Cum să ușurați ulcerele peptice folosind banane

Ulcerii peptici sunt răni dureroase găsite în interiorul stomacului sau a intestinului subțire. În timp ce cineva care suferă de ulcerele peptice nu poate chiar să știe că le au, alții vor experimenta o serie de simptome incomode. Pentru cei care suferă de simptome, bananele pot ajuta la ușurarea unor disconforturi. Bananele pot ajuta chiar la prevenirea ulcerelor peptice în primul rând.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea bananelor și a altor alimente pentru a preveni ulcerurile
  1. Imagine intitulată Ultimile ulcere peptice utilizând bananele Pasul 1
1. Mănâncă trei banane pe zi. Adăugarea a trei banane la o dietă sănătoasă poate ajuta la prevenirea ulcerelor și reducerea durerii ulcerului. Puteți să mâncați pur și simplu banane, să le adăugați la un smoothie sau să le consumați altfel vă puteți bucura. Bananele sunt eficiente deoarece sunt ridicate în potasiu, magneziu, mangan, fibre, vitamine B6 și C și folați. Unele studii sugerează că sunt ridicate într-o enzimă care ajută la oprirea creșterii bacteriilor care provoacă ulcere stomacale.
  • Se crede că bananele pot absorbi o parte din aciditatea în stomac și pot avea unele proprietăți antibacteriene.
  • Este recomandat să începeți să mâncați trei banane pe zi de îndată ce simțiți simptomele ulcerului. Ar trebui să continuați să consumați trei banane pe zi până când simptomele să scadă.
  • Dacă bănuiți că aveți un ulcer, ar trebui să vă vedeți medicul. Bananele vă pot ajuta să vă ușurați simptomele, dar acestea nu ar trebui să fie tratamentul dvs. de primă linie.
  • Imagine intitulată Ulterior Ulcerele peptice folosind bananele Pasul 2
    2. Combinați banane cu alte alimente sănătoase. Prin combinarea bananelor cu un stil de viață sănătos, veți avea o șansă mai bună de a preveni ulcer. În plus față de banane, adăugați alte fructe non-acide la dieta dvs. Fructele non-acide includ Kiwi, Mango și Papaya. De asemenea, încercați cu legume ușor fierte, cum ar fi broccoli sau morcovi. Ar trebui să mănânci mai mulți prajitori, ceapă, ovăz, grâu și cereale integrale.
  • Aceste alimente sunt bogate în vitamine și vor ajuta la accelerarea procesului de vindecare a ulcerului.
  • Bananele sunt bogate în carbohidrați, astfel încât să le asocieze cu grăsimi și proteine ​​sănătoase pot ajuta la prevenirea spikelor de zahăr din sânge / minime.
  • Imagine intitulată Ulterior Ulcerele peptice folosind bananele Pasul 3
    3. Evitați fructele acide. Fructele acide includ portocale, piersici, fructe de padure și grapefruit. Fructele acide vor crește acidul gastric și pot irita ulcerul prin ruperea mucusului de mucus în stomac. Încercați în loc fructe non-acide!
  • Imagine intitulată Ulterior Ulcerele peptice folosind bananele Pasul 4
    4. Gătiți legumele și nu le mâncați crud. Legumele brute pot fi acide, în special porumb, linte, squash de iarnă și măsline. Din nou, alimentele acide pot irita ulcerul stomacului.
  • Imagine intitulată Ultimele ulcere peptice folosind bananele Pasul 5
    5. Limitați consumul de alcool la câteva băuturi pe zi. Bea în exces, care este mai mult decât o băutură de băutură pe zi, poate promova de fapt dezvoltarea ulcerului prin interacțiunea cu bacteriile care determină ulcere, helicobacter pylori (h. pylori).Pentru a reduce consumul de alcool încercați să beți mai încet, sau să spuneți unui prieten sau iubiți unul pe care îl veți bea doar două băuturi pe zi pentru a vă ajuta cu ulcerele.
  • Nu beți niciodată pe stomacul gol, deoarece acesta va irita ulcerul peptic.
  • Imagine intitulată Ulterior Ulcerele peptice folosind bananele Pasul 6
    6. Tăiat înapoi pe cafea. Este considerat popular că cafeaua poate provoca ulcere, deși cercetarea medicală nu arată o conexiune. Cu toate acestea, aciditatea din cafea poate contribui la stomacul supărat. De fapt, orice băutură care conține cofeina poate irita un ulcer existent. Puteți găsi scutire pentru ulcerul dvs. peptic dacă vă aflați
  • Imagine intitulată Ușor ulcerele peptice folosind bananele Pasul 7
    7. Evitați fumatul. Fumatul, la fel ca băutura, poate promova dezvoltarea ulcerului prin interacțiunea cu bacteriile care determină ulcere, helicobacter pylori (h. pylori). Fumatul vă creșteți șansa de a obține un ulcer. Dacă sunteți un fumător greu, încercați să reduceți treptat suma pe care o fumezi pe zi.
  • Imagine intitulată Ulterior Ulcerele peptice folosind bananele Pasul 8
    8. Luați în considerare trecerea de la aspirină la acetaminofen. Dacă aveți dureri de cap sau alte nevoi pentru o ameliorare a durerii, luați în considerare trecerea la acetaminofen. Ca și alcoolul și fumatul, aspirina promovează dezvoltarea ulcerului, în special în cineva care are bacteria h. Pylori deja prezent în stomacul său.
  • Discutați despre comutarea ameliorării durerii cu medicul dumneavoastră.
  • Metoda 2 din 3:
    Maximizarea eficacității bananelor
    1. Imagine intitulată Ulterior Ulcerele Peptice folosind bananele Pasul 9
    1. Peel, uscat, zdrobiți și beți banane. Acest lucru va ajuta la deblocarea celui mai eficient tratament pentru ulcerele peptice. Bananele uscate conțin sitoindoside care ajută la creșterea mucusului în tractul digestiv, care, la rândul său, ajută la prevenirea și vindecarea ulcerului. Bananele necorespunzătoare pot promova creșterea celulelor în tractul intestinal. În cele din urmă, bananele uscate conțin polizaharide, care se găsesc și în medicamentele anti-ulcer.
  • Imagine intitulată ușurință Ulcerele peptice folosind bananele Pasul 10
    2
    Peel bananele Pentru a începe tratamentul natural, banana ar trebui să fie neplăcută. Puteți coaja banana necuprinsă fie cu mâinile, rugându-se ușor deasupra și curățați pielea sau prin utilizarea unui cuțit pentru a tăia partea superioară și apoi îndepărtați pielea.
  • Imagine intitulată Ultimile ulcere peptice folosind bananele Pasul 11
    3. Tăiați bananele decojite în felii de 1/8 inch și uscați-le.Deshidratați bananele fie lăsându-le pe o tavă de coacere la soare timp de 7 zile sau prin plasarea lor în cuptor la 170 de grade F timp de cinci ore.
  • Imagine intitulată Ulterior Ulcerele peptice folosind bananele Pasul 12
    4. Utilizați un pistil și mortar pentru a grind bananele uscate într-o pulbere fină. Dacă nu aveți un pistil și mortar, puteți încerca să puneți banana într-o pungă de plastic și să utilizați un pin de rulare sau un alt obiect greu pentru a zdrobi banana.
  • Imagine intitulată Ulterior Ulcerele peptice folosind bananele Pasul 13
    5. Combinați două linguri de banane zdrobite cu o lingură de miere. Luați acest amestec de trei ori pe zi, dimineața, după-amiaza și noaptea. Puteți adăuga lapte sau un alt lichid la amestec dacă preferați.
  • Metoda 3 din 3:
    Determinarea dacă aveți ulcere peptice
    1. Imagine intitulată Ultimile ulcere peptice folosind bananele Pasul 14
    1. Determinați dacă sunteți vulnerabil. Dacă fumați și / sau beți o mulțime de alcool, sunteți mai susceptibili la ulcerele peptice. Alcoolul reduce mucoasa mucoasă din stomac, care va crește acidul gastric, în timp ce fumatul crește riscul de ulcere pentru cei cu bacterii deja în stomac. Ulcerii peptici au fost odată crezut că sunt cauzați de alimente picante, totuși acest lucru nu este cazul.
    • De asemenea, puteți fi vulnerabil dacă aveți o istorie familială a ulcerelor, luați aspirină în mod regulat sau aveți vârsta de peste 50 de ani.
  • Imagine intitulată Ulterior Ulcerele peptice folosind bananele Pasul 15
    2. Căutați simptomele ulcerelor peptice. Simptomele ușoare ale ulcerelor peptice includ o durere arzătoare în stomac între mese sau noaptea, balonare, arsuri la stomac și greață. În cazuri extreme, puteți experimenta scaun negru, pierderea greutății, dureri severe sau vărsături de sânge.
  • Imagine intitulată Ușor ulcerele peptice folosind bananele Pasul 16
    3. Înțelegeți opțiunile de tratament medical. Ulcerele peptice sunt cauzate de o bacterie din stomac numit H. pylori. Dacă întâmpinați oricare dintre simptomele severe, trebuie să vizitați imediat o cameră de urgență. Dacă simptomele dvs. sunt ușoare și persistente, programați o întâlnire cu medicul dvs. de îngrijire primară. Medicul dvs. va prescrie cel mai probabil antibiotice și / sau reductoare de acid pentru a trata ulcer.
  • Avertizare

    • Acest remediu nu este un înlocuitor pentru tratamentul medical. Dacă bănuiți că aveți ulcere, trebuie să vă contactați medicul de îngrijire primară.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar