Cum să umpleți o sticlă de apă caldă

Sticlele de apă caldă sunt o modalitate relativ sigură, naturală de a menține dureri calde sau de a ușura durerile și durerile. Ele pot fi achiziționate adesea la magazinele de bacanie sau de droguri și pot lua doar câteva minute să se pregătească.

Pași

Partea 1 din 2:
Umplerea unei sticle de apă caldă
  1. Imagine intitulată umple o sticlă de apă caldă Pasul 1
1. Alegeți sticla de apă caldă. Sticlele de apă caldă sunt, de obicei, relativ similare, indiferent de brand și constau dintr-o sticlă cu apă cauciucă, cu căptușeală, adesea cauciuc, cu un fel de căptușeală sau acoperire în exterior. Unele sticle pot avea un capac mai gros realizat dintr-un material diferit, astfel încât să alegeți unul care funcționează cel mai bine pentru dvs. Asigurați-vă că cumpărați o sticlă de apă cu capac, deoarece aveți nevoie de o separare între căldura directă din sticla de apă și pielea.
  • Înainte de a umple sticla de apă, asigurați-vă că capacul este deja pe sticlă. Poate fi puțin umed, dar dacă încercați să țineți sticla fără o acoperire în timp ce o umpleți, cauciucul poate fi prea fierbinte pe mâini.
  • 2. Deșurubați ștecherul din sticla de apă caldă. Sticla de apă va fi, cel mai probabil să fie deja în capacul său și va avea un dop în partea superioară a sticlei care împiedică vărsarea apei. Începeți prin deșurubarea ștecherului, astfel încât să o puteți umple cu apă.
  • Dacă sticla de apă are puțină apă rămase în ea, asigurați-vă că o turnați. Doriți să obțineți cea mai bună căldură din sticla de apă și folosind mai rece, apa mai veche va face mai greu pentru sticla de apă fierbinte să se încălzească.
  • 3. Permiteți apa să se încălzească. Puteți folosi apă de la robinet, dar de multe ori care nu se întâmplă suficient de fierbinte pentru sticla de apă. Cu toate acestea, apa clocotită dintr-un fierbător de ceai este mult prea fierbinte pentru o sticlă de apă. Încercați să nu depășiți 100 de grade Fahrenheit sau 42 grade Celsius cu apa ta.
  • Dacă folosiți un fierbător de ceai, puteți lăsa apa să se fierbeți și apoi să le permiteți să stea câteva minute. Acest lucru vă va oferi apă caldă, dar nu va fi prea cald încât arde pielea.
  • Folosirea apei care sunt prea calde nu numai că vă poate deteriora pielea, dar poate scădea viața sticlei de apă. Cauciucul care alcătuiește sticle de apă caldă nu poate rezista la apă foarte caldă pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât utilizarea apei care este o temperatură mai mică de 100 de grade Fahrenheit este cea mai bună pentru viața sticlei de apă.
  • Diferitele sticle de apă au cerințe diferite de temperatură, deci consultați instrucțiunile pentru sticla specială înainte de ao folosi.
  • 4. Umpleți-vă sticla cu apă, aproximativ două treimi. Acest pas trebuie făcut cu atenție, pentru că nu doriți să vă ardeți cu apă caldă. Dacă utilizați un fierbător de ceai, turnați încet apă în sticla de apă caldă, permițându-i să umpleți aproximativ două treimi. Dacă utilizați un robinet, opriți-l odată ce acesta devine fierbinte, apoi linia de deschidere a sticlei de apă cu robinetul. Rotiți-o încet, astfel încât presiunea apei să nu pulverizeze pe mâini.
  • Asigurați-vă că țineți sticla de apă fierbinte lângă gât pentru cea mai stabilitate. Dacă o țineți de corpul său, partea de sus poate flop înainte de a fi plină, ceea ce va provoca apă caldă pentru a se vărsa pe sticlă și pe mâini.
  • S-ar putea să vă gândiți să purtați mănuși sau o altă protecție a mâinilor în cazul în care vă vărsați accidental o parte din apă pe tine însuți. De asemenea, puteți să vă propuneți sticla de apă, astfel încât să se ridice singură prin plasarea obiectelor în jurul ei pentru ao menține - astfel puteți să vă vărsați apa în sticlă fără riscul de a vă răni mâinile.
  • Imagine intitulată umple o sticlă de apă caldă Pasul 5
    5. Scoateți flaconul de la sursa de apă. Odată ce sticla dvs. este umplută în cea mai mare parte (nu doriți ca aceasta să fie umplută în partea de sus pentru că veți avea nevoie de un spațiu mic pentru a stoarce o parte din aer și o sticlă plină de apă poate să se scurgă ușor) întoarce încet robinetul. Apoi scoateți cu grijă sticla de sub robinet, asigurându-vă că nu vărsați nici o apă.
  • Dacă utilizați un fierbător de ceai, setați ceainic de ceai în timp ce țineți sticla de apă în poziție verticală în cealaltă mână, asigurându-vă că nu vărsați sticla de apă sau înclinați-o în lateral.
  • 6. Strângeți aerul din sticla de apă. Asigurați-vă că sticla de apă este în picioare în poziție verticală, cu partea inferioară atingând o suprafață plană. Apoi, apăsați încet părțile laterale ale sticlei de apă, expulzând aerul din sticlă. Faceți acest lucru până când vedeți apa din sticlă se ridică la deschiderea sticlei.
  • 7. Înșurubați ștecherul înapoi în sticla de apă caldă. După ce ați expulzat aerul din sticla de apă, înșurubați topograful înapoi în sticla de apă, asigurându-vă că este strâns. Răsuciți ștecherul până când nu mai poate fi răsucite și apoi să o testați, rotiți încet sticla de apă cu susul în jos pentru a vedea dacă apare orice apă.
  • 8. Așezați sticla pe zona dorită. Este posibil să utilizați sticla de apă pentru a ușura durerea sau pentru a oferi căldură într-o noapte rece. După ce ați umplut-o, plasați-vă sticla pe corp sau în pat și lăsați-o să stea timp de 20 până la 30 de minute. Sticla poate lua câteva minute să se încălzească, dar la scurt timp după ce o umpleți, ar trebui să atingă căldura maximă.
  • Asigurați-vă că nu lăsați sticla de apă fierbinte pe corp mai mult de 30 de minute. Căldura directă pentru o perioadă lungă de timp poate fi dăunătoare corpului tău, așa că vrei să fii cât mai sigur posibil. Dacă utilizați sticla pentru a ușura durerile și încă se confruntă cu dureri după, scoateți sticla după 30 de minute și apoi înlocuiți-o din nou după ce așteptați 10 minute sau cam asa ceva.
  • Dacă plasați sticla în patul dvs., puneți-o sub pătură cu 20 până la 30 de minute înainte de a vă accesa în pat. Apoi, când te duci la culcare, scoateți și goliți sticla de apă. Dacă lăsați sticla de apă în pat, în timp ce dormiți, executați riscul de a vă arzi sau foile.
  • 9. Goliți sticla după utilizare. Goliți sticla de apă după ce apa sa răcit și atârnă cu susul în jos pentru a se usca, lăsând deschiderea deconectată. Înainte de a utiliza din nou sticla de apă, verificați scurgeri sau daune prin umplerea acesteia cu apă rece.
  • Nu răsuciți sticla de apă într-o zonă care are fluctuațiile de temperatură (cum ar fi deasupra aragazului), sub chiuvetă sau în lumina directă a soarelui, deoarece acestea pot scădea calitatea sticlei de apă.
  • Partea 2 din 2:
    Folosind sticle de apă caldă
    1. Imagine intitulată umple o sticlă de apă caldă Pasul 10
    1. Ușurează crampele menstruale. O sticlă de apă caldă este foarte populară atunci când vine vorba de ameliorarea crampe cauzate de ciclul dvs. menstrual. Căldura poate ajuta la blocarea mesajelor de durere trimise creierului, pornind receptorii de căldură din zona afectată. Acești receptori împiedică mesagerii chimici care determină detectarea durerii în organism. Deci, dacă întâmpinați crampe dureroase, umpleți o sticlă de apă și plasați-o pe zona abdominală inferioară timp de treizeci de minute sau cam asa ceva.
  • Imagine intitulată umple o sticlă de apă caldă Pasul 11
    2. Atenuați durerea de spate sau alte dureri. Dacă vă confruntați cu dureri de spate sau alte dureri în articulații sau mușchi, o sticlă de apă caldă poate ajuta adesea să ușureze aceste tensiuni. În mod similar, la relaxarea crampelor, căldura pe zonele afectate inhibă mesajele de durere de la atingerea creierului. De asemenea, ajută la stimularea fluxului sanguin, care aduce nutrienți de vindecare în zonele voastre atrăgătoare.
  • De multe ori o combinație de tratament rece și cald poate ușura durerea în mușchii dvs., de asemenea. Contrastul tratamentului rece și tratamentul fierbinte cauzează stimularea și senzațiile puternice fără multă mișcare, ceea ce este benefică în ameliorarea durerii. Puteți utiliza doar o sticlă de apă fierbinte sau puteți alterna între plasarea unui pachet de gheață pe durerea dvs. timp de câteva minute și apoi o sticlă de apă fierbinte.
  • Imagine intitulată umple o sticlă cu apă caldă Pasul 12
    3. Tratați durerile de cap. Căldura poate ajuta la ameliorarea durerii și a tensiunii musculare care pot provoca durerea de cap. Plasați o sticlă de apă fierbinte pe frunte, temple sau gât. Încercați câteva locuri pentru a vedea care ameliorează cea mai mare tensiune și a lăsa sursa de căldură acolo timp de 20 până la 30 de minute sau până când durerea începe să scadă.
  • Imagine intitulată umple o sticlă de apă caldă Pasul 13
    4. Încălziți în pat. În acele nopți de iarnă rece, o sticlă de apă caldă poate fi doar truc pentru a vă menține picioarele sau corpul cald. Așezați sticla de apă caldă la capătul patului dvs. lângă picioare, sau sub păturile dvs. lângă locul în care veți minți astfel încât așternutul dvs. să se încălzească. Sticlele de apă caldă sunt, de asemenea, minunate dacă sunteți bolnav și experimentați schimbări frecvente de temperatură în corpul dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu puneți presiune pe sticla de apă în timp ce este fierbinte. De exemplu, nu stați sau nu vă așezați pe sticla de apă. Dacă aveți nevoie de sticla de apă caldă pentru a aplica căldură în spate, încercați să vă culcați pe stomac sau pe partea dvs. Puteți, de asemenea, să o plasați pe zona afectată și apoi să înfășurați o cârpă în jurul acestuia și corpul dumneavoastră să îl țineți în poziție.
  • Să se abțină de la utilizarea sticlelor de apă caldă pe copii mici sau copii, deoarece căldura poate fi prea dramatică pentru pielea lor.
  • Umplerea sticlei de apă cu apă de la robinet poate deteriora sticla de apă mai rapidă datorită substanțelor chimice din apă. Dacă doriți ca sticla de apă fierbinte să aibă cea mai lungă viață, încercați să utilizați apă purificată.
  • Când utilizați o sticlă de apă caldă, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de siguranță astfel încât să nu riscați deteriorați sau pe alții.
  • Nu folosiți niciodată o sticlă de apă fierbinte dacă bănuiți că este deteriorată sau că aveți o scurgere. Întotdeauna testați-l cu apă mai mare și chiar dacă nu sunteți încă sigur, nu riscați. Achiziționați o nouă sticlă de apă dacă vă simțiți că dvs. nu va funcționa corect.
  • Dacă aveți piele sensibilă, aveți prudență atunci când utilizați o sticlă de apă caldă. Încercați o temperatură mai scăzută pentru a începe, și apoi creșteți-o când sunteți în stare.
  • Câteva sticle de apă caldă pot fi încălzite în cuptorul cu microunde, dar întotdeauna verificați ambalajul. Multe sticle de apă nu pot fi încălzite în cuptorul cu microunde sau în cuptor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar