Cum să fii prieten cu o fată care te-a respins

Respingerea nu este ușoară, ci doar pentru că o fată nu vrea o relație nu înseamnă că nu poți fi încă prieteni. Învățând să o vadă ca prieten va dura ceva timp și va lucra în partea dvs. și poate că nu este ușor. Odată ce treceți prin acest proces, veți realiza că, în loc să pierdeți un partener romantic, ați câștigat un prieten și că această prietenie poate avea un impact pozitiv asupra vieții și a ei!

Pași

Partea 1 din 3:
Care se ocupă de respingere
  1. Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 1
1. Fi politicos în timp ce vă respinge. În timp ce nu este niciodată distractiv să fii respins, trebuie să o iei în pas, mai ales dacă vrei să rămâi prieteni cu fata. Chiar dacă ea nu este la fel de politicoasă cum ar putea fi, fi cea mai mare persoană și acceptă respingerea.
  • Doar terminați conversația cu un simplu, "Bine, o să vorbesc mai târziu cu tine," sau ceva de genul ăsta.
  • Când o vedeți după aceea, zâmbiți și spuneți-vă bine.
  • Nu aduceți din nou respingerea, cel puțin pentru o vreme. Ea și-a luat decizia și o să o vadă doar dacă o vei aduce în sus.
  • Niciodată nu o insultați sau nu o amenință. Este dreptul de a decide cine vrea până acum și ea nu merită să fie insultată pentru că a respins progresele voastre.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 2
    2. Permiteți-vă să fiți trist pentru puțin timp. A fi respins întotdeauna doare și este normal să se simtă rău despre asta. Nu încercați să vă suprimați sentimentele de dezamăgire, ci mai degrabă să vă permiteți câteva zile pentru a scoate aceste sentimente. După ce treceți prin acest proces îndurerat, vă puteți întoarce la construirea încrederii.
  • Toată lumea se întristează în propriul ritm și este normal să se simtă trist pentru o vreme. Dacă nu puteți să vă depășiți sau vă simțiți deprimați de ceva timp, cu toate acestea, puteți suferi de unele probleme psihologice. Luați în considerare vorbirea cu un consilier de îndrumare sau de medicină de sănătate mintală pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care ți-a respins pasul 3
    3. Pune respingerea în perspectivă. Lucrurile par întotdeauna mai grave decât sunt într-adevăr atunci când se întâmplă mai întâi. Ar putea părea că această respingere este o afacere uriașă, dar gândiți-vă puțin mai mult. Cât de mult devine respinsă pentru o întâlnire a vieții tale? Probabil nu prea mult.
  • Amintiți-vă că această respingere nu înseamnă nimic despre tine ca persoană. Nu sunteți o persoană proastă sau nedorită, deoarece o fată nu a acceptat progresele voastre. Toate calitățile bune pe care le-ai avut încă o parte din tine. Odată ce vă dați seama că, deplasarea este mult mai ușoară.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care ți-a respins pasul 4
    4. Ia-ți mintea de la respingere cu alte activități. Orice timp vă simțiți jos, nu faceți nimic mai rău. Acest lucru vă permite creierului să se ocupe de această problemă. În schimb, distrage-ți creierul. Urmăriți un film, ieșiți afară și mergeți sau călătoriți cu bicicleta, mergeți la mall cu prietenii - orice vă place și asta vă va păstra mintea ocupată.
  • Mai ales ajută la desfășurarea activităților la care sunteți buni. Acest lucru vă va ajuta să vă reconstruiți încrederea. De exemplu, dacă sunteți minunat la baschet, mergeți să jucați un joc de preluare la parc. Performanța dvs. bună asupra instanței vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit și la nivelul de încredere.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 5
    5. Încercați să fiți prietenul ei numai după ce ați ajuns peste respingere. Dacă sunteți încă rănit, nu veți putea să vă concentrați pe a fi un prieten. Veți fi încă întrebați de ce te-a respins, ce e în neregulă cu tine, etc. Acest lucru ar putea duce la faptul că vă aflați sau vă puteți supăra pe ea. Este mult mai bine să lucrați la trecerea peste respingerea înainte de a vă deplasa sau ați putea cauza dureri inutile pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Fii prieteni
    1. Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 6
    1. Evitați să aveți motive ulterioare. Înainte de a încerca să cultive o prietenie cu fata, puneți-vă propriile motive. Chiar vrei să fii prieten cu ea, sau doar sper că se transformă în ceva mai mult? Chiar dacă încă o placi, nu ar trebui să fii prieten cu ea doar în speranța de a intra într-o relație cu ea. Acest lucru va ajunge, probabil, în mai multă respingere dacă intra într-o altă relație sau încă nu vrea o relație serioasă cu dvs.
    • De asemenea, dacă își dă seama că aveți alte motive, ea ar putea să se gândească de două ori despre a fi și prietenul tău. Intreaba-te pe tine insuti, "Chiar vreau să fiu prieteni cu o fată care ma respins?"
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 7
    2. Să comunice cu ea în mod normal. Curând după respingere, ea se poate simți ciudat văzându-vă sau vorbiți cu dvs. Arătați-i că ați mutat și sunteți bine. Nu obțineți limbă legată sau acționați timidă. Vorbește despre școală, muzică, TV și lucruri normale pe care le veți vorbi cu orice alt prieten despre. Acest lucru îl va ajuta să se simtă mai confortabil în jurul vostru și să vă vadă mai mult ca prieten decât o persoană pe care a respins-o. Nu-i lăsa să te vorbească în prietenii rămași, dacă vrei să nu fii prietenul ei. Nu vă fie frică să vă respingeți prietenia și să urmăriți prietenii cu alte fete care pot fi deschise unei relații cu dvs.
  • Este normal să fii nervos să vorbești cu ea pentru primii de câteva ori după respingere. Încercați să citiți Vorbiți cu o fată Pentru unele idei despre cum să vă depășiți nervii și să țineți o conversație.
  • Începeți o conversație cu ea despre ceva ce știți că aveți în comun. De exemplu, este posibil să aveți o clasă împreună. Vorbind despre profesor sau despre un test viitoare este o modalitate bună de a obține o conversație. Acest lucru va rupe gheața și va arăta că sunteți cineva cu care poate vorbi în mod normal.
  • Din nou, nu aduceți respingerea. Acest lucru o va face inconfortabil și probabil că nu va fi prea încântat să vorbească cu tine.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 8
    3. Aflați interesele ei. Orice prietenie necesită interese reciproce. Când vorbește cu ea, încercați să aflați hobby-urile și interesele ei. Puteți găsi că vă place o bandă similară sau o echipă sportivă. Acest lucru vă va oferi un subiect gata de a vorbi când o veți vedea și vă poate oferi idei despre unde să vă petreceți cu ea.
  • În timpul uneia dintre conversațiile dvs., ați putea aduce ocazional o trupă sau ceva care a fost la televizor cu o noapte înainte. Acordați atenție răspunsului ei și vedeți dacă este interesată de ea. Dacă nu-i place ce ai crescut, folosește asta ca o oportunitate de a întreba ce preferă în schimb.
  • Învățarea despre unul dintre interesele sale vă va oferi un teren mai comun cu ea și vă poate ajuta să vă favorizeze prietenia. Cu toate acestea, ar trebui să luați doar un hobby sau un interes dacă vă place în mod legitim. A face ceva doar pentru că îi place înseamnă că nu ești cinstit cu ea sau cu tine.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 9
    4. Începeți prin socializarea cu ea într-un grup. Recent, după respingere, nu trebuie să o cereți să stea singur cu tine. S-ar putea crede că încercați doar să o faceți într-o dată. În schimb, invitați-o să stea împreună cu prietenii tăi. Spune-i că poate aduce și prieteni. Probabil că va fi mai confortabilă în jurul prietenilor ei și că și tu poți socializa ca prieteni normali.
  • Filme, jocuri sportive, bowling și ieșind să mănânce sunt toate activitățile mari care se pot face într-un grup mare.
  • Dacă prietenii tăi știu despre respingere, asigurați-vă că le spuneți să nu o aducă în timp ce se află în jur. O comentariu off-man de la unul dintre prietenii tăi ar putea să o facă inconfortabil și să se încurce ceea ce ar fi fost un timp distractiv.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 10
    5. Avansați să vă petreceți cu o singură-unu încet. Acest lucru va dura ceva timp și nu se poate întâmpla niciodată. Pur și simplu nu poate fi suficient de confortabil pentru a vă vedea în pace și că nu puteți face nimic despre asta. Puteți fi în continuare prieteni dacă nu o vedeți pe o singură persoană.
  • Dacă o cereți să vă vadă singură, asigurați-vă că știe că nu înseamnă că nu înseamnă o dată. Lasă-i să știe că vrei doar să o vezi ca prieten.
  • De asemenea, lipirea de locuri publice, probabil o va face mai confortabilă. Ea poate obține ideea greșită dacă o cereți să vină să urmărească filme la tine acasă.
  • Partea 3 din 3:
    Oferindu-i spațiul
    1. Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins Pasul 11
    1. Evitați să o contactați prea mult. Apelarea sau trimiterea ei în mod constant va face probabil să creadă că sunteți încă interesați de ea și veți ajunge să o supărați. Tratați-o în același mod în care vă veți trata pe ceilalți prieteni. V-ați numi pe ceilalți prieteni de trei ori pe zi? Probabil ca nu. Amintiți-vă, tratarea ei în mod normal este calea de a face prietenul tău.
    • Nu există o regulă concretă cu privire la cantitatea de contact prea mare, deci va depinde de situație. Acordarea atenției la răspunsurile ei vă va ajuta să vedeți dacă mergeți prea departe. Dacă vă oferă răspunsuri cu un singur cuvânt, luând mult timp să răspundeți, și faceți cea mai mare parte a vorbirii, acestea sunt indicații că nu este interesată să vorbească atât de mult. Scala înapoi Suma pe care o contactați.
    • Dacă iese și vă spune că o contactați prea mult, luați acest lucru în serios și tăiați înapoi.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 12
    2. Stick la limite când vorbește cu ea. Există câteva lucruri care ar trebui să fie în afara limitelor când vorbiți cu ea. Evitați să-i aduceți viața de dragoste, relația ei dacă este într-una, faptul că te-a respins și orice subiecte romantice. Păstrați conversațiile pe subiecte sigure.
  • Bineînțeles că poți vorbi despre aceste lucruri dacă le aduce mai întâi. Lasă-o să ia primul pas pentru a arăta că este confortabilă vorbind despre subiecte mai grave cu tine. Până atunci, nu împingeți limitele sau riscați să o faceți inconfortabil.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins pasul 13
    3. Respectați relația ei dacă este într-una. Deși poate fi dificil să o vezi într-o relație cu altcineva, acesta este ceva ce trebuie să acceptați. Nu sunteți într-o relație cu ea și nu este vorba despre afacerea dvs. ceea ce face romantic. Care nu respectă limitele relației sale este nepoliticos atât pentru ea, cât și alta semnificativă.
  • Nu-i insultați alte semnificative sau să vă comparați cu el sau cu ea. De fapt, este foarte bine să nu-i aducem pe alții semnificativi decât dacă îl menționează mai întâi. Acest lucru va păstra conversațiile de la intrarea în teritoriu inadecvat.
  • Uneori oamenii vorbesc cu prietenii lor de sexul opus mai puțin atunci când sunt într-o relație. S-ar putea să găsiți acest lucru greu de rezolvat, dar este obișnuit și trebuie să-i respectați alegerile. Nu-i hărțuiți dacă se retrage de la dvs. după intrarea într-o relație. Dacă voi doi ai devenit prieteni foarte buni și ea a încetat să vorbească cu dvs. cu totul, atunci ai putea să-l aduci la ea și să spui că ești dezamăgit de faptul că prietenia ta a suferit. Dacă sunteți doar prieteni casual, totuși, lăsați-o să plece.
  • Nu faceți niciodată progrese suplimentare la ea când știți că este într-o relație. În timp ce acest lucru ar fi inadecvat după o respingere, este deosebit de lipsită de respect pentru a face acest lucru atunci când știți că este într-o relație.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu o fată care te-a respins Pasul 14
    4. Face progrese viitoare numai dacă își exprimă interesul. Este posibil ca după ce a fost prietenul tău pentru o vreme, această fată poate începe să-ți placă și tu. Dacă se întâmplă acest lucru și sunteți încă interesat, minunat. Dar nu mai face progrese până când își exprimă interesul față de tine. Acest lucru ar putea distruge prietenia pe care ați lucrat atât de mult pentru a cultiva.
  • Avertizări

    Nu întârziați-vă propria viață de dragoste care ține speranța pentru această fată să vă placă. Care s-ar putea întâmpla niciodată, și veți pierde oportunități potențial de schimbare a vieții.
  • Dacă o fată îți dorește ca ea, ea poate începe să te întrebe să faci favoruri pentru ea. Nu vă lăsați să obțineți profit de. Doar face lucrurile pentru ea pe care o vei face pentru orice prieten.
  • Dacă vă simțiți deprimați în orice moment, ar putea fi o idee bună să obțineți un ajutor psihologic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar