Cum să mănânci bageli

Bagnele sunt mici, cercuri maro de aur de pâine care sunt clare pe exterior și moale pe interior. În timp ce bagele sunt de obicei asociate cu mâncarea de mic dejun, puteți mânca baghete pentru orice masă a zilei cu orice număr de toppinguri savuroase sau dulci. Pentru o experiență optimă a mănăstirii, asigurați-vă că încălziți și tăiați Bagel înainte de a vă bucura de Bagel cu fața deschisă sau ca un sandwich.

Pași

Partea 1 din 3:
Încălzirea și tăierea baghetei
  1. Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 1
1. TOAST Bagel dacă nu este proaspătă din cuptor. Bageli gustă cel mai bine atunci când sunt calde, deoarece în interiorul lor este greu și dur odată ce au răcit. Dacă nu ați cumpărat un bagel proaspăt - adică mai puțin de șase ore - veți dori să vă prăbușiți Bagel înainte de a le mânca.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 2
    2. Puneți bagajul într-un cuptor stabilit la 375 ° F (191 ° C) timp de 4-5 minute. Toasting Bagel-ul înainte de a vă felicita, va da bagelului dvs. un exterior clar și un centru umed, chewy. Reîncălziți-vă bagajul într-o convecție sau un cuptor de toaster până când Bagel este clar și fierbinte la atingere.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 3
    3. Slice și toast Bagel într-un toaster pop-up pentru un produs mai rapid. Dacă aveți doar un cuptor de toaster pop-up, tăiați-vă Bagel înainte de a încerca să-l prăjiți. În timp ce este preferabil să tragotați bagel înainte de a vă păstra umezeala pâinii, reîncălzirea unui geam înclinat într-un cuptor de toaster pop-up nu vă va ruina Bagel.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 4
    4. Utilizați un cuțit ascuțit și zimțambur pentru a tăia Bagel în jumătate. Dacă doriți să adăugați toppings la Bagel, tăiați-vă Bagel în jumătate orizontal. Așezați-vă Bagel pe o placă de tăiere și stabilizați partea de sus a baghetei cu mâna dvs. non-dominantă. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a face o felie curată în partea laterală a baghetei.
  • Dacă intenționați să vă mâncați întregul bagaj și fără toppinguri, săriți acest pas și mâncați Bagel!
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea toppings
    1. Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 5
    1. Unt Bagel pentru un combo simplu, gustos. Răspândiți untul pe interiorul unui geam proaspăt coapte sau proaspăt reîncălzit. Utilizați un cuțit pentru a răspândi un strat subțire - aproximativ 1 lingură (15 ml) - de unt uniform pe ambele părți ale bagelului dvs. și bucurați-vă de Bagel.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 6
    2. Răspândiți 2 oz de brânză cremă pe Bagel pentru un gust clasic. Permiteți-vă Bagel să se răcească timp de 2-3 minute, astfel încât brânza dvs. de cremă nu va primi melodie și apoi folosiți un cuțit pentru a foli brânza cremă uniform pe ambele părți ale bagelului tău.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 7
    3. Pregătiți un geam de somon afumat cu fața în față pentru un geam ridicat. Transformați un geam umil cu combinația delicioasă de brânză LOX și cremă feliată. Răspândirea brânzei de cremă pe ambele părți ale baghetei tăiate și de sus în fiecare jumătate cu 1 oz. de brânză cremă și 1 oz. de somon afumat.
  • Garniturile tradiționale pentru un geam cu LOX includ roșii tăiate, căprioare, suc de lămâie și felii subțiri de ceapă roșie.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 8
    4. Top Bagel cu unt de arahide și banane felii pentru o opțiune mai dulce. Răspândiți 2 linguri (30 ml) de unt de arahide în mod egal pe ambele părți ale bagajului dvs. și de sus cu felii proaspete de banane. De asemenea, puteți experimenta variații pe Bagel PB & B prin scăderea bananei pentru un frotiu de jeleu sau gem sau prin utilizarea Nutella în loc de unt de arahide.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 9
    5. Transformați-vă Bagel într-un Sandwich de ouă. Dacă aveți nevoie de un mic dejun consistent, Bagel este un vehicul grozav pentru un sandwich de ou. În partea de sus a baghetei cu ouă prăjită sau scrambled, cârnați de mic dejun, brânză și roșii.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 10
    6. Utilizați Bagel ca pâine pentru orice sandwich. Dacă aveți un hankering pentru orice tip de sandwich, faceți un sandwich Bagel prin ingrediente de stratificare între jumătățile dvs. de baghete feliate. Simțiți-vă liber să obțineți creativ cu toppings și condimente!
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea sandwich
    1. Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 11
    1. Mănâncă Bagel cu fața deschisă. După adăugarea toppingurilor la Bagel-ul tăiat, puteți alege să mâncați Bagel-ul cu fața deschisă, ca și cum Bagel-ul era două felii de pâine prăjită. Oricare dintre combinațiile de toping enumerate mai sus poate fi savurată ca un baghet cu fața deschisă.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 12
    2. Mâncați bagajul ca un sandwich. Odată ce ți-ai îmbrăcat Bagel, puneți cele două jumătăți împreună și mâncați baghetul ca un sandwich. Aceasta este o opțiune excelentă pentru a mânca un Bagel cu multe toppinguri, deoarece stilul sandwich închis ajută la garantarea unor rapoarte adecvate de pâine la topping atunci când luați o mușcătură.
  • Sandwich-urile Bagel sunt, de asemenea, minunate pentru mesele on-the-Go, deoarece acestea sunt mai ușor de transportat decât bagșele cu fața deschisă.
  • Imagine intitulată mănâncă baghete Pasul 13
    3. Dacă vă este foame pentru un sandwich din Bagel, tăiați geanta vertical în jumătate înainte de ao mânca. În timp ce acest pas nu este absolut necesar, tăierea BageL vertical în jumătate după ce ați terminat adăugarea de toppings va permite un raport ideal de topping-to-crusta atunci când mușcați în Bagel.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar