Cum să fii pe o echipă de majoritate de stele

În zilele noastre, mulți oameni ar fi mai degrabă pe o echipă de majorete de stele și nu pe echipa lor școlară. Alți oameni doresc să fie în echipa școlii lor și fac toate majoretele de stele în același timp. Motivul este că sunteți în ochiul public, rămâneți în formă în timp ce vă distrați și vă întâlniți cu mulți oameni. De asemenea, construiți încredere și stima de sine!

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea echipelor și opțiunilor
  1. Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de terasă de stele Pasul 1
1. Ia permisiunea și sprijinul părinților. Majoritatea oamenilor nu știu ce este cu adevărat majorete. Dacă părinții tăi cred că majoretele sunt medii care nu fac altceva decât pom-pom-poms, explicați-le ceea ce doriți cu adevărat să faceți, cât de mult vă place majoretele și asta toate star Majorează nu este același lucru ca și cumpararea pentru școală sau fotbal. Asigurați-vă că nu le puneți la fața locului. Asigurați-vă că sunt de acord cu dvs. și nu le presați. Ei vă vor ajuta mai probabil dacă rămâneți calm și arătați-i matur.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de terasa de stele Pasul 2
    2. Începeți să acționați ca o majoretă, chiar înainte de a face echipa. Fii fericit, zâmbet, faci prieteni, Nu fiți rău, râdeți foarte mult și fiți sportivi! Amintiți-vă că este rău și nepoliticos pentru alți colegi de echipă ar putea să vă scoată din echipa de majorete, așa că nu uitați să fiți drăguți cu toată lumea din echipa dvs. și în afara echipei noastre. De asemenea, asigurați-vă că alegeți o echipă bună.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de terasă de stele Pasul 4
    3. Cercetarea majorete bune. Înainte de a deveni o majoretă all-stele, trebuie să știți ce este majorete de toate. Căutați videoclipuri pe YouTube sau vizitați site-ul USASF (USS All-Star Federation) pentru a vedea cum este ca și cum ați fi o majoretă. Cunoașteți toate regulile și nivelurile, astfel încât veți avea o idee la ce nivel veți fi și ce veți face. Și asigurați-vă că știți diferența dintre majorete și majorete de fotbal / baschet înainte de a vă înscrie!
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de învelitoare de stele Pasul 5
    4. Decideți ce veți fi. Dacă sunteți înalt și puternici, probabil că veți fi o bază sau o backspot. Dacă sunteți scurt, flexibil și agil, probabil că veți fi un fluturaș. Dacă sunteți o combinație de ambele, poate că ați putea fi două lucruri la un moment dat!
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de învelitoare de stele Pasul 6
    5. Cercetați o echipă de toate stele în zona dvs., astfel încât să aveți toate informațiile. Uită-te pe site-ul web pentru imagini, uita-te pe YouTube pentru videoclipuri, și vezi dacă pe site-ul au cerințe pentru echipa pe care vrei să o încerci. Pentru previzualizările pe concursuri merg la site-uri precum JAGFEST sau U.S. Cetățenii. Nu uitați să găsiți a echipa buna. Dacă echipa are doar șapte fete sau merge în doar două competiții pe an, s-ar putea să nu vrei să te alături dacă majoretele este pasiunea ta. Asigurați-vă că vă alăturați unei echipe bune de dimensiuni cu o mulțime de nivele și care se desfășoară pe concursuri! Și dacă este posibil, încercați să vă alăturați unei echipe care merge la lumi.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea pentru încercări
    1. Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de teatru de stele cu pas 3
    1. Motivați-vă și rămâneți axat pe obiectivul dvs. Nu fi leneș! Ar trebui să practici puțin de zi cu zi. Dacă sunteți o bază, ridicarea greutății este o idee minunată. Același lucru pentru spoturile din spate. Fluturași, puteți încerca întinderi hamstring! Stretch și exercițiu.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de majorete de stele Pasul 15
    2. Îmbunătățiți-vă puterea și flexibilitatea. Credeți sau nu, cu atât mai flexibil sunteți, cu atât mai puțin veți fi răniți, deoarece corpul vostru va fi atât de obișnuit să se îndoaie. Întindeți în fiecare zi și faceți câteva exerciții de forță cum ar fi trunchiuri, stoarce de lămâie și împingeri de aproximativ trei ori pe săptămână.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de învelitoare de stele Pasul 16
    3. Obțineți potriviți și exerciții fizice. Rulați cel puțin o dată pe săptămână. Fiind puternică vă poate ajuta să vă îmbunătățiți la o mulțime de lucruri majorete, cum ar fi sărituri, să se prăbușească, să stârnești sau poate chiar să danseze dacă dansul echipei dvs. este rapid și dificil.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de terasă de stele Pasul 11
    4. Luați o clasă de pregătire înainte de a vă alătura. Faceți lecții private sau a unei echipe de agrement timp de aproximativ două luni înainte de a face acest lucru real și amintiți-vă că trebuie să cunoașteți elementele de bază. Aceste clase vă vor învăța toate elementele de bază. Dacă ați luat deja ceva cum ar fi gimnastica sau taiat-ul înainte, nu prea trebuie. Cu cât sunteți mai buni la Tumbling, cu atât mai probabil veți putea să faceți un nivel superior în echipa dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți pe o echipă de predare a tuturor starului Pasul 8
    5. Aflați mișcările de bază: Mare v, scăzut v, t, rupt t, etc. Practicați în fața oglinzii și amintiți-vă să vă stoarceți corpul tot timpul. În timp ce faceți mișcări, păstrați-vă pumnii drept și strânși, nu îndoiți! Cu atât mai bine sunt elementele de bază, cu atât va fi mai bine.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de majorete de stele Pasul 9
    6. Aflați salturile majorete. Practicați în fiecare zi și când vă așezați în jos, fiți în poziția saltului pe care doriți să învățați / îmbunătățiți. Când săriți, biciuiți-vă picioarele și brațele cât mai greu și păstrați-vă brațele strânse (de aceea mișcările de bază sunt importante în majorete).
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de terasă de stele Pasul 10
    7. Aflați cum să dansați. S-ar putea să sune prost, dar dansul este important în majorarea All-Star. Dacă nu știi cum să dansezi, vei fi cu toții încurcați în timp ce coechipierii tăi se descurcă excelent într-o competiție, iar toate rutinele de veselie all-stele au cel puțin un rol de dans în ele. Mișcările dvs. de dans ar trebui să fie curate și strânse și nu uitați să faceți facials / zâmbet în timp ce dansați.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de terasă de Star Pasul 12
    8. Aflați rotunjite, mângruri din spate și de ședere. Sunt abilități foarte importante de majorete. Amintiți-vă că în cele mai multe treceri, o majoretă va face un hand springwoff / rotunjit înapoi înainte de a face truc final. Chiar a crezut că o mână spate este esențială, nu încercați unul cu excepția cazului în care antrenorul dvs. ți-a dat deja permisiunea, pentru că dacă ai făcut unul singur și a căzut, asta ar putea duce la vătămări grave.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de teatru de stele Pasul 13
    9. Aflați cum să cădeți corect! Dacă vădeți înapoi, faceți doar o rocă de lumânare cu brațele drepte deasupra capului și susțineți-vă înapoi. Dacă vă cădeți înainte, vă puneți bărbia și rotiți-vă.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de terasă de stele Pasul 14
    10. Infrunta-ti temerile. Dacă aveți o teamă de a merge înapoi, pur și simplu practicați sărituri înapoi pe o saltea și să faceți poduri. Amintiți-vă că Tumbling poate fi uneori înfricoșător / periculos, așa că fii pregătit să cadă, pentru că este imposibil să nu cadă niciodată!
  • Nu vă sperie în nici o poziție pe care o luați. Dacă sunteți o bază, asigurați-vă că vă aflați sub fluturașul dvs. și nu vă sperie. Dacă sunteți speriat, atunci fluturașul va fi speriat de asemenea. Fii încrezător. Dacă un loc din spate, nu fiți speriat și. Asigurați-vă că vă prindeți fluturașul dacă faceți pradă sau coșuri. Trebuie să luați gleznele fluturașului sau încheieturile bazei și trageți în sus pentru a ușura o greutate. Când faceți leagă sau coșuri, ajutați-o să împingeți apoi să treceți deoparte pentru a prinde.
  • Imaginea intitulată Fiți pe o echipă de terasă de stele Pasul 20
    11. Aflați facials. Facials vă oferă mai multe puncte în competiții și faceți ca echipa dvs. să arate mai bine în timpul efectuării. Trebuie să arăți ca și cum te distrezi într-o competiție, pentru că dacă te uiți plictisit, probabil că vei pierde.
  • Partea 3 din 3:
    Încercarea și aderarea la o echipă
    1. Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de terasă de stele
    1. Inscrie-te. Odată ce te simți pregătit, înscrie-te pentru încercări. Nu vă faceți griji, faceți întotdeauna echipa când sunteți o stea!
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de predare a tuturor starului pas 18
    2. Încercați cu încredere. Zâmbiți tot timpul și nu încercați nimic nu puteți face sau ceva prea periculos. Fiți încrezători și întotdeauna întindeți mai întâi. Purtați haine confortabile. Uită-te la judecători / antrenori din ochi și te preface că ești acasă și nimeni nu se uită!
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de cherestea de stele Pasul 19
    3. Discutați cu colegii dvs. și faceți prieteni cu ei, odată ce ați făcut echipa. Nu faceți clicuri în echipa dvs. și nu încercați să dezactivați pe nimeni! De asemenea, nu râde de cineva dacă au căzut sau nu pot face un trick care se mișcă pe toți ceilalți în echipă pot face.
  • Nu plânge, fii supărat sau fii prea tare pe tine însuți. Întotdeauna să fie pozitiv, deoarece toate majoretele ar trebui să aibă o atitudine pozitivă.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de clasă de stele Pasul 21
    4. Au o gustare ușoară înainte de fiecare practică. Barele de granola sau băuturile energetice pot fi bune, dar nu beți prea multă cofeină sau veți primi prea hiper și nu veți putea să se prăbușească!
  • Imaginea intitulată Fiți într-o echipă de ofertă de stele Pasul 22
    5. Păstrați practicarea la domiciliu și lucrați în fiecare zi, chiar dacă sunteți deja foarte buni și aveți abilități dur. Chiar dacă aveți deja o mână de mână, folosind un butoi / cilindru vă va face mâinile înapoi chiar mai bune decât acestea sunt deja.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de teatru de stele Pasul 23
    6. Țineți minte că durează ani pentru a fi un pahar foarte bun.
  • Imaginea intitulată Fi se afla într-o echipă de ofertă de stele
    7. Fii încrezător. Zâmbiți, credeți în voi înșivă și fi fericit!
  • Nu vă fie frică. Cu cât vă este frică, cu atât mai rău ar fi. Rămâi scoțială în întreaga dvs. rutină, păstrați-vă calmul și lucrați la facials. Facials este ceea ce câștigă judecătorii.
  • sfaturi

    Majorează nu este doar orice alt sport. Este nevoie de o mulțime de accent, flexibilitate, putere, lucrul în echipă, coordonare și de a fi fără teamă.
  • Îmbunătățiți-vă căpitanul! Funcțiile de ședere vă ajută cu toate abilitățile voastre de răsturnare. Dacă aveți locuri de muncă frumoase și strânse, va fi mai ușor să învățați trucuri și vor arăta mai bine!
  • Dacă există o echipă din zona dvs. care vă va permite să fiți în echipă, indiferent de nivelul dvs. de calificare, începeți cu acea sală de gimnastică, astfel încât să vă puteți extinde abilitățile.
  • Forța este cheia pentru o bătaie bună!
  • Învățați-vă prietenilor rutina. Poate suna prostie, dar Predarea vă ajută să învățați.
  • Încercați să întrebați majoretele cum este.
  • Ia-ți timpul și fii răbdător.
  • Amintește-ți să zambești!Chiar dacă vă încurcați la încercări sau abilitățile dvs. nu sunt la fel de mari ca și ceilalți sportivi ", judecătorii vă vor aminti de carisma voastră și vă pot alege asupra sportivilor cu înaltă calificare, fără a fi dedicat.
  • Dacă antrenorul dvs. vă cere să faceți ceva pe care nu îl faceți în mod normal, spuneți da dacă nu este ceva periculos sau ilegal sau imoral. De cele mai multe ori, ei doresc doar să vadă dacă sunteți versatil sau dacă puteți lua sugestii.
  • Majoritatea echipelor nu vă permit să mergeți la practică cu părul liber. Părul liber poate distrage atenția și poate provoca accidente. Coafuri care vă permit să vă mișcați liber și să arătați încă bine sunt ideale. Stiluri incluzând A Bunul Bun, frânghie, bun, Pigtails, sau scăzut sau coadă mare.
  • Toată lumea este importantă în echipă. Nu fiți bummed că nu sunteți fluturași, deoarece bazele sunt super importante.
  • Ei consideră, de asemenea, foarte, vârsta și maturitatea ta. Pentru că nu vor ca cineva care acționează ca și cum ar fi 6, dar sunt cu adevărat 15, pe o echipă de nivel 5.
  • Încercați să lucrați la abilitățile de răsturnare cu anul înainte de noul sezon de încercări.
  • Nu vă simțiți gelos de alți sportivi, deoarece este tentant să încercați mișcările dure. Deci, dacă sportivii mai tineri sunt la un nivel mai înalt decât sunteți, decât să nu încercați mișcările dure, deoarece ar putea duce la răniri.
  • Nu subestimați acest sport. Este nevoie de rezistență serioasă și majoritatea oamenilor care doresc să facă o mulțime competitivă pentru distracție, nu au puterea de a-și susține echipa. De asemenea, amintiți-vă că doar pentru că sunteți înalt, nu înseamnă că nu puteți fi un fluturaș. Aceasta este o concepție greșită comună. Sunt 5`9 și zboară pe Senior Elite 5.
  • La majoritatea sălile de gimnastică din Star, toată lumea face echipa.
  • Dacă nu faceți o echipă de majorete de stele, puteți încerca întotdeauna din nou anul viitor dacă doriți.
  • Nu încercați niciodată o cascadorie fără supraveghere, chiar dacă sunteți bun la el. Orice s-ar putea întâmpla și siguranța dvs. este cel mai important lucru.
  • Avertizări

    Amintiți-vă că nu veți obține ceea ce doriți atât de repede. Este nevoie de luni pentru a învăța o mână înapoi și probabil și mai mult. Ia-ți timpul și fii răbdător și vei ajunge acolo.
  • Dacă sunteți rănit, așteptați până când sunteți complet vindecat înainte de a vă întoarce în practică completă - dacă vă răniți din nou, veți fi chiar mai mult a doua oară.
  • Întotdeauna întindeți înainte de practică. Dacă nu vă întindeți, mușchii dvs. se vor simți din greu și aveți riscuri mai mari de a rupe oasele și de a trage mușchii.
  • Toate majoretele Star sunt obligate să participe la concursuri. Toate competițiile majorete ale Starului necesită ca cinci membri din fiecare echipă să concureze. Dacă refuzi să mergi la concursuri, vei fi dat afară de echipă. Ei vor face o acceptare dacă nu puteți concura din motive medicale sau dacă ieșiți din oraș weekend-ul unui concurs.
  • Nu este I în ECHIPĂ. Muncesc din greu cu colegii tăi, încredere în ei și fii prieten cu toată lumea. Nu Faceți clicuri (!!!!!)
  • Deși este posibil să fiți scurt, nu vă așteptați să deveniți fluturașul. Aceasta este ceea ce cred mulți oameni, și apoi se termină întoarcerea că devin un punct sau bază din spate. Fii flexibil, ai abilități bune de plecare și poți fi un fluturaș. Un fluturam merge de obicei la persoana cea mai mică, cea mai tânără și cu mai multe abilități, cum trebuie să faceți Walkovers sau abilități într-o cascadă etc. Nu fi trist!
  • Dacă vă răniți și veți ieși pentru o perioadă lungă de timp, aduceți-vă antrenorul un doctor. Încă mai puteți merge la practică și vizionați să vă sprijiniți echipa.
  • La concursurile de majorete trebuie să rămâi pentru întreaga competiție până când se termină după ce echipa dvs. continuă să nu primească premiile, ci să sprijine alte echipe care sunt acolo.
  • Dacă intenționați să ieșiți din oraș weekend-ul unui concurs, asigurați-vă că ați lăsat antrenorul dvs. de majorete, mama echipei și personalul de majorete cunosc în avans. Dacă le spuneți că ieșiți din oraș în ultima clipă veți avea probleme.
  • Fiți pregătiți să petreceți timp și bani pe concursuri, uniforme și multe altele.
  • Unele fete pot fi într-adevăr competitive și înseamnă, așa că sunt pregătite. Dacă cineva se agită sau se distrează de echipa dvs., spuneți-vă imediat antrenorului sau unui adult.
  • Întrebați întotdeauna un loc dacă nu vă simțiți confortabil să faceți ceva, în special răsuciți.Dacă nu, ai putea să te pui și pe alți oameni în pericol.
  • Fiți pregătiți să pierdeți câteva competiții. Dacă pierdeți, amintiți-vă că ceea ce contează cu adevărat este că ați muncit din greu și faceți majorete de toate stele, deoarece vă place sportul, nu pentru că doriți să câștigați fiecare competiție pe care o faceți. Fii drăguț cu oamenii care au câștigat, chiar dacă ești supărat.
  • Majoreaza este consumatoare de timp. Fiți pregătiți să nu aveți timp pentru alte lucruri.
  • Majorează este periculoasă. Majoritatea oamenilor cred că nu este și alte sporturi sunt mai periculoase, dar în 2002 au existat aproximativ 280.000 de majorete cu membre sparte și mai rău.
  • Când lucrați la abilități de tăiere, asigurați-vă că vă aflați într-o zonă moale cu un instructor. absolut niciodată Turnați pe beton, lemn sau orice suprafață tare dacă nu faceți ceva ca un cartuș sau ați învățat-o deja.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Stamina, flexibilitatea, rezistența, condiționarea, sprijinul familiei, carisma, spectacolul, perseverența, rezistența și o atitudine bună.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar