Cum să decide ceaiul

Frunzele de ceai sunt în mod natural cofeinate, dar există o metodă simplă pe care o puteți folosi la ceaiul decafinant la domiciliu. Îndepărtează o mulțime de cofeină în timp ce vă permite să vă bucurați de ceaiul preferat. Fiți conștienți de faptul că această metodă "abruptă" este într-adevăr diluarea cofeinei în ceai, totuși. Nu va elimina complet cofeina din ceai.

Pași

Partea 1 din 3:
Aburând ceaiul în apă
  1. Imagine intitulată Etapa 1 de ceai 1
1. Obțineți o navă de preparare. Ai putea folosi un ceainic în acest scop. Puneți frunzele de ceai în vas. Acoperă ceai cu o cantitate mică de apă. Nu acoperiți ceaiul cu prea multă apă - aplicați suficient pentru a acoperi frunzele.
  • Unii oameni cred că această metodă este un mit. Alții insistă că funcționează. Încercați-o pentru dvs! Ideea poate să întâlnească un studiu de cercetare din Alabama care a subliniat că chinezii ar elimina lichidul de la prima lor perfuzie de ceai.
  • Alte studii au constatat că procesul elimină o cofeină, dar nu la fel de mult ca și unii. Cofeina poate avea un efect negativ asupra unor persoane, inclusiv creșterea tensiunii arteriale, dificultate cu somnul și mișcarea rapidă a ochilor, astfel încât reducerea consumului de cofeină poate fi o idee bună.
  • Imagine cu titlul de ceai decafinant Pasul 2
    2. Încălziți apa, astfel încât ceaiul să se prelească. Abrupți ceaiul în apa fierbinte timp de 30 de secunde până la un minut. Apa caldă ar trebui să îndepărteze o parte din cafeina din frunzele de ceai.
  • O metodă este de a fierbe de două ori mai multă apă pe măsură ce aveți nevoie. Apoi ați folosi jumătate din apă pentru a decide ceaiul și jumătate din ea pentru a bea mai târziu. Doriți să vă asigurați că apa se fierbe fierbinte pentru a vă asigura că veți obține mai multă cofeină din frunzele de ceai.
  • Gândiți-vă la acest pas ca să dați ceaiului o baie fierbinte. Sau puteți pune suficientă apă pe ceai pentru ao acoperi. Acum, sunteți gata să utilizați ceaiul.
  • Imagine intitulată Ceaiul Decafefină Pasul 3
    3. Schimbați temperatura în funcție de tipul de ceai. Deoarece diferite tipuri de ceaiuri au nivele diferite de cofeină, recomandările variază.
  • Ceaiul alb trebuie să fie înmormântat în 175-85 de grade Fahrenheit (79 până la 85 Celsius) pentru 1 până la 3 minute. Ceaiul verde este înmormântat în apă de 180 până la 185 de grade (82 la 82 Celsius) pentru 2 până la 3 minute.
  • Ceaiul negru ar trebui să fie abrupt în 206 de apă Fahrenheit (97 Celsius) pentru 3 până la 5 minute. Ceaiul Darjeeling este plin de apă Fahrenheit (85 Celsius) pentru 3 minute. Ceaiul oolong trebuie să fie înmormântat în 185-20 de grade Fahrenheit (85 la 97 Celsius) pentru 3 până la 5 minute.
  • Partea 2 din 3:
    Finalizarea procesului de abur
    1. Imagine intitulată Ceai decafiinat Pasul 4
    1. Se toarnă apa din ceaiul mare. Adăugați apă proaspătă la aceleași frunze de ceai. Acum sunteți gata să re-preparați ceaiul pentru băut.
    • Utilizați o sită pentru a prinde orice frunze de ceai care ies cu apa și le întoarceți la ceașcă sau ceainic. Deși această metodă nu va lua toată cofeina din ceai, va reduce cantitatea de cofeină din ceai. Ar putea elimina 20% din cofeină.
    • Acum fierbe ceva mai cald apa. Se toarnă pe aceleași frunze de ceai. Re-brew. Acum sunteți gata să beți ceaiul. Dacă v-ați fiert de două ori mai multă apă cum ați avut nevoie, puteți folosi apa suplimentară pe care ați fiert-o pentru a prepara ceai cu frunzele deja abate.
  • Imagine intitulată Ceaiul decaffei Pasul 5
    2. Puneți un tealab într-o cană de apă fierbinte. Acest proces este similar cu utilizarea unui ceainic de ceai, dar se poate face cu un singur teabag. Deși unii oameni insistă că puteți folosi doar "procesul de aburing" pe ceaiul liber, alții insistă că funcționează și cu Teabags, așa că dați-i un vârtej!
  • Este mai bine dacă apa se fierbe fierbinte. Apoi, lăsați-l pe Teabag să stea în apă timp de 30 de secunde. Acum, vărsați apa, dar nu aruncați teabag-ul. Acoperiți ceaiul cu 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 cm) de apă, în funcție de ce aveți ceai decafilare într-o ceașcă sau o ceainic.
  • În cele din urmă, umpleți cana cu apă fierbinte sau fierbinte și abrupți sacul de ceai în apă din nou! Apoi, beți ceaiul. Cofeina este solubilă în apă. Asta înseamnă că cea mai mare parte va înceta în apă, îndepărtând aproximativ 80% din cofeină.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând natural când beți ceai
    1. Imagine intitulată Ceaiul decaffei Pasul 6
    1. Alegeți ceaiul pe bază de plante.Dacă doriți să fiți sigur că beți ceai care nu are cofeina în ea, ați putea să mergeți natural și să uitați procesul complex.
    • Ceaiul din plante nu are cofeina în ea, sau numai ca urme în funcție de brand, deoarece este făcut cu material vegetal în loc de frunze de ceai. Vă va oferi senzația de ceai fierbinte și vă oferă antioxidanți.
    • Uneori cofeina se găsește în cantități mici în ceaiuri pe bază de plante, deoarece acestea sunt adesea fabricate în aceleași fabrici ca ceaiuri non-plante, dar sumele sunt foarte mici. Cofeina se găsește în 63 de tipuri diferite de plante, inclusiv boabe de cafea, frunze de ceai și cacao fiind cele mai frecvente.
  • Imagine intitulată Ceaiul decaffei Pasul 7
    2. Cumpărați ceai decafeinizat. Puteți achiziționa ceaiul decisiv în magazin, desigur, dar de obicei a trecut printr-un proces chimic.
  • Unele companii utilizează acetat de etil natural la ceaiul decafinant. Frunzele de ceai sunt umezite cu solventul aprobat de FDA, sunt uscate și apoi încălzite. Acest proces necesită un producător, nu o preparare acasă.
  • Când apa și solventul se evaporă, elimină cofeina din ceai cu ei.
  • Imagine intitulată Ceaiul decaffei Pasul 8
    3. Alegeți ceaiul verde. Dacă doriți să vă reduceți consumul de cofeină, dar vă bucurați de ceaiul preferat, acordați atenție culorii.
  • Ceaiul alb și ceaiul verde au cele mai mici cantități de cofeină. Ceaiul oolong este undeva în mijloc. Ceaiul negru are cea mai mare cofeină, iar cafeaua are cel mai mult. Ceaiul vă va deshidrata, așa că asigurați-vă că beți un pahar de apă după fiecare ceașcă de ceai.
  • Multe procese de deconferare folosesc dioxidul de carbon prezent în aer în aer pentru a scăpa de cea mai mare parte a cafeină în frunzele de ceai. Acest lucru se face în procesul de fabricație.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Acasă Decafiniințarea va lăsa în continuare o cofeină în ceai.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar