Cum să obțineți granturi școlare de drept

Mergând la școala de drept reprezintă o investiție financiară considerabilă. Pentru a ajuta la acoperirea acestor costuri ridicate, puteți încerca să obțineți ajutor financiar sub formă de granturi-bani pe care nu va trebui să le plătiți odată ce vă este acordat. Finanțarea de finanțare pentru școala de drept este limitată, dar dacă știți ce să căutați și unde să o căutați, este posibil să puteți participa la școala de drept într-un mod mai sigur din punct de vedere financiar.

Pași

Partea 1 din 3:
Completați FAFSA
  1. Imaginea intitulată Obține un nou certificat de naștere Pasul 8
1. Obțineți un ID FSA. Căutarea dvs. de finanțare de finanțare pentru școala de drept ar trebui să înceapă cu completarea cererii gratuite pentru ajutorul federal pentru studenți ("FAFSA"), pe măsură ce guvernele federale și de stat, în plus față de școala dvs. de drept, vor folosi acest lucru pentru a determina orice ajutor financiar acordat dvs. - inclusiv finanțarea granturilor. Primul pas al acestui proces este obținerea unui ajutor federal pentru studenți ("FSA") ID. Procesul de a obține unul este destul de simplu:
  • Vizitați site-ul federal de ajutor pentru studenți.
  • Furnizați adresa dvs. de e-mail și alegeți un nume de utilizator și o parolă unică.
  • Introduceți informațiile personale necesare (nume, număr de securitate socială, adresa etc.)
  • Confirmați și trimiteți.
  • Administrația Securității Sociale va examina apoi informațiile dvs. și, presupunând că totul verifică, vă va trimite un e-mail care indică faptul că puteți utiliza noul dvs. ID FSA. Acest proces durează între unu și trei zile.
  • Acest ID constă atât din un nume de utilizator, cât și o parolă care este utilizată de U.S. Departamentul de Educație pentru a vă verifica identitatea atunci când solicitați ajutor federal.
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 19
    2. Adunați documentele necesare. În timp ce informațiile necesare pentru finalizarea FAFSA vor varia în funcție de situația dvs. particulară (țara de cetățenie, starea dependentă etc.), încercați să adunați cel puțin următoarele înainte de a începe procesul, deoarece acest lucru va face completarea acestei forme destul de complexe mult mai ușor de gestionat:
  • Numărul dvs. de securitate socială și numărul permisului de conducere.
  • Cea mai recentă declarație fiscală.
  • Informații referitoare la cât de mulți bani aveți (soldurile contului bancar, lista investițiilor, imobiliarul, activitățile de afaceri etc.).
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 21
    3. Începeți un nou FAFSA. Odată ce aveți ID-ul dvs. FSA și ați colectat informațiile pe care trebuie să le aplicați, navigați la site-ul FAFSA și faceți clic pe butonul la "Începeți un nou FAFSA." Urmați instrucțiunile de pe ecran și introduceți informațiile dvs. personale de bază (nume, număr de securitate socială etc.).
  • Puteți salva aplicația dvs. și o puteți relua mai târziu dacă nu doriți să o completați într-o singură ședință.
  • Deoarece veți intra într-o mulțime de informații personale / sensibile, puteți utiliza "tastatura virtuala" Opțiune pentru securitatea suplimentară.
  • Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 3
    4. Listează școlile de drept care vor primi informațiile dvs. FAFSA. Următorul pas în acest proces este de a lăsa guvernul federal să știe ce școli vor primi informații privind determinarea federală a ajutorului. Școlile de drept pe care le-ați selectat vor folosi informațiile trimise de guvernul federal după ce procesează FAFSA dvs. pentru a calcula pachetul de ajutor financiar pe care îl vor oferi. Puteți lista până la zece școli în aplicația online.
  • În timp ce ordinea în care listați școlile nu contează pentru scopuri federale, unele state vă cer să listați școlile de stat pe care le puteți participa mai întâi dacă doriți să fiți luați în considerare pentru ajutorul de stat.
  • Dacă nu doriți ca școlile din listă să vadă celelalte școli pe care le-ați indicat despre FAFSA din anumite motive, puteți completa FAFSA pentru o școală, așteptați până când aplicația este procesată, reveniți și ștergeți acea școală și Apoi adăugați altul. Repetați după cum este necesar.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o fată este supărată la tine Pasul 1
    5. Determinați starea de dependență. Pe măsură ce completați FAFSA, aplicația vă va pune mai multe întrebări care vizează determinarea dacă sunteți un student independent sau dependent (i.E., Părinții sau altcineva vă susțin ca fiind dependenți de declarațiile lor fiscale).
  • Dacă sunteți clasificat ca dependent, trebuie să furnizați informații referitoare la situația financiară a părinților dvs. în plus față de propria dvs.
  • Imaginea intitulată Reduceți plățile pentru împrumuturi pentru studenți Pasul 1
    6. Furnizați informații financiare necesare. Înainte de a vă face o ofertă de ajutor financiar, guvernul federal trebuie să cunoască situația dvs. financiară pentru a vedea dacă vă calificați pentru ajutorul bazat pe necesități. În plus față de finanțele personale (cum ar fi soldurile contului bancar sau alte active), va trebui să furnizați informații de la declarația federală-impozit pe venit pentru anul anterior anului academic pentru care aplicați pentru ajutor.
  • Dacă nu ați depus încă o declarație fiscală relevantă, vi se permite să estimați informațiile necesare în timp ce completați FAFSA.
  • Imagine intitulată Obțineți istoria dvs. de angajare Pasul 14
    7. Semnați și trimiteți FAFSA. După ce ați terminat aplicația, verificați informațiile pe care le-ați furnizat pentru acuratețe și, atunci când sunteți mulțumiți, utilizați ID-ul FSA pentru a semna electronic și trimiteți FAFSA pentru procesare.
  • Termenul limită federal pentru trimiterea FAFSA este 30 iunie pentru fiecare an universitar.
  • De asemenea, acordați atenție termenelor relevante de stat, împreună cu cele ale școlilor alese, deoarece acestea ar putea fi diferite de termenul limită federal.
  • În orice caz, este mai bine să finalizați acest proces cât mai curând posibil.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea de subvenții pentru școala de drept
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 5
    1. Contactați biroul de ajutor financiar al școlii de drept. Cea mai bună sursă pentru obținerea granturilor va fi școala de drept pe care intenționați să o participați. Fiecare școală oferă propriile programe de granturi, iar cel mai bun loc pentru a afla informații referitoare la aceste programe este biroul de ajutor financiar al școlii de drept.
    • Puteți găsi probabil informații referitoare la granturi speciale pe site-ul internet al școlii dvs. de drept, dar este probabil cel mai bine să sunați și să vorbiți cu cineva din acel birou pentru a obține o idee despre care vă acordă ofertele școlare și cele ale dvs. pe care le puteți califica.
    • Verificați numărul de telefon al Oficiului pe site-ul său web.
  • Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 17
    2. Contactați autoritatea dvs. de învățământ superior a statului dvs. Unele state oferă granturi pentru studenții care îndeplinesc anumite criterii, cum ar fi participarea unei școli speciale sau a unui rezident al acelui stat. Cea mai bună modalitate de a afla ce oportunități pot fi disponibile fie de statul dvs. sau de statul în care intenționați să mergeți la școala de drept este să contactați agenția de învățământ superior a statului dvs. Informațiile de contact pentru fiecare dintre aceste agenții de stat sunt disponibile online.
  • Imagine intitulată Conduită Pasul de cercetare 1Bullet1
    3. Verificați granturile de la organizații nonprofit sau private. Există o mare parte din organizațiile private care oferă granturi pentru studenții de drept potențiali, acordați pe baza oricăror performanță academică din trecut, calea de carieră intenționată după școala de drept, la calificarea minorităților sau a statutului militar.
  • În timp ce probabil că va trebui să cheltuiți o perioadă bună de timp care să caute online granturi care pot fi aplicabile, să începeți cu site-urile web ale Asociației Baroului American, în plus față de asociația dvs. de bare locale sau de stat. Nu numai că aceste asociații oferă granturi în sine, site-urile lor sunt o mare sursă de informații referitoare la acest proces ca întreg.
  • Există, de asemenea, site-uri care permit unui solicitant să caute granturi de școală bazate pe criterii specificate, cum ar fi experiența de fond, calea viitoare de carieră sau starea de reședință.
  • Imagine cu titlu de cercetare Pasul 7
    4. Verificați granturile din firmele de avocatură. Anumite firme de avocatură oferă, de asemenea, subvenții studenților potențiali de drept și, de obicei, necesită ca lucrarea beneficiarului pentru acea firmă în cursul anului școlar sau în timpul verii. Încercați să verificați paginile web pentru firmele din zona dvs. sau în zona în care sperați să vedeți dacă oferă acest tip de subvenție. De asemenea, puteți încerca să apelați aceste firme utilizând informațiile de contact pe site-urile lor.
  • Partea 3 din 3:
    Negocierea pachetului dvs. de ajutor financiar
    1. Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 18
    1. Înțelegeți situația dvs. financiară. După ce ați finalizat FAFSA și școala dvs. de drept ți-a trimis pachetul de atribuire a ajutorului financiar, care include orice granturi federale, de stat sau universitate pe care le-ați acordat, aveți opțiunea de a încerca să negociați termenii pachetului dvs. de atribuire Școala de Drept. Primul pas în acest proces este de a înțelege ce participă la acea școală de drept special vă va costa în următorii trei ani.
    • Nu luați în considerare numai costurile de școlarizare. De asemenea, buget pentru cărți, un computer, locuințe, o mașină, alimente și un venit discreționar.
    • Dacă vreunul dintre pachetul dvs. de atribuire este contingent asupra dvs. satisfaceți o anumită condiție, cum ar fi menținerea unei anumite GPA, ar trebui să luați și acest lucru.
  • Imagine intitulată echilibru o carte de comandă Pasul 7
    2. Comparați costul de participare la pachetul dvs. de ajutor financiar. Odată ce ați determinat cât de mult va costa să participe la o anumită școală de drept, să comparați aceste cifre cu pachetul de atribuire pe care o oferi școala. Pachetul de ajutor financiar va acoperi întregul cost de participare, dar va cuprinde probabil un amestec de ajutoare bazate pe nevoi, ajutoare de merit și împrumuturi. Dacă sunteți incomod cu suma de bani acordată prin împrumuturi, puteți încerca să negociați cu școala.
  • Imagine intitulată echilibru o carte de comandă Pasul 10
    3. Contactați biroul financiar-ajutor al școlii de drept. Înainte de a începe acest proces în serios, trebuie să contactați Biroul de Ajutoare Financiară a școlii de drept specific. Adresați-vă biroului cum se ocupă de negocierile de ajutor financiar. Unele școli vor prefera să facă acest lucru prin telefon, dar cel mai mult preferă corespondența scrisă.
  • Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 12
    4. Trimiteți o scrisoare scrisă la școală. Acest tip de negociere este cel mai bine făcut în scris, fie ca e-mail, fie prin poștă o copie dură a unei scrisori care detaliază dorința dvs. de a negocia pachetul de atribuire. Detalii modul în care oferta de premiere nu satisface pe deplin bugetul dvs. și indică școala dorința de a participa dacă pot oferi mai multă asistență financiară.
  • Asigurați-vă că tonul dvs. este profesionist și politicos.
  • De exemplu, nu cereți mai multă bani - întrebați dacă există ceva ce poate face școala pentru a vă ajuta să participați într-un mod sigur din punct de vedere financiar.
  • Atașați orice alte scrisori de atribuire pe care le-ați primit de la alte școli dacă credeți că vă va ajuta poziția.
  • Imaginea intitulată Obțineți o treaptă Fast Pasul 10
    5. Evaluați contra-oferta școlii, dacă există. Dacă școala de drept răspunde cu o ofertă de ajutor financiar mai bună, comparați noua ofertă cu costul dvs. calculat de participare pentru a vedea dacă această ofertă nouă satisface bugetul într-un mod cu care vă simțiți confortabil. Dacă nu, puteți încerca să repetați acest proces pentru a vedea dacă școala de drept vă va oferi o afacere mai bună.
  • Din nou, asigurați-vă că rămâneți cordial în timpul întregului proces. Nu numai că această creștere a șanselor dvs. de negociere reușită, vă asigură, de asemenea, că nu veți începe cariera de școală de lege într-un mod negativ dacă ați ales în cele din urmă să participați la școala de drept.
  • sfaturi

    Majoritatea granturilor se acordă pe baza nevoilor financiare. Dacă dvs. sau familia dvs. este binecuvântat din punct de vedere financiar, ar putea fi mai bine să căutați ajutor financiar sub formă de burse bazate pe merit.
  • Finanțarea de finanțare pentru școala de drept este foarte limitată. Asigurați-vă că aplicați pentru orice granturi potențiale cu mult înainte de termenul limită, astfel încât cererea dvs. să poată primi o atenție corespunzătoare.
  • Deoarece finanțarea de finanțare pentru școala de drept este atât de limitată, asigurați-vă că aveți un plan de a plăti pentru educația dvs. juridică care nu are nici un factor de finanțare grant, doar în cazul în care nu vi se oferă suma pe care o sperați în formul de a acorda.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că înțelegeți responsabilitățile atașate la subvenția dvs. pe care trebuie să o întâlniți pentru a păstra granturile. Este posibil să trebuiască să mențineți un anumit standard al performanței academice în școala de drept, să furnizați documentația că acordarea de bani a fost aplicată efectiv la învățarea școlii de drept etc. Asigurați-vă că respectați aceste condiții, astfel încât să nu riscați să vă pierdeți subvenția!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar