Cum să fii popular în școala privată

Știi cuvântul "preppy?"Ei bine, Prep Moda vine de la lucruri pe care oamenii le purta în școli de pregătire colegiu - practic, școli private. Pregătirea este înălțimea populară în aceste școli, deoarece acestea au inventat-o, dar popularitatea poate fi diferită în școlile private, și foarte dificil pentru cei care vin din școlile publice. Iată sfaturile de bază pentru a fi populare în școlile private.

Pași

Partea 1 din 5:
Fiind popular în termenii dvs
  1. Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 1
1. Fii tu însuți în orice mod pe care îl simțiți este necesar.Nu există niciun motiv să se comporte ca cel mai popular tip sau fată.Sau tot ce veți obține este să vă distrați.Dar este un lucru bun să stați cu cei mai populari copii din clasa ta primele zile de școală, astfel încât să puteți obține un început de a fi popular.Încercați cel mai greu și mai devreme sau mai târziu, veți ajunge acolo.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 2
    2. Identificați de ce doriți să deveniți popular. Vrei doar mai mulți prieteni? Ești gelos de ceea ce fac copiii populari? Doriți să fiți invitați la mai multe partide? Doriți să prezentați în cadrul grupului popular? Acestea sunt câteva motive fine pentru dorința de popularitate.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 3
    3. Știți ce vă aflați în. Copiii populari se află în general în clișe - asigurați-vă că veți putea să vă potriviți într-o persoană care vă place.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 4
    4. Cunoașteți angajamentul de timp așteptat. Dacă vă place să cheltuiți weekend-urile la domiciliu, jucând jocuri video, poate reevaluați - cea mai mare parte a zilei de zi la sfârșit de săptămână vor fi cheltuite cu clipa și nopțile la petreceri cu toate celelalte cliques.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 5
    5. Faceți o strategie și cunoașteți rolul dvs. O modalitate bună de a vă pune la dispoziție într-un grup de oameni bogați, bine conectați este să le oferiți ceva pe care fie ei nu le au deja sau este greu pentru ei să obțină
  • Câteva exemple ar fi: Știind pe cineva la un restaurant bun din oraș, greu de a obține rezervări la, având un antrenor personal bine recunoscut, obținându-le într-un eveniment sau lansare de produs care oferă o celebritate populară.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 6
    6. Pregătiți-vă mental. Odată ce sunteți cunoscut de o mulțime de oameni, oamenii încep să vorbească despre dvs., mai des decât cuvintele nu sunt bune și măgulitoare. Nu contează ce spun oamenii despre tine atâta timp cât spun ceva!
  • Partea 2 din 5:
    Dressing pentru unicitate
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 7
    1. Îmbunătățiți aspectul uniformei dvs. Dacă școala dvs. are uniforme, puteți fi în continuare unică.
    • Fetele, acest lucru este ușor. Încercați portofele, bijuterii, diferite stiluri de păr etc.
    • Băieți, acest lucru ar putea fi un pic mai dificil, dar este posibil. Dacă codul de îmbrăcăminte vă permite, dezactivați cămașa și anulați unul sau două butoane pentru a evita căutarea rigidă.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 8
    2. Ieși unde este posibil. Dacă sunteți unul dintre cei norocoși care nu au atât de mult un cod de îmbrăcăminte, ieșiți la fel de mult cât puteți. Numele de marcă sunt purtate prea mult la școlile private. Îi poți purta în continuare, dar încercați să căutați mai multe haine unice în locuri precum buticurile mici din zona centrală, magazinele departamentului și dacă sunteți îndrăzneț, magazine second-hand. Nimeni nu poate spune diferența, dacă nu cumpără și acolo (caz în care vor păstra secretul tău).
  • Partea 3 din 5:
    Realizarea unei îngrijiri bune
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 9
    1. Păstrați regimul de igienă în formă fină. Igiena este importantă în școlile private - fiind mirositoare sau murdară este de neconceput. Baie, rade și spălați-vă fața zilnic. Aplicați deodorant după cum este necesar. Periați dinții de două până la trei ori pe zi cu periuță de dinți și pastă de dinți. De asemenea, este sugerat că utilizați apă de gură. Părul ar trebui să fie periat frumos și de multe ori. Curățați-vă și tăiați adesea unghiile. Dacă codul de îmbrăcăminte vă permite, vopsea unghiile.
    • Utilizați loțiuni, curățători, hidratanzi, scrubs, balsamuri. Produsele ecologice sunt bune, deoarece nu vă deteriorează pielea. Produsele dvs. de baie ar trebui să vă facă să miroșiți bine și chiar puteți pune parfumul ușor. Machiajul pe care îl puteți purta sub codul de îmbrăcăminte va fi limitat, astfel încât o luciu de buze și rimel sunt suficiente. Dacă trebuie să purtați fard de ochi, du-te pentru o culoare pură sau naturală. Amintiți-vă, natural este cel mai bun.

    Nu exagerați cu gelul! Se pare că purtați o cască.

    Partea 4 din 5:
    Menținerea coeficientului dvs. de informații
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 10
    1. Obține note bune. Este un mod inteligent de a deveni mai popular. Fi foarte atent la transformarea la temele la timp și în formă bună. Nu uitați să o faceți complet. Studiu pentru teste. Fi pregătit pentru un test pop în orice moment. Dacă aveți nevoie de ajutor, întrebați cu siguranță un profesor pentru sfatul școlii sau obțineți un tutore.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 11
    2. Înscrieți-vă cât mai multe extracurriculare cum puteți! Persoanele populare au o mulțime de prieteni, iar cel mai bun mod de a le face este să se alăture unui club sau unei clase. Unele dintre cele mai populare extracurriculare sunt sport, cor, dans, trupa, majorete (nu fiecare școală privată are majorete, totuși), etc.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 12
    3. Exprimați-vă prin creioane și notebook-uri. Găsiți un design pentru notebook-urile pe care le considerați reflectă personalitatea dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 13
    4. Dezvăluiți partea voastră artistică. Păstrați un notebook plin de desene sau scrieri pentru a arăta oamenilor. Fi original și nu copiați alții.
  • Partea 5 din 5:
    Interacționând cu toată lumea
    1. Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 14
    1. Fii drăguț și faci prieteni cu o mulțime de oameni. Invitați-le pe o mulțime. Mergeți la cumpărături împreună. Nu bârfe în mod intenționat. Fi dulce pentru toată lumea. Prietenii populari pot fi foarte utile, dar totuși, au o personalitate.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 15
    2. Pregătiți-vă să vă petreceți cu vechii prieteni mult mai puțin. Făcând noi prieteni și solidificarea acestor obligațiuni necesită timp - veți petrece mult mai mult timp cu noii dvs. prieteni, astfel încât nu veți mai avea prea mult pentru cei vechi.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 16
    3. Puneți-vă fața pe hartă. Una dintre cele mai bune modalități de a cunoaște cine sunteți este să aruncați o petrecere mare și să invitați pe toți. (Fii atent, deși ar putea să se destrame cu ușurință dacă lucrurile scazute din control și poliția arată.) Asigurați-vă că dacă arunci o petrecere pe care sunteți bine îmbrăcați, că casa dvs. este curată și bine decorată și că vă lăsați pierde un pic vorbesc cu oamenii și le cunoașteți, faceți legături asupra unor interese similare și a semințelor de plante pentru viitoare hangout (adăugați reciproc pe numerele de telefonie socială sau swap).
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 17
    4. Acceptați invitații. Odată ce deveniți prieteni cu copiii populari, veți începe să fiți invitați la lucruri. Acceptați tot ce puteți. Stai cu ei după școală și apucați niște alimente - stau cu ei în weekend înainte de a ieși la petrecere.
  • Dacă vi se oferă libații de orice fel de la clipa dvs. sau chiar oricare dintre celelalte cliques, acceptați cordial, dar urmăriți aportul, nu doriți să faceți un nebun de tine.
  • Cele mai multe clicuri după un timp vor dezvolta ritualuri pre-partide, indiferent dacă se întâmplă într-un anumit loc pentru mâncare înainte de mână, sau se întâlnesc și se pregătește la casa unei anumite persoane.
  • Cele mai multe clicuri vor avea o rotație de conducere, asigurați-vă că dacă este rândul dvs. să vă conduceți, faceți întotdeauna acest lucru și faceți-l în mod fiabil (cu excepția cazului în care clipa dvs. este suficient de norocos pentru a avea un membru cu un șofer).
  • Adesea veți rămâne la o casă a unei anumite persoane după nopțile de petrecere și acest lucru va fi întotdeauna pre-planificat.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 18
    5. Începeți să le invitați la lucruri. Acesta este locul în care ceea ce trebuie să oferiți vine în joc, dacă aveți acces la ceva rece și unic, mai ales ceva pe care nu l-au experimentat înainte, utilizați-l acum. De asemenea, puteți începe să găzduiți de la casa dvs. doar invitarea uneia sau două clicuri pentru a avea un moment bun.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala privată Pasul 19
    6. Continuați cu viața de zi cu zi. Va fi cel mai probabil că vă petreceți cu cliza mai mult decât propria familie în acest moment, unii dintre membrii clique-ului dvs. ar putea deveni chiar parte din familia dvs. reală (adică. Stați la casa dvs. în timpul nopții, mâncând cina cu familia, mergând în vacanțe cu dvs.). Începeți dating, dar evitați dating în clipa dvs., nu doriți să creați o tensiune inutilă.
  • Asigurați-vă că vă păstrați gradele și vă mențineți aspectul.
  • Puteți să discutați încă cu foștii dvs. prieteni, dar în realitate există un motiv pentru care ați vrut să părăsiți acest grup și veți avea acum o nouă perspectivă despre ei.
  • sfaturi

    Fii drăguț cu profesorii. Detenția nu este nici răceală, nici distractivă.
  • Nu fi cineva pe care nu-l faci!
  • Nu ignora prietenii tăi vechi. Fii cu ei și începeți un grup cu prietenii tăi vechi și noi.
  • Avertizări

    Nu faceți droguri, băuturi, fum sau nimănui acelei lucruri. Te va ucide în interior și în exterior. Dacă prietenii tăi încearcă să te facă să faci acele lucruri, atunci probabil că nu ai prietenii potriviți oricum.
  • Luptele nu sunt sfătuite deoarece sunt amintite de ani de zile
  • Oamenii vor vorbi rău despre tine, chiar să răspândească zvonurile odată populare, nu lăsa-o să ajungă la tine.
  • Nu încercați prea mult! Dacă fiți tu însuți, atunci vei face bine.
  • Niciodată nu traversezi pe cineva din clipa ta, dacă nu ești sigur că le poți lua jos, îți amintești că te-au făcut, ei pot să te facă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar