Cum să deveniți un avocat district

Douăzeci și unu de state din Statele Unite folosesc titlul de "procuror" să se refere la procurorul șef al unei jurisdicții. Procurorul districtului supraveghează un personal de avocați adjuncți sau adjuncți ai procuraturii infracțiunilor penale. În trei state și districtul Columbia, procurorul șef este numit de directorul executiv al regiunii. În celelalte patruzeci și șapte state, procurorul-șef este ales de alegătorii din jurisdicție. Rețineți că avocatul districtului (și titlurile aferente) diferă de la un avocat american (un avocat numit de președinte să conducă un județ judiciar federal), un avocat județean (un avocat care reprezintă un județ în materie civilă) și un avocat general ( Avocatul de la vârf).

Pași

Partea 1 din 5:
Îndeplinirea cerințelor de educație
  1. Imaginea intitulată deveni un avocat district
1. Câștigă o diplomă de licență. Să se înscrie în Școala de Drept, Trebuie să aveți o diplomă de licență de la un colegiu sau universitate, care de obicei necesită patru ani de studiu cu normă întreagă.
  • Asociația Baroului American nu recomandă specialiști sau cursuri speciale, statisticile arată că prealaw și majoritatea justiției penale sunt mai puțin susceptibile de a fi acceptate la școli de drept decât studenții care sunt majore în domenii care necesită citire și scriere intensivă.
  • Universitățile de prestigiu au o reputație pentru a fi competitivă. Care nu participă la o universitate prestigioasă sau scumpă nu este cu siguranță un bar care să fie acceptat la școala de drept sau chiar să devină un avocat district, dar o diplomă de la o universitate competitivă va impresiona consiliile de admitere și viitorii angajatori.
  • Obțineți experiență în lumea reală, completând un stagiu la o firmă de avocatură sau la Oficiul Guvernului (în special biroul procurorului) în timpul anilor dvs. de licență. Această experiență vă va învăța cum să vă gândiți la un avocat și să vă dați o previzualizare a ceea ce să vă așteptați după școala de drept.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 2
    2. Luați testul de admitere la școala de drept (LSAT). Luați în considerare înscrierea pentru un curs de pregătire LSAT sau angajarea unui tutore pentru a vă ajuta să obțineți un scor competitiv. Dacă sunteți nemulțumit de scorul dvs. LSAT, puteți lua testul din nou. Vizita Lsac.Org pentru mai multe informatii.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district pas 3
    3. Aplicați la școala de drept. Ca și cu colegiul sau universitatea dvs. de licență, prestigiul școlii de drept este valoros, dar nu decisiv al viitorului tău. Străduiți-vă să absolvi o școală cu o reputație puternică. Este posibil să puteți transfera școlile după primul dvs. an, dacă efectuați foarte bine.
  • Unele școli de drept sunt acreditate de Asociația Baroului American, iar altele nu sunt. Unele state nu permit absolvenților școlilor de drept neacreditate să stea pentru examenul de bar.Verificați politica statului dvs. dacă intenționați să participați la o școală de drept neacreditați.
  • Statisticile privind școlile individuale sunt ușor disponibile din resurse precum U.S. Știri și raport mondial. Când se aplică la școli de drept, ia în considerare și compara:
  • Școlarizare și taxe
  • Burse disponibile
  • Scorurile medii ale LSAT ale studenților admiși
  • Procentul studenților angajați în carieră juridică după absolvire
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 4
    4. Câștigă un medic Juris (J.D.) sau Master of Legile (LL.M.) Gradul. Un j.D. Gradul durează în general trei ani (mai mult dacă participați la part-time) pentru a finaliza. O ll.M. În general, necesită un an suplimentar de studiu. Primul an va fi cursuri fundationale în subiecte testate cu bar. Veți putea adăuga electives în a doua și a treia ani. Procurorii aspiranți ar trebui să se înscrie și să exceleze în cursuri cum ar fi practica procesului și procedura penală și să notă acele clase de mare pe un CV.
  • Cele mai multe clase de școală pe o curbă strictă, care necesită să vă depășiți pe colegii dvs., mai degrabă decât să țineți pasul cu ei, pentru a obține un clasa superioară. Studiați din greu și concentrați-vă pe punerea celui mai bun efort.
  • În ciuda atmosferei competitive, nu fi tentați să trișați sau să sabotați pe alții. Școlile de drept iau foarte serios unsprofesionalismul academic.
  • Nu neglija aspectele sociale ale școlii de drept. Prietenii dvs. vă vor ajuta să învățați, vă vor ajuta să vă gestionați stresul și să fiți contacte valoroase în viitorul dvs. profesional.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 5
    5. Solicitați stagii și alte experiențe practice în timpul școlii de drept. Există multe oportunități de a câștiga experiență practică în timpul școlii de drept. Fiecare vă poate îmbunătăți CV-ul cu noi abilități și vă poate extinde rețeaua profesională, iar unele pot duce la oferte de muncă la absolvire. Unele oportunități includ:
  • Stagii și externshipuri. Lucrați pentru un birou guvernamental (cum ar fi avocatul districtului) sau o firmă privată în schimbul de bani (stagiu) sau credit de curs (externship).
  • Clinici. Clinicile sponsorizate de școală oferă asistență juridică gratuită sau cu costuri reduse pentru comunitate. Lucrările sunt efectuate de către studenții de drept, sub supravegherea profesorilor de drept. Clinici pot fi repetate pentru creditul cursului.
  • Clerkie judiciară. Lucrați pentru un judecător care face cercetări și scriere.
  • Cursuri practice. Unele cursuri, cum ar fi procesul de încercare, mediere și practică de mișcare, au o mare componentă practică de participare.
  • Concursuri. Reprezintă școala dvs. în procesul de încercare, instanța de judecată sau alte competiții.
  • Cluburi și asociații. Grupurile din campus sunt, de obicei, organizate în jurul unei comunități specifice sau academice de interes. Participarea la astfel de organizații arată conducerea și un angajament puternic față de un subiect sau un subiect.
  • Revizuirea legii. O invitație de a scrie pentru Jurnalul de revizuire a legii al școlii reflectă abilități puternice de scriere și vă oferă posibilitatea de a publica munca originală.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 6
    6. Obțineți admiterea la barul din statul dvs. În plus față de obținerea unui grad de lege, trebuie să îndepliniți alte cerințe înainte de a deveni un avocat și fiind admis să practicați legea în statul dvs.
  • Luați examenul de bare. Examenul testează dacă un candidat este calificat să practice legea în stat.Acesta este administrat în februarie și iulie și durează două sau trei zile, în funcție de statul dvs. Cursurile de pregătire a barelor comerciale sunt disponibile și sunt recomandate cu tărie.
  • Mulți chei de bar nu trec la prima încercare. Nu vă descurajați - puteți încerca din nou.
  • Satisface cerințele de caracter moral și de fitness. Fiecare jurisdicție investighează caracterul moral și fitness al solicitanților de bare și va întreba în problemele penale relevante, abuzul de substanțe netratate sau boli mintale, neadevărat și iresponsabilitate financiară.
  • Luați examenul de responsabilitate profesională multi-stat, care este necesar în majoritatea jurisdicțiilor.
  • Partea 2 din 5:
    Construirea acreditărilor necesare
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 7
    1. Obțineți experiență profesională. Procurorul districtului pentru fiecare jurisdicție ocupă o poziție guvernamentală la nivel superior, deci va trebui să dobândiți o experiență profesională semnificativă. Avocații județene sunt cel mai frecvent aleși sau numiți din rândul avocaților adresați care și-au lucrat în sus din birou.
    • Dacă nu puteți asigura o poziție ca avocat adjunct al districtului la absolvire, construiți experiența dvs. legală în altă parte, de preferință într-un domeniu conex, cum ar fi apărarea criminală. Puteți continua să aplicați pentru deschideri în biroul procurorului în momentul în care devin disponibile.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 8
    2. Deveniți un avocat asistent. Avocații de circumscripții sunt de obicei foștii avocați ai districtului asistent care au crescut în partea de sus a câmpului lor.
  • Pentru a deveni un avocat asistent, va trebui să solicitați munca în biroul procurorului. Cele mai multe birouri colectează aplicații pe tot parcursul anului și contactați solicitanții atunci când este disponibilă o poziție de avocat asistent. Monitorizați pagina locală a resurselor umane pentru deschiderile de locuri de muncă pentru instrucțiuni despre cum să aplicați.
  • Vă puteți aștepta să acumulați zece sau mai mulți ani de experiență ca avocat asistent înainte de a deveni un avocat districtual. Cu toate acestea, candidații viabili pot apărea mai devreme.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 9
    3. Concentrați-vă pe experiența de încercare. Primul dvs. loc de muncă din școala de drept nu vă poate fi atribuit imediat activității de încercare, dar puteți căuta o oportunitate de solicitare pentru a vă ajuta cu studiile înainte de a vă conduce propria dvs. În calitate de procuror care aspiră să devină avocatul districtului sau un avocat în speranța de a intra în urma urmăririi penale din alt domeniu juridic, va trebui să construiți o experiență de încercare puternică, argumentând cazuri în fața judecătorului și juriului.De-a lungul timpului, veți învăța:
  • Procesul. Sala de judecată are propriile reguli, proceduri și obiceiuri. Diferiți judecători pot avea reguli suplimentare pentru avocați pentru a menține procesul care curge fără probleme. Va trebui să înveți insulele și outs of salvacy prin practică și observând alții.
  • Ambarcatiunea. Practica de a vă prezenta cazul și de susținerea poziției clientului dvs. în mod clar și persuasiv a fost asemănătoare unei arte. Practica și observația vă vor face un avocat mai eficient.
  • Oamenii. Veți vedea aceleași judecători, grefieri, personal și opuși avocați din nou și din nou. Tratați pe ceilalți cu respect și faceți acest lucru bine și reputația dvs. se va răspândi.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat district
    4. Obțineți atribuite cazurilor de înaltă calitate. Cea mai bună modalitate de a obține un cap de început pe rularea pentru poziția DA este de a construi recunoașterea numelui în comunitate. Cazuri de profil mai ridicate, cum ar fi procuratura de crimă, sunt de obicei tratate de cei mai experimentați avocați ai districtului, dacă nu personalul DA. Voluntar pentru cazuri de profil mai mari și mai mari și lucrați din greu pentru a construi o înregistrare impresionantă de câștig / pierdere.
  • Partea 3 din 5:
    Devenind un politician
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat district Pasul 11
    1. Pregătiți-vă pentru competiție. În orice județ vă practicați, vă puteți aștepta ca alți avocați din cadrul biroului DA, vor fi, de asemenea, vying pentru această poziție. În plus față de colegii procurori, puteți, de asemenea, să conduceți în cele din urmă împotriva avocaților sau avocaților din alte domenii.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 12
    2. Alegeți un stat și un județ în care să rulați. Alegeți o locație în care aveți sau puteți dezvolta conexiuni. Rețineți înclinațiile politice ale publicului larg. Deși majoritățile politice se schimbă mai des în unele zone decât altele și, deși candidații într-o minoritate politică pot avea succes, este mai probabil să reușiți dacă poziția dvs. politică este în concordanță cu majoritatea alegătorilor.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat district
    3. Alege un partid politic. Înregistrați-vă la partidul politic care domină statul sau județul ales. Dacă nu puteți aproba opiniile politice ale partidului, poate doriți să alegeți un județ diferit. În caz contrar, veți fi difuzat ca un candidat de la o minoritate politică și veți avea mai puțin șanse de a câștiga alegeri sau de a asigura o întâlnire.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 14
    4. Fi activ în partidul dvs. politic. Cunoașteți cei mai activi și influenți membri ai partidului, inclusiv donatori majori de campanie. Implicați în campanii politice locale și faceți legături cu managerul campaniei, colectoarele, coordonatorii de voluntari și alte personal de campanie.
  • Da bani campaniilor politice locale. Chiar și donațiile mici vor fi apreciate și amintite.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 15
    5. Utilizați conexiuni familiale. Discutați cu familia și prietenii care sunt implicați în politică sau care au poziții de conducere în domeniile lor respective (cum ar fi reprezentanții sindicali). Nu vă fie frică să utilizați conexiuni pe care trebuie să le construiți deja rețeaua dvs. politică.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat district
    6. Cunoașteți actualul da. Voluntar pentru a ajuta campania DA și a-și cunoaște personalul de campanie. Când da se retrage, el sau ea poate fi dispus să vă susțină candidatura pentru această poziție.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat al districtului Pasul 17
    7. Conectează-te cu suportul media. Nu vă fie frică de camere. Dați interviuri și cunoașteți oamenii din mass-media locală. Obținerea numelui dvs. Vor genera interes public în munca dvs. și va crește atenția pe care o va primi o campanie proprie.
  • S-ar putea să vă gândiți, de asemenea, de a deveni o sursă confidențială din interiorul biroului DA, împărtășind informații privilegiate despre politica organizației cu reporteri locali. Acești reporteri vă pot sprijini când alergi la birou.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat al districtului Pasul 18
    8. Alerga pentru un alt birou politic. În unele județe, este obișnuit ca un procuror să aibă experiență politică anterioară, în plus față de experiența juridică. Cercetarea contextului actualului DA, DAS anterioare și alți candidați la funcția și consideră că conduceți pentru consiliul municipal, reprezentantul de stat sau alte poziții politice. Puteți deține un birou politic în plus față de cariera dvs. regulată.
  • Partea 4 din 5:
    Obținerea avocatului (47 de state)
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat district
    1. Dezvoltați o platformă. O descriere a postului de avocat al districtului este destul de simplă: gestionați și participați la anchetă, urmărire penală și prevenirea criminalității în jurisdicția sa. Pentru a vă diferenția de adversarul sau de la curent, articulați planurile dvs. de a îmbunătăți biroul procurorului. Va trebui să vă dați seama ce probleme sunt importante pentru public, avocați pentru acele funcții și adaptați-vă mesajul către alegătorii dvs. Apoi spuneți alegătorilor dvs. De ce este important să voteze pentru dvs. Intreaba-te pe tine insuti:
    • Oficiul trebuie să fie mai greu pe crimă sau să reducă procuratura excesivă a infracțiunilor minore?
    • Oficiul are o relație bună cu Departamentul de Poliție?
    • Oficiul are programe de informare comunitară?
    • Este biroul care se confruntă cu controversa publică care justifică reforma internă sau un răspuns care reînnoiește încrederea publică?
  • Imaginea intitulată deveni un avocat district
    2. Fișier cu consiliul electoral local. În 47 de state, procurorul-șef este ales printr-un vot popular.Câștigarea unei alegeri necesită o experiență profesională puternică pentru a demonstra publicului că sunteți cel mai bun candidat al funcției. Va trebui să depuneți împreună cu consiliul electoral local pentru a candida pentru biroul de avocat al districtului și a alerga puternic campanie. Este posibil să aveți nevoie să vizitați consiliul electoral local sau registratorul alegătorilor sau fișierul online prin intermediul site-ului Office.
  • Alegerile sunt de obicei organizate la fiecare patru ani, dar durata mandatului unui avocat district variază în funcție de jurisdicție.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat district
    3. Reguli de revizuire a campaniei. Statul dvs. și bara de stat vor avea multe reguli de campanie, în special reglementări privind finanțarea campaniei, care acoperă modul de acceptare, gestionare și raportare a donațiilor campaniei dvs.Pentru a evita încălcarea regulilor campaniei, contactați consiliul electoral local pentru informații despre articole precum regulile de campanie și de contribuție și postarea semnelor.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat district
    4. Construiți echipa de campanie. Asigurați-vă că eforturile dvs. sunt conduse de un manager de campanie experimentat și de fonduri de fonduri. Apoi, completați rândurile cu prietenii, familia și alți voluntari. Veți avea nevoie de cunoștințele și expertiza altor persoane și, de asemenea, trebuie să vă arătați constituenții că puteți lucra bine ca parte a unei echipe. Recrutați din rândul personalului de campanie din alte campanii politice pentru care v-ați oferit voluntar sau donat.
  • În timp ce ar trebui să luați în considerare cu siguranță aducerea oamenilor la bord care au o experiență anterioară cu campanie, se concentrează și pe selectarea persoanelor care împărtășesc aceeași viziune ca tine și cine poate aduce o perspectivă proaspătă față de provocările pe care le veți confrunta.
  • Recrutați campusurile colegiului. Verificați cu șefii departamentelor academice pentru a vedea dacă pot recomanda studenți care ar putea avea nevoie de experiență de lucru.
  • Contactați birourile locale ale partidelor politice. Ramurile locale ale partidelor politice au o listă stabilită de voluntari care sunt dispuși să ajute la campanii.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de district Pasul 23
    5. Obțineți un site web și în desfășurare. Creați un site web unde alegătorii pot vizualiza mesajul și pozițiile dvs. din problemele relevante. De asemenea, trebuie să aveți un calendar cu evenimente și activități viitoare și puteți, de asemenea, să includeți mărturii și avizele de la susținătorii dvs.
  • Site-ul dvs. poate fi un instrument util, dar nu ar trebui să fie singura sursă de publicitate. Gândiți-vă la site-ul dvs. ca fiind un loc pentru ca oamenii să meargă pentru mai multe informații despre dvs. și despre planurile dvs. și ca un bulevard pentru a vă menține conectat cu susținătorii dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat district
    6. Campania neîncetată. Campaniile locale nu sunt de obicei obținute de cei care ridică cei mai mulți bani, ci de cei care fac legile - întâlnindu-i publicul, făcând legături cu figuri influente și mari actori politici și "tremurarea mâinilor și sărutarea copiilor." Concentrați-vă pe recunoașterea numelui construirii, făcând apariții media și a semnelor de postare. Vrei ca fiecare alegător să-ți recunoască numele când citesc buletinul de vot. Mai presus de toate, asigurați-vă că lucrați mai mult decât adversarul dvs.
  • Dacă publicul este obosit să audă despre tine, atunci știu cine ești.
  • Partea 5 din 5:
    Obținerea avocatului districtului numit (3 state și districtul Columbia)
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat district
    1. Construi o reputație puternică. Un candidat pentru numire la birou va avea nevoie de un puternic reputație profesională, personală și publică care îl pune înaintea concurenților. Munca grea, curtoazie profesională și un angajament demonstrat față de comunitate vă vor servi bine.
    • Deși nu veți încerca să câștigați voturi din partea publicului larg, puteți folosi multe dintre aceleași metode pe care o va folosi un politician de campanie. Construirea profilului dvs. politic poate impresiona un organism numit la fel cum ar impresiona publicul de vot.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat district
    2. Impresionați oamenii potriviți. Persoana sau persoanele actuale care numesc avocații districtuale variază în funcție de jurisdicție. De exemplu, în Connecticut, procurorii-șef sunt cunoscuți ca "Avocații de stat" și sunt numiți de un grup, ale cărui membri sunt numiți de guvernatorul de stat. În New Jersey, procurorii-șef sunt cunoscuți ca "Procurorii județeni" și sunt numiți de guvernatorul de stat.Să cunoască oamenii care vor face numirea sau să se asigure că știu cine sunteți. Dacă sunteți cu adevărat un candidat viabil pentru biroul procurorului, reputația dvs. ar trebui să vă precede.
  • Imaginea intitulată devine un avocat de district Pasul 27
    3. Trimiteți-vă aplicația. Jurisdicția dvs. poate solicita o cerere la Oficiul de Procuror al Districtului să fie luat în considerare pentru o întâlnire. Contactați biroul persoanei sau corpului care va face numirea pentru instrucțiuni suplimentare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar