Cum să faceți apel la o decizie de admitere la programul de înscriere limitate de inginerie la universitatea din maryland

Școala de Inginerie Clark din Maryland este un program limitat de înscriere (LEI). Nu toți cei care se aplică vor fi admiși. Acesta este un ghid pas cu pas pentru a ajuta pe cei care sunt refuzați intrarea. Acest ghid este neoficial și nu a fost aprobat de Universitatea din Maryland.

Poate părea trivială - fie că intri sau nu ai. Dar puteți cheltui sume uriașe de timp și bani pe colegiul comunității pentru a vă pregăti pentru transferul în LEP de inginerie din Maryland. Un student a petrecut trei semestre la Colegiul Montgomery cu 4.0 GPA, și chiar a avut experiență de lucru ca inginer. El a trecut prin mai multe audituri de transfer cu reprezentanți din Maryland cu ani înainte de timp. Dar el nu a aflat până la primul său semestru la Maryland că o clasă pe care a repetat-o ​​cu zece ani mai devreme îl va împiedica din LEP de inginerie. Problema este că universitatea pur și simplu nu vă poate garanta admiterea până când aplicați. Astfel încât posibilitatea de negare, totuși puțin probabilă, există întotdeauna.

Dacă intenționați să transferați în LEP de inginerie din Maryland în câțiva ani, există mai multe modalități de a începe un început în procesul de apel doar în cazul în care trebuie să treceți mai târziu. Dacă ați fost deja negat, acest ghid vă va ajuta să lucrați prin procesul de apel, cu un pas la un moment dat.

Pași

  1. Imaginea intitulată ieși dintr-un pas de închiriere 14
1. Fi negat! Înainte de a atrage decizia de inginerie în LEP, trebuie să le luați pentru a lua o decizie. Decizia de a admite sau nu un student în LEP de inginerie se bazează pe câteva criterii simple. Dacă vădeți la limita de a satisface cerințele, veți fi foarte probabil refuzați la prima încercare, așa că mergeți mai departe și începeți la pasul 2. Dacă sunteți deja un student la UMD, treceți la pasul 3.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 14
    2. Elevii noi sau de transfer: Dacă aplicați la UMD ca un major de inginerie și îndepliniți cerințele pentru nou sau transfer Elevii să intre în Umd, dar nu îndepliniți cerințele pentru LEP de inginerie, veți obține o scrisoare de acceptare plăcută. Înainte de a vă încânta și spuneți tuturor prietenilor dvs., verificați ce mai mare scrisoarea dvs. de acceptare spune că aveți. Dacă se spune "LTSC nedecis", atunci nu ați îndeplinit cerințele pentru LEP de inginerie, dar încă mai ați intrat în universitate. Urmați instrucțiunile de la Departamentul de consiliere LTSC și înscrieți-vă cât mai multe clase, ceea ce puteți fi util pentru ca ingineria să fie atât de disperată. După primul tău semestru la Umd, mergeți la pasul 3.
  • Imaginea intitulată Reduceți plățile pentru împrumuturi pentru studenți Pasul 1
    3. Elevii actuali ai UMD: După ce ați devenit un student din Maryland, puteți aplica numai la ora unu (mai mult). Cel mai scurt vă puteți aplica este după un semestru la Maryland, și este posibil să nu auziți înapoi înainte ca următorul semestru să înceapă. Înainte de a aplica la Școala Clark (din nou), încercați să preziceți dacă singura dvs. aplicație rămasă va fi respinsă sau nu. Coordonatorul de transfer al Ingineriei LEP ar trebui să vă poată ajuta să ghiciți ce decizie de admitere finală va fi. Coordonatorul de transfer este util în special dacă ați repetat orice clase, ceea ce vă poate determina să fiți refuzați în anumite cazuri. Coordonatorul nu poate, totuși, să vă calculați oficial GPA. GPA-ul dvs. oficial de la orice cursuri din afara Maryland este calculat de Admitere de licență de birou. Biroul registratorului apoi combină faptul că cu orice cursuri pe care le luați la Maryland pentru GPA-ul dvs. global. După ce ați verificat GPA oficială, dacă se pare că veți fi negați din cauza claselor sau claselor dvs. la o altă școală, ați putea dori să verificați dacă sunt corecte (vezi secțiunea Sfaturi).
  • Imagine intitulată Fișier O marcă de marcă Pasul 23
    4. Aplica: Trimite un an Aplicație online la școala Clark. Termenele sunt dateaici pentru primăvară și cădere. Asigurați-vă că aveți ocazia să vă exersați abilitățile profesionale de scriere prin includerea unui CV și declarație personală cu cererea dvs. Declarațiile scrise nu vor purta probabil cât mai multă greutate ca și notele dvs., dar vă iau timpul și folosiți fiecare ocazie pentru a vă demonstra abilitățile. Acum, stați înapoi și sperați pentru negare, astfel încât să puteți începe procesul de recurs magic!
  • Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 7
    5. Recurs! Aflați exact de ce ați fost refuzat: trebuie să primiți un e-mail în termen de două săptămâni de la data limită de depunere. E-mailul va oferi motive detaliate pentru negarea dvs. și un link către formularul de apel online. Trebuie să urmați exact instrucțiunile din acest e-mail.
  • Imagine intitulată Scrieți un blog Post Pasul 3
    6. Luați în considerare următoarele tactici pentru a vă pune recursul împreună:
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 22
    7. Scrieți o scrisoare simplă, clară în format de afaceri (pentru a fi trimisă prin e-mail). Argumentați de ce ar trebui să aveți dreptul să intrați în LEP de inginerie. Adresați-vă cu atenție fiecare motiv care a fost listat în e-mailul primit.
  • Imagine intitulată împuternicirea persoanelor Pasul 1
    8. Dacă aveți o experiență de muncă conexă, proiectați un CV curent cu Școala de Inginerie Clark în minte.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 7
    9
    Programează o întâlnire la Centrul de scriere UMD și au cineva acolo corecând scrisoarea și reluarea dvs.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului Pasul 6
    10. Adună două sau trei scrisori de recomandare de la profesori, angajatori sau studenți absolvenți. Literele ar trebui să fie de la persoane pe care le-ați cunoscut timp de cel puțin doi ani. Corectați scrisorile de recomandare pentru a vă asigura că nimeni nu se joacă un truc urât pe tine.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 21 din SUA
    11. Vă compilați documentele și trimiteți-le exact așa cum este instruit de e-mailul de negare pe care l-ați primit. Imprimați totul, luați-l la oficiul poștal și trimiteți-l poștă certificată către Decan asociat a Departamentului de Inginerie ca o copie de rezervă.
  • Imagine intitulată Interogați pe cineva Pasul 8
    12. Fii persistent: Dacă efortul suficient este făcut în numele dvs. de către alți studenți și facultate pentru a convinge decanul asociat să vă lase, ei s-ar putea să vă fute și să vă dau o lovitură. Elevii din trecut au raportat succesul real cu această tactică oarecum nedociată de badgering constant (a se vedea figura 1).
  • sfaturi

    Dacă nu puteți trece prin ea, mergeți în jurul lui! Încercați câteva dintre următoarele dacă recursul dvs. este refuzat sau dacă nu credeți că procesul va funcționa pentru dvs.
    • Ridicați: Nu vă gândiți la genunchi sau nimic. Dar revizuiți pe toți cei pe care ați contactat-o ​​în timp ce faceți apel (politicos) de ce recursul dvs. a fost negat și, a cărui decizie a fost. Găsiți acea persoană și întrebați-le aceeași întrebare (politicos). Face tot ce recomandă, cu excepția renunțării. Ele pot inversa în cele din urmă decizia! Cel puțin un student a raportat succesul folosind această tactică.
    • Luați acțiuni administrative sau juridice: Codul sistemului universitar al Maryland conturează procedurile la Apel o decizie academică. Urmați aceste proceduri pentru revizuirea administrativă și solicitați ca decizia de a nega recursul să fie revizuită oficial!
    • O mică greșeală de către centrul de credite de transfer ar putea face cu ușurință diferența dintre admitere și negare! Verificați care dintre cursurile dvs. trecute transferate direct la UMD. Centrul de Credit Transfer (TCE) procesează mii de clase de transfer și sunt obligate să facă câteva greșeli. Nu uitați să vă verificați transcrierile originale și să verificați TCE Are Dreptul dvs. GPA. Le puteți trimite un e-mail și cereți-le să reevalueze cursurile.
    • Ultimul tău colegiu ar fi făcut o greșeală pe transcriere! Nu-ți amintești că nu reușește frânghia de salt 101? Contactați registratorul vechi al colegiului. Cele mai multe colegii au proceduri pentru a solicita modificări ale transcrierii dvs., dar veți avea nevoie de un motiv destul de bun.
    • Comutați-vă major la un program non-LEP, cum ar fi Math, Fizică sau Informatică. Dacă ați factura în momentul în care vă poate duce la apel, este posibil să fiți capabili să obțineți un burlac de știință într-un domeniu conex cu un an mai devreme decât ați putea în inginerie. Apoi, puteți aplica la școala absolventă și puteți obține o diplomă de absolvent în inginerie, eventual în același timp în care te-ar fi luat-o pentru a obține o diplomă de licență. Programul de absolvent de inginerie din Maryland are un proces complet separat de admitere, astfel încât negările dvs. anterioare vor fi în mare parte irelevante dacă aplicați la programul de absolvent. Programele de producție aerospațială, mecanică și electrică de inginerie vor avea premise cum ar fi doi ani de mecanică fluidă.Dar există multe programe de masterat oferite de Școala de Inginerie Clark care admit studenți care nu au o diplomă de licență în inginerie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar