizat, șansele sunt că un mic dezordine va începe să se acumuleze în timp ce mergeți de la clasă la clasă pe tot parcursul săptămânii. Păstrați-vă de la obținerea prea dezordonată prin stabilirea unui timp regulat pentru a sorta prin rucsac, dulap sau birou. Sortați prin hârtiile dvs. și puneți ceva important în liant și asigurați-vă că consumabilele școlare sunt organizate, de asemenea,.
  • De exemplu, s-ar putea să luați câteva minute în fiecare vineri după școală pentru a trece prin hârtiile dvs. și aruncați cele pe care nu le aveți nevoie. În acest fel, veți avea un început proaspăt când vă întoarceți la școală în ultima lună.
  • Reciclați tot ce sunteți sigur că nu veți mai avea nevoie de faptul că ați copiat deja sau o foaie de hârtie pe care ați folosit-o pentru o problemă de matematică.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă veți avea nevoie de o hârtie din nou, păstrați-o pentru a fi pe partea sigură - s-ar putea să vină la îndemână atunci când studiați pentru un test. De asemenea, ați putea întreba profesorul dvs. dacă este ceva ce veți avea nevoie din nou.
  • Metoda 2 din 4:
    Participarea la clasa
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 6
    1. Fi la timp și apăsați pentru clasă în fiecare zi. Este greu să obții note bune dacă ți-e dor de clasa foarte mult. Faceți tot posibilul pentru a participa la clasa în fiecare zi și încercați să nu fiți profesori târziu de multe ori anunțuri la începutul clasei, astfel încât să puteți pierde ceva important dacă sunteți chiar la câteva minute târziu.
    • Dacă trebuie să pierdeți o zi de școală, verificați dacă vă puteți face școala de la distanță în acea zi. Dacă nu este o opțiune, discutați cu profesorul dvs. despre cum puteți face munca pe care ați pierdut-o.
    • Deși este foarte important să fii prezent la școală cât mai mult posibil, să rămâi acasă dacă ai febră, greață, vărsături, diaree sau orice alte semne ale unei boli contagioase.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala medie de școală 7
    2. Fi atent in clasa. Uneori poate fi un pic cam greu să se concentreze în clasă, dar este foarte important să ascultați ori de câte ori profesorul tău vorbește. De obicei, profesorul dvs. va introduce un subiect, iar apoi vor folosi chestionare, foi de lucru și sarcini de acasă pentru a construi pe asta. Dacă nu ascultați în timpul unei lecții, va fi mult mai greu să înțelegeți restul sarcinilor dvs. mai târziu.
  • Dacă aveți un timp greu să vă concentrați când sunteți în clasă, încercați să stați într-un birou lângă front, unde ar fi mai ușor să evitați să vă distrați colegii de clasă.
  • Dacă vă luptați să vă concentrați în timpul învățării la distanță, încercați să schimbați zona de studiu pentru a ajuta la blocarea oricărui lucru care vă poate distrage atenția. De asemenea, puteți utiliza o aplicație pe tabletă sau pe telefon, care va bloca lucruri precum textele sau notificările sociale.
  • Este în regulă dacă gândurile tale se dorește o dată în timpul clasei - care se întâmplă cu toată lumea! Încercați să vă întoarceți la acordarea atenției de îndată ce observați că se întâmplă.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 8
    3. Cunoașteți toți profesorii dvs. În școala elementară, probabil ați avut un profesor de clasă, iar profesorul dvs. avea doar o clasă de studenți. În școala de mijloc, puteți avea cât mai mulți dintre profesori, iar profesorii dvs. probabil au peste 100 de studenți. Notele dvs. vor fi mai bune dacă vă simțiți confortabil vorbind cu profesorii dvs., pentru că atunci veți avea mai multe șanse să ajungeți dacă aveți o întrebare în clasă. Pe măsură ce profesorul dvs. vă cunoaște mai bine, pot fi mai probabil să observe dacă aveți nevoie de un ajutor suplimentar, de asemenea.
  • Cu excepția cazului în care sunt ocupați, faceți contact cu ochii și salut profesorului dvs. atunci când intrați în clasă. Când clasa sa terminat, spuneți-vă la revedere.
  • Dacă faceți în cea mai mare parte învățare la distanță, trimiteți un e-mail introducându-vă la începutul semestrului și încercați să participați cât mai multe obtinere.
  • Mulți profesori iubesc cu adevărat șansa de a cunoaște mai bine studenții lor, așa că nu vă fie frică să vorbiți cu ei!
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala medie Pasul 9
    4. Implicați în discuțiile de clasă. Când sunteți în clasă, veți păstra mai multe despre ceea ce învățați dacă faceți tot posibilul pentru a participa. Va fi mai ușor să acordați atenție și atenție. De exemplu, când profesorul dvs. pune o întrebare, ridicați-vă mâna dacă știți răspunsul și nu vă fie frică să întrebați dacă nu știți ceva. Implicați-vă în discuțiile de grup, de asemenea - nu trebuie să dominați discuția, dar încercați să contribuiți oricând aveți ceva de spus.
  • Dacă ești timid, s-ar putea să te simți puțin intimidat să vorbești în clasă. Încercați doar să împingeți acel sentiment, deși - va fi mai ușor de practic.
  • Amintiți-vă să ascultați respectuos când colegii dvs. sau profesorul vorbesc.
  • În unele cazuri, participarea se bazează de fapt spre gradul dvs. final din clasă!
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 10
    5. Ia notă când profesorul tău vorbește. La începutul fiecărei clase, scoateți o foaie goală de hârtie (sau întoarceți-vă la o pagină goală în notebook) și scrieți data în partea de sus a paginii. Apoi, scrieți lucrurile importante pe care profesorul dvs. le menționează în timpul clasei. Nu vă faceți griji cu privire la scrierea fiecărui lucru pe care îl spun, pentru că asta va face greu să acorde atenție ceea ce spune profesorul dvs. - doar jot în jos câteva cuvinte cheie și fraze care vă vor ajuta să vă amintiți ce ați studiat în acea zi.
  • Dacă aveți întrebări în timpul clasei, scrieți-le în notele dvs., împreună cu răspunsul când vă dați seama.
  • Dacă profesorul dvs. repetă un cuvânt sau o expresie, probabil este important. Noteaza.
  • Luarea notelor bune vor face mult mai ușor să studiezi pentru testele tale!
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala medie Pasul 11
    6. Cereți ajutor dacă vă simțiți confuzi cu privire la nimic. În școala de mijloc, conceptele se bazează adesea unul pe celălalt. Dacă pierdeți un lucru, ar fi greu să înțelegeți altceva care vine după aceea. Încercați să cereți ajutor suplimentar de îndată ce vă dați seama că vă simțiți pierduți, fie prin ridicarea mâinii și întrebându-vă în clasă, rămânând după clasa pentru un pic mai mult ajutor sau discutați cu părinții dvs. despre îndrumare suplimentară.
  • Întrebările în clasă sunt utile dacă sunteți mai mult urmăriți, dar aveți puțin confuză pe o parte a lecției.
  • Încercați să discutați cu profesorul dvs. după clasă dacă de obicei faceți bine în acel subiect, dar vă simțiți ca și cum începeți să rămâneți în urmă. De asemenea, puteți trimite prin e-mail profesorului dvs. dacă rămâneți după clasa nu este o opțiune bună.
  • Un tutore unu-la-unu poate fi de ajutor dacă simțiți că sunteți în spatele colegilor de clasă.
  • Metoda 3 din 4:
    Studiind eficient
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 12
    1. Creați un spațiu dedicat pentru temele și studierea. Găsiți un loc în casa dvs. unde puteți lucra fără a fi deranjat. Faceți-vă că mergeți la fața locului pentru școală, inclusiv învățarea la distanță, temele și școala. Dacă puteți, încercați să păstrați consumabilele școlare aici - și dacă nu puteți, încercați să le plasați într-un bin în apropiere, astfel încât să le puteți accesa cu ușurință.
    • Dacă aveți un spațiu de studiu dedicat, ca un birou din camera dvs., încercați să îl personalizați prin adăugarea de imagini ale prietenilor dvs., agățați postere pe perete sau afișarea obiectelor mici care vă fac să zâmbiți. Puteți chiar să scrieți fraze pentru a vă motiva, cum ar fi "Nu renunta!" sau "O poți face!" Doar asigurați-vă că nu includeți nimic care vă va distrage prea mult.
    • Alegeți o zonă liniștită departe de alți oameni, dacă puteți. Dacă acest lucru nu este posibil, adresați-vă membrilor familiei să vă dea un timp liniștit când trebuie să studiați.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala medie 13
    2. Păstrați o rutină obișnuită de casă. Faceți-i un obicei pentru a vă face temele făcute în același timp în fiecare zi. Când faci temă o parte din rutina zilnică, ești mai puțin probabil să uiți de asta. Experimentați la început pentru a vedea ce oră funcționează cel mai bine pentru dvs. De exemplu, s-ar putea să veniți acasă, relaxați-vă timp de o jumătate de oră, apoi începeți misiunile.
  • Gândiți-vă la vremurile zilei că aveți tendința de a vă concentra cel mai bine. Dacă veniți acasă de la școală plină de energie, ar putea fi un moment minunat pentru a studia. Pe de altă parte, dacă vii acasă epuizat și perk up după cină, s-ar putea să faci mai bine să studiezi în seara.
  • Nu intrați în capcana gândirii că temele nu sunt atât de importante - uneori poate explica o parte foarte mare din nota dvs. finală într-o clasă. Nu numai că, dar făcând temele dvs. în fiecare zi va ajuta la blocarea în ceea ce ați învățat în clasa în acea zi, care vă poate ajuta în examenele finale.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 14
    3. Ia pauze în timpul sesiunilor lungi de studiu. Studierea nu înseamnă că trebuie să vă uitați la o carte de ore după un moment dat. În schimb, opriți la fiecare 30-45 de minute pentru a lua o pauză de 15 minute. În acel moment, ridicați-vă și umblați în jur și luați o gustare sau o băutură dacă aveți nevoie de una. Care va ajuta la păstrarea tot ceea ce studiați de la estompare împreună și ați putea păstra mai multe informații.
  • În plus, vă poate ajuta să vă împiedicați să vă simțiți ars și copleșită.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 15
    4. Revedeți ce ați învățat în școală în fiecare zi. În fiecare seară, citiți prin notele pe care le-ați luat în clasa în acea zi. Poate doriți să citiți orice manuale sau capitole discutate, de asemenea. Acest lucru poate ajuta la consolidarea a ceea ce ați învățat, deci va fi mai ușor să vă amintiți mai târziu.
  • Încercați să re-scrieți notele dvs., astfel încât acestea vor fi ușor de citit. În plus, puteți adăuga în orice detalii clarificatoare, întrebări pe care le aveți încă sau diagrame care vă pot ajuta să înțelegeți subiectul atunci când studiați mai târziu.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 16
    5. Material de studiu în bucăți. Dacă aveți nevoie să învățați o mulțime de materiale noi, să o rupeți în părți mai mici. Acest lucru va face mult mai ușor de gestionat - mai ales dacă intenționați mai departe și vă dați o mulțime de timp pentru a afla fiecare secțiune.
  • De exemplu, dacă aveți nevoie să învățați 20 de cuvinte în limba spaniolă până la sfârșitul săptămânii, ați putea să o întrerupeți în 4 secțiuni de câte 5 cuvinte fiecare. Ați putea studia în fiecare noapte un nou grup de cuvinte. Nu uitați să vă întoarceți peste secțiunile pe care le-ați studiat deja, astfel încât să nu le uitați.
  • Pentru un examen mare, rupeți materialul de care aveți nevoie pentru a studia și a scrie un program de studiu. Încercați să studiați 20-45 de minute pe zi pe parcursul a câteva săptămâni.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc 18
    6. Urmăriți sarcinile pe termen lung pe calendarul dvs. Începând cu școala de mijloc, veți primi uneori sarcini care se întind pe săptămâni sau chiar semestre întregi. De asemenea, puteți exista examene finale care acoperă cantități mari de informații. Planificați-vă pentru misiuni mari prin scrierea de mementouri în planificatorul dvs. înainte de a fi datorate. În plus, scrieți ceea ce aveți nevoie pentru a realiza în fiecare zi pentru a fi pregătit.
  • Pentru o hârtie mare, de exemplu, este posibil să aveți nevoie să cercetați la bibliotecă într-o singură zi, să scrieți o schiță o altă zi și apoi să petreceți o oră sau două în fiecare zi pentru ca restul săptămânii să scrieți proiectul dur și proiectul final.
  • Acest lucru vă poate ajuta să vă mențineți să vă simțiți copleșiți de un proiect mare. În plus, vă va împiedica să vă grăbiți să vă terminați în ultimul moment.
  • Metoda 4 din 4:
    Având grijă de tine
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 18
    1. Faceți prieteni, astfel încât vă veți simți mai bine ajustată. Nu vă simțiți vinovați de a vorbi cu prietenii dvs. între clase - având câțiva prieteni la școală pot avea efectiv un efect pozitiv asupra claselor dvs! Dacă vă simțiți total izolați la școală, veți avea mai multe probleme concentrate în clasă și va face mai greu pentru dvs. să obțineți note bune. Încercați să găsiți câțiva oameni pe care îi întâlniți împreună și faceți un punct pentru a petrece puțin timp cu ei oricând veți obține șansa.
    • Alăturați-vă unui club după școală în ceva ce vă place foarte mult pentru o modalitate ușoară de a întâlni oameni care vă împărtășesc interesele.
    • Încercați să discutați cu oamenii pe care îi stați lângă clasă înainte și după sună clopotniță. Chiar și doar spunând hi și zâmbitorul te poate face să pari prietenos și cald.
    • Făcând prieteni poate fi greu uneori, așa că nu vă bateți dacă nu se întâmplă imediat. Continuă să fii drăguț cu oamenii și să ai grijă de tine. Dacă faceți asta, șansele sunt bune încât veți găsi niște prieteni asemănători mai devreme sau mai târziu.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 19
    2. Exercitarea pentru a vă îmbunătăți atenția. Încercați să găsiți modalități de a vă deplasa corpul pe parcursul săptămânii. Exercițiul este minunat pentru corpul vostru, dar este bine pentru mintea voastră, și pentru a vă ajuta să vă ușurați să vă acordați atenție în clasă sau în timp ce studiați.
  • Încercați să vă înscrieți pentru sport, dans sau urmăriți dacă sunteți atletic.
  • Chiar dacă nu vă gândiți la tine ca fiind coordonată sau puternică, veți beneficia în continuare de a se ridica și de a vă deplasa timp de cel puțin 30 de minute în fiecare zi.
  • Dacă încercați să studiați și nu vă puteți concentra, încercați să luați o plimbare cu brisk, faceți niște cricuri de sărituri sau faceți mișcările de dans preferate!
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 20
    3. Mănâncă bine pentru a-ți porni creierul. Nu treceți de mâncăruri - la fel ca corpul tău are nevoie de mâncare pentru energie, creierul tău are nevoie de hrană ca combustibil pentru toată acea gândire profundă pe care o vei face! Mănâncă un mic dejun sănătos înainte de școală în fiecare zi, ai un prânz nutritiv, și termini ziua mâncând cina cu familia ta. În plus, puteți include câteva gustări sănătoase pe tot parcursul zilei, ca o mână de nuci, un bar de granola sau o bucată de fructe.
  • S-ar putea să nu fiți întotdeauna capabili să vă alegeți propriile mese atunci când sunteți în școala de mijloc, dar încercați să faceți alegeri sănătoase atunci când aveți o opțiune. De exemplu, dacă primiți o băutură de la o mașină de distribuție, ați putea obține o sticlă de apă în loc de sodă.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade bune în școala de mijloc Pasul 21
    4. Reîncărcați în fiecare noapte cu un somn complet de noapte. Este aproape imposibil să faci bine în școală dacă ești epuizat. Încercați să mergeți la culcare în același timp în fiecare noapte, chiar și în weekend. Setați o alarmă, astfel încât să vă treziți în același timp în fiecare zi, de asemenea. Acest lucru va face mai ușor ca corpul vostru să adoarmă repede, așa că veți fi mai puțin probabil să vă treziți când ar trebui să vă odihniți.
  • Dacă sunteți un preteen, aveți nevoie de 10-12 ore de somn în fiecare noapte. Dacă sunteți adolescent, aveți nevoie între 8 1/2 și 9 1/2 ore de somn în fiecare noapte.
  • Nu încercați să rămâneți toată noaptea înghesuită pentru un test. Creierul dvs. are nevoie de somn pentru a procesa ceea ce ați studiat.
  • Încercați să nu luați un pui de somn după școală - care poate face mai greu să dormi noaptea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar