Cum să fii majoretă

A deveni o majoretă ia o mulțime de muncă, angajament și o atitudine bună. Dacă sunteți majorete este visul dvs., lucrați la încercarea pentru echipa școlii dvs. Veți fi în formă. Majorează este un sport și necesită o mulțime de rezistență fizică. De asemenea, ar trebui să lucrați la atitudinea corectă. Este o slujbă a majoretei de a obține mulțimea încântată de jocul mare, așa că lucrați la a fi pozitiv și energic. Când încercările vin, faceți tot ce este mai bun. Pregătiți-vă și practicați înainte de timp. Dacă nu faceți echipa, nu fiți prea descurajați. Amintiți-vă, există întotdeauna anul viitor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cultivând personalitatea potrivită
  1. Imaginea intitulată face prieteni la o nouă școală Pasul 1
1. Faceți prieteni cu echipa. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți un sentiment al culturii echipei școlii dvs. Fiecare echipă este diferită, iar de multe ori membrii doresc să aleagă noi majorete care se vor potrivi cu grupul. Încercați să obțineți o conversație cu membrii echipei pentru a obține un sentiment pentru grup.
  • Dacă aveți o clasă cu un membru al echipei de majore, încercați să vorbiți cu ea înainte de inele clopotului. Dacă vă puteți alege propriul loc, încercați să stați lângă ea în clasă, astfel încât să puteți discuta.
  • Cereți să stați cu echipa de bucurie la prânz. În timp ce vă puteți simți ciudat să faceți acest lucru, amintiți-vă că cel mai rău lucru care se poate întâmpla este că vor spune că nu.
  • Imaginea intitulată este o etapă de extrovertit 4
    2
    Păstrați o atitudine pozitivă. Majoretele ar trebui să construiască moralul, așa că este pozitiv este vital. Lucrați la dezvoltarea unei mentalități pozitive, deoarece acest lucru vă va ajuta să scoateți entuziasmul în cei din jurul vostru.
  • Fii bland cu tine insuti. Nu spune nimic pentru că nu ați spune altcuiva. Verificați-vă pe tot parcursul zilei pentru a vă asigura că stați încrezător.
  • Dacă vă înșelați pe un test, vă puteți gândi, "Ești atât de proastă. Nu pot să cred că ai făcut asta." Opriți-vă și corectați-vă. În schimb, gândiți-vă, "Toata lumea face greseli. Voi face mai bine data viitoare."
  • Înconjurați-vă cu persoanele care sunt pozitive. Rămâi aproape de prieteni și de membrii familiei care încurajează alții. Încercați să fiți la fel de buni și entuziaști în schimb.
  • Imaginea intitulată Fiți rece la școala Pasul 1
    3. Dezvoltați încrederea. Încrederea este contagioasă. O parte din slujba majoretei este de a păstra echipa și mulțimea încântați de victorie. Ar trebui să lucrați la construirea propriului dvs. încredere pentru a vă mări șansa de a intra în echipă.
  • Lucrați la bunăstarea dvs. generală. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai bine despre voi înșivă. De exemplu, nu vizionați TV toată noaptea. În schimb, lucrați la activități care vă fac să vă simțiți bine. Luați-vă temele făcute, ieșiți cu prietenii sau lucrați la un hobby.
  • Setați obiective și să le urmăriți. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă sprijine încrederea. De exemplu, spuneți că doriți să terminați o carte pe care o citiți. Stabiliți pentru a citi un anumit număr de pagini în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată Fiți rece la școala Pasul 20
    4
    Fii energic. Majorerii trebuie să fie o energie ridicată pentru a obține toată lumea în stadion excitat. Lucrați la construirea energiei în pregătirea pentru încercări.
  • Râdeți pe tot parcursul zilei. Acest lucru vă poate ridica ritmul cardiac, tensiunea arterială și starea de spirit. Urmăriți un clip video amuzant online. Urmăriți un film care vă place. Stai cu un prieten care te face să râzi.
  • Întindeți-vă pe tot parcursul zilei când vă simțiți lentă. O întindere bună vă poate ajuta să vă măriți energia și starea de spirit.
  • Asigurați-vă că obțineți un somn adecvat în fiecare noapte. Un program regulat de somn vă poate ajuta să vă îmbunătățiți energia generală.
  • Metoda 2 din 3:
    A se pune în forma
    1. Imagine intitulată Obțineți brațele slabe Pasul 9
    1. Mănâncă o dietă sănătoasă. Acest lucru vă va asigura că corpul dvs. are suficientă energie și putere pentru a se antrena. Majorează este un sport foarte fizic care necesită o mulțime de rezistență. Prin urmare, o dietă bogată în carbohidrați, proteine, fructe și legume este importantă.
    • Asigurați-vă că fiecare masă conține carbohidrați sănătoși, complexi. Corpul tău are nevoie de carbohidrați pentru energie, așa că mâncați lucruri cum ar fi ovazul de ovăz, orez brun, pâine integrală de grâu și alte carbohidrați bogați în nutrienți.
    • Ia niște fructe și legume cu fiecare masă. Au o salată laterală cu prânzul. Adăugați niște fructe la cerealele de dimineață. Gustări pe legume asortate sau fructe între mese.
    • Du-te pentru surse slabe de proteine, cum ar fi lactate cu conținut scăzut de grăsimi, păsări de curte și pește.
    • O mulțime de oameni cred că majoretele nu mănâncă foarte mult. Nu este cazul. Dacă veți lucra în pregătirea pentru încercări, o mulțime de alimente sănătoase este necesară pentru energie. Nu încercați să vă restricționați prea mult dieta.
  • Imaginea intitulată Scapă de grăsimea interioară a coapsei 9
    2. Construiți-vă rezistența. Majorează necesită o mulțime de rezistență, așa cum vă veți mișca și veți aplauda în fiecare joc. Concentrați-vă pe activitățile fizice care consolidează rezistența.
  • Rularea sau ciclismul poate contribui la construirea rezistenței. Dacă aveți un membru al sala de sport, sau dacă există o sală de gimnastică la școala dvs., încercați să călătoriți mașina eliptică, o bicicletă staționară, o banda de alergare sau de maestrul scării.
  • Străduiți-vă să vă păstrați ritmul cardiac în timpul antrenamentului. Împingeți-vă puțin mai mult în fiecare săptămână pentru a adăuga lungime la antrenament.
  • Amintiți-vă, începeți încet. Dacă nu ați lucrat într-o perioadă de timp, poate doriți să rămâneți la seturi de 15 sau 20 de minute și să construiți de acolo.
  • Imaginea intitulată Faceți o întindere inferioară în siguranță Pasul 17
    3
    Fii flexibil. Vor fi multe salturi, lovituri și poziții diferite ale corpului dvs. de rutină. Prin urmare, flexibilitatea este esențială. Angajați în activități care vă ajută să vă construiți flexibilitatea dacă doriți să deveniți majorete.
  • Yoga este o modalitate excelentă de a construi flexibilitate. Puteți lua o clasă de yoga la o sală de gimnastică, la un centru comunitar sau la școala dvs. De asemenea, puteți găsi rutine de yoga online.
  • În plus față de a vă ajuta să fiți o majoretă mai bună, flexibilitatea va ajuta la prevenirea rănirii în timpul antrenamentului. Mușchii dvs. vor fi mai bendabili în general.
  • Imaginea intitulată pierde pasul de grăsime picior 1
    4. Greutate tren. Majoretele trebuie să fie puternice. Vei lucra ore lungi în practică și în timpul competițiilor / jocurilor. De asemenea, pot exista numiri în cazul în care vi se cere să ridicați un alt jucător. Includeți formarea în greutate în regimul dvs. de fitness obișnuit.
  • Scrierea greutății trenului de 2 până la 3 ori pe săptămână. Asigurați-vă că nu greutăți tren două zile la rând, deoarece acest lucru poate provoca tulpina.
  • Puteți utiliza greutăți sau o mașină de greutate la sala de gimnastică. De asemenea, puteți face lucruri cum ar fi împingerile, așezați-vă și Pilates, care utilizează propriul corp ca greutate.
  • Dacă faceți echipa, probabil că va trebui să reluați în timpul pregătirii în greutate în timpul sezonului de bucurie. Veți face o mulțime de formare în greutate doar în timpul practicii, iar pregătirea prea mare poate provoca vătămări.
  • Imaginea denumită este observată pasul 8
    5. Dezvolta o voce puternică. Va trebui să fiți capabili să vă bucurați în timpul jocurilor. Prin urmare, ar trebui să vă antrenați vocea în plus față de corpul vostru.
  • Respirați corect. Respirația dvs. afectează modul în care sunetele vocale. Nu luați respirații superficiale. Luați respirații mari, profunde care vă umple plămânii cu cât mai mult aer posibil.
  • Utilizați energie atunci când vorbiți. Vrei să sune entuziast. Asigurați-vă că utilizați mușchii obrazului în timp ce vorbiți, deoarece acest lucru va afecta modul în care vocea voastră iese.
  • Când vorbești, scoateți mușchii din interiorul gâtului în același mod în care faceți atunci când vă căscați. Acest lucru vă va face ca vocea să sune mai mare, fără a suna cu voce tare sau stridentă.
  • Imaginea intitulată Scapă de un vârf nervos în gât rapid Pasul 1
    6. Aveți grijă să nu vă depășiți. Ar trebui să discutați întotdeauna cu un medic înainte de a începe un nou regim de instruire. Peste antrenament poate provoca tulpina sau rănirea. În timp ce ar trebui să muncești din greu pentru a deveni majoretă, nu face nimic care ar putea provoca răni fizice.
  • Urmăriți semnele de supraîncărcare. S-ar putea să simțiți un sentiment de greutate, durere în curs de desfășurare în mușchii voștri, lipsa apetitului, scăderea concentrației și oboseala pe tot parcursul zilei. De asemenea, puteți simți o dorință sporită de a sări peste antrenamente, deoarece corpul vostru vă avertizează că vă suprasolicitați.
  • Dacă ați fost suprasolicitați, discutați cu medicul dumneavoastră despre ceea ce ar trebui să faceți altfel. De asemenea, ar trebui să luați câteva zile în afara formării pentru a vă permite corpul să se recupereze.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercând pentru echipă
    1. Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 16
    1. Faceți o cercetare. Vrei să știi ce sunt așteptările pentru echipa de majore. Înainte de audiție, încercați să obțineți un sentiment de ce fel de noroc.
    • Cereți altor persoane care au auditat. Fiecare echipă are așteptări diferite cu privire la modul de audiție. Unele echipe pot dezaproba să aduci un poster spiritual, în timp ce alții o pot încuraja. Ați putea fi de așteptat să purtați culori școlare pentru unele școli, în timp ce alte școli pot cere pur și simplu să purtați haine confortabile care vă permit să vă deplasați în jur.
    • Discutați cu antrenorul sau majoreta capului. Întreabă-l sau ea pentru sfaturi despre cum să audiție.
    • Du-te la unele jocuri. Încercați să memorați unele dintre cele mai multe dintre cele mai multe și mișcări. Asigurați-vă că sunteți în stare să țineți pasul cu echipa.
  • Imagine intitulată Îmbunătățirea sălbării salturi Pasul 3Bullet2
    2. Practicați conducerea la audiții. O mulțime de timp de practică de calitate vă poate ajuta să strălucească. S-ar putea să fii nervos în timpul audițiilor. Ești mai puțin probabil să alunece dacă ați practicat până la punctul în care aveți o rutină solidă angajată în memorie.
  • Faceți timp pentru a practica în fiecare zi. Program timp în programul de zi pentru practică. Ați putea, de exemplu, practică o oră după cină în fiecare noapte.
  • Dacă aveți și auditoriile prietenilor, cereți-i să practice cu dvs. Voi vă puteți ajuta să vă mențineți reciproc pe cale.
  • Imaginea intitulată Faceți un POM POMP PASUL 24
    3. Veniți la audiția pregătită. Asigurați-vă că aveți tot ce este necesar. Este posibil să aveți nevoie de o permisiune de alunecare, de exemplu. Întrebați în prealabil ce materiale aveți nevoie și asigurați-vă că le aduceți cu dvs. la audiție. Nu vrei să te uiți în curs de desfășurare.
  • Relaxați-vă și faceți tot ce aveți mai bun atunci când aveți audiție. Amintiți-vă, majoretele ar trebui să facă distracția jocului pentru toată lumea. Dacă vă distrați, aveți mai multe șanse să arătați ca materialele majorete.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi urât pasul 1
    4. Nu vă descurajați dacă nu faceți echipa. Puteți încerca întotdeauna din nou anul viitor. Mulți oameni s-au confruntat cu respingere la un moment dat în viață, deci luați acest lucru ca o oportunitate de a încerca mai mult data viitoare. Nu este neapărat o reflectare personală a ta. Au existat probabil o mulțime de oameni talentați care încearcă în acel an.
  • Vă puteți implica întotdeauna în echipa de bucurie într-un alt mod. Puteți oferi voluntar să vă ajutați cu coaching-ul, de exemplu sau pentru o poziție ca și managerul de echipă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aveți întotdeauna o atitudine pozitivă! Fii deschis pentru a învăța noi abilități și ai o relație bună cu majorete și antrenor!
  • Au încredere și faceți tot ce este mai bun. Zâmbește mereu. Nu vă traversați niciodată brațele sau va arăta că aveți o atitudine, vă puneți mâinile în spatele dvs. Încercați întotdeauna să faceți prieteni noi și să fiți 20 de minute mai devreme.
  • Dacă vă încurcați, nu lăsați-o să arate, Mai ales în timpul unui concurs. De multe ori judecătorii nu vor observa de fapt greșeala dacă nu o arătați pe față. Indiferent ce faceți, continuați să zâmbiți!
  • Dacă faceți o greșeală în timpul încercărilor, faceți clic pe mulțime un zâmbet mare și pretindeți că a fost ceea ce trebuia să se întâmple. Nu vă supărați sau arătați confuz - continuați să mergeți.
  • Nu trebuie să faci totul! Dacă nu puteți face o curbură din spate, nu vă frustrați. Veți învăța să faceți toate mișcările în timp.
  • Înainte de a încerca pentru echipa de bucurie, gândiți-vă de ce exact doriți să faceți majorete. Majorează nu este vorba despre fuste scurte. Nu este vorba despre a fi popular sau a atrage atenția. Majorează este un sport serios care ia sânge, sudoare și lacrimi, dar veți excela la el.
  • Avertizări

    Purtați bijuterii, haine libere sau haine de bagaj. Purtați ceva care nu va zbura în timp ce vă prăbușiți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar