Cum de a alege o specialitate legală

Dacă intenționați să participați la școala de drept sau să aveți o carieră în drept, trebuie să cunoașteți toate opțiunile de carieră posibile pe care le-ați deschis. În timp ce nu trebuie neapărat să se specializeze, ajută la construirea de experiență și calificări. Specializarea se concentrează asupra unui aspect specific al legii, cum ar fi imigrația sau dreptul familiei. Acest lucru vă va concentra atenția asupra tipului de carieră și impact pe care doriți să îl atingeți cu diploma de drept. Specializările sunt de obicei stabilite în timpul școlii de drept.

Pași

Partea 1 din 3:
Luați-vă timpul pentru a vă evalua opțiunile
  1. Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 1
1. Nu vă grăbiți. Nu există timp stabilit atunci când trebuie să-ți dai seama totul. Mulți avocați intră în cariera lor iubesc specializarea lor până într-o zi au nevoie de o schimbare de ritm. Este important să cântăriți toate avantajele și să vă explorați opțiunile.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 2
    2. Faceți cercetarea. Căutați o listă de specializări de drept (https: // Lsac.Org / Discover-lege / Tipuri-Drept-Programe / Domenii Legea). Utilizați lista pentru a privi prin opțiuni și alegeți cele care stau în evidență. Șansele sunt știți câteva domenii de lege, vă puteți interesa sau aveți o specialitate deosebită care vă inspirat să urmăriți legea. Nu vă limitați sau țineți apăsat înapoi, notați orice opțiuni care chiar vă interesează.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 3
    3. Face o evaluare de sine! Aceste chestionare (HTTPS: // Abaforlawstudents.COM / 2016 / 02/18 / unde-sunt-you-lat-take-the-legal-cariera-quiz /) Sunt un loc minunat pentru a începe de la pământ, mai ales dacă vă simțiți copleșiți de toate opțiunile. Ele sunt concepute de studenții de drept pentru studenții de drept, astfel încât, în timp ce nu ar trebui să vă bazați întreaga carieră pe ea, autoevaluarea vă va ajuta să vă evaluați punctele forte și să vă îndreptățiți într-o direcție bună.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 4
    4. Adunați sfaturi și cercetări de fundal asupra specialităților. Începeți explorarea în aceste câmpuri pentru a vă simți pentru ceea ce sunt de fapt. Contactați Avocații pe care îi puteți ști în aceste domenii, chiar dacă nu le cunoașteți personal, nu ezitați să vă contactați și să puneți câteva întrebări. Căutați sesiuni de informații de către organizații sau chiar firme de avocatură care practică această lege. Scufundați adânc în fiecare opțiune și vedeți care se simte cel mai bine.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă juridică de specialitate 5
    5. Cântăresc logistica. Scurtați lista cu opțiunile pe care le-ați plăcut cel mai mult sau ați fost aliniate cel mai bine cu aspirațiile dvs. de drept. Acum, uitați mai departe în salariul și piața muncii. Acestea sunt evaluări mai realiste care trebuie făcute. Determinați dacă salariul mediu este potrivit pentru situația dvs. de viață planificată sau dacă doriți să ajustați unele părți ale planului dvs. de a face acest lucru. Evaluați dacă există o bună piață de locuri de muncă pentru această specialitate, doriți să vă asigurați că după toate aceste lucrări puteți găsi de fapt undeva de practic. Aceasta este o șansă bună să începeți, de asemenea, să vă gândiți la un plan general după școala de drept. Luați în considerare costurile de împrumut pentru studenți, taxele de examen de bare și alte cheltuieli posibile.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 6
    6. Ține minte o minte deschisă! Chiar dacă credeți că ați găsit specialitatea dvs., asigurați-vă că nu vă puteți bloca în opțiunea când nu trebuie. Școala de drept poate fi încă o șansă de a testa apele și de a primi noi oportunități.
  • Partea 2 din 3:
    Experiență de construcție
    1. Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 7
    1. Cereți să umblați o persoană profesională care lucrează în domeniul dvs. de interes. Acest lucru va ajuta la luarea ambelor conexiuni pentru tine in cadrul domeniului, dar, de asemenea, dati o practica a ceea ce poate fi munca ta.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 8
    2. Participați la o școală de drept care vă sprijină specialitatea. Anumite școli de drept au un program mai puternic de specialitate pentru anumite domenii. Păstrați acest lucru în minte atunci când aplicați. Doriți să participați la școală care vă va sprijini cel mai bine interesele și vă va oferi cele mai multe oportunități.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 9
    3. Ajungeți la profesorii de drept și la interesul expres. Indiferent dacă este vorba de sfaturi despre specialitatea dvs. sau pentru posibile oportunități, profesorii dvs. sunt acolo pentru a vă ajuta. Nu vă îndepărtați de utilizarea resurselor din teamă sau de a fi deranjați. Arătați angajamentul și implicarea dvs. prin șederea angajată.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 10
    4. Căutați clerkze și stagii referitoare la acest domeniu. Acest lucru poate fi mai dificil până la al doilea sau al 3-lea al școlii de drept, dar este important să țineți cont. Căutați oportunități de a câștiga experiență practicând această specialitate pentru a vă ajuta CV-ul.
  • Partea 3 din 3:
    Căutarea unui loc de muncă în specialitatea dvs
    1. Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 11
    1. Construiți-vă CV-ul. Mai ales în ultimii ani de școală de drept, concentrați-vă pe construirea conexiunilor cu firmele care sunteți interesați să lucrați la. Crearea de conexiuni în câmp și asigurându-vă că oamenii cunosc interesele dvs. este o modalitate excelentă de a găsi locuri de muncă.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 12
    2. Ia în considerare grade suplimentare. Chiar și după școala de drept, menținându-vă abilitățile ascuțite și actualizate cu informațiile și reglementările actuale vă va ajuta să maximizați performanța. Ați putea să vă înscrieți într-un program online sau să urmăriți o altă acreditare pentru a vă face un concurent de cerere ridicat într-un domeniu foarte competitiv.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de specialitate legală 13
    3. Noroc! Cu cât sunteți specializați și cu cât sunteți mai expertiză, cu atât mai multe oferte este probabil să primiți o dată în afara școlii de drept. Cu toate acestea, nu vă faceți griji sau comparați-vă cu ceilalți. Domeniul juridic este extrem de competitiv și asigură un loc de muncă la o firmă poate să nu se întâmple imediat.
  • sfaturi

    Găsiți și urmați tinerii avocați, în special cei cu medii similare, care vă pot motiva pe social media! Există atât de mulți acolo, dispuși să dea mult ajutor și sprijin pentru studenții pre-drept!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar